Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70113 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma ona je ko Ena one 2 glupe ko kurac njih dvojica ko 2 mada moze se reci i ko 3 Smile
Mislis 4? Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ukupno 8 komada Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ivan Ljuba: Još sam solo!

Pobednik prvog srpsko-bosansko-crnogorskog serijala "Velikog brata" Ivan Ljuba odbrojava poslednje dane do početka služenja vojnog roka.

Ljuba u intervjuu Pressu kaže da u septembru treba da otpočne civilno služenje vojnog roka, i to pri Beogradskoj filharmoniji. Na ljubavnom planu, kako kaže, ništa se nije promenilo.

"I dalje sam solo. Nemam devojku, jer ima puno onih koje žele da su sa mnom jer sam TV lice. Zbog toga se krećem u starim krugovima ljudi dok ne prođe malo ova medijska buka", priča Ljuba.

Ivan se nedavno vratio s odmora i prikuplja snagu za nastavak karijere, i to u muzici.

Što se slave tiče, čak i godinu dana posle svega kaže da mu ljudi još uvek prilaze, ali, kako objašnjava, više ne vrište kada ga vide, što je jedina razlika u odnosu na period kada je tek izašao iz Kuće.

Ivan kaže da je od osvojene nagrade kupio stan i finansirao sredjivanje zuba svom ocu, kao što je i obećao.

"Čak sam išao i na putovanja, a i uspeo sam malo para da uštedim. Trenutno planiram šta ću sa njima, a u planu mi je više stvari, pa ne mogu da se odlučim. Prvo sam hteo da studiram u Beču, ali me je sprečila vojska, pa sam razmišljao o renoviranju tatinog stana, kolima, klaviru, ali nisam mogao da se odlučim jer nisam imao para za sve to. Odlučio sam, zato, da se prepustim sreći i čekam neki pogodan trenutak da mi se ostvari bilo šta od toga", priča Ivan.

On kaže da se puno toga promenilo od kako je napustio Kuću.

"U jednom trenutku sam hteo da pobegnem na Kubu, da se sklonim od svega i da zaboravim na sve. Udaljavam se od toga i sve to što se dešavalo u Kući je za mene prošlost. Međutim, dok god sam u Beogradu, ljudi me neprestano podsećaju na sve to. Godinu dana posle malo je bolje jer više ne vrište kada me vide, ali i dalje me gledaju i prilaze mi, i to je jedina razlika u odnosu na period kada sam tek izašao iz kuće", ističe Ivan.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mudri Bulja....bolje da je rekao istinu  -Jos sam solo,nemam devojku jer sam gej-  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple 15
One hit wonder... Jednom mu se posrecilo i sad ce ostatak zivota da ceka povoljan trenutak... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
...Nek' smo zivi, zdravi, ksenofobicni i patoloski fiksirani na tudje zivote i izbore u nedostatku sopstvenih...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Svi su tuuu, kao neeekaaaaadaaaa.... Smile

Pa gde ste vas dvoje, dezurnih pljuvaca, dugo vam je trebalo! Smile

Jel jedva cekate novi, da opet nadjete nekog "gay-a", cudaka, ludaka ili nekog pa da opletete po njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i

Jel jedva cekate novi, da opet nadjete nekog "gay-a", cudaka, ludaka ili nekog pa da opletete po njemu.

To Rašo, uz tebe sam...

Ivan je zakon...
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i

To Rašo, uz tebe sam...

Ivan je zakon...
Podvlacim!!!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
...Nek' smo zivi, zdravi, ksenofobicni i patoloski fiksirani na tudje zivote i izbore u nedostatku sopstvenih...  Smile

Mislis tu prvenstveno na sebe,pa BB je javni show,i gde tu ima ksenofobije ajd pojasni nam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.