Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70026 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000

Ivan kaže da je od osvojene nagrade kupio stan i finansirao sredjivanje zuba svom ocu, kao što je i obećao.

"Čak sam išao i na putovanja, a i uspeo sam malo para da uštedim. Trenutno planiram šta ću sa njima, a u planu mi je više stvari, pa ne mogu da se odlučim. Prvo sam hteo da studiram u Beču, ali me je sprečila vojska, pa sam razmišljao o renoviranju tatinog stana, kolima, klaviru, ali nisam mogao da se odlučim jer nisam imao para za sve to. Odlučio sam, zato, da se prepustim sreći i čekam neki pogodan trenutak da mi se ostvari bilo šta od toga", priča Ivan.

Izvor: MTS-Mondo

Zubi, stan, kola, putovanja,a do pre samo par mesici je bilo:skolovanje, skolovanje i samo skolovanje
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Dragana Vranješ

Dvadesetšestogodišnju Prijedorčanku Draganu Vranješ svi već dobro znaju po učešću u poznatom riality showu "Veliki brat" na TV PINK koji je prvi put počeo s prikazivanjem prošle godine u Srbiji.

Dragana je bila jedna od glavnih favorita i ispala je treća od četvoro finalista. U kući "Velikog brata" se "zaljubila" dva puta, ugojila se 10 do 15 kilograma i pokazala kako dobro glumi muškarce zbog čeka se kasnije pokajala. Publici se svidjela jer je bila iskrena, zabavna i dobroćudna.

U Banjaluci Dragana, koja je iz Prijedora, živi već šest godina, od kako je upisala Ekonomski fakultet. Iako je po izlasku iz kuće "Velikog brata" živjela nekoliko mjeseci u Beogradu, vratila se u Banjaluku jer, kako kaže, u gradu na Vrbasu joj je mnogo ljepše. Sada privodi studije kraju i radi u firmi "IT Computers" već nekoliko mjeseci gdje je pronašla i ljubav.

Dragana trenutno stanuje sa cimerkom u banjalučkom naselju Starčevica. Dočekala nas je i ugostila kao prava gazdarica. Dok je kuvala kafu, otkrila nam je neke tajne o boravku u izolaciji, u kući "Velikog brata". Tako je ispričala kako su sva dešavanja s Ivanom i Savom bila samo šala kako bi cijeli šou bio zanimljiviji. Sada je, kaže, u kontaktu samo sa Nikolom, Daliborkom i Jelenom. E, u trenutku dok je to govorila, kafa je iskipila, vjerovatno kako bi potvrdila onu staru narodnu - istina je.

A, kada je kafa stigla, o Dragani smo saznali štošta... A ona je počela svoju priču ovako.
POSAO, IZLASCI

"Moj dan u suštini i nije toliko zanimljiv. Ako sam prva smjena, ustanem oko sedam. Prethodnu veče spremim sebi garderobu za posao, pošto moram biti u košulji, hlačama ili suknji... I prvo skuvam kafu i šminkam se dok je pijem. Ne volim se mnogo šminkati, jedino kad izlazim naveče. Preko dana stavim malo pudera, rumenilo, maskaru i sjaj na usta", priča Dragana.

Kao što smo već spomenuli, ona radi u firmi "IT Computers" i kaže da joj je tamo jako zanimljivo, jer ima dosta mladih ljudi, a kako kaže, radi sve i svašta.

"U firmi nas ima 11 i svako ima svoja zaduženja. Svi smo primljeni kao komercijalisti, međutim, i mimo toga, svako ima svoja zaduženja. Radim fakture, kredite, malopodaju... svašta nešto ", priča Dragana.

Kada otkuca 16 časova ona napušta svoje radno mjesto i odlazi kući. Kako kaže, tu i tamo nešto spremi po stanu, presvuče se i uglavnom ode negdje na kafu sa drugaricom. Sad, međutim, većinu vremena provodi učeći.

"Nema više onih izlazaka do rane zore. Prije nekoliko godina, za vrijeme studiranja, bilo je drugačije jer sam vodila pravi studentski život. Po danu učim, a naveče izlazim, kao svi studenti. To mi je baš bio jedan divan period u životu i žao mi je što je prošao. Ne kažem da mi je sad loše, ali ipak je drugačije", objašnjava Dragana.

Priča da je nakon izlaska iz kuće "Velikog brata" bila u Beogradu kod Dace, takođe bivše stanarke.

"Tamo sam ostala tri mjeseca, tako da smo stalno izlazile čak smo išle i kod Jelene u Novi Sad. Baš smo se intenzivno družile. I onda se to moralo prekinuti, ja sam se vratila kako bih fakultet privela kraju i htjela sam se zaposliti jer nisam tip koji voli ljenčariti", objašnjava ona.

Dragana se i pored obaveza, ipak stigne zabaviti i izaći. Zbog posla i ispita, ove godine neće nigdje odmarati.

"Ove godine ostajem ovdje, a iduće godine želim da odem u inostranstvo", kaže odlučno.
DANI IZOLACIJE

Sjeća se kako se jako ulijenila za vrijeme boravka u kući "Velikog brata", jer su tamo, kako kaže "samo ležali" i jedina aktivnost koju su imali je neki zadatak. Takva svakodnevica je i "kumovala" njenom naglom debljanju u kući.

"Meni su mama i drugarica govorile: 'Nećeš ti ostati tamo duže od 15 dana', jer sam hiperaktivna i znaju da volim slobodu, međutim, ostala sam. Ni ja sama nisam mislila da ću toliko izdržati jer to jednostavno nije bila okolina za mene", priča Dragana.

Zbog boravka u kući "Velikog brata" Dragana je postala i popularna. Pitamo je kako se nosi sa slavom i da li joj prija.

"Po izlasku iz kuće sve je bilo nestvarno i nisam mogla vjerovati da smo svi tako popularni. Ipak, sada mi baš i ne prija kad me neko ugleda pa krene da se gurka i dobacuje razne komentare. U kuću sam otišla samo da testiram sebe, nisam otišla da postanem neka pjevačica ili glumica. Kada smo izašli bili smo zvijede. U Srbiji niko nije bio popularniji od nas. Ja sam mislila da to niko ne gleda i onda mi je to sve bilo jako neobično", priča Dragana. Najbolja je, kao što je već napomenula sa Dacom, Nikolom i sa Jelenom.

"Sa njima se i dan-danas čujem. Žao mi je što nismo bliže", priča Dragana.

Najljepše što nosi iz kuće su prijateljstva, a najružnije što joj je ostalo u pamćenju je kad su imali dnevni zadatak koji se zvao "koliko suza toliko alkohola".

"Nekom su puštali neke zezancije da se smiju, a meni su pustili pjesmu 'Prokleta je Amerika', jer ja nemam oca i oni su znali da mi ta pjesma najviše smeta i to su mi pustili. To je bilo jako ružno sa njihove strane i jako me potreslo tada. Tamo je bio tim psihologa koji to nisu smjeli dozvoliti jer su znali da će me to pogoditi, ali neću se sjećati ružnih stvari", kaže Dragana.

Poslije izlaska iz kuće podijelila je mnoštvo autograma, i tvrdi, da je svaki naplaćivala po jednu marku, sada bi imala više para od pobjednika - Ivana.
VELIKI GURMAN

Dragana, sve u svemu, živi prilično mirnim životom.

"Televizor slabo gledam. Kada dođem sa posla malo nešto spremim po kući, onda učim, a u pauzama dok odmaram pričam sa dečkom", objašnjava kroz smijeh. Voli slušati muziku i nije puno izbirljiva, ali teške narodnjake, punk i heavy metal ne može slušati.

Kad je u gradu kafu najčešće voli popiti u "Wienni", nekad ode u "Capriolo", ali ne voli baš kafiće u parkiću. Naveče kad izlazi najčešće je možete sresti klubu "Underground".

Obožava kuvati, a najčešće priprema piletinu na sve moguće načine. Voli povrće i tjesteninu.

"Iako sam veliki gurman, nisam ljubitelj brze hrane, ali kad sam na poslu prinuđena sam da jedem pite, pice, roštilj, sve je na repertoaru. Kad su restorani u pitanju obožavam "Stari mlin" i "Master", a omiljena hrana u meksičkom mi je chicken fachitas. Takođe volim ribu, ali ne i morske plodove", kaže Dragana.

Kako ističe, već je do 11 sati u krevetu i većinu slobodnog vremena provodi pričajući telefonom.

"Nekad čak znam provesti po tri sata pričajući sa dečkom, u stvari svaki dan. Kupili smo "Eronet" kartice i onda smo registrovali jedno drugo za jeftinije razgovore, tako da smo imali dvije hiljade minuta besplatnog razgovora tj. 32 sata i nećete mi vjerovati za vrlo kratko vrijeme bili smo pri kraju i uspjeli smo to potrošiti", rekla je kroz smijeh Dragana.

Kad smo već stigli do dečka, iskoristili smo priliku da nam otkrije ko je njen izabranik. Zajedno su, objašnjava, već nekoliko mjeseci, a upoznali su se u firmi.

"Kada sam počela raditi prolazili smo razne obuke, tako da sam ja otišla u Gračanicu na obuku negdje početkom aprila. Tu smo se upoznali i to je bila ljubav na prvi pogled. On se zove Nermin i pored stalnog posla pjeva u rok grupi 'Predgrupa'. Iako smo kratko zajedno, imam osjećaj kao da se znamo već sto godina ", otkriva Dragana na kraju.
Lična Karta:

Ime i prezime: Dragana Vranješ
Datum rođenja: 7.4.1981.
Mjesto rođenja: Prijedor
Horoskop: Ovan
Obrazovanje: apsolvent ekonomije
Posao: zaposlena u kompaniji "IT Computers"

izvor
nezavisne.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
...Nek' smo zivi, zdravi, ksenofobicni i patoloski fiksirani na tudje zivote i izbore u nedostatku sopstvenih...  Smile

Mislis tu prvenstveno na sebe,pa BB je javni show,i gde tu ima ksenofobije ajd pojasni nam

...'Hvala' ti sto si mi 'objasnio' sta mislim - slobodno se posluzi analogijom i glede pitanja u nastavku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Svi su tuuu, kao neeekaaaaadaaaa.... Smile

Pa gde ste vas dvoje, dezurnih pljuvaca, dugo vam je trebalo! Smile

Jel jedva cekate novi, da opet nadjete nekog "gay-a", cudaka, ludaka ili nekog pa da opletete po njemu.

Jedva chekamo da se pojavi takav pa da ti opet navijash do iznemoglosti za njega

skolovanjeeeeeeeeeeeeeee... Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 17:49:05 od skyhook »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
...Ja bih svakako konsultovala forumase prilikom donosenja odluke gde i kako potrositi novac - i izdvojila sumu za upgrade racunara i konekcija, kako bi sa vecom lakocom i brzinom njihovi nosevi ulazili u moj...krevet, tanjir i novcanik... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
...Ja bih svakako konsultovala forumase prilikom donosenja odluke gde i kako potrositi novac - i izdvojila sumu za upgrade racunara i konekcija, kako bi sa vecom lakocom i brzinom njihovi nosevi ulazili u moj...krevet, tanjir i novcanik... Smile
Dobro,dobro...
Mrzis ti VB,a znam sta ces raditi 15. septembra.. Smile
Svi su tuuu, kao neeekaaaaadaaaa.... Smile

Pa gde ste vas dvoje, dezurnih pljuvaca, dugo vam je trebalo! Smile

Jel jedva cekate novi, da opet nadjete nekog "gay-a", cudaka, ludaka ili nekog pa da opletete po njemu.

Jedva chekamo da se pojavi takav pa da ti opet navijash do iznemoglosti za njega

skolovanjeeeeeeeeeeeeeee... Smile
Desava se gresi covek...
Smatrao da mu je potrebniji krov nad glavom...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
...Nek' smo zivi, zdravi, ksenofobicni i patoloski fiksirani na tudje zivote i izbore u nedostatku sopstvenih...  Smile

Mislis tu prvenstveno na sebe,pa BB je javni show,i gde tu ima ksenofobije ajd pojasni nam

...'Hvala' ti sto si mi 'objasnio' sta mislim - slobodno se posluzi analogijom i glede pitanja u nastavku... Smile

Znas ti uopste sta je ksenofobij?,a jedinu analogiju vidim u tome da se ti uvacis u zivote forumasa i znas njihove zelje prohteve,telepatija sta li je,citas nam misli,dosta vise tog kvazi intelektualizma.BB je show za siroke narodne mase potpuno benignam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 

Znas ti uopste sta je ksenofobij?,a jedinu analogiju vidim u tome da se ti uvacis u zivote forumasa i znas njihove zelje prohteve,telepatija sta li je,citas nam misli,dosta vise tog kvazi intelektualizma.BB je show za siroke narodne mase potpuno benignam

...Ne vidis dobro. Razumes jos slabije, ali ne posustajes u 'tumacenju' tudjih misli i namera - simpatican si...I tipicno agresivan...Gde se ti uvlacis?... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
aj nemojte citirati pola strane  Smile

nece prestati pricha o prvom VB ni posle 5-og  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Obozavam ljude koji koriste velike reci... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.