Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71465 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung R210
ne, i sarajke i bg-djanke i novosadjanke i hrvatice, bilo je pravac cg-more i je8anje do kraja odmora/raspusta....
hahaha
pa ko je jos isao u CG
pre '90ih  Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Nadam se da će Bane da snima slavu i da UL na rapid Smile

ne, i sarajke i bg-djanke i novosadjanke i hrvatice, bilo je pravac cg-more i je8anje do kraja odmora/raspusta....
hahaha
pa ko je jos isao u CG
pre '90ih Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Dva sjajna posta  Smile Smile Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

il si king il si kong

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava sr.mitrovica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
do rata nisam ni znao da crna gora izlazi na more. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Ivan Ljuba pod lupom - "Puls"

Ispred zgrade u beogradskom naselju Konjarnik u kojem zivi porodica Ljuba,zaticemo cetiri Ivanova mlada obozavatelja,Danicu,Sasku,Dusana,Nemanju,klince iz kraja koji bi da preko interfona "samo cuju Ivana".

- To je Hajdnova sonata u izvodjenju Jevgenija Kisina,da nam bude prijatnije.Svaki put mi je ova melodija bila u glavi kad sam govorio sebi "smiri se,smiri se"

- Cuo sam se sa Jadrankom,fino smo se ispricali.Rekla mi je da ni ona uopste nije spavala.Ne stizem nista ovoih dana,stalno sam negde...Ne stizem ni da jedem.Tata mi ubaci batak u ruku i tako jedem.

- Zgranut sam ovim desavanjima od kako sam izasao.Ne mogu jos da se smirim.Misici su mi opusteni i bole me kao da imam grip,a nemam ga.Srcka mi radi onako,treperi...Valjda mi nista nece biti,mlad sam...Ma,nece,znam,ali ne mogu da se smirim...

- Jos imam osecaj da nosim bubicu,cak dok pricam sa bratom i tatom,hvatam se za ledja i grudi,gledam gde mi je...Plasim se da me neko ne opomene.A sto se tice kamera...ni jednog trenutka nisam zaboravio da su one oko mene.Sreca je da su bile lepe,lepo dizajnirane,u obliku loptica,pa su mi bile simpaticne.Mada moram priznati,bilo je nekoliko trenutaka kada su mi stvarno smetale,kada mi gledaju u tanjir,sta jedem,koliko...Takve stvari mi nisu prijale,sto je normalno...Ali ja sam sve posmatrao iz lepseg ugla.

- Kuca je divna.Jeste da malo lici na studio,ali onaj ogroman prostor je fenomenalan.Kada sam stigao u ovaj stan,shavtio sam da sam ziveo u "truloj kutiji sibica"!Ovo je stvarno....Kuca "Velikog brata" lici na mesto u kome treba da se zivi.

- Ljudi u kuci su me u isto vreme odusevili i sokirali.Odusevljen sam u kakvu sam situaciju sebe stavio i u kakvo sam iskusenje usao.Mnogo sam naucio.Tokom boravka u Kuci non-stop mi je bila ukljucena "crvena lampica" u glavi - stalno sam pazio sta radim,sta pricam...Na pocetku sam bio mnogo cutljiv jes sam se bukvalno drzao svih onih pravila.I sada po izlasku iz kuce imam problem:ne mogu da iskljucim tu "lampicu".Impresioniran sam time sta sam poneo iz kuce,sta sam naucio.Naucio sam sta je manipulacija,sta je provokacija,sta znaci odoleti iskusenju...i te stvari su me nahranile,nahranile su me neverovatno.Svaki ukucanin je predstavnik odredjene drustvene grupe,posmatrajuci ih kako reguju,kako se ponasaju,pa cak i svadjau,naucio sam mnogo togaa,jer je sve to u kuci zapravo stvaran zivot.Kao u Kuci,i u zivotu postoje razni klanovi: te klanovi profesora na fakultetu,te klanovi doktora...Sve je isto.To je zivot u malom.I jedino sto ti preostaje jeste da prihvatis tu situaciju i da upotrebis mozak i osecanja da bi istrajao do kraja.

- Stoji ono sto sam rekao:deo novca cu sigurno potrositi na skolovanje,na razne kurseve.Radicu na sebi,na svom usavrsavanju.Do sada sam radio razne poslove da bih obezbedio novac za razne kurseve.Naravno zelim da obezbedim sebi mesto gde vise necu spavati sa ocem u istoj prostoriji.Jeste veliki novac,ogroman je!Ali kada tu sumu podelite na tri stvari,to je to,nema ga vise...

- Joj Dragana,Dragana...Obavili smo taj razgovor,rekao sam joj sve,sve sto nisam mogao u kuci.I zadovoljna je...uh zadovoljna je...prezadovolja je bila!Nahranio sam je kao nikada do sada.Mislim da je zadovoljna.Ona je veoma pozrtvovana.U njoj ima mnogo dobrote,ali je malo povodljiva,leti kako vetar duva.

kakav klise.....kao sto rekoh,isfoliran....
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 14:19:00 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N8-00
Svaka cast za avatar, mnogo je lep......

A o vom komentaru, samo mogu reci  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile   Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mekusac uvek ostaje mekusac....aj sada na kurseve buljo he he he
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ekipa „Blica“ na slavi kod Jadranke iz „Velikog brata“
Ivan i Sava bančili do zore

Obećano - učinjeno. Jadranka iz „Velikog brata“ rekla je njoj najdražim ukućanima da će ih pošteno ugostiti kada dođe slava. Proteklog vikenda, na Svetog Jovana, u domaćinskoj kući u Konaticama kod Obrenovca obrelo se nekoliko bivših ukućana „Velikog brata“ na ručku, večeri... i noćenju sa doručkom.

Konatice. Veliko dvorište koje broji tri kuće, svinjac, golubarnik, kokošinjac... u subotu je bilo bogatije za nekoliko automobila kojima su stigli mnogobrojni Jadrankini gosti. Očekuje Ivana, Savu, Đankarla, Sašku, Baneta, voditeljku emisije Irinu Vukotić...

Na kapiji Jadrankin muž i sin dočekuju goste. Iako su Jadrankine kuće u selu prepoznatljive, ekipi „Blica“ je bilo malo teže da ih pronađe. Mi nismo bili jedini koji su imali poteškoće. Savi, Ivanu i Irini, koji su zajedno krenuli iz Beograda, pokvarila su se kola na pola puta. Jadranka je brzo pritekla u pomoć, poslala je starijeg sina po njih. Gosti su kasnili dva sata, a mi smo imali priliku da se malo prošetamo po kući.

Najveću pažnju privukla nam je Titova crno-bela slika na zidu sobe u kojoj su odloženi kolači. U jednoj kući sede Jadrankini dugogodišnji gosti. Na stolu pečenje, sarmice, meze... Jadranka se baš potrudila. Druga kuća rezervisana je za bivše ukućane, koji još uvek kasne.

- Moraćemo da gradimo još jednu kuću, požalila se Jadranka. - Nema mesta, gde ću da smestim sve goste. Znate koliko će njih još doći.

Zvuk otvaranje kapije.

„Srećna slava domaćice“, orilo se prostranim dvorištem, kada su Sava, Ivan i Irina stupili na travu. Poljupci i dugi zagrljaji samo su dokaz koliko su zavoleli Jadranku. Tek što su seli na ugaonu fotelju, počeli su da se prisećaju događaja iz kuće... Sava se latio daljinskog upravljača, Ivan je pričao o muzici, a Irina ih je podsećala na dogodovštine iz kuće. Otvaraju se vrata i ulazi Đankarlo. Vrisak i oduševljenje što ga ponovo vide. Jadrankina snajka svima sipa rakiju i „započima“ slavlje.

Sava je sve vreme bio u nedoumici koja mu se devojka više sviđa - da li Jadrankina ćerka Sandra ili voditeljka Irina. Međutim, u Jadrankinoj kući se i nije baš pokazao kao švaler, jer ga one nisu, narodski rečeno, zarezivale ni dva odsto. Ivan se, kao nekada u kući, prepustio dugim razgovorima sa Đankarlom, a onda je usledio i ručak. Nekoliko sati zatim društvu se pridružuju Bane (koji je sve odmah počeo da snima) i Aleksandra. Jede se i pije, ali Đankarlo i Bane odlaze...

Ponoć je. Ivan pije pivo, a Irina i Sava nazdravljaju rakijom i vinom. Trešti muzika, ukućani igraju, smeju se, pa ponovo jedu, i sve tako do pet ujutro. Jutro je. Među prvima budi se Ivan. Odlazi - da se sunča. Ostali spavaju. Negde oko podneva budi Sašku. Ubrzo ustaje i Irina, zatim Sava.

- Deco, vreme je da doručkujete - podseća ih Jadranka koja očekuje nove goste... Drugi je dan Svetog Jovana.

Marija Radojković
Ivan: Sava me opet juri

Svi se sećamo dijaloga u „Velikom bratu“ kada je Ivan Savi otvorio oči i kada mu je u lice sasuo: „Za tebe, Savo, važe dve rečenice - muti vodu da izgleda dublje i baci pesak u oči drugima“... Ni Sava nije ostao dužan... Na Jadrankinoj slavi pojavili su se zajedno.

- Ivan i ja smo se sprijateljili - rekao je Sava.

Mada, Ivan je pokazao da je tvrd orah što se prijateljstva tiče.

- Ma, Sava me isto kao i u kući juri da budemo prijatelji. Nešto mu i ne uspeva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ukućanka „Velikog brata“ propevala
Lepa Brena pozvala Jadranku u „Grand“

„Obožavam Indiru Radić, ona je moj idol“, izjavila je nekoliko puta učesnica „Velikog brata“, domaćica iz Konatica Jadranka Živanović, koja je na poziv Lepe Brene, vlasnice „Grand produkcije“, pristala da u „Grand paradi“ otpeva pesmu svoje miljenice.

- Brena me je primetila dok sam pevala Indirine pesme u rialiti šouu „Menjam ženu“, oduševila se mojim nastupom i pozvala me je da budem gost u jednoj „Grandovoj“ emisiji.

Jadranka je nekoliko puta tokom boravka u kući pominjala kako bi volela da upozna Indiru, a o nastupu koji će gledaoci uskoro imati priliku da vide na televiziji kaže:

- Jedva čekam da stanem na binu. Nemam tremu. Najverovatnije ću pevati „Za 50 godina“ ili „Moj živote“, jer su to moje omiljene Indirine pesme. Jedini problem je što mi je otišao glas od pevanja na slavi.

M. R

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma da ivane svi te jure toliko si zanimljiv! kako je prolupao od kada je izasao iz kuce umislio da je neko i nesto otkrio da postoji zivot van klavira pa malo poleteo....mucena dusa....a tek ovaj adranka seljanka ima sto godina a idol joj indira radic eeee koga smo mi gledali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Vec si rekao svoje misljenje, nema potrebe da ga ponavljas toliko puta. Postajes dosadan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.