Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71152 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
 Sasvim je normalno da covek sa 100000 eur kupi stan i kola i da putuje, sta bi vi sa tolkim parama.
Nikad i nije rekao da ce ici na Dzulijard ili tako nesto a skolovanje moze kad hoce da nastavi, ne moze bas odma drugi dan po izlasku iz kuce da ode na fax.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Mozes ti njega da branis ko sto i ostali mogu da brane svoje favorite.. ali budite za promenu realni.. ako je rekao da ce novac dati na skolovanje.. to znaci da ce glavni deo novca dati na skolovanje.. za 70 000e moze da kupi stan i kola i da mu ostane malo da krcka godinu dve... dakle o nekoj ozbiljnoj prici a nekom ozbiljnom skolom nema govora.. Dzulijard sam naveo kao primer mesta na koje verovatno svaki zaljubljenik u "performance arts" zeli da ode da se usavrsava... nebitno koja "skola" je u pitanju, ali ako kaze da ce pare dati na to, onda se ocekuje da mu to bude ipak prioritet...

Dakle...
On je legitimno pobedio... usao sa ciljem i izasao sa pobedom.. u odnosu na ostale je verovatno bio u stanju i vise da se kontrolise i bolje da se postavlja i pobedio je zasluzeno... "narod ga je izglasao i zna natod" ... ali to ne menja cinjenicu da je rekao jedno a uradio drugo...
Posle nove godine je srednjoj strani pressa interview sa njim u kome je rekao ono sto sam gore naveo.. sa druge strane tj na narednom listu intervju sa porazenim... rekli ste da bi sav novac dali nekom detetu bez roditelja iz BG (parafraziram ne secam se tacno kakvo dete je u pitanju...) ... pa kao nisam bas tako mislio... covek je izgubio.. dakle nema cega da se odrekne.. pa mu je opet tesko da se saglasi sa onime sto je rekao...

p.s. Nisam ni ocekivao da ce neko odgovoriti na moju proslu poruku nekim valjanim agrumentom..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@SerbianFighter

Strpljenja, stize valjani argument. (morao sam prvo da se pozabavim nekim drugim ljudima)

Citat
Dakle.. njega su spopadale zene i on nije hteo nista.. tada su krenule price da je homic... price su bez osnove, ali ako realno sagledavamo stvari nakon toliko vremena i nije normalno i prirodno biti hladan ko spricer... ali mozda decko ima visok nivo samokontrole.. mozda ga sex kao sex ne zanima i sl.. nebitno..

Nisu to price bez osnove, to je kleveta. Rekoh vec, da mene neko nazove pederom zato sto sam odjebao neku ribu ne bi bas lepo prosao. I ja kazem da nije normalno da bude neko onako hladan jer ja sigurno ne bi bio kad mi se onako nabacuju ali... Mozda su kamere u pitanju mozda nesto sasvim sedmo, ipak je to njegova stvar i nazivati ga pederom je krajnje bezobrazno i ruzno.

Citat
Drugi problem je sto se svi kunu kako je on divan, kulturan, obrazovan, pametan, inteligentan, vaspitan blah blah blah.. a prva stvar koja je izasla u novinama nakon nove godine je njegova izjava u pressu kako on nije onakav kakav je bio u kuci i u realnom zivotu... to ne znaci da je skot.. ali ne znaci ni da je takav kakvim ste ga zamisljali...

Pa ne mora da znaci da je ovakav ali ne mora da znaci ni nista negativno.

Citat
Treci problem je sto je on pricao kako ce pare dati na skolu, a na kraju ce uraditi nesto potpuno drugacije... dakle kupice stan i kola... bar tako kaze u novinama, polovan auto i nov stan za njega i oca.. to je ok.. On je te pare zaradio, teskim radom. u najmanju ruku podjednako teskim kao i svi drugi ukucani.. pare su njegove, ako hoce moze u venu i na kurve da ih spuca.. to je njegova stvar..

Stvarno ne znam da li je rekao da ce samo pare dati na skolovanje ni da sa tim parama nece ni zvaku kupiti ali mi to malo zvuci kao da je izvuceno iz konteksta sto sam najverovatnije u pravu. Mozda je mislio da mu je to primarno i glupo je pretpostaviti da je svih 100 000 E samo za jednu stvar.

I ja sam u pocetku gotivio Mikija ali sam na vreme shvatio sta ce biti a bilo je i gore nego sto sam mislio.

Da si gledao prvu temu o VB video bi da ne branim Ivana po svaku cenu vec kad me neko iznervira nekim glupim komentarima i krajnje neprimerenim razmisljanjem.

Mislim da sam u velikoj meri realan i ne odstupam od svog misljenja od samog pocetka za razliku od drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ako si mislio na ova pitanja sto je shone rekao, uglavnom nemam sta da dodam. Medjutim, jedna stvar mi je u tvom postu skrenula paznju: kako je to Ivan pobedio na patetiku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nisu to price bez osnove, to je kleveta. Rekoh vec, da mene neko nazove pederom zato sto sam odjebao neku ribu ne bi bas lepo prosao. I ja kazem da nije normalno da bude neko onako hladan jer ja sigurno ne bi bio kad mi se onako nabacuju ali... Mozda su kamere u pitanju mozda nesto sasvim sedmo, ipak je to njegova stvar i nazivati ga pederom je krajnje bezobrazno i ruzno.
Da li je ruzno ili nije, ne bih da analiziram.. za mnoge ljude se daju takve i slicne kvalifikacije svakodnevno bez imalo povoda tako da...
Sto se tice "klevete". Kleveta je pravno gledano malo komplikovaniji pojam, a za pocetak podrazumeva iznesenu neistinu... momak nije pokazao ni da je homoseksualac ni da je heteroseksualac ako cemo iskreno. Doduse rekao je da je neka od ovih devojaka iz kuce "bomba" ali je isto tako i odbio dve devojke... tako da smo na istome...
Takodje.. da li je ruzno.. u normalnim okolnostima svakako jeste neprimereno.. ali.. opet kazem.. niko nikog nije terao da udje u kucu ... kada je usao.. dozvolio sebi da se ne moze ni popisati bez kamera onda treba da bude spreman i na takve komentare.
Evo.. drvuja je decka nazvao "klavijaturista" .. to je neko prokomentarisao kao odvratno.. zapitajte se...
p.s. Koliko me secanje sluzi i ti si ga negde nazvao klavijaturista.. ako je to tolika uvreda.. da to treba nazivati odvratnim onda da znas i ti da se odmah izvinis ostalima...
Jesus.

Citat
Pa ne mora da znaci da je ovakav ali ne mora da znaci ni nista negativno.
Ne mora da znaci.. ali.. da je dovoljno dobar u originalu ne bi morao da se folira pred kamerama.
Opet... njegovo je pravo da uradi sta god hoce da bi dosao do pobede..
Cisto ljudski gledano.. ne volim takve stvari...
Kazem.. nisam pratio bb, ali sve sto sam u novinama video navelo me je da zakljucim da ni jedan od njih nije trebao da dobije taj novac.. i da tog velikog brata nije ni trebalo biti.

Citat
Stvarno ne znam da li je rekao da ce samo pare dati na skolovanje ni da sa tim parama nece ni zvaku kupiti ali mi to malo zvuci kao da je izvuceno iz konteksta sto sam najverovatnije u pravu. Mozda je mislio da mu je to primarno i glupo je pretpostaviti da je svih 100 000 E samo za jednu stvar.
I ja sam u pocetku gotivio Mikija ali sam na vreme shvatio sta ce biti a bilo je i gore nego sto sam mislio.
Da si gledao prvu temu o VB video bi da ne branim Ivana po svaku cenu vec kad me neko iznervira nekim glupim komentarima i krajnje neprimerenim razmisljanjem.
Mislim da sam u velikoj meri realan i ne odstupam od svog misljenja od samog pocetka za razliku od drugih.
Miki je ispao daleko pametniji od ostalih jer je izvukao i pare i mnogo vise slave nego sto ce oni imati a nije se mucio ni 20 dana...
Da li je to ok ili ne.. opet ostaje prostora za diskusiju za koju nisam zainteresovan.. ja ne bih mogao tako da se ponasam.. tj ne bih mogao tek tako da gazim svoju rec..
Sigurno bi mogucnosti iskoristio, ali ne bih prelazio granicu dobrog ukusa..

Sto se tice skolovanja i vadjenja iz konteksta.. sve i da je to tako.. a verujem da je decko rekao da ce pare potrositi na skolovanje... nije to trebao reci.. ako je sve sto je rekao promislio 100 puta.. mogao je i to.. mogao je reci da ce srediti zivot... omoguciti ocu mirnu starost, stvoriti uslove za svoju buducu porodicu ili nesto slicno sto ce razneziti ljude.. a ne patetiku kako ce novac dati na skolovanje...
Dakle.. ja smatram da je pateticno sto je radio stvari koje inace ne bi, i sto je izjavio nesto sto je jako bitno a cega se ne drzi.. to bi verovatno i svi ostali uradili... ali koliko mi je poznato.. on je bas zato trebao da bude razlicit a ispao je isti..

I pre svega me je zanimao odgovor drugih.. ja i ti se uvek mozemo ispricati i ako se ne slozimo necemo se tuci ko deca...

Anyway... iskreno se nadam da ce sledeci put Veliki Brat ici onako kako treba.. da nece biti forsiranja u medijima na silu i da ce zakupiti jednu frekvenciju i pustati 24h to.. ko hoce da gleda.. ko nece da ne bude prisiljen.... jer ovo je zaista bila tortura .. bez ikakvog osnova i potrebe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
Sto se tice "klevete". Kleveta je pravno gledano malo komplikovaniji pojam, a za pocetak podrazumeva iznesenu neistinu... momak nije pokazao ni da je homoseksualac ni da je heteroseksualac ako cemo iskreno. Doduse rekao je da je neka od ovih devojaka iz kuce "bomba" ali je isto tako i odbio dve devojke... tako da smo na istome...

Cini mi se da sam video da je rekao da nije homic ali vise nisam siguran posto je dosta proslo.

Citat
Evo.. drvuja je decka nazvao "klavijaturista" .. to je neko prokomentarisao kao odvratno.. zapitajte se...
p.s. Koliko me secanje sluzi i ti si ga negde nazvao klavijaturista.. ako je to tolika uvreda.. da to treba nazivati odvratnim onda da znas i ti da se odmah izvinis ostalima...
Jesus.

Taj sto je prokomentarisao da je odvratno je, koliko sam ja shvatio, mislio da je bilo degradirajuce s obzirom na njegovo skolovanje a i to da covek ima ime.
S obzirom da ja znam sta znaci rec "klavijaturista" i s obzirom da se bavim prakticno istim poslom jer isti fakultet studiram samo sto je u Kragujevcu a ne u Beogradu i sto je teoretski smer a ne instrumentalni nikako nisam mogao da ga nazovem klavijaturistom. Verovatno si nesto pomesao. Nije uvreda ali je kao da bi opersku pevacicu nazvao "pevaljkom" sto je, slozices se, bezobrazno.
Tako da nema zbog cega da se izvinim.

Citat
Miki je ispao daleko pametniji od ostalih jer je izvukao i pare i mnogo vise slave nego sto ce oni imati a nije se mucio ni 20 dana...

Miki je "ispao" pametniji ali daleko od toga da jeste, jer niti je znao koliko je popularan niti bi izasao da je znao a u to sam siguran videvsi kakav je on ustvari. Jeste da je dosta zaradio za 20 dana ali bi mnogo vise da je pobedio i zato bi ostao.

Citat
Dakle.. ja smatram da je pateticno sto je radio stvari koje inace ne bi, i sto je izjavio nesto sto je jako bitno a cega se ne drzi.. to bi verovatno i svi ostali uradili... ali koliko mi je poznato.. on je bas zato trebao da bude razlicit a ispao je isti..

Pateticno je suvise jaka rec gledajuci ostale ukucane ali dobro. Sad, moje misljenje je da bi, mozda, ti i ja da smo u kuci bili mnogo "pateticniji" u nekim stvarima jer ni ti ni ja ne znamo kako je biti tamo i sta se sve ustvari desavalo.

Citat
I pre svega me je zanimao odgovor drugih.. ja i ti se uvek mozemo ispricati i ako se ne slozimo necemo se tuci ko deca...

Kad niko drugi nece onda neka citaju ovo i neka bar kazu da li se slazu ili ne.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Devojko... zasto se ti branis... Smile
Ne dozvoli da ceprkaju i po tvom zivotu jer nemaju svoj... Smile

kao sto si to negde vec rekla,mi se ne poznajemo,zar ne,ako je rec o vremenu koje neko provede ovde,i na osnovu toga se donose zakljuchci o tome da li ima svoj zivot ili ne,onda ja sumnjam u svrhu ovog foruma,a i ne verujem da vlasniku ovog foruma smeta to sto ce neko da provede toliko vremena ovde,i da posalje toliko poruka,kao ti ili rasha(ako gledamo samo temu o velikom bratu),mislim da nije na mestu,uz duzno posovanje prema tebi kao zeni,
administratoru,i broju poruka koje imas ovde...

Prosto mi je zao ovakvih ljudi, koji prosto u zivotu dobro i normalno nisu ni videli a kamoli doziveli ili su sami takvi, da im je svaki znak istoga, lud, devijantan, idiotski, a svaka podrska takom necemu, nenormalna!

Btw, i Ena je mislila da sve moze jer ima 19 godina, pa vidis kako je prosla! Smile
Morad da pazi da ne dobije batine cim izadje na ulicu

tvoji postovi su izgubili svaki smisao,a mislim da je jako ruzno potezati neke analize kada sam nisi spreman na njih...

uzdrzavam se daljih komentara svih tvojih postova na ovoj temi jer su neosnovani...vrati se onome sto je realno

Kako je smesno kad se gleda ovo "trazenje dlake u jajetu" sto neko dobro primeti. Samo to nije ni dlaka koliko je sitno Smiley Smesno je...

naravno da nije smesno,kako moze biti smesno to sta rade javne licnosti,u ovom slucaju to je vrlo specificna javna licnost,svako kome se daje epitet dobrodusnog,inteligentnog,skromnog,je i u moralnoj obavezi da takav i bude,ima ljudi i na ovom forumu koji smatraju da to nije na mestu,i da u ovom slucaju ivan,a moze biti bilo ko,nije takav,i postavlja se pitanje razloga zbog kojih se on predstavlja da jeste,nesto sto u realnom svetu nije,dakle,pitanje,zasto?

Pa On nije pogazio rec, i dalje ce da da pare za skolovanje...

Uostalom, prvo treba preispitati svoj zivot a onda kritikovati tudji. Svi vi koji ga kritikujete i trazite dlaku u jajetu bi trebalo da mu cestitate a ne da budete "takvi"...

ja sam rekao,mislim da je zasluzeno pobedio,u toj ekipi koja je bila u velikom bratu,u takvoj postavi on je najsposobniji da dodje do pobede i do 100000e,eto i ponovio sam....ali ovde se ne govori o tome,nesumljivo je da je pobedio,i ja sam glasao za njega,neki drugi postupci navode na pomisao da je mozda on ljude prevario...to je sve,i jos jednom,zasluzeno je pobedio,bio je najbolji,ali u velikom bratu,u toj postavi,a na na svetu....

Citat
Pa On nije pogazio rec, i dalje ce da da pare za skolovanje...

"Samo skolovanje, skolovanje, skolovanje!"

U sustini... mene zabole sta ce on da radi, ali mi je smesno da ga ljudi i dalje brane..
Bas smo sinoc pricali uz kafu... uspeo je takticki da prezivi 110 dana, da gleda samo svoju zadnjicu, da izadje sa parama i pri tome zezne ljude koji su videli olicenje svega dobrog u njemu...
To jeste umetnost... skidam mu kapu... ali ja se stvarno gadim takve prljave igre...
Mislim.. ti si se prozivao ljude koji su glasali za izbacivanja... Izgeda da su najveci magarci ispali oni koji su Ivanu doneli pobedu Smile

Citat
Uostalom, prvo treba preispitati svoj zivot a onda kritikovati tudji. Svi vi koji ga kritikujete i trazite dlaku u jajetu bi trebalo da mu cestitate a ne da budete takvi...

Zao mi je... ja ne mogu... nisam licemer... Smile

ja se ne gadim takve igre,to je ljudski,kao sto je ljudski biti licemer,ima razlicitih ljudi,sto neko rece ima nas svakakvih,nije to problem,problem je "lazno predstavljanje",kad meni moji poznanici kazu da se druzimo samo iz koristi,ja to prihvatim,i nemam problem sa tim,isto kao sto nema problem da odem na veceru sa osobom sa kojom ima jako dobar poslovni odnos,to je normalno,nije normalno da se igra na kartu na koju se sigurno dobija,i nije normalno da se vara,ili mozda i jeste,ako te ne uhvate u tome,ali onda sta ces ti u velikom bratu,kako takav covek nije nasao to sto je trazio ne nekom drugom mestu,opet gomila pitanja bez odgovora,iz toga ne mozete nista da zakljucite ako ne poznajete tog coveka o kome govorimo,ali je u najmanju ruku "sumnjivo" to sto je on radio 110 dana,zajedno sa nama koji smo to gedali....eto,o tome se radi

Koliko sam cuo, auto je kupio jer peske i busom ne moze nigde da stigne a da ga ne salecu. Samo skolovanje je rekao i stan a i da je samo skolovanje to je rekao posle pobede a coveku je valjda dozvoljeno posle da se predomisli. Da je rekao pre onda bi bio licemer.

Uspeo je takticki da bude 110 dana sto tako i treba, kako drugacije u ovoj igri? Kao Miki u koga su se svi kuneli pa mu se omota neki sal cibone oko vrata...

Ja se ne gadim jer to nisu prljave igre, mnogo prljavijih stvari sam video na ovom forumu, pa i dalje ga hvalim na sav glas i reklamiram jer volim ovde da budem.

Ja prozivao? Ispali magarci? Smile

Lepo sto sama za sebe kazes da nisi Smiley

sto se tice automobila mislim da je to neozbiljno,sa ostalim se slazem...neko je vec rekao da je dobio na patetiku,i ja mislim da tu ima istine,"ja sam mali i nemocan,pomozite mi,sazalite se na mene"

Jel mogu ja da primetim nesto?
Mogu.. iako nisam gledao imam prava da ucestvujem kao i svi ostali...
Dakle.. njega su spopadale zene i on nije hteo nista.. tada su krenule price da je homic... price su bez osnove, ali ako realno sagledavamo stvari nakon toliko vremena i nije normalno i prirodno biti hladan ko spricer... ali mozda decko ima visok nivo samokontrole.. mozda ga sex kao sex ne zanima i sl.. nebitno..
Drugi problem je sto se svi kunu kako je on divan, kulturan, obrazovan, pametan, inteligentan, vaspitan blah blah blah.. a prva stvar koja je izasla u novinama nakon nove godine je njegova izjava u pressu kako on nije onakav kakav je bio u kuci i u realnom zivotu... to ne znaci da je skot.. ali ne znaci ni da je takav kakvim ste ga zamisljali...
Treci problem je sto je on pricao kako ce pare dati na skolu, a na kraju ce uraditi nesto potpuno drugacije... dakle kupice stan i kola... bar tako kaze u novinama, polovan auto i nov stan za njega i oca.. to je ok.. On je te pare zaradio, teskim radom. u najmanju ruku podjednako teskim kao i svi drugi ukucani.. pare su njegove, ako hoce moze u venu i na kurve da ih spuca.. to je njegova stvar..

E sad...
Ako ste realni...
A niste...
Recicete da to nije u redu...
On ima pravo da novac trosi na sta god zeli, ali ako je na patetiku dosao do para onda bi trebao da zavrsi bar muzicku akademiju i nakon toga neku specijalizaciju na Juilliardu ili nekoj slicnoj ustanovi tog tipa...

Zavrsice 2 kursa stranog jezika.. to je mogao i od minimalca da upise ili da kupi kasete.. nije mu trebalo 60-70 000e koliko ce dobiti.

Anyway...
Svako ima pravo da voli i podrzava svog favorita ali naucite da budete realni...
To znaci da ako vam je Miki bio simpatican, i izjavio kako ce se povuci iz javnosti a sad se ne skida sa TV i Radija da budete dovoljno realni i kazete da je prevrtljivac.
Ne znam zaista tacno ostale likove, on mi je bio upecatljiv jer se kao sto rekoh.. nije skidao iz novina prvih 20ak dana a ja to citam, pa tako primetim..

Nemojte po svaku cenu braniti nekog samo zato sto vam je favorit... to stvarno deluje smesno...
Ima pravo da promeni misljenje? Ima...
Ali to nije mala promena, to je potpuna suprotnost u odnosu na ono o cemu se pricalo...

Zamislite to ovako...
Imate roditelja koji podize kredit za college detetu u USA (posto oni za to ceo zivot stede...) i potrosi ga za novi stan...

Ne biste tu promenu misljenja osudili...
Aj ne zajebajite...

Ne znam likove.. svejedno mi je ko god pobedio.. ni u anketi nisam glasao u originalnoj temi..

A sto se tice inteligencije.. Bush ima 85 pa je predsednik najjace zemlje sveta... prilicno nebitan broj.

da krenemo od busha,ako neko misli da je inteligencija bogom dana onda se grdno vara,oni koji je imaju znaju o cemu govorim,inteligencija je jedan od niza preduslova koje su coveku neophodne ako zeli da postane "uspesan"(sta god to znacilo u ovom vremenu,i naravno ako to zeli,ja poznajem ljude koji su inteligentni,ali imaju problem da se snadju u marketu,prema tome,treba razvijati zivotne osobine)....

e sad,vrlo je diskutabilno da li je neko ko dobije 100000 eura u nekoj igri,koja god bila,inteligentan,ako ih potrosi na stan i kola,ako bismo,npr,vlasniku ovog foruma dali 100000 eura,sumnjam da bi ih on potrosio na stan i kola,ne bih rekao,ja mislim da je mnogo pametnije da on od tih 100000 naprati 200000,drugim recima da ulozi u neki posao,od koga ce moci da zivi,i da moze da planira sebe u nekoj buducnosti,sta i kola su umrtvljen kapital,a on ima ziv novac,prema tome,mislim da nije pametno upotrebiti ga tako kako on namerava,ako,kazem ako znamo sve sto treba da znamo o njemu,mozda mu sutra tetka iz amerike ostavi milione,nikad se ne zna....dakle,da sazmem sve ovo,nije pametno ivane,a koji su to drugi motivi zbog kojih on to radi ne znam,mislim da je takvo ponasanje u najmanju ruku bahato i detinjasto,a on se ne predstavlja kao takva osoba,znaci nesto je trulo u drzavi danskoj....

2 kursa?e to jeste smesno....toliko o tome

o seksualnim afinitetima ne zelim da govorim na ovoj temi,ljude pale razlicite stvari,mozda ga cure samo nisu palile i covek zato nije reagovao,eto toliko....

ne mislim da je homoseksualac,toliko

sada ono sto je naravno najbitnije za mene

mislim da su oni tamo upali neocekivano,da su se zbunili i uplasili,da je svako reagovao instiktivno,da niko nije u realnom svetu onakav kakav je tamo,i da je tih 110 dana na njih delovalo snazno pre svega u emotivnom smislu,mislim da se recimo ivan,nikada nece "oporaviti" od toga,mislim i da je licemer,mislim i da nema pojma kako izgleda realnost,da je nije ni ziveo,da je bio u nekom irealnom svetu sve ovo vreme,to je i razlog zbog kojeg se ponasao onako kako se ponasao u kuci,da je skolovanje pomenuo "pod utiskom kuce",a onda se ohladio kad je izasao,ipak,svi mi ovde znamo od cega se zivi,ne mislim da je inteligentan,ni dobar,ni skroman,kako moze biti skroman neko ko upise dva fakulteta,alo,o cemu pricamo,ali isto tako to mi ne smeta,smeta mi to sto nas "lozi" i sve ove ljude koji su mu omogucili pobedu,rekao sam vec na ovoj temi,znao je tacno ko ce,kada i kako da glasa,i u skladu sa tim je "igrao"...imam jos mnogo,kako sf kaze,argumenata,ali bih da odradim vecernji trening,zato...napisacu nesto kasnije....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
NE vidim svrhu ovog podforuma...i prosto ne mogu da poverujem da moderatori ne reaguju jer ovde nema ni E od epiloga...ali ima epilog proslog podforuma VB...posto niko nije promnio misljenje dajte lepo da zatvaramo ovo malo da se svi ohlade pa kroz koji mesec ponovo da se pisemo.....da li mi moze neko odgoovriti u vezi ovoga jer sve ovo nikom (normalnom) ne koristi!!! Ili da lepo Rashka otvori podforum Epilog Ivana Bulje,gde je sta radi pa da svi njegovi klaviroljupci odu tamo pa neka pisu...eto jos jedan predlog pa cekma odogovor nekog od glavnih ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Cini mi se da sam video da je rekao da nije homic ali vise nisam siguran posto je dosta proslo.
To sto je rekao je njegova stvar. Rekao je da ce potrositi novac na skolovanje.
On je rekao da nije, neko je rekao da jeste. Vrednost je ista.
Citat
Taj sto je prokomentarisao da je odvratno je, koliko sam ja shvatio, mislio da je bilo degradirajuce s obzirom na njegovo skolovanje a i to da covek ima ime.
S obzirom da ja znam sta znaci rec "klavijaturista" i s obzirom da se bavim prakticno istim poslom jer isti fakultet studiram samo sto je u Kragujevcu a ne u Beogradu i sto je teoretski smer a ne instrumentalni nikako nisam mogao da ga nazovem klavijaturistom. Verovatno si nesto pomesao. Nije uvreda ali je kao da bi opersku pevacicu nazvao "pevaljkom" sto je, slozices se, bezobrazno.
Tako da nema zbog cega da se izvinim.
Rekao si:
Citat
Ivan odlicno svira klavijature. Svaka cast.
Tacno, nisi rekao da je klavijaturista.
Takodje.. sto se tice obrazovanja.. kada zavrsi akademiju mozda se moze reci da je tako nesto uvreda...
Porediti sa Operskom pevacicom je neumesno... isto kao porediti talentovanog klinca koji trenira basket i profesionalca koji je u vrhu po kvalitetu..
Citat
Miki je "ispao" pametniji ali daleko od toga da jeste, jer niti je znao koliko je popularan niti bi izasao da je znao a u to sam siguran videvsi kakav je on ustvari. Jeste da je dosta zaradio za 20 dana ali bi mnogo vise da je pobedio i zato bi ostao.
Ne bi pobedio... dovoljno jak front ljudi bi se stvorio koji bi ga izbacili.. svi koji su se isticali po necemu... bilo cemu (pozitivnom ili negativnom, stvar dozivljaja).. ispali su relativno brzo...
Izasao je.. nije se mucio.. uzeo je pare.. uzeo je extra placen, extra lak posao ...
Dakle ispao je pametniji.. Tacka.

Sta ce on sa tim parama uraditi.. ostaje da se vidi.. mozda napravi glupost.. a mozda i ivan uradi isto...
Fakat.. to nisu toliko velike pare da bi se od njih covek mogao obezbediti dozivotno..
Citat
Pateticno je suvise jaka rec gledajuci ostale ukucane ali dobro. Sad, moje misljenje je da bi, mozda, ti i ja da smo u kuci bili mnogo "pateticniji" u nekim stvarima jer ni ti ni ja ne znamo kako je biti tamo i sta se sve ustvari desavalo.
Ali ja ne gledam ostale ukucane.. zabole me i za njih i za brata i za pre.. ja gledam samo njega u ovom slucaju jer je on sad glavna meta .. on je andjeo i on je djavo.. pa .. nije ni jedno ni drugo..
Oni koji ga napadaju ponasaju se u skladu sa ljudskom prirodom.. narocito prirodom i mentalitetom srba.. oni koji ga brane su mi posebno interesantni.. jer velika vecina apsolutno ni jedan argument nema i dolaze na temu da bi prozivali "kako su drugi glupi" a pritom svoje misljenje nisu u stanju ni formulisati..
A "mi" ne bi bili u kuci.. da se odreknem principa, slobode... nije vredno.

Citat
NE vidim svrhu ovog podforuma...i prosto ne mogu da poverujem da moderatori ne reaguju jer ovde nema ni E od epiloga...ali ima epilog proslog podforuma VB...posto niko nije promnio misljenje dajte lepo da zatvaramo ovo malo da se svi ohlade pa kroz koji mesec ponovo da se pisemo.....da li mi moze neko odgoovriti u vezi ovoga jer sve ovo nikom (normalnom) ne koristi!!! Ili da lepo Rashka otvori podforum Epilog Ivana Bulje,gde je sta radi pa da svi njegovi klaviroljupci odu tamo pa neka pisu...eto jos jedan predlog pa cekma odogovor nekog od glavnih ovde
Ne vidis svrhu.. jel te tera neko da ulazis? Ako te tera, kazi, ja da mu zapretim Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Citat
To sto je rekao je njegova stvar. Rekao je da ce potrositi novac na skolovanje.
On je rekao da nije, neko je rekao da jeste. Vrednost je ista.

E pa jebiga ne mislim da je ista vrednost ali da bih sad objasnio samo bi ponovio prethodni moj post.

Citat
Tacno, nisi rekao da je klavijaturista.
Takodje.. sto se tice obrazovanja.. kada zavrsi akademiju mozda se moze reci da je tako nesto uvreda...
Porediti sa Operskom pevacicom je neumesno... isto kao porediti talentovanog klinca koji trenira basket i profesionalca koji je u vrhu po kvalitetu..

Da, rekao sam da odlicno svira klavijaturu jer sam video da su mu dali klavijaturu dok je bio VB radio. Ovo te drugo sad i nisam razumeo pa cu to shvatiti kao da si se slozio samnom Smiley

Citat
Ne bi pobedio... dovoljno jak front ljudi bi se stvorio koji bi ga izbacili.. svi koji su se isticali po necemu... bilo cemu (pozitivnom ili negativnom, stvar dozivljaja).. ispali su relativno brzo...
Izasao je.. nije se mucio.. uzeo je pare.. uzeo je extra placen, extra lak posao ...
Dakle ispao je pametniji.. Tacka.

Po svim anketama koje sam video a i po ovoj na bureku vidi se koliko je on bio popularan. Ima vise glasova dok je izasao nego Ivan koji je osta do kraja i koji ima najvise glasova od onih koji nisu izasli. Statistike ne moraju biti tacne ali je ovo ipak razlika poveca. Tako da, previse si siguran u svoje misljenje.

Citat

Ovaj tekst je toliko glup da ni ne zelim da komentarisem.

@inicio

Nisam zapamtio tvoje sve postove ali sam prilicno siguran da si dosta promenio misljenje od samog starta, sto i ne mora da znaci da je lose.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.