Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70117 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a i ja našla da morališem zečici Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
@shaka

mali off.... kaze se sumnjati..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pa tako sam i napisao  Smile Smile..Posle korekcije, dodushe..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N8-00
mrznju nisam osetio priiilichno dugo..Troshi mi puno energije, pa je ne upraznjavam Smile Smile

Prezir, dodushe, ne mogu da izbegnem..Zato sam i napisao to shto gore stoji. Naime, dechko je sam rekao da je njegovo ponashanje u kuci plod njegove taktike, i da uopshte nije takav u stvarnosti. Al si ti uspeo da na osnovu njegovog neprirodnog ponashanja ( sam ga je priznao, ponavljam ), skapirash kakav je on u stvari ??? Smile Smile Smile

tuzno ili smeshno ???

Na osnovu nekih osobina koje nema, mashtash da neke druge osobine ima..Kakav je on u stvari, ne znash ti ni manje ni vishe nego ja, al mene iskreno i ne zanima da ulazim u bit onima koji su s namerom svoju bit krili..Dal tebe interesuje - ne sumljam da da..

Zakoni logike, primenjeni na VB :
1. ako neko nije glup, niposhto ne znachi da je pametan.
2. ako neko cuti, ne mora da znachi da razmishlja
3. Osoba koja ne psuje, niposhto ne mora biti kulturna
i t d ...

Ni ona mutava Daliborka nije nijednom uchinila ili rekla neshto chime bi potkrepila tvdnju da je dvolichna..Ljudi su mahom o njoj kao dvolichnoj sudili na osnovu teze "nemoguce da je neko toliko dobar"..Al je zato moguce da je Ivan Ljuba savrshen, pa mu se zato pripishu sve osobine koje savrshenstvo treba da ima..

Ponavljam - kakv je stvarno, ne znam i ne zanima me..Al kada osoba koja prvo kaze da ce pare iz VB potroshiti na shkolovanje ( 3 puta ), a sada kupuje stan i auto, a od shkolovanja : kurs 2 jezika ( odokativne cene oko 300 eura ) a za medicinu - nije siguran dal ce nastaviti, za mene je to dovoljan razlog da posumljam da je poshten i iskren..

Toliko..

Neverovatno, dokle sve zavist moze da ide........

Nije on rekao da nije takav nego je jednostavno primenio jedan model ponasanja....... sama cinjenica da se neko 100 dana ponasao kao covek, zasluzuje  Smile  Smile  Smile

Ja nikad nisam rekao da ja njega znam care, samo je mene odusevio u kuci a i nakon izlaska......

Ja te tvoje izjave da nece nastaviti medicinu i za kurseve, stvarno nisam cuo.....

A kao sto vec rekoh, stan, kola, pa i putovanja, garderoba, klaviri, sve je to savrseno normalno za coveka, sta ti ne bi nista kuio za svoju dusu sa 100 000 eura.... Smile  Smile

A tu je i ona, jedna, jedina i nenadjebiva....... Smile Smile

Moja "idealizacija i totemizacija" je u potpunosti opravdana i potkrepljena Ivanovim ponasanjem i inteligencijom

Vasa mrznja, sa druge strane.... Smile Smile Smile

Naravno, sada ce se negirati mrznja ali svi dobro znamo ........ Smile

Vadikal koji obozava govor mrznje... Smile

Ja???? Smile  Smile Smile Smile Smile Smile

Tebe niko ne moze zajebati u tom pogledu.......

Ti jos uvek verujes u deda mraza? Smile
verujem,zamisli,u postenje,vaspitanje,dobrotu,...,pa cak i u deda mraza.Probaj i ti da verujes u takve vrednosti pa neces biti tako zajedljiva Smile

Ti mora da si nova Devica Marija ili Baka Mraz... Smiley

A ovo je bio pravi govor tolerancije i medjusobnog postovanja...... Smile  Smile  Smile

To moze da prodje samo kod nekih novajlija koji ce ti poveruju, prvih 10 dana.........  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
a i ja našla da morališem zečici Smile

Samo se ti drzi Atarija i nemoj previse da zamaras svoju pametnu glavicu stvarnim zivotom i sve ce biti OK... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Jucherashnji Blic Rasho..Upisace kurseve Engleskog i Nemachkog, a za medicinu nije odluchio dal ce nastavljati..Da ne bude parafraza, evo ti citat :
"Voleo bih da radim ono za šta sam se školovao. Posvetiću se muzici i trudiću se da napredujem. Dok ne vidim gde ću dalje, svakako ću upisati kurs nemačkog i engleskog jezika, jer poznavanje jezika je najvažnije. Medicina je takođe moja ljubav, ali još ne znam da li ću nastaviti sa studiranjem."

I on i njegov otac su rekli da u stvarnom zivotu nije takav kakav je bio u VB..Jel treba da trazim citat i za to?
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N8-00
"Voleo bih da radim ono za šta sam se školovao. Posvetiću se muzici i trudiću se da napredujem. Dok ne vidim gde ću dalje, svakako ću upisati kurs nemačkog i engleskog jezika, jer poznavanje jezika je najvažnije. Medicina je takođe moja ljubav, ali još ne znam da li ću nastaviti sa studiranjem."

Opet, i...?  Smile Smile

Ne, stvarno ne znam sta zelis da postignes time da normalne reci normalnog coveka pretvoris u nesto nenormalno, ne znam koji je cilj..... Smile

Jedna potpuno normalna izjava, potpuno u skladu sa svime sto je izjavio......

On je izjavio da je prilagodio sistem ponasanja u kuci, a njegov otac je izjavio da son nije takav u kuci, u jeku najzesce kampanje protiv Ivana, kada je gostovao u Veliki Brat- Veliki mozak, i to ne u kontekstu da on nije normalan covek, kako ti predstavljas, vec da nije toliko povucen i tih, sto je naravno, apsolutno normalno, da se ne ponasas isto u kuci i pred 5 miliona gledalaca........

Nista od toga naravno ne umanjuje njegove moralne i intelektualne kapacitete......

I dosta bre vise sa pljuvanjem Ivana, covek je dokazao da je najbolji, osvojio je pare, kupice i stan i kola i putovati, i zavrsiti sta on hoce, i ziveti gde hoce i sve najbolje da mu bude......Smile  Smile

Dokle vise tolka zavist....... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ooooo ajde rasho vishe.....
ko o kome ti o Ivanu.Znas da to bas i nije normalno?????????
Da se nisi zaljubio  Smile

Ivan je taktizirao sve vrijeme,i ne mogu da vjerujem da je onakva,sto bi Ena rekla(nisam ni slutila da cu ikad da je citiram),rekla TUNJAVA osoba pobijedila.....

ali na kraju krajeva nek mu je sa srecom,a ti Rasho smanji malo dozivljaje  Smile
znas da je 75% postova tvojih na svakoj temi koja je u vezi sa velikim bratom....
Zivi svoj zivot  Smile

p.s.
pitam se sta ces ti do septembra.......
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Smile Mari

Nisu otisli u zaborav! Smile Smile

Sto se ne bi prijavila, verujem da bi bilo super zezanje....
Gledaj samo koliku armiju glasaca bi imala iza sebe Smile

Misliš na moje glasače, je l' bi to bile sve burekdžije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pa na burekdzije, nego sta, vidi koliko nas je....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.