Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 70103 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Imam veliku fobiju od kamera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E, sad.....

Bezveze, a bas bi bila dobra.....

Mozda hoce Milena, da nam pokaze kakva je to osoba koja nije "tunjava" i koja zasluzuje glasove.
Smile Smile

Imam neki feeling da joj je favorit bejao Nikola..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nidža forever  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ima sada na B92 neka emisija kod njih u kuci
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ima sada na B92 neka emisija kod njih u kuci

Da, samo svima toplo preporucujem da preskoce ovu vecerasnju epizodu. Smile

Edit : ipak neka odgledaju, posto je prosla vazdusna opasnost ( citaj Marko)
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 20:06:56 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
I ja sam se uplasio da ce biti ova tri trola celo vece, al dobro je, nije.....

Zamisli, kad su se nasli svo troje zgadova Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nikola nego sta !!!!!!!
Sashka,Dragana....ljudi koji su pricali,zbijali sale,svojim postupcima makar i nepromisljenim tjerali nas da gledamo velikog brata,i zbog kojih je bilo zanimljivo gledati ovaj reality show !!!!!

a ne oni mutavi..grrrrrrr
Nemam ja nista protiv Ivana,ali daj Rasho....svako po jednom kaze ko mu je favorit zasto ga voli,a ti........ Smile Smile Smile

btw. svidjaju mi se Aneini postovi,s toga puno pozdrava za nju  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
akademiski slikar djankarlo

ovo,ono,razumes,on je stvarno ono,ludilo,rikverc,u kom si ti fazonu,ja volim ono stalno cheindzit,moje slike imaju taj kolorit ali nema prelaza,nema mackanja,da aranzira to svetlo po gradu,znaci,znas,oci i usta ko pirana,ko u meksiku za vreme sieste,ono,sareni zidovi,are you mad man motherfucker,po ko kineskom horoskopu sam zmaj,odnosno zmija,ovaj guster,ja nosim majce sa kratkim rukavima jer sam tigar,covek se isto bavi tandrom,ja imam i cestice zivota u sebi,ne u onom banalnom smislu,a sve su macke iste i ove velike i ove male,samo sto su ove velike opasnije,jugoslovenka

jelena

znam ja,upalila bi ga,koja varijanta,on se puno dok ide,na to sam vec naucena,2007 je udarna godina,i sto se tice mene i sto se tice posla,nalazimo se na petrovaradinu,gde se vec godina odrzava exit,ja sam zaduzena bila za ovaj reon,nema tog muskrca koji je jaci od zene,ja navijam za vojvodinu,deca ce navijati za partizan,momak jovan,5 godina smo u vezi,moja najveca podrska u kuci,jedva sam izdrzao,uz mnogo alkohola,svi ga pitaju kako je proveo to vreme,niko mene ne pita kako je meni bilo

nikola

rodjen je u zetu,oblast pored podgorice,nase selo su vukovci,zeta prva drzava na balkanu,on je opusten,vuk ga daje ovci,studiram vec beograd 11 godina za sve i svasta,za magistra prasine i ostale okoline,probudimo se 8.5 -9 upalilo se sunce,1200 me vozi ja se umivam 2km,prolazimo 7-8 metara,prijatno ljudi na adu bojanu,svako treba da gleda u svoj tanjir,tamo obicno igramo cikago,to je igra kao jamb samo dinamicnija,mama tata obecavam necu vise da se kockam,zaradjivacu sam pare i davacu vama,i opet cu biti bez para,u berane ljute rane narod voli partizane,moj prvi hobi je grickanje noktiju,dok nisam upoznao poker aparate,roditelje jos nisam video,eno ga kofer tamo,na sve nebitne stvari iz kuce velikog brata na koje sam ja reagovao onom cuvenom recenicom kuku mene,proverio sam svoje psihicke sposobnosti,psihijatri ako ste mislili da uzimate lovu na mene,zaboravite

ena

posto sam ja razmazena novosadjanka,vidite kako su mi sredjeni nokti,ja inace ne provodim mnogo vremena po salonima,nisam ja preterano tako da se sminkam i mackam,nisam razmazena,meni je najruznije kad je neko nekulturan za stolom ,kad je tu razmazen,ne znam na koji su oni tip razmazenosti oni mislili,ena ima onako simpaticne noktice,da li je to nadogradnja,uvek se dogovorim sa njom,nisam bahata nego ceo zivot nemam nokte pa kad ih stavim potpuno mi strano bude,ne bih volela da me svi vole ne bih volela da me svi ne vole,samo ljudi vi pisete,da sam ja napravila neku glupost,ja nadjem toliko gluposti u njegovim izjavama,poruka za njih pisite jos vise,meni je zivot sta bude bice,ne pravim planove,sve zavisi od ponude koje cemo mi dobijati,ja samo planiram u 2007 a i svakoj drugoj godini mog zivota,tako da sad mi je lepo i sad uzivam,ako i kada prestane da traje mislim da ce to sve biti i ako ne bude mislim da cemo mi ostati u dobrim odnosima,sad uopste necu da pricam o toj mracnoj temi,ja sam imala vezu jednu od 2 godine jednu od 3 godine,i onda kad se zaljubis vidis koliko je to najlepse osecanje
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 20:38:26 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sve si rekla zadnjim postom, tako da je svaka dalja komunikacija, suvisan i nepotreban trosak sivih celija.

Aj u zdravlje, pa se ti divi Nikoli, Dragani, Anei i ostalima Smiley 1 Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile
Ja cu se drzim normalnih ljudi, i pominjacu ih koliko god treba.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ma kako god..Rasho, nemam se kad sa tobom prepirati, dovoljno mi je godina i iskustva da vidim kada to nema svrhe..
Ako si primetio, nisam nikada osporavao Ivanovu pobedu, jer naprosto nisam imao svog favorita..Zashto? Zato shto niko od ukucana nije imao neke kvalitete koje ja cenim. Miki i Nikola su mi delovali kao ljudi, znachi imali su neshto o chemu bih mogao da raspravljam dal valja ili ne, a ove ostale sam gledao kao manje ili vishe uspeshne glumce..

Prema tvom totemu ne osecam zavist, naprosto sam komentarisao tvoje idiotsko odushevljavanje dotichnim, davanje nekih osobina koje on ni u jednom trenu nije pokazao da ima..Mozda tebi treba ta iluzija da tunjavi, do zla Boga dosadni i bezlichni likovi neshto i vrede, ali nemoj da se lazemo - to je samo iluzija...

Toliko..za kraj, samo da pitam - u rechenici dole, "bejao" je ?
Imam neki feeling da joj je favorit bejao Nikola.....
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.