Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71597 puta)
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N79
Evo baš danas u Blicu piše da ovih dana Ena i Marko počinju da vode neku Grandovu emisiju na Pinku, a Ena krajem godine izdaje album za Grand.
Markić voditelj i Enica pevaljka!?! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Apple Iphone 5s
ja sam na ove sve zaboravio

sta ti je popuralnost od danas do sutra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kako je marko nisko pao...lozio se na neki tehno kao dj i to a sada vodi grand zvezde  eee ubi se nesretnice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
Nekadašnji ukućani „Velikog brata“, ljubavni par Ena Popov i Marko Miljković, od subote će voditi emisiju „Zvezde Granda“. Interesantno je i to da će simpatična Novosađanka Ena, krajem ove godine postati i pevačica jer upravo priprema album za „Grand produkciju“.

- Prvobitna varijanta bila je da se ja takmičim u „Zvezdama Granda“ ali smo došli do zaključka da, uz već stečenu popularnost, ne bih bila ravnopravni takmičar, pa je Saša Popović došao na ideju da Marko i ja vodimo taj program - počinje priču Ena i dodaje da će i ona zapevati tokom emisije. I dok za Enu ovaj angažman nije veliki izazov jer se ona od malih nogu navikla na kamere i mikrofon, za Marka je ovo potpuno novo iskustvo:
- Zanimljiva je priča jer i ja sam ponekada volim da slušam tu vrstu muzike, a često je i puštam u klubovima za koje radim kao DJ. Ovo jeste veliki izazov i videću kako ću se snaći. Ljudi iz „Granda“ su veoma korektni i to je presudilo da prihvatim posao - kaže Marko.
Posle šest meseci, koliko će trajati serijal „Zvezde granda“, Ena će se posvetiti profesionalnoj karijeri:
- Volim da pevam. Ceo život pevam i album, koji krajem godine snimam za „Grand“ jeste ispunjenje mojih snova. Nisam se nadala da će me neko primetiti. U kući sam pevala za svoju dušu, a drago mi je što su mi Žika i Saša Popović omogućili da zakoračim u muzičke vode.

Ena: U ljubavi sam agresivnija od Marka!
Koliko su se, za ovih pet meseci veze, promenila vaša osećanja?
Ena: Naša ljubav svakim danom sve više raste. Napolju, van kuće, Marko me je baš oduševio. Nežniji je i pažljiviji, čak sam i ja ponekad agresivnija od njega.
Marko: Naravno da je više volim, čim sam je ugledao, znao sam da je ona ta. Nisam se razočarao, ista je kao i u kući. Mada, nešto se promenilo nabolje, ali mi Ena ne da vam otkrijem (smeh).
Koji su vaši planovi za budućnost?
Ena: Volim da sve ide svojim tokom. Ne živimo zajedno, ali smo nerazdvojni. Razdvajaju nas samo poslovne obaveze.
Marko: Rano je pričati o velikim koracima. Ništa ne planiramo. Kada budem osetio da je vreme za prsten, daću joj ga i to će se odigrati krajnje spontano!
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Smile Smile Smile

Tehno DJ ponekad pusta "tu muziku" na svojim nastupima????

Ena je popularna pa ne bi bilo ravopravno?

Ai, fatamorganaaaa!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa ovo je bilo i ocekivano. Samo mi je cudno sto je Sasa Popovic toliko cekao, trebao je odmah ova dva akrepa da ukljuci u svoju "Grand" produkciju. Emisija koja prezentuje sve najgore u nasoj muzici i mentalitetu, dobice dva clana koja nimalo nece strcati od silikonskih i polugollih pevacica, i raznih "zvezda" i "zvezdica" granda.

Ako je za utehu, ja to sigurno necu gledati, posto "pink", srecom, nemam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
a dje ce bulja da zasvira u kom simfonijskom orkestru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N86
VB: Maja vodi "Svadbu", Marko i Ena "Grand"

Učešće u prvom srpskom rijaliti šou Veliki Brat donela je veliku popularnost svim učesnicima, a nekima i dobre ponude za posao.

Tako će Ena i Marko, koji su se smuvali upravo u Kući Velikog Brata, voditi emisiju "Zvezde Granda", a histerična Nišlijka Maja biti gostujuća voditeljka specijalnoj emisiji serijala "48 sati svadba", koju će za nekoliko nedelja prikazati Radiotelevizija Srbije.

"Prvobitna varijanta bila je da se ja takmičim u 'Zvezdama Granda' ali smo došli do zaključka da, uz već stečenu popularnost, ne bih bila ravnopravni takmičar, pa je Saša Popović došao na ideju da Marko i ja vodimo taj program", rekla je Ena za "Blic".

Iako se hvalio da zaradjuje novac kao di-džej, Marko je "popustio", pa će umesto sa gramofonima, raditi sa folk pevačima.

"Zanimljiva je priča jer ponekada volim da slušam tu vrstu muzike, a često je i puštam u klubovima za koje radim kao DJ. Ovo jeste veliki izazov i videću kako ću se snaći. Ljudi iz Granda su veoma korektni i to je presudilo da prihvatim posao", kaže Marko Miljković iz Brusa.

Ena ne samo da će biti voditeljka emisije "Zvezde Granda", već će ostvariti i san - snimiće ploču za "Grand produkciju".

"Volim da pevam. Ceo život pevam i album, koji krajem godine snimam za 'Grand' jeste ispunjenje mojih snova. Nisam se nadala da će me neko primetiti. U kući sam pevala za svoju dušu, a drago mi je što su mi Žika i Saša Popović omogućili da zakoračim u muzičke vode", rekla je Ena.

Nišlijka Maja Djordjević odlučila je da "venčava" bračne parove po Srbiji u popularnoj emisiji "48 sati svadba".

"Mladenci će biti iznenadjeni i u šoku kada vide Maju, jer im nije rečeno da im ona dolazi. Specifično je što će Maja emisiju voditi u svom maniru, a videćemo da li će mladencima odgovarati njen temperament", rekla je predstavnica produkcijske kuće "Emoušn" Marinela Ašanin rekla je agenciji Beta.

Nekadašnja igračica u grčkom baru i šefica porodične mesare u Nišu, Djordjevićeva (32) je po izlasku iz "Velikog brata" nastavila da privlači pažnju javnosti vezom sa drugim ukućaninom Sarajlijom Edinom Kolendom (26).

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Babojebac!!! Smile

Zamislite vi, da vam na vas (mnogima) najsrecniji dan, padobranise na svadbu, onaj psiho, mislim da je najomrazenija osoba u Srbiji......?
Pa da se iseces od muke...

Da ti ona pozeli puno srece i ljubavi? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jos samo da stave banete i veselinu da vode dnevnik i ludilo kompletno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.