Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prvog srpskog Velikog Brata - Gde su, sta rade?  (Pročitano 71559 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jak sarkazam, pre bih rekao teska poremecenost, sa elementima homoseksualne opsesije koja se negira od ranog detinjstva....
Lecenje: govnjiva motka 3x dnevno, ima da ozdravis za tili cas, nece ti se vise gayevi motati po glavi.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a joj sta za tebe onda treba...ti jos dajes impulse na njih.. Smile

inace pise kako je ivan napokon izveo neku balerinu koja mu je drugarica! kaze da se kasno pali.....mislim da se to odnosi na devojke generalno zapalice se tamo oko 50-e  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 10:57:51 od skyhook »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ajde smirite se vas dvojica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
U sledecem broju Sveta....naslov! Ivan: Proganja me manijak!

Ivan ne moze imati privatnost jer ga proganja jedna osoba iz Zemuna...neprestano obilazu ivanovnu novu garsonjeru i viri kroz prozor. Ivan kaze da vise ne moze uopste da privodi mlade momke jer ta osoba nekontrolisano juri za njim po gej klubovima. - Ovim pute bih zamolio tog zabludelog decka da me ostavi na miru,zahvaljujem mu se na 5 hiljada glasova koje mi je poklonio preko servisa 0900 ali pored svojih slika i autograma ne zelim mu nista vise dati,nije moj tip! -

sjajno...  Smile
ako propadnes kao advokat, komotno mozes da se zaposlis kao novinar Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Kome su jos oni interesantni? Smile

I don' know.... Smile

U sledecem broju Sveta....naslov!  Ivan: Proganja me manijak!

Ivan ne moze  imati privatnost jer ga proganja jedna osoba iz Zemuna...neprestano obilazu ivanovnu novu garsonjeru i viri kroz prozor. Ivan kaze da vise ne moze uopste da privodi mlade momke jer ta osoba nekontrolisano juri za njim po gej klubovima. - Ovim pute bih zamolio tog zabludelog decka da me ostavi na miru,zahvaljujem mu se na 5 hiljada glasova koje mi je poklonio preko servisa 0900 ali pored svojih slika i autograma ne zelim mu nista vise dati,nije moj tip! -

Iako se ne slazem sa pretpostavkama da je Ivan gay - za tekst  Smile Smile  Ni Robert Coban Tera Ovcice ga ne bi tako sroc :Pio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

pilot majsta..

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N70
 Smile Smile :weirdfac Smile Smile Smile Smile :De: Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

pilot majsta..

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N70
daj pošaljite mi draganinu sliku izludih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dragana: Od slave Velikog Brata se ne živi

Jedan od najvećih favorita za pobedu u prvom srpskom rijaliti šou Veliki Brat, Prijedorčanka Dragana Vranjaš, moglo bi se reći da je i pomalo razočarana, jer slava polako počinje da bledi, a novca ni od kuda.

Mislila je da će po izlasku iz kuće biti ipak sve drugačije i da će bar jedna konkretna poslovna ponuda da stigne, medjutim - ništa!

"Bilo je teško snaći se na početku jer ljudi na ulici skoro da su me trgali na jednu i drugu stranu. Naravno da je prijalo i da godi i danas, ali postaje i naparno i želim da se povučem iz tog javnog života, zaposlim i budem svoja. Pomalo to sve počinje i da smara, ali je lijepo ipak imati svojih pet minuta slave, davati autograme, slikati se sa ljudima... Medjutim, posla nema nigdje. Bila sam na nekoliko razgovora, ali tako što sam je javila na konkurse i sama kopam da bi zaradla svoj dinar", kaže Dragana na početku razgovora za MONDO.

Iako se šuškalo da je dobila ponudu da radi kao voditelj na jednoj srpskoj televiziji, ona kaže da je to saznala iz novina i da je to samo dezinformacija.

"Ne bi baš ni željela da radim na nekoj televiziji u Srbiji, jer bi morala u potpunosti da promenim svoj način govora. Pored toga, moj život je u Banjaluci i ne bi mogla živjeti u Beogradu. Moj plan je da se zaposlim, završim fakultet i živim u Banjaluci", kaže zvezda Velikog Brata.

NIŠTA OD LJUBAVI SA SAVOM - ON IMA DEVOJKU

Ipak, u srpskoj prestonici provodi većinu vremena od izlaska iz kuće Velikog Brata, gde kaže samo da ide u zezanje, najčešće sa drugim učesnicima, Daliborkom, Jelenom i "VB" ljubavi Savom sa kojim je kaže samo u prijateljskim odnosima.

Iako su ih paparaci uhvatili kako srećni izlaze iz beogradskog hotela "Balkan" samo nekoliko dana nakon završetka šoua, Dragana tvrdi da se ništa nije desilo i da nisu ni bili u hotelu.

"Ništa od toga šta je pisalo po novinama nije bilo, to je samo jedna stara priča koja se završila. Prošle nedelje smo pili kafu, ali smo samo prijatelji. Malo sam ga i izbegavala po izlasku iz kuće jer nisam želela da nas tabloidi tračaju", tvrdi Dragana i otkrva nam da Sava sada ima devojku i samo se nada da tabloidi neće da ih svo troje spoje u jednu vezu.

Iako je u ispovedaonici Velikog Brata rekla da će kada izadje iz kuće nazvati Ivana i pitati ga da li je "za jedan seks na eks" ipak ni od toga ništa!

"Ma, to sam se ja samo zezala, nisam ga zvala. Ma i da ga pozovem, naravno da on ne bi pristao, rekao bi ne mogu danas sviram klavir, ajd ćao. Sa njim se i ne vidjam, niti smo u kontaktu. Nakon izlaska iz kuće, jedino smo se vidjeli prilikom gostovanja u jednoj emisiji u Sarajevu. Poslije toga se nismo ni čuli ni vidjeli i mislim da on i nije u kontaktu skoro ni sa kim iz kuće, možda jedino sa Edinom", kaže Dragana, koja sa sarajlijom nije bila baš u najboljim odnosima ni u kući.

"Zbog toga se ne osjećam krivom jer sam bila samo krajnje iskrena i rekla mu ono što sam primetila. Nisam imala nikakve loše namere, samo sam mu rekla da se promenio, a i Maja se mnogo promenila od kada se zaljubila u Edina i kada je drugi put ušla samo je stvarala tenzije i jednostavno mi njen boravak nije prijao iako smo pre toga bile u baš dobrim odnosima. Počela je bukvalno da se menja i oni su, ne računajući Ivana, jedini ukućani sa kojima nisam u baš u nikakvom kontaktu", kaže ona.

MOMCI ME "SALEĆU", ALI BEZUSPEŠNO

"Oko mene je uvek bilo momaka", smejući se vidno zadovoljna kaže Dragana.

Medjutim, njoj se i dalje niko ne dopada, i još je u "potrazi" za onim pravim.

"Većina želi samo da bude vidjena u mom društvu. Njihove namere procenm po oduševljenju na licu kada me sretnu, a mnogi i kažu, "jao Dragana Veliki Brat a pretpostavljam da mi ne znaju ni prezime. Ipak lepo laskaju da sam najbolja, da sam kraljica...Po tome prepoznam i njihove namere. Pomalo je to sve već baš dosadno", objašnjava Vranješova.

Iako su svi ukućani po završetku šoua dobili i nagradno putovanje u Španiju, Dragana se predomišlja da li da ide.

"Ako dobijem posao, neću ga ni u kojem slučaju žrtvovati zbog jedne nedelje u Španiji! Neki od ukućana su već i rekli da neće ići, a čula sam i da se sve iskoplikovalo sa rezervacijom našeg putovanja. Valjda za planirani termin u maju neće moći da rezervišu hotel, pa će putovanje, možda, da se odgodi za oktobar. No, kako god bilo meni to putovanje nešto mnogo i ne znači", kaže Dragana.

A za sve potencijalne učesnike Velikog Brata, Dragana preko MONDA deli nekoliko saveta:

"Iskreno bih svim momcima savetovala da se prijave, ali ne i svim devojkama, jer su potrebni zaista jaki živci i tokom boravka u kući, a i posle. Žuta štampa piše svašta. Od čega ni 10 odsto nije istina, sve to stvara negativan rejting jer ljudi veruju tabloidima. Nije prijatan osećaj pročitati takve gluposti o sebi. Momci uvek lakše prolaze i njih ti tračevi mnogo i ne dotiču, a samo mogu da im još i podignu rejting", smatra Dragana.

Iako su mnogi ukućani komentarisali da su pogrešno predstavljeni u emisijama Velikog Brata, Dragana tvrdi suprotno i kaže da su je prikazali onakvu kakva jeste.

"Kako sam se ponašala u pred kamerama, tako se ponašam i kući i ništa nisam glumatala. Ja sam došla da pokažem sebi i to bi preporučila i svim budućim učesnicima. Ne treba se ničega sramiti. To ste što jeste i to što su kamere okolo nema potrebe da se nešto pretvaram", kategorična je jedna od prvih učesnica srpskog Velikog Brata, Dragana Vranješ.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
gledao sam onu glupost na pocetku ali mi je brzo dosadila, a od njih mozda samo ena nesto  uradi ovi ostali ne verujem
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.