Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prve srpske Operacije Trijumf ~~ Gde su i sta rade?  (Pročitano 41473 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Zasto nisi pokusao da mases nasom zastavom po Sarajevu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
jer nisam imao zastavu pri ruci, a i nije mi palo na pamet to.. dovoljno mi je bilo sto sam se lepo osecao , i normalno pricao sa nepoznatim ljudima, iako su znali da sam iz Srbije..
ma sta ti se ja pravdam uopste  Smile

aj dosta, necemo da krenemo u pogresnom smeru, jer kao sto rekoh, i za to postoji mesto na forumu  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Pobednik „Operacije trijumf”
Adnan: Neću više pevati narodnjake
Autor: M. Radojković | Foto:Z.Raš | 08.01.2009. - 07:52

Adnan Babajić

Adnan Babajić, dvadesetogodišnji momak iz Živinica, pobednik je prvog regionalnog muzičkog serijala „Operacija trijumf”. Adnan, koga smo u kući upamtili po čestim zaljubljivanjima, havajskim šortsevima i oduševljenjem zbog Lepe Brene, uspeo je da publiku privoli za sebe i osvoji pozamašnu nagradu – muzičku karijeru. Pobednik kome su prognozirali karijeru, ali u folk muzici, sada kaže da sebe vidi isključivo u pop muzici, te da mu je šou „Operacija trijumf”, čija će početna slova istetovirati na nozi, pomogao da se odluči da krene u tom pravcu…

- Trenutno sam u šoku! Nisam očekivao pobedu - rekao je pomalo pogubljeno pobednik kada je kročio u „realan svet”.
Ne krijući neizmernu sreću, Adnan nam je otkrio sve o proteklih sto dana na akademiji, studentima, ljubavnom životu, planovima..

Kako komentarišete to da vaš stil malo više vuče ka folku?
- Pa dobro… Istina je da dolazim iz kraja gde je popularna folk muzika, ali sam od malih nogu više pevao zabavnu muziku.

Glasovi
Finale
Adnan: 53,5% - Vukašin: 46,5%
Polufinale
Adnan: 34,4%
Vukašin: 29,9%
Aleksandar: 20,5%
Nina: 7,6%
Danijel: 6,1%
Ana: 1,5%

Kako zamišljate svoju karijeru?
- U nekoj pop muzici. Voleo bih da snimim duet sa Dinom Merlinom, Željkom Joksimovićem..

A sa Halidom Bešlićem?
- A, to je nešto drugo… Sad sam stvarno odlučio… Sve ovo mi je puno pomoglo. Uspeo sam u pop muzici, nastaviću tim pravcem…

Potpisaćete ugovor i sa „Universal music”, dobijate šansu za internacionalnu karijeru, kako ćete se snaći sa pevanjem na engleskom, to vam je u kući bio problem?
- Nije problem to za mene. Upisaću kurs engleskog i brzo ću to savladati.

U kući ste jednom čak hteli da izađete, a Maca vas je vratio.
- Njemu sam zahvalan. Da njega nije bilo tada, ja bih sigurno napustio akademiju. Odužiću mu se na neki način. Ima vremena.

Svi ćemo vas pamtiti po zaljubljivoj prirodi. Prvo Ana Bebić, pa igračica Slađa…
- Ana Bebić mi se zaista sviđala. Prema njoj sam osećao nešto... e da li je to bila neka vrsta ljubavi ili je sve poteklo iz prijateljstva. Ne znam. I eto, na kraju je ispalo da smo samo prijatelji.

Kako ste se osećali kada vas je odbila?
- Joj… ne znam ni ja sam. Odmah sam sebi rekao da nije jedina…

A plesačica Slađa?
- Mi smo veoma dobri prijatelji. Na snimku je ispalo da smo se poljubili, ali ne. U stvari neka bude da sam je ja poljubio. To je dobro. (smeh)

Da li postoji neka druga, treća devojka?
- Bio sam sa jednom devojkom, ali sam prekinuo da ne bih osećao neku vrstu obaveze dok sam u kući, da ne bi ona dolazila na gala veče da skače na mene. Ovako je bolje… Možda nađem pravu ljubav. Ma… zeznut je ovaj muzički život!!!

Nekoliko dana pred kraj ste se posvađali sa Danijelom. Pretili ste mu da ćete mu razbiti nos?
- Ih, pa neću mu samo ja razbiti nos… Evo, ovo je dobro za to (pokazuje nagradnu statuu). Ne, zaista nema potrebe za tim. Mi smo sada kolege, turneja je pred nama i moramo svi biti u dobrim odnosima.

To veče ste mu svašta rekli, psovali ste ga.
- Jesam malo popio, ali sam bio tačan. Ja dobro znam šta radim u takvom stanju i ostajem iza toga što sam rekao to veče. Mislim da je Danijel loše postupio. Za ta tri meseca svako jutro je ulazio u sobu u pet, šest sati ujutru i mi smo ga trpeli. A kada smo mi samo jednu noć ušli u sobu dok je on spavao - on se kao naljuti.

S kim biste iz kuće voleli da sarađujete? Ko će od studenata napraviti karijeru?
- Želim saradnju sa Anom Bebić. Od studenata mislim da će Ana uspeti, mislim da će pesma „Preživeću” koju je pevala na finalnoj večeri biti hit. Pored Ane, mislim da će uspeti Sajko, Nikola Paunović, Đole… I Vukašin, pošto smo sada u finalu bili kao u ringu.

Ima li tu rivalstva?
- Ma neee… Pre proglašenja pobednika Vukašin mi je šapnuo na uvo „Šta bude, neka bude”. Vukašin i ja smo u dobrim odnosima. Možda smo se dva puta nešto zakačili, ali bili smo sto dana zatvoreni u kući, pa ne bi bilo čudno da smo se i noževima boli. (smeh)

Živinice slave
Tokom boravka na akademiji, Adnan je priželjkivao veliki doček u rodnim Živinicama. Adnanu je sinoć priređeno veliko slavlje u sportskoj dvorani, a njegov otac je najavio kako će to sve izgledati.
- Biće fenomenalno, sviraće orkestar „Papilon”, dolazi nekoliko folk pevača, između ostalog i Halid Bešlić koji obožava Adnana... Svi će osetiti draž Adnanove pobede - rekao je Hajrudin Babajić, Adnanov otac.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Vukašin: Dosta sam postigao

Iako je važio za „ubicu favorita” i potencijalnog pobednika, Vukašinu Brajiću, čiji je muzički stil najpribližniji rok muzici, pobeda je izmakla za malo.

- Nisam očekivao pobedu jer da jesam - sad bih se razočarao. Ipak, bila mi je frka kada sam ostao sam sa Adnanom. Dosta sam postigao, ljudi znaju ko sam, šta radim, a za to je potrebno bar godinu dana. Rok je za mene, ali onaj slađi rok, u tome bih voleo da se ostvarim - ističe Vukašin i objašnjava da li je Adnan od svih studenata zaslužio pobedu.
- Kada sam ga prvi put čuo na kastingu, rekao sam: „Ovaj dečko sto odsto ulazi na akademiju”. Adnan je osoba koja ima jako dobar glas. Ono gde se ne slažemo jeste taj njegov muzički ukus, taj neki etnosevdah, kako god on to želi da nazove, i to je nešto čega ovde ima jako mnogo… Ali da je kvalitetan pevač - stvarno jeste! - kaže Vukašin kome prija titula „ubica favorita” jer mu je drago da veliki broj ljudi ceni njegov rad.
Kada je u pitanju muški bend koji bi uz njega činili Sajko, Đorđe i Nikola Paunović, Vukašin kaže da nije za to jer smatra da taj fazon rok dečačkog benda nije za naše podneblje.

« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 12:52:46 od Ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Danijel: Nisam se folirao

Nisam ni ciljao pobedu jer znam da veći uspeh postižu takmičari koji ne pobede, tako da sam ja zadovoljan - kaže za „Blic” Danijel Pavlović, koji je zbog svojih stavova, iskrenosti i specifičnosti proglašen za najkontroverznijeg studenta ove sezone.

- Ja se nisam folirao u toj kući, kakav sam ušao, takav sam izašao. Videli ste sva moja lica. Meni nije bio problem da plačem zbog majke sa 23 godine. Ja se time ponosim, to je nešto najlepše što mi se desilo na akademiji. Baš me briga što su tu kamere, što su tu producenti, režiseri, publika… Ja sam tu došao da učim neke stvari, a to što ste me uhvatili u nekim emotivnim momentima, to nije moj problem - počinje priču za „Blic” Danijel Pavlović koji u kući nije mogao da nađe zajednički jezik sa studentima. Često su ga napadali, ogovarali…
- Ja nikome ništa ne želim da prećutim i nema ništa loše u tome što sam želeo da se branim. To kako su se drugi ponašali prema meni, to je njihov problem. Niko nije mogao da me povredi zato što mi oni nisu ni rod ni porod. Nisam došao na akademiju da se družim, da tražim prijatelje i da očekujem da će neko meni biti rame za plakanje - kaže Danijel, a na našu konstataciju da je tokom serijala mogao da dobije i batine, dodaje:
- Ma ljudi, ovo je rialiti šou, ne verujete baš u sve..
Danijel je polubrat po ocu prošlogodišnje pobednice na „Evroviziji” Marije Šerifović.
- Mi smo u sasvim korektnim odnosima, nikada nije bilo problema među nama osim onih klinačkih koje sva deca imaju. Znam da ona meni pruža punu podršku, drago mi je zbog toga i to mi mnogo znači, Marija je divna - kaže Danijel koji priznaje da je zaljubljen, ali da ženidba koju je pominjao u kući sada nije bitna.
- Rekao da ću da se ženim, pa porekao. (smeh)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
MONDO u Živinicama: Babaja, ba! (VIDEO)
Cetvrtak, 8. januar 2009. 09:32    

Pre tri meseca otišao je iz Živinica za Beograd kao dečko koji ume da peva, ali je zarađivao na raznoraznim "tezgama". Posle 100 i "kusur" dana, vratio se u Živinice kao trenutno najpoznatija ličnost u bivšoj Jugoslaviji.

Adnan Babajić, pobednik prvog muzičkog rijaliti-šoua Operacija trijumf, dočekan je u rodnim Živinicama kao kralj. Crveni tepih, bela limuzina, hiljade sugrađana, koji se tiskaju da uđu u gradsku dvoranu...Doček kakav je sanjao!

Kažu da je takva gužva bila samo na koncertima velikih muzičkih zvezda iz BiH. Njegov otac Hajrudin blistao je od sreće, a majka je čak morala da ode kući, jer je ovo bilo za nju previše. Ipak, njena podrška bila je ključna u trenucima kada je Adnan hteo da napusti Akademiju OT.

Jedna od rečenica koja će ostati upamćena iz tog šoua pripada upravo njoj. "Nemoj Ado, nemoj radi Bosne, nemoj radi Živinica !", rekla je majka Adnanu kada se on kolebao da li da odustane i vrati se kući, nezadovoljan što žiri nije imao sluha za njegovo izvođenje hita Elvisa Prislija "Viva Las Vegas".

Reporteri MONDA bili su u sredu u Živinicama da zabeleže, svakako, jedan od najvećih događaja za to mesto pored Tuzle u poslednjih...ko zna koliko godina. Ljutnu se građani Živinica kada čuju da njihovo mesto nazivaju malim i ističu da su sada pokazali koliko su zapravo veliki ljudi koji žive u njemu.

Kada se bela limuzina pojavila ispred dvorane u Živinicama nastao je opšti haos, a policajci i pripadnici obezbeđenja jedva su uspevali da odbrane ulaz i naprave špalir za Adnana. Vrata dvorane su počela da pucaju i jedva su izdržala stalne nalete. Dvorana je dva sata pre njegovog dolaska već bila puna.

"Hvala vam svima, sve vas volim, ovo je vaš pehar, jer smo ga zajedno osvojili! Ljudi, ne znate kako mi je večeras...Prošao sam kroz Beograd, a ljudi viču: 'Bosnaaaa', Bosnaaa', kroz Tuzlu smo jedva prošli...Hvala celoj BiH, ali uz mene je bila i Srbija, i Crna Gora, i Hrvatska i Makedonija", rekao je Adnan okupljenim sugrađanima, a onda zapevao pesmu Toše Proeskog, a potom i "Jesi l' mala ljubila Bosanca?".

Naravno, kakav bi to doček za pevača u Bosni bio bez sevdalinki. "Nema Bosanca bez sevdalinki! To sam pokazao i u Beogradu", rekao je Adnan a potom sa kolegom Šiketom otpevao "Moj dilbere". Teško je opisati atmosferu u dvorani u tom trenutku.

A na ulicama Živinica gde god se okrenete "čeka" vas Adnanovo lice. Bedževi - "Adnan šampion" - (koštaju 2 KM ili jedan evro), plakati na drveću i zgradama, koji su služili da podsete Živiničane da ne zaborave da glasaju za "našeg Bosanca Adu".

Mnogi će se češati po glavi kada im stignu telefonski računi. Što za fiksne, što za mobilne telefone. Ipak, niko sada za to i ne haje. Najvažnije je da je Adnan pobedio, a svi su taj cilj shvatili kao imperativ. Uz ovakvu podršku, Adnan jednostavno nije mogao da izgubi.

"Moja ćerkica od 10 godina rekla mi je: 'Imam na računu 16 konvertibilnih maraka i sve ću da ih potrošim na glasanje'. Eto, vidite kako je to ovde bilo. Nije to bilo ništa organizovano, nego su ljudi jednostavno želeli da podrže nekog svog", rekao je za MONDO novinar lokalne televizije Maksudin Hašimbegović.

Mersudin Hodžić, Adnanov blizak prijatelj, bio je jedan od onih koji je svakog ponedeljka dolazio na gala večeri u Košutnjak ("propustio sam samo dve") i koji je uz još jedan broj ljudi organizovao štampanje plakata, postera, bedževa, majica, kačketa...sa Adnanovim likom ili imenom.

"Adnana znam još kad je imao sedam, osam godina. Bio je i ostao duša od deteta. Da li se u Operaciji trijumf ponašao kao i kod kuće? Apsolutno! Nije se folirao, kakav je ovde, takav je bio i tamo", kaže Hodžić za MONDO i priznaje da je samo on (sa članovima uže porodice) za polufinalno i finalno veče OT poslao 500 sms poruka/glasova!!!

Adnanova prijateljica i koleginica Željka takođe nije štedela na telefonu, bar kako kaže, a za MONDO otkriva da popularni Babaja voli da naručuje pesme Dina Merlina.

"Kada su bile gala večeri niko nije izlazio u grad. Svi su sedeli pored televizora i gledali prenos. Kada su ga proglasili pobednikom, ja sam organizovala feštu, išli smo gradom automobilima, posle smo napravili žurku", kaže ona.

Na pitanje sa kim bi najradije voleli da vide Adnana u duetu od ostalih studenata OT, njegovi prijatelji kao iz topa odgovaraju: Sa Nikolom Paunovićem! Ili sa Sajkom. Ipak, Paunović ima prednost, jer su se, primećuju, njih dvojica najviše zbližili.

Utisak je da bi Adnan uspeo i u Zvezdama Granda i da bi mogao da napravi dobru karijeru folk pevača. Njegovi prijatelji, međutim, mišljenja su da se on sada pronašao u pop muzici i da tim putem treba da nastavi.

Adnanu sada predstoji selidba u Beograd, snimanje albuma, a na proleće možda i prvi samostalni koncert u Sarajevu.

Načelnik opštine Živinice Hasan Muratović bio je uzbuđen što su, kako je rekao, u finalu bila dva Bosanca (Vukašin i Adnan), a srce je htelo da mu iskoči kada je za pobednika proglašen Adnan. "Ovo je pobeda Adnana, Živinica, ali i BiH! Adnan je otvorio novu epohu, vratio je veru u budućnost mladim ljudima da na ovom prostoru ipak može biti zajedničkog života i da je tolerancija pobedila nacionalizam", rekao je prvi čovek Živinica.

A na pitanje MONDA da li Adnan može i u političke vode, da bude odbornik, Muratović se osmehnuo, odmahnuo glavom i odgovorio: "Ne, ne. Adnanu ću pomoći da završi muzičke škole, jer će mu one biti potrebne".

Adnan, tvrdi njegov otac Hajrudin, neće se vinuti u oblake posle ove pobede. Biće onaj isti. Radi Bosne, radi Živinica. Viva Las Vegas !

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K510i
1 euro bedž? Ih, pa džabe, gdje ima da se kupi?  Smile

Doček je bio još gluplji nego što sam očekivao. Sada je vrijeme da se Ado obruka pred narodom, i vrne u Velike Živinice gdje mu je i mjesto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
@ oblacak ??  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG 
Оно што је сигурно за похвалу је Аднаново враћање заставе Босне у публику приликом проглашења победника. И то је сасвим ок, било да му је неко рекао или је сам тако одлучио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.