Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epilog prve srpske Operacije Trijumf ~~ Gde su i sta rade?  (Pročitano 41490 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
U kući ste jednom čak hteli da izađete, a Maca vas je vratio.
- Njemu sam zahvalan. Da njega nije bilo tada, ja bih sigurno napustio akademiju.

E Maco skote, što nisi ćutao... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Adnan: Neću više pevati narodnjake

Steta sto nece ni manje. Kom zanru pripada Tompson?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG 
Осим усташких песама Томпсон има и јако познате љубавне песме типа народњаци. Знам да сам тражио једном ортаку да скинем са нета кад ми је тражио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1292
Zastava novi sad
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia c5-03
sad nam ostaje samo da ih pratimo.....
IP sačuvana
social share
Brkovi su da se vole !!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
tako je .. da vidimo gde ce ko zavrsiti ... ne verujem da je adnan toliko jak da se odupre narodnjackim carima  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
SMS gurka
Adnan Babajić pobedio u “Operaciji Trijumf” između ostalog i zbog glasova koje mu je obezbedio Mile Kitić

Pre nekoliko dana, pobedom Adnana Babajića iz Bosne i Hercegovine, završena je prva sezona rijaliti šoua “Operacija Trijumf”. Adnan je, naime, kako u polufinalnoj,tako u u finalnoj Gali, dobio najviše glasova publike iz regiona, to jest iz zemalja u kojima se šou prikazivao. Babajiću je, kako Kurir saznaje iz njemu bliskih izvora, svesrdno pomogao i folker Mile Kitić, tako što je kupio nebrojeno mnogo telefonskih kartica i podelio ih prijateljima i poznanicima kako bi glasali za mlađanog Babajića, kaže naš izvor i dodaje:

- Mile je upoznao Adnanove roditelje za vreme jednog nastupa u lokalu u blizini Tuzle. Pevač je tada izrazio svoje simpatije prema Adnanu, pa im je obećao da će se, koliko je to u njegovoj moći, založiti za njegovu pobedu u “Trijumfu”. Mile je svoje obećanje sproveo na taj način što nije žalio novca, pa je bukvalno svima koje poznaje podelio kartice sa kreditom i dao im instrukcije kako da glasaju za njegovog favorita. Neposredno pred finalno Gala veče Babajić je u lajv-strimu izjavio kako mu je tata posle jednog od nastupa rekao da mu je Kitić rekao kako je mnogim svojim prijateljima dao dopune da glasaju za Adnana, te da je kupio još mnogo kartica i da ima nameru sve da podeli. Tako je i bilo, a Adnan je, da li Miletovom zaslugom ili ne, odneo pobedu.

Tragom ovih informacija, u nameri da dobijemo komentar, kontaktirali smo i s pobednikom “Trijumfa”, Adnanom Babajićem lično.

- Tačno je da su mi prijatelji posle jednog od nastupa na Gala večeri prišli i rekli kako im je Mile Kitić dao kartice sa dopunama da glasaju za mene, i to je sve što mogu da kažem. Koliko je to glasova kad se sve sabere i oduzme, stvarno ne bih znao - izričit je bio Babajić.

HRVATI UGROZILI REGULARNOST
Samo dan pred finalno veče “Operacije Trijumf” u Hrvatskoj se dogodio skandal. Nova TV, emiter OT za područje Hrvatske, napravila je kardinalnu grešku. Ova televizija je, naime, ispod imena Aleksandra Belova iz Makedonije stavila broj na koji se glasalo za Ninu Petković iz Crne Gore, pa je ova pobrala sve glasove Belova, koje je važio za favorita i u Hrvatskoj. Iako se u medijima digla velika prašina, izvesno je da od isterivanja pravde neće biti ništa!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tresla se gora, rodio se mis.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Биће право чудо ако од свих њих ЈЕДАН или ЈЕДНА успе да направи име.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Sve u svemu pobedio je neko ko je dobio najvise poruka a ne neko ko je fenomenalan pevac.

Sva sreca postoji vreme koji je najbolji sudija.

Sto se tice nacionalnosti doticnog, mi Srbi smo pokazali visoku toleranciju omogucavanjem jednom muslimanu da mase po sred Beograda za svojom zastavom a jos uz to i da pobedi, a jos znajuci da su njegovi pucali po nama, dokazuje da smo mi narod mnogo bolji od njihovog jer sigurno se lepo nebi proveli oni koji bi mahali Srpskom zastavom po Sarajevu ili Makedonskom po Skoplju.

Braco Srbi pobedio je on samo nasom krivicom jer ste svi cekali da neko drugi nesto uradi za vas , a Solunci su izumrli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
na konto ziledinovog posta sa vestima o Miletu Kiticu koji je pomogao Adnanu kupivsi kartice :

Na prosloj temi o OT , sam napisao kako mi je devojka ispricala da je cula da su Dino Merlin i jos neki bosanski pevac kupili dopune od soma dinara ili tako nesto i podelili ljudima .. i onda se neko pametan napravio i ismevao me..

devojka mi rece da je citala negde da su Dino Merlin i ne znam jos koji pevac finansirali kredite glasacima i stampanje propagandnog materijala..
Jašta...

Neki dan ja sjedim u jednom od sarajevskih kafića, pijem kafu kad ide Dino Merlin, drži kartice za dopunjavanje kredita i na sav glas se dere da će one biti dodijeljene onima koji glasaju za Adnana u Operaciji Trijumf. I šta ću, ja uzmem 5 komada te glasam cijelu večer Smile Smile Smile

Samo me interesuju gdje su Mika i Jasmina? Smile Po ugovoru su valjda trebale biti na ovim zadnjim galama...

htedoh samo da kazem doticnom Hare-tu da Paralelni retko kad prica gluposti (iliti njegova devojka Smile)

e sad ,
Sve u svemu pobedio je neko ko je dobio najvise poruka a ne neko ko je fenomenalan pevac.

Sva sreca postoji vreme koji je najbolji sudija.

Sto se tice nacionalnosti doticnog, mi Srbi smo pokazali visoku toleranciju omogucavanjem jednom muslimanu da mase po sred Beograda za svojom zastavom a jos uz to i da pobedi, a jos znajuci da su njegovi pucali po nama, dokazuje da smo mi narod mnogo bolji od njihovog jer sigurno se lepo nebi proveli oni koji bi mahali Srpskom zastavom po Sarajevu ili Makedonskom po Skoplju.

Braco Srbi pobedio je on samo nasom krivicom jer ste svi cekali da neko drugi nesto uradi za vas , a Solunci su izumrli.

sto se tice ovoga sto si napisao, nisi bas 100 % u pravu .. jeste da smo super sto smo mu dopustili da mase zastavama po Srbiji , ali to je sasvim normalno.. Mislim, svi znamo sta je bilo, ali to je bilo.. Mislim da to trebamo da prevazidjemo . Ja kada sam bio na Jahorini prosle godine, doziveo sam samo najlepse gestova od bosanaca (kako srpskih tako i muslimanskih).. kad sam bio u Sarajevu, kod "Zelje" na cevapima, sve je bilo sasvim normalno, iako smo dosli sa kolima sa BG tablicama... ne kazem da ne postoje drugaciji slucajevi, ali samo kazem da treba da se prevazidje svo to pucanje .. i moji rodjaci su bili u tim ratovima i izginuli, ali ja opet imam drugare koji su i muslimani i bosanci i makedonci i hrvati...

a sad vas molim samo da ovo ne preraste u politicku debatu, jer za to postoji odredjeni deo Burek Foruma.

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.