2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EP u rukometu 2006 u Švajcarskoj  (Pročitano 35875 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mićović misli da smo mi ovce  Smile
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia N73
Šterbik: Tražili su da namestimo

Posle velike bure koju je napravila sumnja i anonimne izjave reprezentativaca da je utakmica evropskog šampionata u rukometu između Srbije i Crne Gore i Hrvatske dogovorena, izjava golmana naše reprezentacije Arpada Šterbika u subotnjim dnevnim sportskim novinama "Sport" i "Sportski žurnal" potvrđuje određene stvari.

"Selektor Vujović je na ručku pre utakmice rekao da smo u takvoj situaciji da nama ništa ne znači pobeda, a Hrvati bi, ako ih pustimo, znali to da nam vrate kad-tad. Pred samu utakmicu u svlačionicu su ušli Mićović i Radojičić i zatražili isto. Gledali smo u njih i pitali gde je Vujović. Odgovorili su da je ispred svlačionice, da je njemu neprijatno da uđe i da čeka kao i Hrvati da vidi šta smo odlučili. Prvo je skočio Žikica Milosavljević, rekao je da je prošle godine u Tunisu, na svetskom prvenstvu protiv Katara odigrao jednu takvu utakmicu. Tada su to od nas tražili zbog kladionice. Reče Milosavljević da to više nikada neće učiniti. Onda sam ustao ja. Neka nas pobede i sa deset razlike, ali neću to da radim. Ne bih ni svojoj majci prodao utakmicu, a kamoli Hrvatima. Ako Vujović hoće da vodi ekipu do pobede, neka sedne na klupu, ako ne, uopšte nam ne treba. To sam rekao Mićoviću da prenese selektoru. Zbog ove situacije plakao je Deni Anđelković, plakao sam i ja – zna Dejan Perić. Ispričao sam mu sve isto veče, zna koliko sam bio iznerviran očajan, van sebe...Duša me je bolela", rekao je Arpad Šterbik za "Sport" i "Sportski žurnal".

Izvor: B92, Sport, Sportski žurnal

Sad sam definitivno siguran u sve price oko namestanja, Arpad je kralj, ako je on to rekao mislim da su promene neminovne.
veliki pozdrav za vojvodu, svaka mu cast na hrabrosti, nije mi dzabe uzor u rukometu  Smile

IP sačuvana
social share
Na greškama se uči. Evo već spremam doktorat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Šterbik: Hrvati su čekali naš odgovor
Subota, 11. februar 2006. 12:06

Selektor Veselin Vujović predložio je reprezentativcima Srbije i Crne Gore da namerno izgube utakmicu sa Hrvatskom, igranu u okviru poslednjeg kola druge faze Evropskog prvenstva u Švajcarskoj, a kasnije su to učinili i čelnici Rukometne zajednice SCG, Zoran Mićović i Zoran Radojičić, tvrdi golman plavih Arpad Šterbik.

„Vuja je to predložio za ručkom, uz obrazloženje da će Hrvati znati to da nam vrate, a Mićović i Radojičić u svlačionici, uoči utakmice, dok je Vuja stajao ispred. Rekli su nam da Hrvati čekaju odgovor i da je na nama da odlučimo. Bilo je strašno, ali niko od nas 14 nije hteo ni da čuje za to“, kaže Šterbik, a prenose beogradski sportski dnevni listovi.

Prema rečima sjajnog golmana, prvi je skočio kapiten Žikica Milosavljević, rekavši da je takvu utakmicu odigrao „jednom i više nikad“.

„Prošle godine, na Svetskom prvenstvu u Tunisu, tražili su od nas da namestimo utakmicu zbog kladionice i Žikica je rekao da to više nikada neće učiniti. Onda sam ustao ja. Rekao sam da je bolje da pošteno izgubimo sa deset golova razlike, ako su Hrvati za toliko bolji od nas, nego da ih pustimo. Rekao sam Mićoviću da prenese selektoru naš stav da nam ne treba na klupi ako neće da nas vodi do pobede, on je odgovorio da je to u redu i da nema ljutnje“.

Šterbik otkriva da je posle ručka, na dan utakmice, imao telefonski poziv jednog hrvatskog reprezentativca, koji ga je pitao da li su se plavi dogovorili da ih puste.

„Kada smo izašli na teren, prišao sam njihovom kapitenu Metličiću i rekao mu da nije fer da tako nešto traže od nas“, prepričava Šterbik, koji je Mićovićeva objašnjenja o „proveravanju motivacije“ i „blefiranju“ čelnika RZ SCG kratko i jasno okarakterisao kao „lovačke priče“.

Mićović "ponosan na igrače" zbog reakcije!?

Žikica Milosavljević najavio je razgovor reprezentativaca i zajedničko saopštenje za javnost. Zamoljen da prokomentariše „proveru“ sprovedenu od strane predsednika RS Srbije i predsednika RZ SCG, kapiten kaže da se i sam pita o čemu se tu radilo.

„Najbolje je da pitate Mićovića zašto. Ja samo znam da tako nešto nikad do tada nisu uradili“.

Zoran Mićović izjavio je da su on i Radojičić blefirali pred reprezentativcima pošto su noć pred utakmicu počele da provejavaju sumnje u predaju, a „kilavi Vuja nije mogao da spava“.

„Samo smo hteli da ih razmrdamo, da im damo malu injekciju. Dali smo im lakmus probu, a kad smo ih videli kako su skočili – oduševili smo se! Za 22 godine u rukometu nikad nisam prodao utakmicu. Obožavam igrače i ponosan sam načinom na koji su odreagovali na tu, sada vidim, pogrešno shvaćenu provokaciju“, ističe Mićović.

Plavi su od Hrvatske izgubili rezultatom 30:34, u utakmici koja im ništa nije značila jer su već izgubili sve šanse za plasman u polufinale.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Aha Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Škrbić za B92: "Šterbik ne laže!"

Skandal koji se dogodio u vezi sa ponudom repreznativcima da nameste utakmicu protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Švajcarskoj sve jače potresa domaći sport.

Posle anonimnih priznanja igrača usledilo je i prvo javno. Golman Arpad Šterbik je za Sport i Sportski žurnal rekao da je istina da je selektor Veselin Vujović pitao igrače da puste Hrvatsku jer bi jednog dana oni mogli reprezentaciji Srbije i Crne Gore da vrate „uslugu“.

Javnim nastupom Šterbik može da postane meta napada. I pre njegove izjave „prozvao“ ga je predsednik Hrvatskog saveza Gobac rečima da bi golman Plavih trebalo da se oglasi povodom navodno neosnovanih optužbi za nameštanje utakmice.

Najbolja osoba da opiše Arpada Šterbika je Dragan Škrbić. Rukometaš Barselone mu je dugo bio kapiten u reprezentaciji.

„Šterbik je ljudina! Ja dobro znam koliko je dobar čovek i kakav je igrač. Šterbika poznajem godinama. Taj čovek je veliki patriota. Znam koliko je imao ponuda da brani za druge reprezentacije, Mađarsku naprimer...šta su mu sve nudili... Sve je odbio.  Nije hteo, hteo ja da brani za svoju zemlju. Ne dam da neko u njega upire prstom jer znam kakav je. Sada bi svi igrači trebalo da javno kažu šta je i kako bilo. Ne sme se ostaviti Šterbik na brisanom prostoru. Ponavljam, to je veliki čovek, veliki golman, veliki patriota...Neću da iko misli drugačije i ne dozvoljavam da ga svakavi ljudi napadaju.“

Šterbik je u intervjuu rekao da o svemu što se dešavalo zna Dejan Perić, bivši golman plavih jer ga je nazvao pre meča. U trenucima kada je Šterbik pričao, pored Perića je stajao Dragan Škrbić.

„Arpad je pozvao Dejana oko 13.45. Otprilike dva sata pre utakmice. Ako se dobro sećam utakmica je igrana u 15.40. Dejan je uključio spikerfon i ja sam sve čuo. Rekao je da je Veselin Vujović od igrača tražio da izgube utakmicu i da su reprezentativci bili u šoku.“

„Što se tiče navodnog ulaska vodećih ljudi Saveza u svlačionicu pre meča sa istom ponudom-to ne znam. Ne mogu da tvrdim ali ako je istina...Njima nije mesto u sportu, u rukometu...“

„Ako je to istina ti ljudi su osramotili ne samo sadašnju reprezentaciju, ne samo sve one ljude koji su i na minut oblačili dres reprezentacije, ne samo sve one koji su navijali za reprezentaciju u hali i pored ekrana...ti ljudi su osramotili i sve one koji će oblačiti dres ubuduće i one koji će za njih navijati.“

„Ponavljam, ako je istina da su vodeći ljudi Saveza tražili da se izgubi, Evropska rukometna federacija mora da reaguje, mora da kazni učesnike.“

„Kakva sramota...i mene su osramotili...i ja se osećam postiđenim.“

Dragan Škrbić je bio kapiten reprezentacije na šest velikih takmičenja. Igrač prvaka Evrope Barselone je o svom trošku bio u Švajcarskoj da navija za reprezentaciju
Priredio: Aleksandar Stojanović

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Ova igra oko reprezentacije postaje kao španska serija, nigde kraja!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
taj isti MIćović je upropastio i R.K.Crvena Zvezda!!!posle osvojene duple krune pre 2 godine on je dosao na celo Zvezde i za dve godine "oterao" sve igrace iz te generacije i sad se Zvezda bori za opstanak i u dugovima je do guše!!!a inače Mićović je po struci veterinar!!!!
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Veterinar u vrhu rukometnog saveza...Sta,bio predsednik Pig lige,pa napredov'o? Zemljo,otvori se... Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Brate, gde ide nas sport? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Stomak... boli... cir, zeludac...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.