2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EP u rukometu 2006 u Švajcarskoj  (Pročitano 35817 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
Kakve veze ima odakle je lik, Koliko igrača ima iz Republike Srpske?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Журнал
СКАНДАЛОЗНО

Вујовић тражио од плавих
да предају меч Хрватима?!

СКАНДАЛОЗНО, страшно, најстрашније – неколико репрезентативаца Србије и Црне Горе јуче су у телефонским разговорима потврдили гласине да је селектор Веселин Вујовић на дан утакмице са Хрватима на ЕП у Швајцарској, од њих затражио да предају меч Хрватима, што они, кажу, нису прихватили!

Репрезентативци су наравно затражили да остану анонимни, ваља им још играти за репрезентацију, а и довољно је срамно да због тога не желе да им се имена помињу у јавности.

Од самог меча са Хрватима, којима је управо на тој утакмици (последња у групи) била непходна победа, док нама није ништа значила, опоро се сумњало у предају, продају, и сличне прљаве радње.

Сумње у договор ван терена је распиривало необично селекторово вођење игре, измене играча који су се добро показивали, убацивање других, чинило се, из чиста мира.

Такође се жестоко помињала нека квота четири ипо на кладионици, прецизније, Вујовић је оптуживан по нашим рукометним круговима да се са првим човеком Хрватског рукомета и Загреба, чувеним Зораном Гопцем, иначе његовим великим пријатељем, договорио да се меч заврши са плус четири за Хрвате, како се, гле чуда и завршио.

О кладионици и овим стварима нисмо јуче причали са поменутим репрезентативцима, од њих смо још само чули да се већина њих неће више одазивати репрезентацији, ако Вујовић остане селектор.

Али, хрватски новинари су на ту тему правили шале још у Швајцарској... Сад се показало да у свакој шали, има и мало шале.

-----------------------------------------------------------

ВУЈОВИЋ КАЖЕ ДА ТАКО НЕШТО НИКАДА НЕ БИ УРАДИО

Селектор сумњао у плаве

ВЕСЕЛИНЕ Вујовићу, управо смо причали са неким репрезентативцима, потврдили су сумње да сте пред меч са Хрватима затражили од њих да предају меч?

– Шта, молим... О чему ви то... То је смешно, то су глупости, то је последње на свету што бих урадио. Срамота, а који су то играчи?

Затражили су да остану анонимни.

– Није него, то неће моћи, ако тако напишете, тужићу Журнал! Разговарао сам са играчима пред утакмицу са Хрватима, али сам ја од њих затражио гаранцију да ће се максимално борити.

Зашто је била потребна та гаранција?

– Рекао сам, немојте да се због веза по клубовима не борите.

Каквих веза?

– Неки играју заједно са Хрватским играчима по клубовима у иностранству. Али, мислим да ви све ово лажете!

С. Ж.

-----------------------------------------------------------

Медаљу изгубили новинари

ДА НИЈЕ тужно, било би смешно. Реченица која најбоље осликава јучерашњу конференцију за штампу одржану у Међународном прес центру.

И док је велики број новинара и целокупна јавност очекивала да се на конференцији првенствено разговара о дебаклу на ЕП у Швајцарској и анализира очајан резултат и игра, наишли смо на прави шок. Председник РЗ СЦГ, Зоран Радојчић, генерални секретар Ивица Аливојводић, директор репрезентације Светозар Станковић и тренер плавих, Веселин Вујовић сазвали су конференцију како би демантовали медије и критиковали новинаре што су објективно и истинито извештавали са шамопионата Старог континента?!

Први се присутним новинарима обратио увек иронични први човек рукометне заједнице, Зоран Радојчић:

– Хвала што сте дошли, вероватно би вас било много мање да смо направили запаженији резултат. С оствареним у Швајцарској можемо и не морамо да будемо задовољни. Пласман је испод очекивања, али постоје реалне околности због којих је то тако. Управни одбор ће захтевати извештај стручног рада, али и финансија. Као председник желим да заштитим, не да заштитим, него да укажем да јавност мора да буде информисана на прави начин. На крају, стручни штаб на челу са Веселином Вујовићем има пуну подршку.

• Радојичић је још додао:

– Заједница ће после свих појављивања у медијима ангажовати одређена и стручна лица да испитају писања.

Вуја: Сад би ми скидали главу

Тада је реч узео савезни селектор Веселин Вујовић:

– Поједини новинари деградирају све што је урађено последње три године и увек су то исти новинари. Зато су моји покушаји све горчи. Кад сам освојио медаље са младима, онда сам био спасилац нашег рукомета. СП у Тунису је био један тренутак кад су играчи пожртвовањем и борбеношћу постигли добар резултат.

• Вујовић је још рекао:

– Имали смо проблема у развоју контре, у одбрани, с десном страном и свега сам тога свестан, али и даље тврдим да сениори имају лимит. Ми немамо бековску линију као што имају Хрвати, или Данци. Да сам направио промену и увео шест, седам младих играча, сад би ми скидали главу. И, овако сте ме сачекали на нож.

• Селектор је затим прокоментарисао неосновани оптимизам пред одлазак у Швајцарску:

– Био сам заваран игром из Словеније, једноставно нисам имао ни један показатељ да можемо против Исланда да доживимо дебакл. Дошло је до психолошке блокоде и нисам имао праву поставу. Изгледа да је играње за медаљу био превелики залогај. Сада неко инсинуира преко новина, то је срамно према рукомету, организацији, мени као човеку и тренеру.

• Вујовић је још додао:

– Крив сам и одговаран за неуспех, а поједини медији ће завршити на суду јер су износили неистине да сам менаџер играчима и да узимам проценат.

Станковић: Супер, за рукомет се интересују!

Директор плавих, Светозар Станковић на невероватан начин је кренуо с излагањем:

– Хвала што сте дошли у оволиком броју и драго ми је што рукомет има интересовање и подршку јавности. Пред пут смо сви имали велика очекивања и наду да ћемо остварити добар резултат. Разочарани смо, а због лошег резултата трпе највише селектор Вујовић и репрезентација. Али, ценити или клеватати рад неког на основу једног резултата, нисам могао да верујем. Управа за спорт и већи део спонзора нам је дало подршку и бодре нас да истрајемо.

Станковић је затим додао:

– Оцену о мом раду ће дати Заједница и каква год буде одлука ја ћу је прихватити.

После уводних подужих излагања, где су углавном на удару били новинари, уследила су питања припадника седме силе.

• Питање за Радојичића, да ли као председник Савеза зна да је репрезентација од 2001. године на великим такмичењима два пута била осма, десета, пета и девета?

– Нисам био ту, али сам пратио резултате. Био сам присутан кад је Вујовић разговарао са данским новинаром и кад га он питао зашто он, као најбољи тренер на свету, води репрезентацију која је између осмог и десетог места. На то је Вујовић одговорио: Не, ја сам тренер који је између осмог и десетог места на свету.

Никоме у прес сали није било јасно на које питање је Радојичић одговорио и шта значи све то што је рекао.

Кошаркаши су највећа бламажа

Следеће питање је било упућено Веселину Вујовићу:

Пре одласка у Швајцарску сте рекли да би неуспех био пласман у други круг с нула бодова. Баш тако је било на Европском првенству?

– Тачно је али, ни сада нисам рекао да смо направили добар резултат, нити сам било шта обећавао пре одласка. Не могу да кажем да смо играли добро. Али, вређати неког играча и називати га погрдним именима је бесмислено. Па, кошаркаши су направили највећу бламажу, а ви нисте успели наше играче да испровоцирате да пљују било кога. Само луд човек не би схватио да је у питању лоби.

• На питање да ли је самостално радио и да ли је испуњено све што је тражио, Вујовић је одговорио:

– Јесам. И сам себи постављам замерку што нисам имао никога да ме растерети. Пропуст је и неодлазак на турнир у Француску, а кад је он пропао, за све друге је било касно.

• На првенству сте рекли да екипа нија довољно спремна?

– Ако ја сносим највећу одговорност, ко ће онда бити већи кривац од мене самог. Сви могу да имају шест, седам утакмица, а ми не.

Бајке, каубоји и срам од полиције

• Рекли сте да сте правили ротације кад је екипа губила, али то сте радили и кад је побеђивала. Такође сте мењали играче којима је ишло и којима није, али је Владица Стојановић стално био у игри.

– Све сам чекао да он проради и да му крене, јер је он врхунски играч и велики таленат. Код нас у тиму нема велике разлике у квалитету играча. Друга ствар, Владицу сте сви пљували како је банчио до јутра и како му је девојка у хотелу. Нисте мислили на њега, да ли има породицу, девојку...

Можда селектор не зна да Владица има 27 година и да је таленат могао да буде само пре десет година, а сад само вођа. А друга ствар, Владицу Стојановића су новинари и велики број навијача видели како се пред утакмицу против Норвешке љуби с девојком испред дворане. А на званичном сајту репрезентације пише да је пред меч са Хрватском дошао у четири ујутру у хотел.

• Да ли неко од вас уопште осећа одговорност за дебакл?

– Анализе ће показати шта је и како – рече Радојичић и остаде жив.

– Ја не знам да ли си ти у бајци – обратио се Вујовић новинару који му је поставио питање. – Да ли сам се ја хвалио резултатом? Ружан је твој каубојски приступ. Нико не пита шта даље. Ја се не китим медаљама, нити се браним. Мислите да мене није срамота. Јесте и кад ме комшије сретну и кад ме полицајац заустави.

– Кад је у питању одговорност, осећам је и ја – додао је Станковић.

И новинари су имали још двадесет питања за селектора и стручни штаб, али како нам рекоше организатори, време за конференцију је истекло...

Марија Стојановић
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
 [smilie=pop.gif]
Koji ludak, koji ludak...
:ambulance:
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

kakav bolesnik.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaki komentar je suvišan... :chainsaw:
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia N73
Vujovic je bio strasan igrac, ali kao trener je velika nula. Nisto me ne bi cudilo da je ovaj skandal u vezi hrvata istinit.... Kada je bio svestan da postoji limit kod igraca i da nemamo bekove (u reprezentaciji) kao hrvati, danci zasto je onda zvao te igrace. Imamo mi mnogo pravih bekova sutera (a ne kao krivokapici da se zabiju u idbranu i da sutiraju sa 7-8 m ili traze raka), gde su bojinovic, eklemovic, golic... i zasto je nas jedini bek koji iznad 2 m, muratovic, igrao jedva sve ukupno 20-30 min ? postoji mnogo pitanja koja ce ostati neodgovorena...

mozda je ranije i bilo rasprave na ovoj temi, mrzelo me da citam 20 i nesto strana, zato se unapred izvinjavam ako je ovo vec bilo.... 
IP sačuvana
social share
Na greškama se uči. Evo već spremam doktorat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia N73
Citat
koliko sam ja čuo,karabatić je trebo igrat za našu repku (hrvatska)
i navodno je lik iz trogira
http://www.thw-provinzial.de/thw/se_karab.htm
Ako je Nis, Serbia u Trogiru, verovatno si u pravu.

Nikolin otac je iz trogira, majka iz nisa, on je rodjen u nisu, sa dve godine su ga roditelji odveli za francusku (oni su tamo vec od ranije bili, mislim njegov otac) i on se oseca kao francuz (sto je 100 puta rekao) i ne postoji nikakva sansa da igra za srbiju a kamoli hrvatsku....toliko  Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2006, 17:04:33 od sekula #56 »
IP sačuvana
social share
Na greškama se uči. Evo već spremam doktorat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Da li ste culi da je trner crvene zvezde rekao da vujovic pravi crnogorsku repreyentaciju?
Mozda je to odgovor na pitanje gde su svi oni ostali "igraci".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
ljudi totalna ludnica sve u aps i pustiti da rukomet vode dusebajev krecmar i vranjes iz svedske i ricardson iz francuske oni su bolj nego ovi nasi
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Mićović: Blefirali smo!

Predsednik Skupštine Rukometne zajednice SCG Zoran Mićović priznao je da su čelnici rukometne organizacije i selektor Veselin Vujović uoči utakmice sa Hrvatskom na EP zaista tražili od igrača da izgube i istakao da je to bio pripremljeni plan da se igrači stave pred iskušenje.

"Hrvati su imali sportski motiv, a timu SCG je ostalo samo da brani ugled i čast zemlje... S obzirom da neki igrači SCG igraju zajedno sa hrvatskim igračima, želeli smo da proverimo motivisanost i vrlo kratko popričali sa igračima i videli odlučnost medju njima da se bore i da žele da pobede", naveo je Mićović u saopštenju i dodao da je to bio plan selektora Vujovića i stručnog štaba.

“Izašli smo iz svlačionice i rekli da je sve u redu i to je sve. Na kraju smatram da ovaj sport treba ostaviti sportistima i da čitav slučaj i analizu šampionata Evrope treba ostaviti Stručnom savetu i vratiti se rukometu i rukometnim problemima", zaključuje Mićovuić u saopštenju.

Beogradski "Sportski žurnal" i "Sport" u izdanjima od petka navode da su Mićović i predsednik Upravnog odbora RZ SCG Zoran Radojičić ušli u svlačionicu "plavih" pred početak duela sa Hrvatskom na Evropskom prvenstvu i "predložili" im da izgube.

Oba sportska dnevnika se pozivaju na izjave reprezentativaca SCG koji su želeli da ostanu anonimni.

"Plavi" su od Hrvatske izgubili 30:34 u utakmici poslednjeg kola glavnog dela takmičenja na Evropskom prvenstvu u Švajcarskoj, kada SCG već nije imala šanse za plasman u polufinale.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.