2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EP u rukometu 2006 u Švajcarskoj  (Pročitano 35843 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Drugacije bi bila ova tekma Hrvata da se Balic nije povrijedio na pocetku utakmice. Covjek je neprikosnoven u ovom sportu.

tako je stari...
naša repka bez balića,ko barca jučer bez ronaldinha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Smile Francuzi.... prosecna ekipa.. dodje Srbin iz nisa.. da tih 11-12 golova u finalu i to je to Smiley

koliko sam ja čuo,karabatić je trebo igrat za našu repku (hrvatska)
i navodno je lik iz trogira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Slazem se da je glupost kad zavisis od jednog iraca, ali eto juce u Barsi nije igrao Ronaldinjo, pa poraz na Nou Kampu poslije 20 pobjeda

slažem se...
da sam vidio tvoj post ranije,ne bi ponavljao istu stvar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
http://www.thw-provinzial.de/thw/se_karab.htm
Ako je Nis, Serbia u Trogiru, verovatno si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500
Kakav bre Trogir, Karabatic je nas covek.
Nego da bi isli na svetsko, moramo da okinemo Cesku, a sa ovakvom ekipom...   Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ma, dati sansu Sesumu, Nenadicu i ostalim klincima, ako ne mogu da pobijede cesku (a omladinski su prvaci) onda da zaboravimo na rukomet sledecih par godina
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Citat
http://www.thw-provinzial.de/thw/se_karab.htm
Ako je Nis, Serbia u Trogiru, verovatno si u pravu.

nemam pojma,znam da su pregovarali i da je trebo igrat za našu repku...
možda su starci iz trogira,a on rođen u nišu dok mu je mama bila u posjeti starom koji je tamo bio u vojsci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dragan Đukić, trener portugalske Madeire, o EP u Švajcarskoj
Okrenimo se Nemačkoj ili Pekingu

Dragan Đukić i Zoran Ivić retki su naši stručnjaci koji su uživo gledali mečeve u Švajcarskoj. Stiče se utisak da ostale srpskocrnogorske trenere ne zanima šta se dešava u evropskom rukometu koji nas, iz godine u godinu, ostavlja na marginama.

- Ništa čudno. Malo nas je bilo i na trenerskom seminaru koji je održan u Beogradu. Izgleda da svi gledaju samo lične interese i kao da ne žele da napreduju. Međutim, ne mogu i neću da bilo koga nateram da se razvija - smatra Dragan Đukić, bivši trener Crvene zvezde i Segedina, a sada prvi stručnjak portugalske Madeire.
Koje ste promene primetili na Evropskom prvenstvu?

- Prvo, mislim da nije bilo iznenađenja i da se šest najkvalitetnijih ekipa plasiralo u završnicu. Francuzi nisu bili bolji od Hrvata za šest golova, već su, jednostavno, imali više odmornih igrača. Evropski rukomet se sezonama prvo razvija u klubovima, koji služe kao pokusni kunići. Ove godine smo imali meč u Bundesligi između Kila i Magdeburga koji je završen 54:34! To nikada nije bilo. Rukomet se igra sve brže i brže, i mislim da je danas daleko atraktivniji. Takođe, za jaku reprezentaciju potrebna je i jaka liga. Nisam računao, ali 90 odsto Danaca igra u Nemačkoj. Španci, takođe, imaju svoju izuzetno jaku ligu.
Znači, sa našom ligom nećemo daleko stići?

- Godinama smo tražili srpsku ligu, samo za sebe. Evo, sada je imamo, ali pomaka nema. Znači, neke se stvari jesu promenile, ali je dosta toga ostalo po starom. Mi već pet godina, od SP u Francuskoj, nismo odigrali polufinale velikog takmičenja. Pet godina je za rukomet strašno dug period.
Plavi su u Švajcarsoj „opravdali“ rezultate sa prethodna dva EP, u Švedskoj (deseto mesto) i Sloveniji (osmo). Sada smo deveti?

- Ne želim da budem u horu „pljuvača“ i da kažem: „Eto, šta sam vam rekao. Ništa ne znate“. Lako je udariti po nekome koji ne može da uzvrati. Da pojasnim. Nisam se slagao sa vođenjem nacionalnog tima ni u trenucima kada smo pobeđivali. Ne zato što ne volim svoju zemlju, već zbog propusta koji su ranije učinjeni. Video sam da će biti kratkog daha i da se neće isplatiti na duge staze. Gde smo sada? Na svome mestu. Svako normalan vidi da zaostajemo za Francuskom, Španijom, Danskom, Nemačkom... Greške su napravljene, ali veća greška je da se one ne isprave. Da se pređe preko Švajcarske. Trebalo bi da poslušamo šta ima da kaže Stručni savet.
Da li je bilo vreme da se podmladi reprezentacija?

- Hipotetičko je pitanje šta bismo uradili da su pošli neki od mlađih igrača. Da li bi odigrali slabije? Ne verujem, kao što ne verujem i da bi odigrali mnogo bolje. Ne pričamo ovde o Perici koji mora da počisti školsko dvorište, već o momcima od 18 ili 19 godina koji bi trebalo da igraju sa Fernandezom, Balićem, Kristijansenom... Sada, posle svega, jasno je da nismo imali šta da izgubimo. Upravo zato i molim ljude koji vode naš rukomet da ne gledaju stalno unazad, nego da razmišljaju o Nemačkoj 2007. ili o Norveškoj i Pekingu 2008. - dodao je Đukić.

-----------------------------------------
U Cirihu obavljen Žreb za Evropski šampionat 2007.
U Cešku na popravni

Žreb u ciriškom „Halenstadionu“ odlučio je da rukometaši Srbije i Crne Gore igraju sa Češkom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj od 19. januara do 4. februara 2007. godine. Prvi meč igraće se 10. ili 11. juna u našoj zemlji, dok je revanš nedelju dana kasnije, najverovatnije u Brnu. Reakcije posle izvlačenja bile su pomešane jer su naši predstavnici u Cirihu za rivala priželjkivali Austriju ili Rumuniju.

- Realno, mogli smo da prođemo mnogo bolje, ali na drugoj strani žreb je mogao da nas baci na Šveđane. Jedini problem može da predstavlja činjenica da se revanš igra u Češkoj, gde navijači znaju da naprave atmosferu u kojoj su pali mnogi kvalitetniji timovi. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i optimista sam da ćemo putovati u Nemačku - rekao je generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Boža Đurković.

Češka i SCG poslednji put su igrali na EP u Sloveniji 2004, kada su plavi dosta lako slavili sa 37:30. Na SP u Tunisu Češka je pobedila i Sloveniju, ali je na kraju završila na slabom desetom mestu. Ove godine nije ih bilo u Švajcarskoj jer su u kvalifikacijama eliminisani od Portugalije.

- Iskreno verujem da možemo do Nemačke. U kvalifikacijama nema favorita, što smo mi osetili na svojoj koži u duelu sa Portugalcima. Poštujem srpskocrnogorski rukomet, ali su šanse 50:50. Dobro je i što drugi meč igramo na našem terenu - poručio je temperamentni češki selektor Ratislav Trtik. Derbi kvalifikacija igra se između Švedske i Islanda, dok najlakši posao očekuje Slovence, kojima će pokušati da pariraju Austrijanci.

Na SP 2007. već se plasiralo pet reprezentacija, domaćin Nemačka, prvak Španija, Hrvatska, Danska i Francuska, a ostali parovi kvalifikacija su: Slovačka - Mađarska, Rumunija - Norveška, Švedska - Island, Slovenija - Austrija, Švajcarska - Rusija, Portugalija - Ukrajina i Grčka - Poljska.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
dosta je receno da li ce biti napredka ili ne videcemo ako bude radovacemo se ako ne a u tri lepe
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500
Trebalo je odmah pustiti mlade da igraju, noni ne bi sigurno bili 9. ili 10.
Da li ste znali da igraci koji hoce da igraju za reprezentaciju moraju da imaju Vujovica za menadzera. Stvarno bi trebalo da ih bude sramota bre. Vujovic i Vukovic imaju diskoteke u Sapcu, samo gledaju da obrnu lovu. Sramota!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile

[Edit by karanm: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 07. Feb 2006, 16:17:07 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.