Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Емир Кустурица тужио ''Е-новине''  (Pročitano 22879 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
koliko sam ja shvatila nije spor oko toga nego zato što je Pera hteo da proda tiraž senzacionalističkom pričom kako je Kusta bio kurir DB koji je sa tamo nekim ubicom Vukovićem organizovao smaknuća po svetu. Pri tome Pera nema ni jedan jedini dokaz za svoje tvrdnje. Pa zaslužio je da ga odere Kusta do zadnje banke

Obeštećenje za ničim dokazanu javnu kevetu bi moralo u ovoj zemlji da postane redovna i uobičajena sudska praksa, sa tim se potpuno slažem. Ko kleveće javno bez osnova i dokaza, žestoko po dzepu! Ali da to važi za sve javne ličnosti, ne samo za lajavog Lukovića! Kad političari kleveću i optužuju to je "normalno" ali eto novinarčić Luković mora ko po jajima, nije političar. Pa kad krenu sa prozivkama "strani agent" "lopov" "ratni zločinac"...  da to pod obavezno sudski dokažu! Da, zašto samo Luković, zar je on jedini koji je javno izgovorio tešku optužbu u Srbiji u zadnjih 10 godina?
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Valjda imaju prećutni sporazum da se ne tuže između sebe, mislim u pravu si ali svuda na svetu tužbe za klevetu su privatne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kusta je bre nacionalno blago ove zemlje, jos je i presao u pravoslavnu veru a seljaci ga sa Mokre gore terali u Tursku. Sramota!
Od obicne pustosi je napravio Drvengrad, turisticku atrakciju kakve nema u svetu. Redovno dovodi poznate face (rezisere, glumce), poslednji je bio Dzoni Dep, u ovu govnavu zemlju koja ne zna da ceni nikog. Ovom narodu da vaskrsne i dodje Gandi oni bi ga ispljuvali. Jebote citam postove i kontam s kakvim moronima zivim...
« Poslednja izmena: 16. Feb 2011, 05:15:08 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nešto se razmišljam sinoć i pripali mi se moja urođena paranoja i tako doživim prosvetljenje. Čika pera i čika Kusta su drugari sa estrade. Čika Pera ne može da dobije pare jer niko ne pizdi dovoljno na njegovo pisanje. Čika Kusta je uvek bio spreman da izađe prijateljima u susret kad su u pitanju finansijski aranžmani.

Zamislimo onda kako čika Pera plače čika Kusti da je pao po donacijama ispod udruženja ganci Kuršumlije i kako mu čika Kusta aranžira čitavu dramu. On opljuje Kustu, Kusta njega tuži za pare koje treba da stignu, onda on ide da cvili okolo kako su ga to opičili Homen i Boris i dobije još mnogo para a čika Kusta mu pričuva jedno 10 somića
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Kusta je bre nacionalno blago ove zemlje, jos je i presao u pravoslavnu veru a seljaci ga sa Mokre gore terali u Tursku. Sramota!
Od obicne pustosi je napravio Drvengrad, turisticku atrakciju kakve nema u svetu. Redovno dovodi poznate face (rezisere, glumce), poslednji je bio Dzoni Dep, u ovu govnavu zemlju koja ne zna da ceni nikog. Ovom narodu da vaskrsne i dodje Gandi oni bi ga ispljuvali. Jebote citam postove i kontam s kakvim moronima zivim...

Lupas ko maksim po diviziji Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC One

Da je meni drzava davala pare da snimam filmove, a ja od istih veliki procenat stavljao u dzep, a zatim od istih ja uzimao zaradu a ne drzava... pa mi onda drzava poklonila na upravljanje onoliku zemlju... nesto kontam da ne bi bilo tesko napraviti drvengrad.  Smile

Nemam ja problem sa njim kao reziserom, profesionalcem, za to svaka cast.  Smile Kao covek je obicno govno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00

Види да ти објасним нешто...
Регионални пут, који води у Републику Српску, од Ужица, преко Кремана, до Вишеграда, постоји ту јако дуго... Деценијама...

Негде на 2-5 километара пре границе, има један пут, који се одваја са тог магистзралног пута, и иде јако стрмо, и води до његовог етно села... Он је то јако лепо средио, направио 10 ак брвнара, направио паркинг, пичкематерине, и наплаћује тај спорт колико наплаћује, то ме не занима..

Мене занима то што је на 10 метара пре граничног прелаза, стављена нека кућица и рампа. Сваки аутомобил који жели да пређе границу, мора да плати 50 динара, јер је прошао кроз тај његов парк, камион 200 динара, аутобус 300 ( или 500) динара...
Е сад за то има само једна реч, а то је безобразлук..

То је само држава могла да му омогући... Јер нико не би смео сам да постави рампу на гранични прелаз...

Тај пут је старији од тог парка, много деценија старији....етно село се одваја од пута, и нема везе са њим, парк, тј. етно село, налази се на брду, на неких 200 метара од тог пута...

Диван један човек, ма велики хуманиста...
« Poslednja izmena: 16. Feb 2011, 14:32:27 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Kao covek je obicno govno.

вала баш...ти као његов дугогодишњи кућни пријатељ то најбоље знаш Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakve veze nas Mrgili ima s tim?  Smile

On je glavni (i jedini) finansijer e-novina  Smile

Nisam znao ovu informaciju. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakve veze nas Mrgili ima s tim?  Smile

On je glavni (i jedini) finansijer e-novina  Smile

Nisam znao ovu informaciju. . . .

ето...а сад када коначно знаш можеш ме спалити на ломачи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.335 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.