Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elitne prostitutke nikad jeftinije  (Pročitano 15873 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6220
Obe imaju temu ovde, mozda je to uslov da se dobije zvanje elitne kurve  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
А ко је тета десно? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Gospodju desno sam videla jednom prilikom ispred Usca... vodi je starateljka za ruku, a ona nabada na onim kopitima koje je Lady Gaga nosila pre 5 godina...

Ljudi su prvo zevali, a onda umirali od smeha. 

Jednako oku nebogoougodna kao i na fotkama.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ова лијево испаде риба и по поред ње  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
 'Ajte molim vas....Pa elitne jer imaju kontakt sa elitom,elitnim muškarcima, silikonskog, ovaj, sofisticiranog ukusa, kojima je pre fetiš i izazov cica naslovnica i ona sa tv -a nego neka anonimna amazonka....a što se pojeftinjenja tiče, to je zbog velike ponude,ima ih koliko hoćeš pa pada cena, shvatljivo skroz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Sta je lose u fetisu da polno opstis sa nekim sa naslvnice ili nekim ko te lozi a pritom (neoprostivo) ima silikoske sise ili filer u usnama (ne mislim na ove karakondzule vec na lepe i zgodne ribe iz javnog zivota pa i estradnog)  Smile

meni je to potpuno normalno i logicno i ne smatram muskarce koji imaju takve zelje manje vrednimili intelektualno nedoraslim.. svako bi kresnuo onoga ko ga lozi ako mu se pruzi prilika.. neki i placaju za to, takodje nije problem ako druga strana nema mista protiv da svoje telo daje u zakup..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
To je stara prica sa tzv. poslovnom pratnjom. Sve sto se vise pojavljuju na televiziji kao voditeljke, pevacice itd sve veca im je i cena za "iznajmljivanje". I to postoji vec godinama, nije cak ni neka tajna.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pozdrav za lepi Zemun....Elem, da li sam ja ijednog momenta iskazala negativnu konotaciju prilikom objašnjenja prideva elitna...mozda ima ironije kod reči sofisticiranog...ali ostaje na tome, de gustibus non est disputandum sto se tiče pačijih usana konkretno...naprotiv,i  bez velikog truda veoma razumem sve fenomene ponašanja oko sebe, i pri tom ne upirem prstom ni u koga i ni protiv koga...slažem se da je razumljivo sve ovo sto je i tebi razumljivo, operisana sam od olake osude i bilo kakvih predrasuda...draža bi mi bila kafa sa prostitutkom nego lažnim puritancem,veruj  mi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
Sta pravdamo prostitutke.Prvo ih pljujemo a onda konstatujemo da je to oke  Smile
Salim se,sto se mene tice mogu i govna da se jedu za pare dok se placa porez Smile
Dakle,dal ce neko da siri noge za pre,jede govna,dozvoljava da ga sikaniraju,pljuju,gaze..to nije moj problem.
Da li normalno,pa nije normalno.To sto mi ne osudjujemo to ne znaci da su ove dve nakaze sa prosle strane normalne ili da je prodaja i rentovanje sebe normalno.Ali kazem ne osudjujem,svaciji zivot je prica za sebe..tako da ko sam ja ili bilo ko drugi da osudjujem.Sto ne znaci da nemam nameru da prokomentarisem.

A sto se tice elitne prostitucije.Pa sad ja mislim da ne mora bas kes posle seksa da bude defakto kurva.
I sponzorke su kurve realno.Mislim ako ce neki starkelja koji lici na morza da im bude "Decko" i da im kupuje stvari umesto da im da pare da same kupe..I nije neka razlika ?!
Ako im platis nakon jebacine bar si posteniji  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
To je stara prica sa tzv. poslovnom pratnjom. Sve sto se vise pojavljuju na televiziji kao voditeljke, pevacice itd sve veca im je i cena za "iznajmljivanje". I to postoji vec godinama, nije cak ni neka tajna.  Smile

E kad si i ti shvatio.,.... Smile Smile Smile

Pa to ti je najveca reklama za elitnu prostituciju...a ovamo se nesto ischudjavaju zene.... Smile Smile Smile

A same bi htele isto to...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.