Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:59:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić: Srbiji potreban ruski kapital  (Pročitano 5856 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma decko je retard, sta je bitno koliko ima godina!

Izvredjo je sve zivo na ovoj temi ko da mu je Miki Maus otac!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Ovaj Kraljevicu Marko me potseca na Labusa iz "nikad izvini", covek je najpametniji kad je u pitanju kretenizam.

Sada znamo da su sve stranke za saradnju sa Rusijom, a kada nam E.U. bude otela KiM, Evropa ce izgubiti vecinsku podrsku(sem LDP), ako vec nije sudeci ovim izjavama.

Ocigledno je da bez Rusije ne mozemo ... konacno i da evropejci shvate.
naravno da bez Rusije ne mozemo, ali bez Eu smo mrtvi i propali skroz.

to su nasi stavovi koje debili ne mogu da shvate dok im se neko poput mene ne prodere u lice.

srbija nikako ne moze bez EU ni bez rusije.
sve vrste kretenizma su lose po srbiju.
dakle i nikakvi odnosi sa rusijom ili sa EU su stetni samo po srbiju.
retardi to u sebi verovatno znaju, ali ne mogu da priznaju.

Djelic je covek koji srbiji ocajnicki treba.
on je jedan od retkih koji imaju dobre odnose i sa rusima i sa EU.
jednostavno, to je dobitna kombinacija.

pishax,    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
markoski -------------||-------------  ---------------||------------------

moj mali rodjak ima 10 puta zrelije stavove od vas matorih komunjara.

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!
« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 18:01:54 od canelane »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ovaj Kraljevicu Marko me potseca na Labusa iz "nikad izvini", covek je najpametniji kad je u pitanju kretenizam.

Sada znamo da su sve stranke za saradnju sa Rusijom, a kada nam E.U. bude otela KiM, Evropa ce izgubiti vecinsku podrsku(sem LDP), ako vec nije sudeci ovim izjavama.

Ocigledno je da bez Rusije ne mozemo ... konacno i da evropejci shvate.
naravno da bez Rusije ne mozemo, ali bez Eu smo mrtvi i propali skroz.

to su nasi stavovi koje debili ne mogu da shvate dok im se neko poput mene ne prodere u lice.

srbija nikako ne moze bez EU ni bez rusije.
sve vrste kretenizma su lose po srbiju.
dakle i nikakvi odnosi sa rusijom ili sa EU su stetni samo po srbiju.
retardi to u sebi verovatno znaju, ali ne mogu da priznaju.

Djelic je covek koji srbiji ocajnicki treba.
on je jedan od retkih koji imaju dobre odnose i sa rusima i sa EU.
jednostavno, to je dobitna kombinacija.

pishax,    jebem ti sestru, ili ribu ako je imas. pusi mi kurac Smile
markoski -------------||-------------  ---------------||------------------

moj mali rodjak ima 10 puta zrelije stavove od vas matorih komunjara.

srpski Nostradamus poznatiji ko Labus (Kraljevicu Marko)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ti si decko @KM, kucka koju treba isamarati da se smiri malo! Aj mrs!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Kraljevicu Marko, samo jos jedan, makar i najsitniji prekrsaj i ja cu te banovati... pa ti vidi sta ti se vise isplati.. da se ponasas kao covek ili kao debil.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
vlasnice, ja sam juce prijavio 5 puta vredjanje na raznim temam i video da nema vajde, pa kome da se obratim onda?
oni da vredjaju a ja da cutim?
aj, reci, sta u buduce da radim? Smile

e, sad, aj da mi neko objasni, kako moze da glasa za nekoga ko je narucivao ubistva?
za nekoga ko je doneo drogu u srbiju?
te dve stvari su bar dokazane, aj, sad, kako mozete za takve da glasate?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a gdje je tema ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ja sam juce prijavio 5 puta vredjanje na raznim temam i video da nema vajde
Nisi prijavio ni jednom, ni na jednoj temi. Juce. Ni prekjuce. Pre toga me mrzi da gledam...
Citat
oni da vredjaju a ja da cutim?
Ne vidim da te je iko vredjao na nacin na koji ti to radis...
Za ovako nesto se izbacuje.. bez rasprave i prazne price..

Dakle, bez daljeg kenjanja... jos jedan, makar i najsitniji prekrsaj u potpisu ili nekoj temi i ti letis.. sa debelim pokricem...
A to kako se drugi ponasaju, zaista nije tvoj problem.. ma kakvi oni bili, i ma kakvi im stavovi bili, ocigledno mogu da se kontrolisu.
Ti decko ako ne mozes, idi negde drugde.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Đelić: Vlada postavila nove ambasadore
Autor: Beta | 31.05.2007 - 18:20

Vlada Srbije potvrdila je danas postavljenje ambasadora u Rusiji, Španiji, Portugaliji, Slovačkoj i Kanadi, izjavio je potpredsednik Vlade Božidar Đelić.
On je rekao da imena ambasadora nisu tajna, ali da diplomatski kodeks nalaže da se ona ne saopšte dok predsednik Republike ne potpiše ukaze o tome. Đelić je rekao da je imenovan i šef Misije Srbije pri OEBS-u u Beču, kao i da je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić izabran  za predsednika Upravnog odbora Fonda za razvoj.
Potpredsednik vlade kazao je na konferenciji za novinare da je Vlada na današnjoj sednici zaključila da se u sklopu rasprave o budžetu za ovu godinu pripreme izmene i dopune Zakona o Fondu za razvoj. To je, kako je kazao Đelić, neophodno da bi se sastav Upravnog odbora Fonda za razvoj uskladio za Zakonom o ministarstvima, u kojem su određena zaduženja preraspoređena.
Vlada je imenovala i potpredsednika Božidara Đelića za koordinatora pretpristupnih fondova Evropske unije. Đelić je naveo da budžet EU namenjen Srbiji iznosi 199 miliona evra, dodajući da je cilj da što skorije bude povećan na 500 miliona evra.
Vlada Srbije donela je danas Uredbu o Kancelariji za Nacionalni investicioni plan (NIP) koju će voditi ministar bez portfelja Dragan Đilas. Doneta je i odluka o obrazovanju Saveta za NIP, koji čine ministri finansija, ekonomije i regionalnog razvoja, energetike i rudarstva, infrastrukture i zaštite životne sredine.
Na sednici Vlade doneta je i odluka o osnivanju Nacionalnog saveta za saradnju s Međunarodnim tribunalom za krivično gonjenje odgovornih lica za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava na teritoriji SFRJ od 1991. (Savet za saradnju s Hagom), kao i Uredba o osnivanju Kancelarije Saveta.
Vlada je donela odluke o osnivanju Saveta za nacionalnu bezbednost, čiji će članovi biti predsednik i premijer Srbije, ministri odbrane, unutrašnjih poslova i pravde, načelnik Generalštaba Vojske Srbije, direktor BIA i rukovodioci vojne službe bezbednosti i vojno-obaveštajne službe Ministarstva odbrane. Sednicom Saveta će predsedavati predsednik Republike.
Takođe, Vlada je donela Uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o uslovima i načinu privlačenja direktnih investicija i Uredbu o korišćenju sredstava za subvencije proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda za period januar-jun 2007.
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Slobodan Milosavljević izjavio je da će četiri danas usvojene Uredbe iz oblasti poljoprivrede biti osnova za nastavak subvencionisanja izvoza agrarnih i prehrambenih proizvoda i podsticanje novih zasada voća, vinove loze i hmelja. Zahtevi za podsticaje će se, prema njegovim rečima, podnosti Ministarstvu do 8. juna, rok za njihovu proveru biće 18. jun, a od 20. juna bi trebalo da počnu isplate. On je naveo da je novac za te namene obezbeđen izmenama i dopunama Uredbe o privremenom finansiranju do jula ove godine i izrazio očekivanje da će poljoprivrednici odoboriti tu odluku vlade.
Na sednici je usvojen i Program o izmenama i dopunama Programa o rasporedu korišćenja sredstava subvencija javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama u oblasti rudarstva za period januar-jun 2007.
Na današnjoj sednici su postavljeni državni sekretari u ministarstvima, pa su u Ministarstvu odbrane za državne sekretare postavljeni Igor Jovičić i Aleksandar Miščević. Za državnog sekretara u Ministarstvu finansija postavljen je Slobodan Ilić, a u Ministarstvu za telekomunikacije i informatičke društvo je postavljen Milenko Cvetinović. Za državne sekretare u Ministarstvu vera postavljeni su Nevena Vitošević-Đeklić i Milan Brdar, a za generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Mirko Stefanović.
www.blic.co.yu

moram samo da primetim da su me pri kraju prethodne strane i pocetkom ove, dvojica bez ikakvog razloga vredjala a da im se nisam ni obratio.
na to najcesce svako normalan odgovara, malo burnije nego ovi sto prvi napadaju.
al, ok...
znam, postoji dugme prijavi...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pokriji se usima sto ti je covek uopste dozvolio da ostanes na forumu bre!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:59:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.