Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić: Srbiji potreban ruski kapital  (Pročitano 5855 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Oce i u NATO i u EU i ruski kapital Smile
udri tom glavom jace, ako mislis da srbiji nisu potrebne sve tri mogucnosti!
Баш бу Руси улагали у некога ко им константно окреће леђа. Никако не може и једно и друго.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
objasni mi kako im to mi okrecemo ledja?

meni se cini da danas kada pokusavamo da se okrenemo eu, rusi su sve prisutniji!
eu i rusi idu u paketu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
objasni mi kako im to mi okrecemo ledja?

meni se cini da danas kada pokusavamo da se okrenemo eu, rusi su sve prisutniji!
eu i rusi idu u paketu!
Завлачењем у дупе западу.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
eh, kombi! daj malo realnosti u prici!
opstanak srbije zavisi od tog idealnog balansa izmedju istoka i zapada, a stalak vage se nalazi na zapadu!
samo tako srbija moze dobiti sve sto joj pripada!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EU je pozeljna, ali ne i neophodna. NATO je Americka vojna ofanzivna alijansa koja ne treba nikome ko zeli da je dobar sa Rusijom sto Miki Maus i ostali nasi politicari izgleda namerno ne primecuju. Svako ko misli da nam treba NATO i sa njime i novi ratovi neka ode na pregled u neku instituciju...

eh, kombi! daj malo realnosti u prici!
opstanak srbije zavisi od tog idealnog balansa izmedju istoka i zapada, a stalak vage se nalazi na zapadu!
samo tako srbija moze dobiti sve sto joj pripada!
NATO nemerljivo preteze na zaadnu stranu. Ko se otvoreno od nasih politicara zalaze za NATO je placenik. EU je vec nesto drugacije.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 02:44:52 od pjero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
NATO nemerljivo preteze na zaadnu stranu. Ko se otvoreno od nasih politicara zalaze za NATO je placenik. EU je vec nesto drugacije.
ja sam za nato, ali me na zalost niko ne placa!

Postovani "Odgovorni",

ovom prilikom apelujem da mi se isplati suma koja mi sleduje shodno mojim ubedjenjima i aktivnostima koje preduzimam po tom pitanju!

u ocekivanju vaseg odgovora srdacno vas pozdravljam i unapred se zahvaljujem,

Vas saradnik, Kamaro24
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti si za NATO, znaci protiv si Rusije. Zasto onda kenjas da nam treba i jedno i drugo kada te dve stvari ne idu zajedno? Sa zapadom i Amerikom se moze saradjivati i bez NATOa, ali sa Rusijom se ne moze kada si u NATOu.
(Ne pravi se blesav mislio sam na politicare)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
jebe se meni i za rusiju i za nato. ono sto ja zelim jeste normalan zivot.
to treba da mi omoguci ona buranija koja je dosla na vlast, ja samo kazem sta treba da rade da bih ja imao uslove za jedan zivot dostojan evropljanina u 21.veku.

to podrazumeva odlicne makroekonomske uslove, kako bih ja mogao nesmetano da radim i da stvaram!
zelim fer i stabilne uslove u kojima cu moci da podignem kompaniju, koja ce svojim kvalitetom istisnuti sve kvazi uspesne kompanije, tipa delte.
vec vidim kraj, zakupljen termin na svim nacionalnim televizijama, live prenos, ja pokupovao sve tempo markete u srbiji (u stecaju), mnogo bagera i nekih cudnih masina za rusenje zgrada....
...sledeca scena, te masine rade, rusenje krece, pada natipis "tempo" od plasticnih materijala na zemlju i puca, bageri i dalje rade, .....
....sat vremena kasnije .... konferencija za stampu.... pr moje kompanije izjavljuje da se bas na ovim lokacijama grade najnoviji objekti moje kompanije .... nova era ekonomije u srbiji nastupa. delta - simbol svega sto je ovu zemlju unistavalo i sputavalo upravo je nestalo (ugovoren je vec posao sa firmama za reciklazu)!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ti si za NATO, znaci protiv si Rusije. Zasto onda kenjas da nam treba i jedno i drugo kada te dve stvari ne idu zajedno? Sa zapadom i Amerikom se moze saradjivati i bez NATOa, ali sa Rusijom se ne moze kada si u NATOu.

To nije tacno. Rusi ulazu i u Madjarsku, Cesku, Bugarsku - a to su sve drzave clanice NATO i EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Баш бу Руси улагали у некога ко им константно окреће леђа. Никако не може и једно и друго.
budalo, imas primer pred ocima!
ne budi zatucan.
pogledaj Crnu Goru.
samo, dokaz ce ti doci za jedno 4 godine, a tada ce biti kasno jer si vec zasrao!

To nije tacno. Rusi ulazu i u Madjarsku, Cesku, Bugarsku - a to su sve drzave clanice NATO i EU.
ma ne mozes ti zatucanim debilima objasniti!

oni su pre za politicare koji su narucivali ubistva i doneli drogu u ovu drzavu!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.