Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:00:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić: Izvoz isti kao u XV veku  (Pročitano 30383 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
govori se o ulaganju intel-a u srbiju i to je dobro ako bude ostvareno da imamo i neki svoj proizvod u oblasti softvera

Kolko ja znam Intel proizvodi isključivo hardver

Nije tačno, Intel ima u svojoj ponudi široku paletu compailer-a i razvojnog software-a, kao i mnogo toga...

Citat
А о заосталости и неразвијености можемо колико хоћеш. Писао ти је о томе и Доминик. Ево магарци су на власти већ 7 ипо година и све што су урадили је продаја целе земље странцима а народ остаде без посла.

U kapitalističkom sistemu nema više društvene svojine. Recimo JAT nije prodat, niti je to tržište liberalizovano
pa imaš visoku cenu + lošu uslugu
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Није то уопште битно, битно је то да су ту продају лоше обавили. Резултат је незапослена Србија а пуни џепови господе коју је на власт довео народ 2000. Толико о Ђинђићу и његовими вашкама Ђелићу Тадићу Динкићи Чеди прашку и осталом шљаму..  Smile

« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 00:55:17 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N93
Citat
Nije tačno, Intel ima u svojoj ponudi široku paletu compailer-a i razvojnog software-a, kao i mnogo toga...

Mnogo toga Smile Smile Smile Prave ljudi par programa za vrlo usku ciljnu grupu i to je to Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Није то уопште битно, битно је то да су ту продају лоше обавили. Резултат је незапослена Србија а пуни џепови господе коју је на власт довео народ 2000. Толико о Ђинђићу и његовими вашкама Ђелићу Тадићу Динкићи Чеди прашку и осталом шљаму..  Smile

Firme su se uglavnom prodavale na tenderima ... znaš ono ko da najviše para...

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa to ima veze i sa trzistem, jer liberalno trziste podrazumeva i ljudska prava. evo ti odmah i primer: ako neko iz srbije hoce da proda svoju robu u drugoj zemlji on da bi to mogao da radim moraju da mu u toj zemlji garantuju ljudska prava kao strancu i obrnuto - kada neki stranac dodje kod nas i to je moderna ekonomija

Fail .

Tu su oni koji su te naucili procitali kod Karla Popera - da je za slobodno trziste i funkionisanje kapitalizma i efikasne ekonomije potrebno postovanje ljudskih prava . Medjutim praksa je pokazala da to nije tako,  od austro-ugarske preko totalitarnog nazi ekonomskog cuda pred WW2 , Pinochea pa do Deng Xiao Pinogve Kine je pokazano i dokazano da za trzisnu privredu nije potrebna demokratija ...

.... ono sto jeste potrebno trzistu jeste efikasno pravosudje da bi se omogucila reciklaza kapitala u slucaju stecajnog postupka jer niko nece da ulaze ako nema efikasne naplate sudskim putem , ovo je istakla svetska banka i jos ko sve ne , a za to su krivi svi na vlasti u zadnjih xxxx godina .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Firme su se uglavnom prodavale na tenderima ... znaš ono ko da najviše para...

То се зна, позната ствар..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
@klico
Citat
pa to ima veze i sa trzistem, jer liberalno trziste podrazumeva i ljudska prava. evo ti odmah i primer: ako neko iz srbije hoce da proda svoju robu u drugoj zemlji on da bi to mogao da radim moraju da mu u toj zemlji garantuju ljudska prava kao strancu i obrnuto - kada neki stranac dodje kod nas i to je moderna ekonomija

O veliki strucnjace za ekonomiju i ljudska prava  Smile.......kakav je tvoj stav po pitanju ljudskih prava i sloboda u Kini i Maleziji?

I kakav je tvoj stav po pitanju cinjenice da gotovo sve velike kompanije svoju proizvodnju imaju upravo u tim zemljama, gde se postuju sva ljudska prava i slobode i gde radnici radeci u savrsenim uslovima, mesecno mogu da namlate i do 30$ ?

« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 02:37:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
O veliki strucnjace za ekonomiju i ljudska prava  Smile.......kakav je tvoj stav po pitanju ljudskih prava i sloboda u Kini i Maleziji?
I kakav je tvoj stav po pitanju cinjenice da gotovo sve velike kompanije svoju proizvodnju imaju upravo u tim zemljama, gde se postuju sva ljudska prava i slobode i gde radnici radeci u savrsenim uslovima, mesecno mogu da namlate i do 30$ ?

a da li je to kina liberalna zemlja? - nije! da li mozes da posecujes sajt koji god hoces? - ne mozes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Slazem se......i time se potvrdio moj stav da lupas kao otovren prozor i nemas pojma o cemu pricas, samo znas da ponavljas parole naucene na partijskom sastanku!

Jer si i sam primetio da stanje ljudskih prava u nekoj zemlji nema veze sa odlukom investitora da dodje u tu zemlju i ulozi novac, kao sto si i na primeru Kine, Malezije i ostalih Azijskih zemalja i sam potvrdio...ali si se zato lepo izlupetao o tome na prvoj strani ove teme  Smile

Dakle....Back to the drawing board  Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 02:50:26 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Slazem se......i time se potvrdio moj stav da lupas kao otovren prozor i nemas pojma o cemu pricas, samo znas da ponavljas parole naucene na partijskom sastanku!
Jer si i sam primetio da stanje ljudskih prava u nekoj zemlji nema veze sa odlukom investitora da dodje u tu zemlju i ulozi novac, kao sto si i na primeru Kine, Malezije i ostalih Azijskih zemalja i sam potvrdio...ali si se zato lepo izlupetao o tome na prvoj strani ove teme  Smile
Dakle....Back to the drawing board  Smile

ma ti znas sta su parole na partijskom sastanku bez liberalizma nema ljudskih prava i to je moja osnovna teza. liberalno trziste podrazumeva slobodu donosenja odluka. Investicije se privlace liberalnim merama u ekonomiji. naravno tu postoje i monopoli ali oni nisu svojstveni liberalnom trzistu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 22:00:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.