Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:24:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić-Bez viza u EU 2009  (Pročitano 10353 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
ja vas 'pametne' i 'napredne' ivek treba da podsecam da nije ceo svet Kina i Rusija, vec i zemlje istocne Afrike   (Somalija, Uganda, Ruanda, Obala Slonovace i ostali civilizacijkski narodi     ), zatim neke zemlje Juzne Amerike....a pazi sad ove velicine: Irak, Iran, Afganistan...ma nista lepse-bajka
Типичан западни расизам. Smile
А камо среће да твоји западњаци почну да помажу ткз трећи свет, него што их само пљачкају и продају оружје.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Poljska je od ulaska u EU dobila od iste te EU 80 milijardi dolara za razvoj....Gambi savetujem ti da ne lupash, raspitaj se malo o cinjenicama  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Poljsku i dalje posmatramo kao drugorazrednu državu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pa ti je posmatraj, niko ti ne brani, to je tvoje pravo  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
ja vas 'pametne' i 'napredne' ivek treba da podsecam da nije ceo svet Kina i Rusija, vec i zemlje istocne Afrike  Smile (Somalija, Uganda, Ruanda, Obala Slonovace i ostali civilizacijkski narodi  Smile Smile Smile ), zatim neke zemlje Juzne Amerike....a pazi sad ove velicine: Irak, Iran, Afganistan...ma nista lepse-bajka  Smile Smile Smile

Ne treba se stideti svog porekla , ako je to tebi problem idi u Zapadnu Evropu i tamo gradi svoj život ,jer sa tako vulgarnom argumentacijom i komunikacijskim nivoom koji poseduješ ne možeš da ovde opstaneš .
Ta priča o vizama je toliko izlizana i ako je svrha našeg državničkog vrha u narednih nekoliko godina da uđemo na belu šengensku listu , onda je to izraz nemoćne politike , jer pred državom stoji mnogo , mnogo ozbiljnijih pitanja ,a najveći su nezaposlenost i korupcija .
Veoma je mali nivo stranih direktnih investicija u Srbiji , pogotovo greenfield investicija , nemam sada podatke , ali mislim da one ne čine ni 5 % ukupnih . Većina novca ide od privatizacija , od kojih naravno , visoka provizija obavezno se sliva u džepove pojedinih ministara . Zaista se malo ulaže u infrastrukturni sektor , uzmimo recimo jug Srbije , kao tipičan primer  . Sa takvim ponašanjem države i kad uđemo u EU (ja se iskreno nadam i to što brže , naravno na dobrobit građana ) teško ćemo biti zanimljiva destinacija za ulaganja , jer što bi neko ulagao u Srbiju kada su mu tu Češka , Slovačka , Poljska , Slovenija .
P.S. Ja imam dvojno državljanstvo , hrvatsko i srpsko , ali hrvatski pasoš nikad nisam koristio , a svake godine idem u neku od zemalja EU . 2004 sam bio u Engleskoj , 2005 . u Holandiji i Belgiji 2006.u Nemačkoj , ove godine ću posetiti Italiju i Španiju . Za inostranstvo i bez viza zi treba novac , kako bi posetio i obišao sve znamenitosti evropske civilizacije . Naravno , da je ukidanje viznih barijera nužnost , najviše zbog mladih ,ali praviti halabuku od toga nije dobro .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
jedino si ti strashni ponosni, Srbin, sa uticajem u svetu  Smile, koji se nikom ne shlihta i koji zivi u svojoj rupi, srecan, jer za drugacije ni ne zna  Smile
Gambino ti si zaista posebna sorta
to je ono: moja zemljica moja slobodica, jes da je sve manja i manja, ali je i sve ponosnija i ponosnija.
zar ne gambi? Smile

Ko ima love, ima sve već danas. On ne mora da čeka belu listu, ni ulazak u EU.

Ko ono putuje preko agencija na najskuplja odredišta ?
Ja to više ne mogu,a nekada jesam - pre 1991.
Standard bio neuporedivo viši.
da, pre ovih vasih, srbija je bila na putu ka vrhu.
za 10 godina srbija je nazadovala vise od bilo koje drzave na severnoj hemisferi u istoriji.

to je statisticki podatak.
dakle, nikada niko nije za tako kratko vreme propao koliko smo mi propali za vreme SPS+SRS
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Осим што смо били под санкцијама и бомбардовани, за све смо сами криви. Опростиће нам Ђура што нас је тукао...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
joooj.
dakle, politicari su tu da rade u interesu drzave.
da li ti se cini da su odradili?
dakle, ili su nasi politicari tadasnji najnesposobniji na svetu, ili nas je ceo svet mrzeo.
a verovatno je oba.
s tim da je drugo posledica prvog.

naime, sloba nije mogao cak ni na rusiju da se osloni jer je pre doalska valsti 90 u rusiji sloba podrzao porazene i tu ispusio.
posel je bio ponosan pa isapo duplo glup.
a nas narod ispao 4X glup dovodeci iste nesposobnjakovice na celo.
glupost se iz godinu u godinu udvostrucava.

politicari postoje ne da bi pozivali na ponos i dostojanstvo vec da bi drzavu poboljsali a ne da je uniste svojim delima.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Karicev bankar...Prvo su trebali da mu traze da vrati drzavi iz svog dzepa one pare koje je dao Karicu.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
jer sa tako vulgarnom argumentacijom i komunikacijskim nivoom koji poseduješ ne možeš da ovde opstaneš .
a sta cemo sa radikalima? Smile 35% Srba glasalo za njih, kako oni opstaju  Smile
a ti ako si neki knjizevnik, nevulgaran tip, posveti se kulturi, pisi knjige, budi neki vajar Smile, bavi se nekom umetnoscu, ostavi se ti moje 'vulgarne argumentacije', niko te ne tera da citash moje postove  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:24:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.