Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:41:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đelić-Bez viza u EU 2009  (Pročitano 10406 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
boro mojne da kenjas, pa da su oni vasi prijatelji, sad bi Kosovo bilo u Srbiji bez ikakvih problema, ali o takvim pitanjima se ranije razmislja  Smile Smile

Opusteno glavic.  Smile Smile Ja zaista ne bi voleo(bez zaje...) da vidim masu u BG,NS kako masu tim zastavama i slikama Busa.Onaj bradonja sve to prati i samo lupa recke.Posalje par onih njegovih morona i ode sve u pm.....  Smile Dok ga ne uhvate sa njim se ne vredi zaj.... Boli njega k.... sto ste vi muslimani.Ko saradjuje sa Busom za njega je neprijatelj i nikad se dobro ne provede  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
A oni sa cilindrima na glavi... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
boro mojne da kenjas, pa da su oni vasi prijatelji, sad bi Kosovo bilo u Srbiji bez ikakvih problema, ali o takvim pitanjima se ranije razmislja  Smile Smile

Opusteno glavic.  Smile Smile Ja zaista ne bi voleo(bez zaje...) da vidim masu u BG,NS kako masu tim zastavama i slikama Busa.Onaj bradonja sve to prati i samo lupa recke.Posalje par onih njegovih morona i ode sve u pm.....  Smile Dok ga ne uhvate sa njim se ne vredi zaj.... Boli njega k.... sto ste vi muslimani.Ko saradjuje sa Busom za njega je neprijatelj i nikad se dobro ne provede  Smile
pa i nije neki izgovor, ali to se od tebe i ocekuje  Smile Smile znaci da vama do Kosova i nije toliko stalo, koliko do toga da kontrirate svima, ali to ce da koshta Smile
'nikad se dobro ne provede' a US nikad jachi, EU i ostali...boro zivce u kanticu  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Glavić, grizi susam i orasnice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Шушка се шушка да Главић воли Бушка  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Otišo Glavić da spava, mora sutra da tovari ugalj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
pa i nije neki izgovor, ali to se od tebe i ocekuje  Smile Smile znaci da vama do Kosova i nije toliko stalo, koliko do toga da kontrirate svima, ali to ce da koshta Smile
'nikad se dobro ne provede' a US nikad jachi, EU i ostali...boro zivce u kanticu  Smile

Od tebe samo glupe odgovore i ocekujem.  Smile Ipak je istina za ono u tvom profilu da uzimas narkotike redovno  Smile Smile Nisam ja rekao da su  US ili zemlje EU  slabe.J.... pa neces valjda sad Albaniju da poredis sa EU ili USA  Smile Ono ste vi radili u Tirani nije podska nego uvlacenje u dupe koje mnogo iritira bradonju i ekipu  Smile Smile Ja ne kazem da je dobro sto Amerika Srbiju j... ali ne bi voleo da gradjani Srbije izlaze sa transparentima  ko vi  Smile .Nego tema niste vi pa necu vise polemisati o Albaniji  Smile Sto se tice Djeliceve izjave mislim da je rano za to sto je on izjavio  Smile
Mora jos dosta da se uradi da bi EU ukinuo vize  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ионако улазимо у ЕУ 20112, овај, 2012.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma reko Cobel lepo- za 20 do 25god.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
pa, ako nastavimo ovako, ko zna kada cemo uci!
inace, eu je strateski interes nase privrede!
pod ovakvim okolnostima uspevamo da izvezemo nesto u eu, sta bismo tek radili da ne postoje carinske barijere!
sa rus.federacijom nemamo sanse i pored toga sto imamo ugovor o slobodnoj trgovini, na zalost!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:41:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.