2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 23:26:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elektronski rulet  (Pročitano 35299 puta)
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
sinoc sa 50e , 120 000 din , znaci zakleo sam se u crkvu da necu da igram vishe . .  !
IP sačuvana
social share
👋
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kladza mi je druga kuca..Ali nema se para od nje:(

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N95 8gb
Moj ortak je vec neverovatnih 3000evra dizao dva puta....prvi pu pre dva meseca a drugi put pre koji dan....A danas on i ja idemo da digemo neku kinticu...daj boze da budem imao srece  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Partizaneleeeeeeeeeeee oleeeeeeeee ale (:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
za kocku morash da budesh kao kamen,bez emocija,igrash samo chisto matematichki,ako ti proradi ljudska strana,vracash se kuci ogoljen.
fazon je sedeti malo,dobijati malo,sve na rachunicu,inache od toga necesh imato leba.
ja nisam pokushao nikad to da igram,jer matematichki mi se ne svidja rulet,ali sam dosta naslushao o sistemima,mozda malo gvirnem,mozda i zaradim neku kintu,ne plashim se ja sam u kladionici poznat kao chudak koji igra singlove,x2 na Real-Babushnicu,male koefecijente,ali za razliku od mog drushtva bar sam u +
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
uh znaci prije god dana sam bio navucen najstrasnije.bukvalno smo tamo provodili po 4-5 sati dnevno.dobijao sam dobree pare ali naravno sve to vratio i mnogo svojih(maminih) izgubio.ali sad sam miran skoro god dana, i super mi je Smiley rulet je zlo, i ne treba niko da ga igra.

a sto se tice nekih sistema...znaci uvjek sam igrao serije.ili veliku ili malu sa tim da uvjek kliknem na fanelu par puta.to ti dodje nekolil eura uloga na fanelu,a ako pane wraca ti ulog.tako da fanelu uvjek vezem sa serijom.kad padne mala dobitak 3-4 puta od uilozenog a velika 2-3 puta.sa tim da uvjek imam po 3 faworita na koje imam enormne dobitke.recimo ulog 20e a ako pane taj br dobitak 200.i tada se dizem.jedno vrijeme sam igrao tako da cukam po pola sata malo gubim malo dobijam i cekam da pane br na koji imam 100kredita.i tako kada on pane u finom sam bio dobitku.

igrao sam par puta kad sam pocinjao onaj siste sa dupliranjem..i nisam ni jednom izgubio.uplatim 50e igram sat wremena,i ujwjek u plusu 30tak evrica.al to je bilo postalo monotono.. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dupliranje?
to je kad izgubish na jednu boju,pa stavish duplo veci ulog,da bi vratio i zaradio jedan euro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
znaci strasno...nisam igrao god dana i citam sinoc owdje sto se pise...i odem nocas i puknem zadnjih 80e :)strasno strasno
ipak nisam izlijecen.qq
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Hehehehe. Dobra je stvar.. ja pre neki dan bio malo da se za'ebavam (na kraju sam bio u plusu 50e Smile), a lik pored mene pukne 4.000e. Mogao sam da uzmem vise (samo sam mu kontrirao) al' nisam hteo da pojacavam...
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
da si nesto pojacao vise oladio bi i tebe

pre nekih 10 dana isplusiram jedno 40.000 na ruletu, i za 2 veceri mu uredno vratim 50 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple iPhone
U Premieru u Banji,gde ja igram kladionicu ponekad udjem na rulet i bacim 100-200 din. Najsmesnije je sto ima jedan matorac,promuklog glasa koji udje sa vrata i vice : " 'ocu 2,000,000 (dva miliona)",a igra samo crne brojeve
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 23:26:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.