Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scroll 4 : Oblivion + Oldblivion  (Pročitano 79005 puta)
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
imam jedno pitanje: da li je moguce (i kako) "napuniti" debaser (to je onaj mac koji se na pocetku pokupi od onog levata sto otkopava grobove i uzima stvari iz njih)?

skupljaj soul gemove i sa njima dopunis.Resavaj mages guild qestove i kada postanes glavni mozes da pravis magicna oruzja ,oklope itd.Ima jos resenja
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Omnia II i8000
a gdje se mogu naci ti soul gemovi, i kad ih skupim, sta tacno da uradim s njima kako bih napunio mac? interesuje me jos i da li su questovi vremenski ograniceni; recimo ja sada igram main quest i doveo sam onog martina kod jauffrea - e, mogu li ja sad u po frke jednostavno da odem i da malo istrazujem svijet, izvrsavam neke sporedne questove i onda se nakon nekoliko dana ponovo vratim na main quest?

i jos ako mi neko moze dati savjet kako sto brze zaradit love (poprilicno sam kokuz, imam mozda stotinjak zlatnika)?

mozda su malo poglupa pitanja, al yebiga ovo mi je prvi rpg u zivotu (inace okorjeli avanturista i sokeras  Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Soul gemove (dzemove) kupujes kod alhemicara po mejdz gildovima, a punis ih tako sto u toku borbe (sa nekim cudovistem, ne sa covekom) bacis magiju "soul trap" na protivnika, i kada ga ubijes, njegova dusa ce biti zarobljena u gemu. Ljudske duse mozes takodje da zarobis, ali za to ti treba blek soul gem (naicices na njih tokom misije meidz gilda).

Kvestovi nisu vremenski ograniceni, mozes da resavas onaj koji ti hoces. Ja sam na primer isto tako odveo Martina u onu tvrdjavu, i otisao da resavam sporedne zadatke, i nabudzim lika.

A sto se tice lakog skupljanja novca, postoji par fora koje sam procitao u nekom gaidu za Oblivion, ali ajde da ih ne stavljam da ne kvarim uzitak onima koji se time ne koriste. Moj nacin za lako sticanje para je bio taj sto sam u svet obliviona isao sa likom otprilike level 20, pa mi je igrica namestala sve jake protivnike koji su nosili skupo oruzje i opremu, nju sam prodavao za dobre pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
a gdje se mogu naci ti soul gemovi, i kad ih skupim, sta tacno da uradim s njima kako bih napunio mac? interesuje me jos i da li su questovi vremenski ograniceni; recimo ja sada igram main quest i doveo sam onog martina kod jauffrea - e, mogu li ja sad u po frke jednostavno da odem i da malo istrazujem svijet, izvrsavam neke sporedne questove i onda se nakon nekoliko dana ponovo vratim na main quest?

i jos ako mi neko moze dati savjet kako sto brze zaradit love (poprilicno sam kokuz, imam mozda stotinjak zlatnika)?

mozda su malo poglupa pitanja, al yebiga ovo mi je prvi rpg u zivotu (inace okorjeli avanturista i sokeras  Smile).

ja sam zaradio na napicima-samo rokaj napitke i prodavaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Majstore igre, rekao si da je maksimum napredovanja nekih 70 nivoa, po mom proracunu to je 50. Kako to, jel ima neke promene u ekspanziji, ili sta je u pitanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Majstore igre, rekao si da je maksimum napredovanja nekih 70 nivoa, po mom proracunu to je 50. Kako to, jel ima neke promene u ekspanziji, ili sta je u pitanju?

ne razumem,ne secam se da sam pominjao nikakvih 70 nivoa-mozda si me pomesao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11

ostalo mi je jos par lvl-a da ga nabijem na max..ako me secanje dobro sluzi max lvl je od 68-72 zavisi kao si levelovao statse..
MOj je negde lvl 66..provericu..davno sam igrao

A da, u pravu si, to je bio orangeweed14.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bolje biti malo pametan, nego mnogo glup!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N 96
Masteru,neznam kako da ukucam sifru za oblivion/shiwering isle pokusavao sam hiljadu kombinacija ali ni jedna ne uspeva ?!sifre sam ukucavao po sifri player.additem !pomozi,hitno je ! [lion claw]  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
ja nisam pokusavao sa siframa(ne znam ni da ih ima za oblivion).po meni za takvu igru ne treba sifra-draz je da sam provalis taj svet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bolje biti malo pametan, nego mnogo glup!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N 96
obavio sam sve main questove  u oblivionu .uzeo sam exspanziju knigst of the nine i shiwering isle i tu sam presao main questove ,ali kada hocu da obavim sporedne zadatke nece da radi?!kada dodjem do davaoca zadatka da mi da zadatak i kada dodjem po nagradu oni me ispale i kazu i have no gretting!iznad njih se pojavi nesto belo i ja ne mogu nista da ih pitam i oni na mogu da mi daju nagradu!sada sam 37level i ostalo mi je  osam quvestova koja moram da obavim.ne znam sta se desava,ulazio sam u opcije ,ali nista.pogledao sam da nije neki virus,ali nista!razmisljao sam da to nije zbog toga sto sam otisao u realm of sheogorath,ali nisam siguran.molim te pomozi!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.