Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Elder scroll 4 : Oblivion + Oldblivion  (Pročitano 79057 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630
ajde javi utiiske..posto se vec dva meseca teram sebe da pocnem da igram..ali nikako...Ne sumnjam da je dobro!!....odmaram malo od Obliviona..cekam da ga se uzelim ponovo..140 predjenih questova nije malo  Smile..Cyrodil mi je bio kuca skoro 3 meseca..
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 13:36:38 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
ajde javi utiiske..posto se vec dva meseca teram sebe da pocnem da igram..ali nikako...Ne sumnjam da je dobro!!....odmaram malo od Obliviona..cekam da ga se uzelim ponovo..140 predjenih questova nije malo  Smile..Cyrodil mi je bio kuca skoro 3 meseca..

i meni je tako...nisam silazio sa obliviona,pa nikako da krenem sa dodatkom-da se malo odmorim.Koliko vidim ima dosta novih likova,razni insekti vodozemci slicni ljudima itd.Tu su neke nove magije.Uglavnom,videcemo
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Nakon predjenih svih kvestova na koje sam naisao (bez odigrane ekspanzije). Ima li ko bolje?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenShot59.JPG
(107.07 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Nakon predjenih svih kvestova na koje sam naisao (bez odigrane ekspanzije). Ima li ko bolje?

koji si level?
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630
da ja vidimo minor skilove..nie sve u major slilovima..i daj da vidimo sta nosis od armora,oruzja..menje je mrzelo da stavljam svog lika..prestao sam da igram pre 5 meseci..cim ga instaliram poslcu svoje statse...
ja sam na svom dok sam igrao koliko me secanje sluzi imao sledece:
75 feather..brzi sam bio od srna u igri..
50% reflect damage
50 %posto cameleon
detect life 300ft..ja mislim..vrlo korisna stvar..da znas pozicije i broj neprijateljau u susednoj prostoriji
Od oruzja mi je omiljeni bio ebony blade a od itema azura star..da ne uzimamo custom made oruzje..
Sneak i illusion  su po meni njaci skilovi...ilusion zato sto utice na jednu od njacih magija u igri a to je paralize....
Na sneak 100 i cameleon 75%..nema sanse da te detektuju..i uvek iz prve udaras 6x ili 3xdamage(zavisno da li je mac ili luk i strela)..i jos ako otrujes oruzje sa trilpe damage pisonom(shock ,health,fire)..postaje vrlo zajebano...
Ako neko krece da igra sada javite se da vam odam neke forice za lvlovanje odredjenih skilova..infame i fame poene i ostale zajebancije...Ilisiona,sneaka,blade,blunt,block,alcehemy..ma sve..jedino nisam igrao hand to hand  i light armor..
Jedan savet svima koji pocinju da igraju:
Gruvajte alhemiju sto vise to je najlaksi nacin da dodjete do para u igri a i skill se brzo leveluje.
prosta racunica:
kupis jabuku i krusku po 2 zlata i smuckas potion od istih i imas item koji mozes da proda u prodavnici za 20..zarada preko 300%..a ujedno razvijate i merchantile skill.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 17:54:04 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ovo bi bio puni prikaz mog lika, minor skilove nisam budzio jer mi nisu mnogo trebali; sem sekjuritija, on mi je 85, mada kad odradite onaj dedrik kvest gde dobijete skelesn ki, ni on vise nije bitan. Za pare nisam brinuo jer postoji onaj bag u igrici gde od onog grofa vampira mozete da uzimate istu nagradu beskonacno puta. A lepo bi bilo da i ostali entuzijasti prikazu plod svog uludo potrosenog vremena.

ScreenShot60.JPG
(104.82 KB, 800x600)
ScreenShot61.JPG
(104.39 KB, 800x600)
ScreenShot67.JPG
(110.02 KB, 800x600)
ScreenShot66.JPG
(114.47 KB, 800x600)
ScreenShot62.JPG
(99.91 KB, 800x600)
ScreenShot63.JPG
(99.63 KB, 800x600)
ScreenShot64.JPG
(99.91 KB, 800x600)
ScreenShot65.JPG
(99.84 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630
ih bre pa zaradijues love na bagu. Smile.znam koji je exploit..samo ne radi na svim verzijama igre..Ispravili su ga kasnije..ajmo da pricamo o igranj bez cheat-ova...
Vezano za otvaranje brava...Postojji mnogo elegantnija fora...Budzis ilusion..pod ilusion skilove spada magija open lock(easy,average,hard,very hard)..Tako da sam ja sve brave otvarao bez skeleton key-a..samo magijom Smile..cak i nemam skeleton key i nisam osetio potrebu da odigram quest za isit..
Gledajuci ove tvoje statse..lose si izlevelovao ovog tvog lika..nabudzio si mu mogo brzo major skilove..tako da vise nemas prostora da napredujes u lvlu...
Jesi li radio neke fakcije..figters guild,mage guild,thief guild ,dark bothrhood ,Arena....
Treba odigrati sve, pgotovu za mage guild,jer kada postanjes glavni baja mozes da pravis custom magije  i enchantujes armor i oruzje...Isto tako kada zavrsis quest za thief guild i postanjes gray fox dobijas njegovu masku..vrlo korisna stvar..pogotovu ako radis lose stvari a ne zelis infame-Nosis masku gray fox-a..I sav infame ide gray foxu a ne tebi Smile
U jednom od questova za dark brotherhood  Lucious ce ti dati najaceg konja u igri..koji moze da posluzi dosta u brobi protiv mobova..jer ga svarno nije lako ubiti...a i izgleda zlo..crn konj sa crvenim ocima Shadowmare..
Instaliracu igru ovih dana pa saljem moje statse..Bas sam se uzelo Oblivona..
ostalo mi je jos par lvl-a da ga nabijem na max..ako me secanje dobro sluzi max lvl je od 68-72 zavisi kao si levelovao statse..
MOj je negde lvl 66..provericu..davno sam igrao

« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 10:05:39 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Presao sam sve gildove, naravno tif gild je imao ubedljivo najzanimljivije kvestove, a pogotovu onaj poslednji, totalno sam se zamracio u sobi i uziveo u igru. Nabio sam brzo skilove jer sam hteo kao u Morovindu da ojacam na pocetku, pa da mi ostatak igre bude ugodniji, ali ovde ima neka fora da ti igrica namesta protivnike u skladu sa tvojim karakterom, pa mi i nije mnogo kristilo. A sto se tice para, one i nisu bile tolki problem, jer u igrici nema ni sta mnogo da se kupuje, uglavnom sam ih potrosio na kupovinu i opremanje kuca (mada i to bespotrebno).
Ali misam provalio tog konja sto mi ga je dao Lucijus, rekao je valjda da me ceka ispred, ali nisam ga snimio. Ali ne znam dal si video jednoroga, sto se taj dobro bije... steta samo sto sam morao da ga ubijem.

Ne znam kolko ste ljudi istrazivali, ali ima da se nadje na internetu oblivion map, uradjena je na istu foru kao yahoo i google maps, ajko korisna stvar kada ne mozete da nadjete pojedine lokacije, kao sto su dedrik srajnovi. Evo primera kako to izgleda:

map1.JPG
(95.23 KB, 1024x602)
map2.JPG
(145.31 KB, 1024x605)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Omnia II i8000
imam jedno pitanje: da li je moguce (i kako) "napuniti" debaser (to je onaj mac koji se na pocetku pokupi od onog levata sto otkopava grobove i uzima stvari iz njih)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Magicno oruzje punis tako sto odes kod nekog lika u mejdz gildu koji pruza takvu uslugu. U svakom gradu imas bar po jednog takvog. Ali to ti je jako skupo da ga stalno dopunjavas, takva oruzja bolje cuvaj za teze borbe. Mislim da postoji i neka magija da ga sam podunis, ali nisam siguran jer magije nisam razvijao, mozda neko drugi zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.361 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.