Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ejmi Vajnhaus nadjena mtrva  (Pročitano 32463 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
Al mrgec mora da troluje pa to ti je... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
I idiot zna da se komercijalom naziva ono što se pravi isključivo zbog para. Neko kada stekne određenu popularnost može govno da nareže na disk ima narod da ga veliča. Qran sindrom: "Moj ukus je bolji od tvog".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Nemam ja taj sindrom, moj ukus za mene jeste najbolji.

I dok god je olicenje gradske kulture i gradjanskog vaspitanja a ne ruralne izbljuvotine olicene u animalnim zvucima zavicaja ja sam zadovoljan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ti nemaš sopstveni sindrom? Douubro Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.99
mob
HTC Wildfire S
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1833861_ek.jpg
(27.15 KB, 407x405)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Mislim zena je mrtva.. "Cutite..  buuuu ...imajte postovanje, postovanje"   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Na stranu sve... ali niko ne zasluzuje da bude tretiran kao zivotinja u zatvoru koju bockaju elektricnim stapovima...  Smile

Tabloidi su prisluškivali Amy i 'virili' joj u zdravstveni karton

Bivši novinar otkriva da su je 'cinkali' i prijatelji, ali urednici su sve unaprijed znali što će im reći. Prisluškivali su joj i obitelj i pregledavali njene 'povjerljive' liječničke spise

Piše: Ivana Habijan

Puno su puta detalje iz njenog života koje je htjela sakriti tabloidima otkrivali njeni prijatelji, a mnogo puta 'drukeri' nisu bili potrebni jer su joj gotovo svi tabloidi prisluškivali telefon. Kao da to nije dovoljno, urednici tabloida pobrinuli su se da imaju pristup njenom zdravstvenom kartonu pa su točno znali kad je i zbog čega bila kod liječnika, otkriva bivši zaposlenik jednog od tabloida koji je motrio Amy.

Vijest o špijunaži na svom je blogu objavio Charles Lavery koji je radio kao novinar u tabloidu Sunday Mail. Piše da su osim pokojne pjevačice novinari prisluškivali i njene roditelje, brata Alexa i bivšeg supruga Blakea Fieldera Civila (29). Kako su imali pristup njenim medicinskim podacima, znali su točno kad će se prijaviti na odvikavanje pa su paparazzi samo čekali ispred klinike kako bi je fotografirali u najgorem izdanju. Znalo se točno što je sve radila tijekom boravka u klinici, je li se s kim posvađala i kad će izaći. Nije bilo detalja koji je ostao tajna.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme
- Pogledajte samo koliko su je puta fotografirali dok je izlazila iz taksija i ulazila u kliniku i onda ulazila u taksi po završetku rehabilitacije - piše Lavery te dodaje kako su se novinari uvijek našli na pravom mjestu u pravo vrijeme i pravili se da je to slučajnost te bodrili Amy.
Amy sigurno nije godilo što je tijekom cijele karijere bila pod povećalom medija, no nitko ne može sa sigurnošću reći zašto se sa slavom i svim svojim problemima odlučila boriti upravo drogiranjem i alkoholom.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Moguće da nije bila drogirana u trenutku smrti a dan pre je pregledana i njeno zdravstveno stanje je bilo zadovoljavajuće. U kući nisu pronašli narkotike. Uzrok smrti i posle abdukcije - nepoznat. Prenosi CNN
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 18:09:19 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
Ovaj Amfilohije je umesan 100%!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ejmi kad napravi koktel,to je da umres.  Smile Smile  Ko zna sta li je sve pomesala te veceri.  Smile

Inace,ja bio zadnjih nedelju dana u planini,sa drustvom.Nema TVa,nema radija,nema nicega,samo priroda,rad i odmor.
Dogovaramo se za povratak sa jednim ortakom(koji je ostao u BGu),i u jednoj poruci mi salje "Ok.Inace,umrla Ejmi Vajnhaus.I to je samo deo stvari koje su se izdesavale za ovih par dana".
Ja prenesem ortaku pored mene,a on: "Brate... moramo cesce da dolazimo ovde  Smile ".  Smile Smile Smile

Moguće da nije bila drogirana u trenutku smrti a dan pre je pregledana i njeno zdravstveno stanje je bilo zadovoljavajuće. U kući nisu pronašli narkotike. Uzrok smrti i posle abdukcije - nepoznat. Prenosi CNN

Sve objasnjeno...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2011, 19:33:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.