Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:40:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Egipat - zemlja na ivici gradjanskog rata  (Pročitano 56846 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A taj naš je uleteo baš u masu, a i jugo nije pravljen za probijanje demostracija.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
E ovo je vec nesto.

Cuj demonstracije u arapskoj zemlji da prodju samo bacanjem kamenja?!

Nije zanimljivo dok ne pocnu gazenja kolima, dekapitulacije, spaljivanje, itd.

A opet, vladina vozila u pitanju. Da su se zaustavili u onoj masi, ovi bi ih zubima zaklali i pojeli kao pirane kad obrste govedo do skeleta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Dobro, al da je barem malo smanjio brzinu da se ljudi sklone, niko ne bi cekao da ga zgazi al ovi dok su se okrenuli vec ih je puko. A onaj u belom kombiju ko da skupljo poene u GTA, namerno je malo povuko na levo da ih skupi vise
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ono sto je mene zbunjivalo, je da kad citas onaj njihov Kuran, steknes jedan utisak, onda gledas ih na onim zajednickim molitvama, daju utisak jedne kompaktne mase a kad vidis koji je kontrast u imanju, pa to je totalna hipokrizija. Kakav brat u dupe ga j*, stanuje u onim bajkovitim kucama, ovaj drugi nema pas za sta da ga ujede, a oni kao braca.A genetski imaju onu dozu alavosti. Kad se za Bajram prostre trpeza, to alave ko sumanuti.
glavni znak ako je sve u redu u zivotu je da pokaze na stomak.Ako te pita jel si dobro, opet pokazuje na stomak.
Nema razgovora o zenskama samo o zenidbi, a o picu da ne pricam, toga nema uopste.
Nisam bio u Egiptu, ali drugari koji su bili rekli su mi da je beda neverovatna.
U Tunisu se vide evidentno lepe kuce, vidi se neka pripadnost ali na ulicama Tripolija koju sam sirotinju gledao iz ostalog dela Afrike, pa to je uzasavajuce. Ali zato su za trgovinu maheri. Imas sloj koji se time bavi i to funkcionise boli glava.
Sto mi se svidelo, ako nemas para, uzmi, nosi nema problema. Plati kad dobijes platu ili kad se dogovoris.
Menjao sam gumu na mojim kolima (izlizana), kad mi kaze: sto ne menjas sve cetiri? Kazem nema tolko para. Kad on mi promeni sve i kaze: plati ovu jednu a ostale kad mozes. Pitam: a sta ako ne mogu nikada? A on meni: nece Alah tebe pustiti da budes bez para (kao podilazi mi). Sta cu? Dosao sam posle dva dana i platio mu ostalo.
Ali taj Egipat ima stvarno jako malo plodne zemlje za tako veliki broj populacije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Wildfire S
а што је најјаче опуштено је мога да иде мало лево и да погази двоје троје а можда и никог ... ал он право у масу  Smile

Čudo jedno a?  Smile

http://www.facebook.com/video/video.php?v=186104898086966&oid=103622369714881&comments
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Nije zanimljivo dok ne pocnu gazenja kolima, dekapitulacije, spaljivanje, itd.

Dekapitacije  Smile

Ove me demonstracije podsjetise na onaj "studentski protest" protiv Slobe, prije 14 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Dok se muslimani mole tokom protesta, hriscani su napravili lanac da bi mogli da bezbedno zavrse sa molitvom.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Pa i oni su Egipcani.To se zove tolerancija i razumevanje.Kaze da su Ameri totalno zateceni. Kazu da su u velikoj nevolji, ako u Egiptu pobede Muslimanska Braca, jer ce to biti jedan jak saveznik Iranu. Ipak izgleda da navijaju za Mubaraka.Prica se da El Baradej nema nikakve sanse, jer sem nauke, sada se prvi put pojavljuje na politickoj sceni.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Mubarak kao tajlandski premijer
Srna | 04. 02. 2011. - 10:16h | Komentara: 0

Egipatski predsednik Hosni Mubarak, čiju smenu masovnim protestima traži opozicija, nakon očekivanog povlačenja utočište bi mogao naći u Crnoj Gori, piše podgorička štampa.

Novine navode da je mogućnost realna, jer je jedan od Mubarakovih sinova Gamal vlasnik značajnog dela akcija kompanije "Oraskom", koja je sa crnogorskom Vladom prošle godine potpisala ugovor o gradnji ekskluzivnog turističkog naselja na poluostrvu Luštica kod Tivta.

Novine ocenjuju da moguće "sklanjanje" Hosnija Mubaraka u Crnu Goru ne bi bio prvi slučaj i podsećaju da je tajlandski premijer Taksin Šinavatra, svrgnut nakon krvavih demonstracija građana te zemlje, dobio crnogorsko državljanstvo i započeo gradnju hotela na Svetom Stefanu.

Većinski vlasnik "Oraskoma", egipatski milijarder Nagib Saviris pobegao je iz Kaira sa sinovima egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka Alajom i Gamalom i grupom od oko 20 bogataša iz ove zemlje. Oni su sa devetnaest privatnih, luksuznih aviona prebacili svoje porodice i najbliže saradnike u Dubai, London i na Kipar.

Saviris, koji važi za jednog od bliskih saradnika egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka, sa kojim je povezan i jakim poslovnim vezama, zakupio je poluostrvo Luštica kod Tivta i najavio da će u izgradnju turističkog kompleksa uložiti u toj opštini 1,1 milijardu evra.

Dnevna štampa prenosi i da se "u dobro obaviještenim krugovima već govori da će Saviris preko Kipra doći u Crnu Goru i pripremiti teren za mogući dolazak Hosnija Mubaraka i njegove porodice".

"Iako Saviris i porodica Hosnija Mubaraka poseduju britanske pasoše, vlasnik `Oraskoma` izbegava Ujedinjeno Kraljevstvo jer je u toj zemlji, navodno, zloupotrijebio britanski zakon o stečaju", navodi list.

Nedeljnik "Monitor" podseća da se "Oraskom" ugovorom potpisanim sa Vladom Crne Gore obavezao da na Luštici za 12 godina izgradi hotele, golf terene, školu, prodavnice, restorane, barove, apartmane, i procenjuje da će se nakon "lomova u Egiptu radovi na Luštici možda zahuktati".

"Sada pošto se Egipat lomi, a novce iznesene iz te zemlje treba preseliti na druge tačke planete, ima li idealnijeg mesta od nedirnutog poluostrva na crnogorskoj strani Mediterana", zaključuje " Monitor".

Nedjeljnik piše da je prošlogodišnji susret tadašnjeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića sa Hosnijem Mubarakom u Kairu pripremio upravo vlasnik "Oraskoma", uz asistenciju advokata Florijana Amarelera, koji je zadužen za projekte u Crnoj Gori.

Egipatski operater "Oraskom" ima realne šanse da pobedi na tenderu za prodaju državnog udela u Telekomu Srbija, saopštila je nedavno srpska ministarka za telekomunikacije Jasna Matić.

Блиц

Е ово је заиста занинмљиво
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:40:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.