Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EBOLA - Nova svetska posast  (Pročitano 17882 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ima jedan mali deo koji je radikalan...jako mali deo...svi zive zajedno...iako su recimo po karakteru totalno drugaciji...recimo meni su tatari najgori narod koji sam imao prilike da upoznam...mesani brakovi su skroz normalna stvar...nisu to samo tatari...ima jako mnogo nacionalnosti...

Od tih 700 miliona jedan veliki deo nisu evropejci...i to je tako dugi niz godina...i nije rec uopste o izumiranju...isto kao u biznisu nije rec uvek o bankrotsvu...ima neka granica posle koje biznis izgubi konkurentu sposobnost...slicno ce biti i sa evropskim narodima ako se ne odreknu svoje kolonijalne politke...

E dobro je što si pomenuo biznis i bankrotstvo. Jeli, šta misliš, šta se dešava sa insektima, ili bilo kojim drugim životinjama, kada se namnože, a ponestane hrane? I šta se ono beše desilo sa nekim vrstama koje nisu na vreme evoluirale ili se nisu prilagodile novim uslovima života?

Pa znas ti koliko umre ljudi u africi dnevno... Smile

Evo sad sam ja pomenuo biznis... Smile Smile Smile

Jbt...vi ko da ste operisani od toga... Smile Smile Smile

Ne radi se o tome...evo nemoj biznis...evo neka ekipa u fudbalu...ako vam je tako lakse... Smile

Asimilovace vas drugi narodi...razumes...ne znam kako ti nije jasno... Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2014, 18:25:14 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2014, 18:25:03 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Си каро неку Татарку?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Znam. Umre ih manje nego što se rodi.

Jeste, operisan sam od insektoidnog mentaliteta.

Vrište mi jaja što je neka čamuga brža od mene u fudbalu. Neka im to, neka i oni imaju nešto čime mogu da se diče. Kad već nemaju ništa drugo.

Mene neće asimilovati. Smiley Moći će samo da ga duvaju. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ja ne znam sto je to toliko neverovatno...pa i u americi je stanovnistvo izmesano...ima najrazlicitijih vera...cak i netradicionalnih...pa amerikanci su izmislili sekte u savremenom smislu...itd...na znam sta je tu toliko cudnovato... Smile

Znam. Umre ih manje nego što se rodi.

Jeste, operisan sam od insektoidnog mentaliteta.

Vrište mi jaja što je neka čamuga brža od mene u fudbalu. Neka im to, neka i oni imaju nešto čime mogu da se diče. Kad već nemaju ništa drugo.

Mene neće asimilovati. Smiley Moći će samo da ga duvaju. Smiley

Nije to stvar izbora...do nekog nivoa jeste...posle toga to je samo pitanje vremena...i ne radi se o tebi...nego o narodima uopste...posle odredjenog trenutka ti ne mozes nista da uradis...ima masa primera u istoriji...

Си каро неку Татарку?  Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2014, 18:31:51 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Nije problem i spor u mešanju rasa ili nacija, problem je kada neke od tih rasa i nacija oće da nametnu svoje zatucane načine razmišljanja i življenja celom svetu jer ih mrzi da evoluiraju i upotrebe moždanu masu. To je kao kada bi neko odlučio da ostane dete ceo život jer ne sme da se suoči sa životom i onda pizdeo na sve oko sebe jer neće da se ponašaju i zajebavaju s njim kao pre 20 godina.

Inače nisam ja rekao da ću ja da sprečim to, nego da ću da se odupirem dokle god mogu. A ne da maštam o multikulturalizmu, mirisanju cveća, basnama o Alahu, i šta ti ja znam... samo zato što je neko rekao da je to kul. Ovaj vek će biti poslednja šansa da ti insekti shvate da kvantitet nije isto što i kvalitet. Inače džaba im posle i ako potpuno nestane mrska im bela rasa i zapad, kada neće imati čime da se hrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Vecina tatara jede svinjetinu...ako se o tome radi... Smile

Nije problem i spor u mešanju rasa ili nacija, problem je kada neke od tih rasa i nacija oće da nametnu svoje zatucane načine razmišljanja i življenja celom svetu jer ih mrzi da evoluiraju i upotrebe moždanu masu. To je kao kada bi neko odlučio da ostane dete ceo život jer ne sme da se suoči sa životom i onda pizdeo na sve oko sebe jer neće da se ponašaju i zajebavaju s njim kao pre 20 godina.

Inače nisam ja rekao da ću ja da sprečim to, nego da ću da se odupirem dokle god mogu. A ne da maštam o multikulturalizmu, mirisanju cveća, basnama o Alahu, i šta ti ja znam... samo zato što je neko rekao da je to kul. Ovaj vek će biti poslednja šansa da ti insekti shvate da kvantitet nije isto što i kvalitet. Inače džaba im posle i ako potpuno nestane mrska im bela rasa i zapad, kada neće imati čime da se hrane.

To je zabluda o kvalitetu...on se u pocetku pre svega odnosio na nedostatak opcija....itd...

Mozete vi do sutra da pricate o kvalitetu...i da ignorisete svet oko sebe...ali taj svet nece da ignorise vas...

Svaki narod ima nedostatke...i prednosti...kod nas je to pre svega vezano za pragmatizam...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2014, 18:40:59 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Znači... živeće od ljubavi i sunca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ne...to je kod nas ludost sta se radi...to ih sve treba streljati...ove iz vlade...

Nije samo materjalna strana bitna...treba naci neku sredinu...a mi trenutno imamo ekstreme...ili nenormalno bogati...ili nenormalno siromasni...pa najnormalnija pojava je u africi da se lokalno stanovnistvo hrani bacenom hranom iz hotela...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa njihov mentalitet i jeste jedan vid ekstrema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.