Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo je forum u kome se postavljaju tekstovi i pesme nasih omiljenih pisaca.
Pre nego sto postavite neki sadrzaj obavezno proverite da li postoji tema sa tim piscem.

Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: E-books ~ književnost (Bez Komentara!) Sadržaj - I strana  (Pročitano 551738 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
vojvođanka. . . . . . hvala za Perez Reverte Arturo - Klub Dumas trazim je 100 godina . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Mary Jane Clark- Mračna strana pozornice

Filmska i kazališna kritičarka KEY Vijesti, Caroline Enright, misli da će njezino putovanje na kazališni festival u predivne planine Berkshiresa u Massachusettsu biti lako poput ljetnog povjetarca... dok se njezin komplicirani odnos s pokćerkom Meg još ne pogorša, a dva Megina priajtelja pogibaju u navodnoj automobilskoj nesreći. Uskoro nestaje i slavna glumica...

222 str; A5 format; jezik: hrvatski; pismo: latinica; 919KB; doc+pdf

Kod:
http://www.mediafire.com/?15853uozt9kzl7l
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Aleksandar Mekol Smit -  Kredenac pun života

Gospođa Ramocve i Dž.L.B. Matekoni su i dalje (samo) verenici; iako datum venčanja još nije zakazan, naša junakinja ne želi da vrši dodatnu presiju na svog izabranika koji je sebi zagorčao život nesmotreno pristavši da u humanitarne svrhe na lokalnom aero-mitingu skače iz aviona… U međuvremenu se u "Prvoj damskoj detektivskoj agenciji" gomilaju novi slučajevi: najinteresantniji od svih je slučaj bogate frizerke, gospođe Holonga koja želi da otkrije koji od nekoliko udvarača bi bio najbolji kandidat za muža….I kao da to nije dovoljno, tu su dodatne svakodnevne komplikacije sa parom lenjih šegrta iz automehaničarske radnje Dž.L.B.Matekonija i sve ambicioznijom asistentkinjom gospođom Makuci. Gospođa Ramocve će sve probleme, naravno, uspešno rešiti na sebi svojstven lucidan i elegantan način; za početak je skuvala čaj, sela da razmisli i očekuje vas…..

183 str. A5 formata; jezik: srpski; pismo: latinica; 900.61 KB pdf+doc

Kod:
http://www.mediafire.com/?j2qaw8wddvacqo1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Pozdrav drustvo.
Ne znam da li sam pronasao pravu temu na forumu, ali u svakom slucaju potrudicu se da me razumete.
Potrebno mi je hitno sadrzaj dela(analiza) Danilo Kis "Enciklopedija mrtvih"

Molim moderatore i administratore da mi se jave preko privatne poruke da li mogu da dobijem ovo sto sam trazio?

hvala unapred.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 15:54:15 od miljance93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Čarls Dikens-Velika očekivanja

Svi Dickensovi romani su velike životne priče, prepune stalnih preokreta. One su često do bola istinite, sirove i okrutne. Njegovi likovi nemaju utrtu životnu stazu, pa i onda kada im se sreća ukaže i pruži im se prilika da uspiju, oni je ne mogu dosegnuti jer su pred stalnim preprekama i iskušenjima.
 Roman 'Velika očekivanja' pojavio se u zrelijoj fazi Dickensovog knjizevnog stvaranja.
 Djecak Pip, koji nije gotovo ni siguran u vlastito porijeklo i ime, osuđen je na puko preživljavanje u kući svoje sestre i njenog supruga. Njegovo djetinjstvo prepuno je surovosti i kažnjavanja zbog toga što uopće postoji.
 U ovom romanu Dickens miješa bolnu životnu priču sa prodornom satirom, stvarajući silovitu dramu iskušenja i patnje, u kojoj paralelno prati kako dva neupečatljiva lika, Pip i Mrs. Hawisham, poneseni velikim nadama, nestaju pod njihovim teretom.

560 str. A5 formata; jezik: hrvatski; pismo: latinica; 2.21 MB; pdf+doc

Kod:
http://www.mediafire.com/?ge9x5kubm799h5d
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 
L.J.Smith - Vampirski dnevnici

Kod:
http://www.scribd.com/doc/46580609/Smith-L-J-Vampirski-dnevnici-1-Buđenje

http://www.scribd.com/doc/46580635/Smith-L-J-Vampirski-dnevnici-2-Borba

Vampirski dnevnici 3 Bijes
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Richard Doetsch - Kradljivci nebesa

U maloj, dobro utvrđenoj sobi,
severno od Sikstinske kapele, arhilopov se sprema na akciju. Sve što mu je
potrebno je mali momenat - da ukrade najveće blago Vatikanskog muzeja: dva
drevna ključa - jedan od zlata, drugi od srebra - koji čuvaju tajnu
spasenja...Ali, Majkla Sentpjera unutar zidina Vatikana čeka iznenađenje!
Drevna tajna, toliko eksplozivna da ga tera na beg kako bi spasao sopstveni
život - od ulica Rima, do male, kamene crkve u Izraelu - dva ukradena kluča i
strašnim saznanjem: Posledice njegovog očajničkog, besramnog čina su daleko veće
nego što je mogao da sanja.Jer, blago koje je otkrio - sjajna nagrada
skrivena unutar najtajnovitijeg zdanja na planeti - suočiće ga lice u lice sa
neprijateljem šokantnijim, strašnijim i podmuklijim nego što bi iko mogao da
pretpostavi...

474 str.A5 formata; jezik: srpski; pismo: latinica; 1.6MB; pdf+doc

Kod:
http://www.mediafire.com/?y5on0h5jh706rfj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 
Proces - Franc Kafka

Kod:
http://www.4shared.com/file/135464765/a7e5f97a/Franc_Kafka_-_Proces.html
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Alexander McKol Smith - U društvu vedrih dama

Dragocena Ramocve, bocvanska privatna istražiteljka vedrog duha i “tradicionalne građe”, najzad se udala za gospodina Dž. L. B. Matekonija iz Brzih motora Tlokvenga, njena detektivska agencija radi punom parom i život je dobar da bolji ne može biti… U stvari… može. Da nije pokušala da spreči jednu nezgodu, ne bi doživela drugu – sudar između njenog malog belog kombija i bicikla. Taj nesrećni slučaj posledica je druge vrste sudara – sukoba ličnosti. Naime, njena pomoćnica Mma Makuci žestoko se posvađala s jednim od šegrta u servisu. Mladića je zanela zgodna žena koja vozi mercedes, a svako zna kuda može da odvede zanos te vrste…

213 str. A5 formata; Jezik: srpski; pismo: latinica; 2.33MB; pdf+doc

Kod:
http://www.mediafire.com/?07qlgnyuhzk3c9r

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia 
Milorad Ulemek Legija  - Gvozdeni rov

Kod:
http://www.4shared.com/zip/zJFXUvvB/Milorad_Ulemek-Gvozdeni_rov.html
« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 13:32:40 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.