Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzihad u Srbiji i Bosni  (Pročitano 13896 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Veoma mali broj Srba u tom gnezdu. 

Mene ne interesuje sta se uci sada u skoli, ono sto smo mi ucili, i sto je provereno je ono sto sam ti vec rekao.  Pa ti idi i pogledaj. Jos od Sanstefanskog Mira pa na ovamo ta situacija nije resena.  Otomanska imperija je po zakonu da vrati nazad sve koje je naselila tokom svoje invazije, i mene uopste ne interesuje odakle su, i koliko njih su Srpskog porekla.

Dokle god oni prete otcepljenjem, autonomijom, smrt drzavi i tako tim sranjima, mi cemo da uzvratimo na isti nacin.
Ne svidja ti se Srbija, molim lepo, eto ti Albanija, Bosna, Turska i ostale zapizdine, pa se tamo shepurite i pravite sebi nove imperije i gluposti.

Od Muslimana nema nikakve koristi, gde god su oni dosli, vratili su sve na stanje 3000 godina pre Hrista. Dakle, ne pomazu zemlju, ne integrisu se u zemlju u koju su dosli, ne doprinose, i jos pozivaju na otcepljenje.  A cigani nemaju svoju zemlju, covek mora da se pita zasto? Kako to da svi su nasli svoje mesto pod suncem, samo oni jos uvek nisu? Pa jebi ga, ne odgovara im taj zivot gde neko mora da preznoji dupe, da zivi od rada i da bude produktivan clan drustva, lakse je ukrasti i biti socijalan slucaj.

To u "najliberalnijom" zemlji u svetu (SAD) ne bi moglo da prodje.  Ovde za 1% onoga sto oni otvoreno palamude se ide u zatvor ili deportovanje, i u najboljem mogucem slucaju razmena vatre sa murijom i gotovo.  Lepo je ona Australijanka rekla, dosli ste u nasu zemlju, smeta vam nas bog, nasi obicaji i kultura, molim lepo mozete da napustite tu zemlju, jer vas niko nije trazio da dodjete. 

Pokazi mi jednu jedinu zemlju u koju su oni dosli u ucinili je naprednijom i boljom, i pri tome su prihvatili zakone i kulturu te zemlje.

U mom slucaju, posto sam u Americi, ja nisam prihvatio njihovu kulturu, ali postujem njihove zakone, placam svoje dazbine, i ne vicem da mi se da nesto sto ne zasluzujem ni za sta nemam prava, niti ja krojim i pravim novu Srbiju unutar ove zemlje.

Dakle, sve je ocigledno, samo sto se ti pravis pametan, kako sa pederima, ciganima, azilantima, tako i sa ostalim muslimanskim olosem.  Da su oni dobri i fini, mi ne bi imali ovu diskusiju niti  bi bilo toliko razgovora o tome.

Tako je pocelo i na Kosovu, prvo im dozvoli Dusan da brane granice, a onda posle nekoliko stotina godina se poveca njihov broj, izdaju veru, i pocinje sistematsko unistenje Srba. I vidi se gde smo dosli sa tim.

Ako ti je lepo ziveti sa mudzahedinima i ostalim muslidzama, idi lepo do Albanije ili Kosova na letovanje, i da vidis koliko ce da te vole dole, pa ako nekim cudom prezivis, javi utiske sa terena, ako budes mogao da govoris posto te budu silovali i isekli delove tela.

Sad slobodno nastavi da palamudis, ali meni i HKJ i iole kojem razumnom forumasu, neces da solis pamet na ovom forumu.  Toliko od mene.  Allejkum kum salam
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49831
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
@YuWarez

Докле ћеш више да браниш џихад ратнике под плаштом да се бориш за права муслимана, хомосексуалаца, Рома, азиланата и осталих јадника? Због такве хипнозе којом си ти савладан (иако си у срцу добра особа) Србија је нажалост и пропала. Да нисмо тако мислили Космет би данас био у саставу Србије.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 10:57:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ne brani ih on, samo udara kontru s obzirom da je ultimativni internet kontras  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Bosanka ostavila muža i dvoje dece i otišla u džihad u Siriju

U zaseoku Poljice u kladuškom selu Vrnograč (BiH) ljudi dobro znaju priču o Elviri Karalić (29), majci desetogodišnje Amine i trogodišnjeg Bilala, koja je, kako kažu poznanici, skladni brak sa Salahudinom Balićem žrtvovala za život s drugim čovekom i otišla u džihad u Siriju, pišu "Nezavisne novine" a prenosi "24 sata".

Naime, Elvira i njen suprug Salahudin zajedno su ušli u vehabijski pokret, koji se u ovom kraju širi.

- Ne može neko tako uraditi iz Sirije - srušiti nečiji brak i upropastiti decu! Ne može ona rasterati svoj brak i ostati na Alahovom putu! Nema toga! - ogorčeno priča Elvirin suprug.

Iako teško razočaran i zabrinut, za svoju (bivšu) suprugu kaže da je pametna, ali da joj je Facebook "okrenuo mozak" i da je napravila životnu grešku, prenosi portal "24 sata".

Izvor: Blic

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
 Smile Smile Smile

A i ja traćim vreme i vid s glupom trolčinom...

Uostalom,Raven je već sve rezimirao i objasnio još ovde :

Која је корист тебе имати у Америци?
Ja spasavam zivote ovde svaki dan, placam poreze, saljem pare kuci, i dajem u dobrotvorne svrhe kada god mogu. A ti?
  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Smile Tjee,jbt...  Smile

Ja stvarno više ne znam na koji način da ti objasnim da ako 5.000 imigranata uđe u Srbiju,a od toga uspe da izađe samo 2.000 (u najboljem slučaju),da to onda ostavlja Srbiji 3.000 imigranata + novi nadolazeći,što je jednako povećanju broja imigranata.

Ne znam,jedino još da ti nacrtam,ne znam više kako...

Твоја је тврдња не да се повећава број него да Србија није пука транзитна земља и да ће ти азиланти остати у Србији да живе и као аргумент за ту твоју тврдњу користиш то да се повећао број...

Управо тај брадоња кога стално спомињеш је више пута напоменуо да је Србија транзитна земља, да азиланти остају овде два-три месеца и иду даље јер је њима циљ запад итд., као и то да огромна већина и не поднесе захтев за азил Србији а и они који то учине то раде само како би одужили бирократију и на крају одустану од азила...Мислим да је у годину дана 3 људи добило азил, троје.

И сад све то што тај брадоња прича ти ушло на једно уво а изашло на друго а то да се број азиланата повећао на 3-5.000 схваташ као да ће они преплавити Србију и настанити се овде...

Ако 5.000 имиграната уђе у Србију и 2.000 успе да оде то је већ скоро половина али и даље ови 3.000 ће покушавати да оду...неће они једном покушати па ако не успе неће више...то тако не иде...

Повећао се број азиланата и у Хрватској када се она граничила са ЕУ и у Црној Гори, Босни, Македононији...није то зато што смо ми супер дестинација да се неко досели него зато што смо на граници са ЕУ а догађаји из Либије, Сирије итд... су допринели већем броју емиграната односно имиграната...

Уосталом цела ова збрка око азиланата није зато што њих има 5.000 јер држава од 6 милиона становника може без проблема да се побрине за 5.000 азиланата него зато што неко није био спреман и мислио је да је добра идеја да у село од 200 становника смести 300 азиланата иако у Центру има места само за 100...

Veoma mali broj Srba u tom gnezdu. 

Mene ne interesuje sta se uci sada u skoli, ono sto smo mi ucili, i sto je provereno je ono sto sam ti vec rekao.  Pa ti idi i pogledaj. Jos od Sanstefanskog Mira pa na ovamo ta situacija nije resena.  Otomanska imperija je po zakonu da vrati nazad sve koje je naselila tokom svoje invazije, i mene uopste ne interesuje odakle su, i koliko njih su Srpskog porekla.

Dokle god oni prete otcepljenjem, autonomijom, smrt drzavi i tako tim sranjima, mi cemo da uzvratimo na isti nacin.
Ne svidja ti se Srbija, molim lepo, eto ti Albanija, Bosna, Turska i ostale zapizdine, pa se tamo shepurite i pravite sebi nove imperije i gluposti.

Od Muslimana nema nikakve koristi, gde god su oni dosli, vratili su sve na stanje 3000 godina pre Hrista. Dakle, ne pomazu zemlju, ne integrisu se u zemlju u koju su dosli, ne doprinose, i jos pozivaju na otcepljenje.  A cigani nemaju svoju zemlju, covek mora da se pita zasto? Kako to da svi su nasli svoje mesto pod suncem, samo oni jos uvek nisu? Pa jebi ga, ne odgovara im taj zivot gde neko mora da preznoji dupe, da zivi od rada i da bude produktivan clan drustva, lakse je ukrasti i biti socijalan slucaj.

To u "najliberalnijom" zemlji u svetu (SAD) ne bi moglo da prodje.  Ovde za 1% onoga sto oni otvoreno palamude se ide u zatvor ili deportovanje, i u najboljem mogucem slucaju razmena vatre sa murijom i gotovo.  Lepo je ona Australijanka rekla, dosli ste u nasu zemlju, smeta vam nas bog, nasi obicaji i kultura, molim lepo mozete da napustite tu zemlju, jer vas niko nije trazio da dodjete. 

Pokazi mi jednu jedinu zemlju u koju su oni dosli u ucinili je naprednijom i boljom, i pri tome su prihvatili zakone i kulturu te zemlje.

U mom slucaju, posto sam u Americi, ja nisam prihvatio njihovu kulturu, ali postujem njihove zakone, placam svoje dazbine, i ne vicem da mi se da nesto sto ne zasluzujem ni za sta nemam prava, niti ja krojim i pravim novu Srbiju unutar ove zemlje.

Dakle, sve je ocigledno, samo sto se ti pravis pametan, kako sa pederima, ciganima, azilantima, tako i sa ostalim muslimanskim olosem.  Da su oni dobri i fini, mi ne bi imali ovu diskusiju niti  bi bilo toliko razgovora o tome.

Tako je pocelo i na Kosovu, prvo im dozvoli Dusan da brane granice, a onda posle nekoliko stotina godina se poveca njihov broj, izdaju veru, i pocinje sistematsko unistenje Srba. I vidi se gde smo dosli sa tim.

Ako ti je lepo ziveti sa mudzahedinima i ostalim muslidzama, idi lepo do Albanije ili Kosova na letovanje, i da vidis koliko ce da te vole dole, pa ako nekim cudom prezivis, javi utiske sa terena, ako budes mogao da govoris posto te budu silovali i isekli delove tela.

Sad slobodno nastavi da palamudis, ali meni i HKJ i iole kojem razumnom forumasu, neces da solis pamet na ovom forumu.  Toliko od mene.  Allejkum kum salam

Изгледа да у Америци уче другачију историју...код нас, у Србији уче да су то потомци исламизованих Срба...

Правиш доста генерализација...нису сви муслимани ни лоши а ни сви Цигани или шта ти ја знам...

Превише пажње поклањаш томе ко је које вере, националности, расе...

И драго ми је да мислиш да је Босна запиздина...у којој су Срби конститутивни народ и чине више од трећину становништва... Smile

@YuWarez

Докле ћеш више да браниш џихад ратнике под плаштом да се бориш за права муслимана, хомосексуалаца, Рома, азиланата и осталих јадника? Због такве хипнозе којом си ти савладан (иако си у срцу добра особа) Србија је нажалост и пропала. Да нисмо тако мислили Космет би данас био у саставу Србије.

Био би Космет у Србији да тамо нема 1.5 милиона Албанаца...

Ne brani ih on, samo udara kontru s obzirom da je ultimativni internet kontras  Smile

Стави то у потпис да не мораш стално да се понављаш... Smile

« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 01:21:47 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Vehabija iz Novog Pazara: Od đaka generacije do svetog ratnika džihada

Njegovo ime je Mirza Ganić. Ima devetnaest godina i iz Novog Pazara je. Bio je đak generacije u osnovnoj školi i imao je sve petice u novopazarskoj gimnaziji. Dva meseca pre završetka škole otišao je u Siriju i postao sveti ratnik džihada. I sada su mu neprijatelji svi, pa čak i majka, stric, dosadašnji prijatelji...

A postao je poznat kada je na Fejsbuku zapretio smrću Rasimu Ljajić i ministru policije BiH Fahrudinu Radončiću.
O mladiću Mirzi u Novom Pazaru se glasno ne govori. Od kada se saznalo da je u Siriji, svi samo šapuću njegovo ime. Kada pitamo ljude zašto, kažu “pusti, to su vehabije, opasno je to sad”.

Šadija: Izgubila sam sina, idite

- Molim vas, idite od kuće dok vas neko nije video. Pravite mi probleme od kojih ni sama ne mogu da živim. Izgubila sam sina, nešto najvrednije u životu - kaže majka Šadija i odmahuje glavom na reči da je Mirza i dalje živ.

Mirzina majka Šadija živi u selu Gornje Sebečevo. Zatekli smo je pored porodične kuće.
- Ništa vi ne shvatate. On više ne postoji. Otet je. Ti ljudi koji su to uradili opasni su za njega, a ni meni više života nema. Policija ništa nije uradila, a mog sina više nema. Ti ljudi su ga oteli. Ne smem od njih reč više da izustim. Izgubila sam dete, plašim se za sebe i drugog sina. Idite - pokazuje Šadija ka izlazu iz dvorišta porodične kuće.

Mirzi Ganić ostalo je još samo dva meseca da završi Gimnaziju u Novom Pazaru. Učenik sa svim peticama u srednjoj školi, đak generacije Osnovne škole u Gornjem Sebečevu.

Stric Džemail Ganić plače nad Mirzinom sudbinom

Džemail Ganić, Mirzin rođeni stric, takođe nije krio strah. Gledajući na put da li neko nailazi, a češće u zemlju, priča kako je Mirza otišao u Siriju. - Put je spremao godinu dana. Majci, ocu i meni je pričao kako se sprema da ide u Kairo, gde će navodno studirati matematiku. I sve nas je lagao. To jutro kada je otišao spakovao je stvari u torbicu. Jednu majicu, farmerke i rezervne patike. U pet ujutru je probudio majku i oca, poljubio ih i rekao da ide. Javio se nekoliko dana kasnije s Turske granice i rekao da je otišao u džihad. Svi smo se šokirali - priča Džemail.

Kuća u Gornjem Sebečevu u kojoj je Mirza živeo

Pitanje o tome kako se jedan uzoran mladić, odličan đak i vernik regrutuje za vehabijski pokret, Džemaila Ganića je potpuno uznemirilo. - Njega su regrutovali u džamiji u Novom Pazaru. Mirzu i još dvojicu koji su iz BiH. Usadili su im nešto u glavu, on je poludeo. Čuo sam da ima ta neka agencija koja ih šalje u Siriju. Niko do njih ne može da dođe, čak ni policija. Pristup tome ima samo uzak krug ljudi, vernici iz džamije. Preko islama su Mirzi ušli u glavu i kao da su ga drogirali - priča stric i počinje da plače.

Gornje Sebečevo, gde je proveo detinjstvo

- Poslednji put se javio telefonom pre dva meseca. Preklinjali smo ga da se vrati. Rekli smo mu da ne zna šta radi, da greši. Rekao nam je da smo mi od sada njegovi neprijatelji, majka i ja. Samo zato što se protivimo njegovoj ideji. Rekao je da on vodi sveti rat i da mu je čast da za to pogine. Tada je prekinuo razgovor i od tada ga nismo više čuli - objašnjava Džemail Ganić.

Direktor gimnazije: Plašim se da pričam

Zoran Stojisavljević, direktor Gimnazije u Novom Pazaru, javio se na poziv “Blica”, ali je vrlo malo hteo da priča o bivšem učeniku Mirzi Ganiću.
- Išao je kod nas u školu. Bio je dobar đak. Ali nemojte mene da dovodite u vezu s ovom pričom. Ovo je vruća tema, opasna. Iskreno, plašim se da pričam o tome. Pitao sam neke profesore, niko ne sme da kaže ni reč. Nadam se da razumete - bilo je sve što je rekao Stojisavljević.

Izbacili ga iz džamije

Sklonosti ka radikalnom islamu, kao ni prema ratu i oružju nikada nije pokazivao, sve do pred sam polazak na put.
- Izbacili su ga iz džamije u selu jer se čudno ponašao tokom molitve. Iz čista mira je ustajao, uzimao telefon i slao poruke. Govorio je da šalje poruke nekom i da su obeleženi svi koji ne radikalizuju svoje molitve. Počeo je da pušta bradu. Jednog dečaka maloletnika pokušao je da drži uz sebe i navodno mu ukaže na pravi put, ali je hodža uspeo da ga u tome spreči, a Mirzu je izbacio - priča jedan od vernika iz sela.

Blic - ceo članak plus video
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 15:48:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49831
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
Био би Космет у Србији да тамо нема 1.5 милиона Албанаца...

Кад су комунисти дошли на власт није их било ни пола милиона. Онда почеше са политиком коју ти овде пропагираш и послије знамо шта се десило...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 15:58:50 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Smile Smile Smile

A i ja traćim vreme i vid s glupom trolčinom...

Uostalom,Raven je već sve rezimirao i objasnio još ovde :

Која је корист тебе имати у Америци?
Ja spasavam zivote ovde svaki dan, placam poreze, saljem pare kuci, i dajem u dobrotvorne svrhe kada god mogu. A ti?
  Smile

Ha ha ha ha ha, koji kralj, obozavam te hkj majke mi  Smile Smile Smile Smile Smile

Изгледа да у Америци уче другачију историју...код нас, у Србији уче да су то потомци исламизованих Срба...

Правиш доста генерализација...нису сви муслимани ни лоши а ни сви Цигани или шта ти ја знам...

Превише пажње поклањаш томе ко је које вере, националности, расе...

И драго ми је да мислиш да је Босна запиздина...у којој су Срби конститутивни народ и чине више од трећину становништва... Smile

Jedan deo jeste Islamizovan, ostatak je dosao tokom Otomanske imperije, i ne to je ono sto smo mi ucili u skoli, ja ne znam sta vi ucite, ali to me ne cudi. Jer na taj nacin pokusavaju da preseku mogucu separaciju ako ih stavimo u isti kos, jer kada pitaju ovi spolja ko su ovi kurtonglavci dole, mi kazemo Srbi, samo ispusili karu zarad Islama. Umesto da kazemo da su strano telo, i da tumor mora biti odstranjen na jedan ili drugi nacin.

Ja ne poklanjam, i ne poricem da ima dobrih ljudi svuda, ali kada broj dosegne kriticnu masu, nastaje haos. I kao sto sam ti vec rekao, idi procesaljaj malo sta se dogadja u Nemackoj, Francuskoj, Finskoj, Danskoj, Svedskoj, Norveskoj i Austriji, pogledaj ko pravi sranje i trazi prava i da se uspostavi Sharija zakon, pa mi se onda javi i pricaj mi kako su oni svi super i nema tu problema.

Da, da, zato je Bosna deo Srbije...nego sta bese ono Izetbegovic uradio? Ah, da lepi musliman urnisao Srbe tamo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Кад су комунисти дошли на власт није их било ни пола милиона. Онда почеше са политиком коју ти овде пропагираш и послије знамо шта се десило...

Албанаца је још за време краљевине СХС 1921. године на Космету било 60%...

Значи 25 године пре него што су комунисти преузели власт...

Значи комунисти немају никакве везе с тим што су Албанци већина на Космету јер су били већина давне пре доласка комуниста...

Не знам како би ти решио тај проблем, забранио Албанцима да се размножавају, протерао их...?

Jedan deo jeste Islamizovan, ostatak je dosao tokom Otomanske imperije, i ne to je ono sto smo mi ucili u skoli, ja ne znam sta vi ucite, ali to me ne cudi. Jer na taj nacin pokusavaju da preseku mogucu separaciju ako ih stavimo u isti kos, jer kada pitaju ovi spolja ko su ovi kurtonglavci dole, mi kazemo Srbi, samo ispusili karu zarad Islama. Umesto da kazemo da su strano telo, i da tumor mora biti odstranjen na jedan ili drugi nacin.

Огроман део јесте исламизован ако не и сви то и објашњава зашто и даље говоре српски језик а не турски и зашто поред ислама са Турцима немају везе...

Имаш сличну ситуацију у Бугарској где Турци чине највећу националну мањину и има их око 750.000...И то јесу Турци причају турски имају турске обичаје, културу итд...а с друге стране имаш Помаке који су само исламизовани Бугари и не говоре реч турског...

Ми смо наше Турке давно протерали...јер је опште познато да су Турци били настањени у градовима...као на пример Београд, Ниш итд.

Ja ne poklanjam, i ne poricem da ima dobrih ljudi svuda, ali kada broj dosegne kriticnu masu, nastaje haos. I kao sto sam ti vec rekao, idi procesaljaj malo sta se dogadja u Nemackoj, Francuskoj, Finskoj, Danskoj, Svedskoj, Norveskoj i Austriji, pogledaj ko pravi sranje i trazi prava i da se uspostavi Sharija zakon, pa mi se onda javi i pricaj mi kako su oni svi super i nema tu problema.

Da, da, zato je Bosna deo Srbije...nego sta bese ono Izetbegovic uradio? Ah, da lepi musliman urnisao Srbe tamo.

Па ако има добрих људи свуда о каквој критичној маси причаш? Мислиш да кажеш има добрих али углавном су олош и то си закључио само на основу његове вероисповести која нема ама баш никакве везе с тим какав је неко човек...

А кад спомене Босну и Изетбеговића ел знаш ко је добио највише гласова Муслимана на првим изборима у БиХ 1990.?

Па није Изетбеговић него Фикрет Абдић који је током целог рата сарађивао са Србима.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 18:46:03 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.