Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:19:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzihad u Srbiji i Bosni  (Pročitano 13866 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pa i imaćemo. Onaj bradonja,zaštitnik azilanata,je sam lično rekao - ''pre dve godine da ste me pitali koliko Srbiji fali kapaciteta za smeštaj imigranata,rekao bih vam 100 mesta. Sada da me pitate,fali nam 2.000 mesta''
Takođe,prošle godine je bilo 1.000 azilanata (imigranata bude još više). Sad,u ovom trenutku,i to usred zime ih je 5.000. A broj pokušaja ulaska prošle godine je bio 15.000. Ej,15.000 godišnje! To ti je više od jednog Šida! A ove godine ih je bilo još više!
Misliš da to neće porasti s prolaskom zime i još vremena?

Citat
Очито је да они само користе Србију као транзит...колико их је само на мађарској граници поватано...

I šta misliš,šta Mađari rade sa njima? Kupuju im avionske karte do Somalije? kako da ne. Ili ih zatvaraju (fašisti!) ili ih vraćaju ovamo.

Колико ја знам Кинези имају политику једно дете... Smile

Fora je da se njima ne povećava broj ovde. Ima ih po 20 u stanovima,ali ne rastu i drže se svojih.Plus,često se stapaju,teraju decu da uče jezik,a daju im i naša imena. A garave kad god vidim ko da su malopre izašli iz pustinje.I tu je uvek neizostavan čopor od barem pet malih Muhameda.

Opet se pitam,koja je fora pobeći iz zemlje A u zemlju B,da bi od zemlje B ponovo napravio zemlju A? Pa to jedino mentalni bolesnici mogu da rade.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 01:34:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Procitaj ti lepo istoriju ponovo.  Oni su sa Turcima dosli, i mene zabole odakle su, ali tu nisu bili nikakvo autohtono stanovnistvo. I slazem se, postoji grupacija koja je bila poturcena, ali to nije vecina.  I Albanci su dosli od nekud, Iliri nisu, Turci nisu, Dardanijci nisu, ali zgadija jesu.

Ма сви дошли само је Србе бог овде створио... Smile

Изгледа да си у сукобу са историјом...пошто они Муслимане односно Бошњаке сврставају у Словене а не у Турке...

Pa i imaćemo. Onaj bradonja,zaštitnik azilanata,je sam lično rekao - ''pre dve godine da ste me pitali koliko Srbiji fali kapaciteta za smeštaj imigranata,rekao bih vam 100 mesta. Sada da me pitate,fali nam 2.000 mesta''
Takođe,prošle godine je bilo 1.000 imigranata azilanata (imigranata bude još više). Sad,u ovom trenutku,i to usred zime ih je 5.000. A broj pokušaja ulaska ove godine je bio 17.000. Ej,17.000 godišnje! To ti je više od jedne Ivanjice! Imaš na netu pa pogledaj.
Misliš da to neće porasti s prolaskom zime i još vremena?

То што је Хрватска ушла у ЕУ нема никакве везе са порастом азиланата... Smile

Ми и Босна смо једине граничне државе са ЕУ помири се са том чињеницом...и транзитни пут иде кроз нашу земљу...

И колико се азиланата задржало у Србији рецимо више од 3 године?

I šta misliš,šta Mađari rade sa njima? Kupuju im avionske karte do Somalije? kako da ne. Ili ih zatvaraju (fašisti!) ili ih vraćaju ovamo.

Па ако их ухвате на граници само их не пропусте...а ако прођу границу онда је процедура сасвим другачија...

Fora je da se njima ne povećava broj ovde. Ima ih po 20 u stanovima,ali ne rastu i drže se svojih.Plus,često se stapaju,teraju decu da uče jezik,a daju im i naša imena. A garave kad god vidim ko da su malopre izašli iz pustinje.I tu je uvek neizostavan čopor od barem pet Muhameda.

Који гарави?

И шта ћеш са њима, кастрација?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ko ih naziva Slovenima?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ko ih naziva Slovenima?

Историја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
То што је Хрватска ушла у ЕУ нема никакве везе са порастом азиланата... Smile

Ми и Босна смо једине граничне државе са ЕУ помири се са том чињеницом...и транзитни пут иде кроз нашу земљу...

И колико се азиланата задржало у Србији рецимо више од 3 године?

Ima veze to što je Hrvatska ušla jer sad ta ista Hrvatska mora da primenjuje EU mere i čuva EU granice.

A ti se pomiri sa činjenicom da pod jedan - je tim ljudima i Srbija opet 40 puta bolja od zemlje odakle su pobegli i pod dva - da su tako i Grci pričali pre 20 godina pa se sad dave u crnilu.

Trenutno azilanata ima 5.000. To je podatak od bradonje od pre tri nedelje. Ukupan broj u zadnje tri godine je verovatno 7.000. To je dakle samo oni što su uspeli da uđu i tražili azil. Ulazaka ili pokušaja je bilo oko 40.000.

Citat
Па ако их ухвате на граници само их не пропусте...а ако прођу границу онда је процедура сасвим другачија...

I opet,šta misliš,šta bude sa njima ako ih ne propuste? Pa,ostave ih Srbiji,eto šta. A verovatno ih nekad i deportuju u Srbiju,jer kolko znam,po sporazumu EU,vraća se u državu odakle je došao.

И шта ћеш са њима, кастрација?

Jebale te kastracija i sterilizacija. Uzmi pa čitaj šta pišem pre nego što počneš da izmišljaš tako.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 02:27:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Deportacija van Srbije, nek se ciste iz Srbije, jer imamo malo svojih muka. Mogu milom, a mogu i silom.  Daju im se neke pare, i tutanj odakle su svi dosli, ukljucujuci i "sandzaklije" pre nego sto budu poceli novi pogromi i nova sranja.  A ti mozes da se igras Mojsija i da ih odvedes na pravi put.  I ja bih malo proverio te tvoje knjige sto citas, sve mi se cini da je to neko liberalno delo koje sade mladjoj generaciji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Ima veze to što je Hrvatska ušla jer sad ta ista Hrvatska mora da primenjuje EU mere i čuva EU granice.

A ti se pomiri sa činjenicom da pod jedan - je tim ljudima i Srbija opet 40 puta bolja od zemlje odakle su pobegli i pod dva - da su tako i Grci pričali pre 20 godina pa se sad dave u crnilu.

Trenutno azilanata ima 5.000. To je podatak od bradonje od pre tri nedelje. Ukupan broj u zadnje tri godine je verovatno 7.000. To je dakle samo oni što su uspeli da uđu i tražili azil. Ulazaka ili pokušaja je bilo oko 40.000.

А колико је тих азиланата остало у Србији више од три године?

Податак да ти азиланти остану у Србији само 2-3 месеца и да иду даље, то ништа...и колико је поднети захтева за азил а колико је добило људи захтева за азил и ти ништа...

Податак да има 5.000 азиланата и даље не потврђује да Србија није транзитна земља...колико дуго остану и колико је њих поднело захтев за азил и добило потврђује...

А од тих података ништа ниси навео...

I opet,šta misliš,šta bude sa njima ako ih ne propuste? Pa,ostave ih Srbiji,eto šta. A verovatno ih nekad i deportuju u Srbiju,jer kolko znam,po sporazumu EU,vraća se u državu odakle je došao.

Па ако их не пропусте врате се у државу с којом се граниче као што Србија враћа Македонији уколико на граници са Македонијом ухвате групу имиграната...

Али уколико прођу границу процедура је другачија...

Jebale te kastracija i sterilizacija. Uzmi pa čitaj šta pišem pre nego što počneš da izmišljaš tako.

Па само читам како не волиш што имају пуно деце смета ти ово смета ти оно...ајде како би ти решио то кад ти тако смета?

Deportacija van Srbije, nek se ciste iz Srbije, jer imamo malo svojih muka. Mogu milom, a mogu i silom.  Daju im se neke pare, i tutanj odakle su svi dosli, ukljucujuci i "sandzaklije" pre nego sto budu poceli novi pogromi i nova sranja.  A ti mozes da se igras Mojsija i da ih odvedes na pravi put.  I ja bih malo proverio te tvoje knjige sto citas, sve mi se cini da je to neko liberalno delo koje sade mladjoj generaciji.

Ја се питам где си ти прочитао да су то Турци? Smile

Овде се ломе да докажу да су то исламизовани Срби...

И тако сам бар ја учио и у основној и у средњој школи а и сада на факултету...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 02:04:36 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Paz' ti njega,ko islednik.  Smile ''Nisi naveo to i to,ja te pitam,a ti ne odgovaraš''.  Smile

Pa naravno da nemam te podatke kada ne radim u Graničnoj policiji ili Komesarijatu za izbeglice. Ti slobodno kontaktiraj bradonju i pitaj ga i za te ostale podatke. I ja bih voleo da čujem još o tome. Ovo što sam dosad čuo je bilo iz medija i izjava.

Citat
Па ако их не пропусте врате се у државу с којом се граниче као што Србија враћа Македонији уколико на граници са Македонијом ухвате групу имиграната...

Aha... Oće to. Samo što Mađarska vraća Srbiji pet puta više nego što Srbija vrati Makedoncima. Jer ih Makedonci samo propuštaju,neće uopšte da se bakću s time. A mislim da tu igra faktor i neslaganje Makedonije i Grčke,te samim tim nema saradnje njihovih graničara.

Uostalom,šta me boli kurac da li ih Mađari vraćaju malo ili mnogo? I da li je Srbija tranzitna zemlja ili ne? Činjenica je da im broj raste.To je ono što mene zanima.

Citat
Па само читам како не волиш што имају пуно деце смета ти ово смета ти оно...ајде како би ти решио то кад ти тако смета?

Uzmi pa čitaj. Da ponavljam da bi ti opet izvrtao i lupetao mi ne pada na pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Paz' ti njega,ko islednik.  Smile ''Nisi naveo to i to,ja te pitam,a ti ne odgovaraš''.  Smile

Pa naravno da nemam te podatke kada ne radim u Graničnoj policiji ili Komesarijatu za izbeglice. Ti slobodno kontaktiraj bradonju i pitaj ga i za te ostale podatke. I ja bih voleo da čujem još o tome. Ovo što sam dosad čuo je bilo iz medija i izjava.

Па тврдиш да ће остати у Србији а не дајеш ни један податак да то поткрепиш осим да их има 5.000 и ''и Грци су то говорили''...

Aha... Oće to. Samo što Mađarska vraća Srbiji pet puta više nego što Srbija vrati Makedoncima. Jer ih Makedonci samo propuštaju,neće uopšte da se bakću s time. A mislim da tu igra faktor i neslaganje Makedonije i Grčke,te samim tim nema saradnje njihovih graničara.

Па то је онда наш пропуст ако прођу нашу границу то је наша кривица...као и када прођу мађарску то је њихова...

А и не бих рекао да Мађарска враћа Србији пет пута више него Србија врати Македонцима...исти је то неки однос...

Uostalom,šta me boli kurac da li ih Mađari vraćaju malo ili mnogo? I da li je Srbija tranzitna zemlja ili ne? Činjenica je da im broj raste.To je ono što mene zanima.

И то што им је број порастао утиче на твој живот како? Smile

Uzmi pa čitaj. Da ponavljam da bi ti opet izvrtao i lupetao mi ne pada na pamet.

Па читам...али само жалопојке а никаква решења...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 02:32:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Па тврдиш да ће остати у Србији а не дајеш ни један податак да то поткрепиш осим да их има 5.000 и ''и Грци су то говорили''...

Smile Tjee,jbt...  Smile

Ja stvarno više ne znam na koji način da ti objasnim da ako 5.000 imigranata uđe u Srbiju,a od toga uspe da izađe samo 2.000 (u najboljem slučaju),da to onda ostavlja Srbiji 3.000 imigranata + novi nadolazeći,što je jednako povećanju broja imigranata.

Ne znam,jedino još da ti nacrtam,ne znam više kako...

Citat
Па то је онда наш пропуст ако прођу нашу границу то је наша кривица...

E napokon nešto logično. S ovim se slažem skroz.

А и не бих рекао да Мађарска враћа Србији пет пута више него Србија врати Македонцима...исти је то неки однос...

Epa ja mislim da Makedonci više propuštaju od nas.Plus,deo ulazi i iz Bugarske. Bilo bi kul kad bi mogli da proverimo kod bradonje ili graničara,al jbg sad.

И то што им је број порастао утиче на твој живот како? Smile

Remete mi či ...

Па читам...али само жалопојке а никаква решења...

Ma nema frke,provalio sam ja da ti imaš problem sa čitanjem a i brojevima,rekao bih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:19:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.