Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:20:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzihad u Srbiji i Bosni  (Pročitano 13868 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Prvo,nije to ništa moje. Smile  Smile  To su sve smislile zapadnjačke nacije. Smiley
Drugo,pa zar treba i to da ti objašnjavam?  Smile Razlika je u tome što ti u zatvoru govore šta da radiš i ograničavaju kretanje i radnje unutar objekta,a ovde ne.Takođe ti ne ograničavaju šta smeš da uneseš i izneseš i ko sme da ti dođe. Plus,iz zatovra,klasčnog,ne možeš da izađeš ujutru i vratiš se uveče. Osim ako se ne radi o zatvoru te vrste,u koji se šalju samo lakši prestupnici.

А да заборавио сам да се ти угледаш на те западне нације... Smile

Па и где се шаљу лакши преступници је исто затвор. А они су добијали слободно преко викенда на пример без икаквог државног органа да их надгледа и поново се враћали када им то истекне...

А по овом твом они могу да иду ујутру а враћају се увече ако су под надзором неког органа...

То твоје је нека врста затвора за лакше преступника... Smile

Pa možda ako jednog dana postanem pravnik,naći ću ga. Dotad ćeš morati sam da ga tražiš.

Оно за личну карту нашао из прве ал' ово не иде...ко да није забрањено законом... Smile

Pa i ne baš.  Smile U ''sećanje na rođendan bivše države'' sam ušao dvaput

Колико ја знам двапут је више од једанпут... Smile

Ako je komentarisanje ili kačenje vesti mučenje muke,onda ok,ja mučim muku s azilantima. A ti mučiš muku što ja mučim muku.  Smile I tako mučimo muku zajedno.  Smile

Тол'ко муке низашта... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
А да заборавио сам да се ти угледаш на те западне нације... Smile

Pa da,u dobrim stvarima se ugledam na njih. Smiley

То твоје је нека врста затвора за лакше преступника... Smile

Opet ti sa to ''tvoje''.  Smile Nije to ništa moje,tako rade u većem delu sveta. I ti slobodno smatraj to čime god hoćeš,ja sam ti samo objasnio razliku između prosečnog zatvora i kampa za imigrante.I našeg i tuđeg poimanja prelaska granice i kazne za to.

Citat
Оно за личну карту нашао из прве ал' ово не иде...ко да није забрањено законом...  Smile

Kažem,kad budem bio pravnik ili našao jednog da mi nađe to u zakonu,onda ću potvrditi. Dotle moraš sam. Mislim da to kod nas stoji kao ''onemogućavanje identifikacije''.Tako nešto. A šator preko glave spada u to.

Uostalom,kao što rekoh,ne radi se samo o zakonima,već i o društvenim normama.

Колико ја знам двапут је више од једанпут... Smile

Hteo sam da kažem da nisam učestvovao u tim raspravama,odnosno drvio o stvarima koje su bile pre 70 godina a nisu nigde dovele. Posle nisam ni pratio dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Da ali siptari nisu muslimanski ekstremisti..vec su otvoreno usli u rat sa nama da uzmu teritoriju ili gresim ?
Hocu samo da kazem da nas nisu napali zbog nekog svetog rata ili islama vec da nam otmu teritoruju.

Da li pazarci planiraju da nam otmu deo teritorije..Hmm,ako bi mogli uzeli bi ga jos sutra.Kao i Siptari cekace povoljan trenutak (politicki trenutak) da krenu da ga uzmu.Ali opet to nece biti povezano sa Islamom.
A opet postoje ljudi islamske veroispovesti kojima je Srbija drzava koliko i nama ..

https://sr-rs.facebook.com/pages/Goranci-verni-Srbiji/574953992537329
Pa brate, cilj Islama jeste da zauzme sve teritorije.  Ovo im je doslo ko kec na desetku.

Warez opet brani zamotane karakondzule. Stvarno me odusevljavas.  

Slucaj Raske i Novog Pazara je jednostavan, nisu napustili teritoriju posle pada Otomanskog carstva, jer Alexandar nije imao toliko para niti je bio voljan da se sa tim zajebava.  Zato mi danas imamo stakore koji se samo kote.

Natalitet nas ubi, a zato cigani i ostala zgadija se kote li kote, i niko nista za to ne preduzima. Pogledaj Francusku, Norvesku, Nemacku i druge zemlje gde imaju ove peskirase, samo borbe, tuce i protesti. Oce uvek neka prava, na koja nemaju prava, i da prave novi Bliski Istok i svetu zemlju od necije tudje.

Koja je korist imati ih u nasoj zemlji?  Cemu oni doprinose osim jos vecem problemu kroz 10 godina?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Opet ti sa to ''tvoje''.  Smile Nije to ništa moje,tako rade u većem delu sveta. I ti slobodno smatraj to čime god hoćeš,ja sam ti samo objasnio razliku između prosečnog zatvora i kampa za imigrante.I našeg i tuđeg poimanja prelaska granice i kazne za to.

Знам пар случајева који су отишли у Немачку и Швајцарску да траже азил...и нису их задржавали нити их је неки орган надгледао него су имали исти систем као и код нас...само је њима држава давала новац за потребштине типа одеће, обуће и за храну коју су могли да купе у тим центрима у којима су били смештени. око 600 евра месечно...

Када им је одбијен азил послали су их натраг у државу порекла када су установили да тамо нема основа да им буду угрожена права и дали им новац за пут...

Тако макар раде у Немачкој и Швајцарској за остало не знам...

Овде имаш проблем да су ово људи који су из земаља у којима има основа да се боје за свој живот и не можеш их тек тако послати тамо нити они желе остати овде него иду даље у ЕУ.

Slucaj Raske i Novog Pazara je jednostavan, nisu napustili teritoriju posle pada Otomanskog carstva, jer Alexandar nije imao toliko para niti je bio voljan da se sa tim zajebava.  Zato mi danas imamo stakore koji se samo kote.

Што би они напуштали територију, нису они Турци... Smile

Natalitet nas ubi, a zato cigani i ostala zgadija se kote li kote, i niko nista za to ne preduzima. Pogledaj Francusku, Norvesku, Nemacku i druge zemlje gde imaju ove peskirase, samo borbe, tuce i protesti. Oce uvek neka prava, na koja nemaju prava, i da prave novi Bliski Istok i svetu zemlju od necije tudje.

Шта би ти, њих све стерилисао?

Да ли су ти Цигани и муслимани криви што ти немаш ни једно дете...

Koja je korist imati ih u nasoj zemlji?  Cemu oni doprinose osim jos vecem problemu kroz 10 godina?

Која је корист тебе имати у Америци?

« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 00:56:47 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
A kad je to bilo?

Inače,to ''oni neće da ostaju ovde,nego samo su u prolazu ka EU (misleći na zapadnu Evropu)'' su pričali i oni u Grčkoj,pa je Atina danas puna imigranata.

Nek budem šta god treba da budem,ali ja potpisujem da to tako kreće. Uostalom,razmisli - da si pobegao iz Sirije, Somalije, Afganistana, Pakistana ili druge zemlje u kojoj tvoj život vredi koliko i metak koji bi te ubio... proveo nekoliko meseci vucarajući se po najgorim rupama i uslovima... možda čak dobijao i batine i maltretiranje... i došao u Srbiju gde imaš krov nad glavom, maltene povlašćeni status, besplatan smeštaj, a od skora i opšte zadovoljstvo ljudi oko tebe koji ti daju sve i svašta... da li bi se ti cimao,duže od mesec dana,da nastaviš ka Nemačkoj ne znajući kada,i da li ćeš uopšte stići do nje a kamoli šta će biti s tobom kada tamo dospeš... ili bi radije ostao u Srbiji?  Smile Gde ćeš bez problema dobiti azil,a kasnije i državljanstvo,a posao imati i pre svega toga?

Citat
Да ли су ти Цигани и муслимани криви што ти немаш ни једно дете...

Ne radi se (samo) o tome koliko dece neko ima nego i kako se ponaša. I kinezi imaju po desetoro dece ovde pa ih u suštini ne vidiš ni ne čuješ. A arapi i crnci gde god da odu ne mogu a da ne naprave ono od čega su pobegli. Mislim, koj si qrac onda bežao uopšte?
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 01:04:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Oni jesu Turci, otvori neku knjigu istorije pa pogledaj kada su dosli, i zbog cega su ostali.  To je cinjenica.

Cigani i muslimani mogu da imaju decu, ali ne u mojoj zemlji, neka idu tamo odakle su dosli.

Ja spasavam zivote ovde svaki dan, placam poreze, saljem pare kuci, i dajem u dobrotvorne svrhe kada god mogu.
  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
A kad je to bilo?

Inače,to ''oni neće da ostaju ovde,nego samo su u prolazu ka EU (misleći na zapadnu Evropu)'' su pričali i oni u Grčkoj,pa je Atina danas puna imigranata.

Nek budem šta god treba da budem,ali ja potpisujem da to tako kreće. Uostalom,razmisli - da si pobegao iz Sirije, Somalije, Afganistana, Pakistana ili druge zemlje u kojoj tvoj život vredi koliko i metak koji bi te ubio... proveo nekoliko meseci vucarajući se po najgorim rupama i uslovima... možda čak dobijao i batine i maltretiranje... i došao u Srbiju gde imaš krov nad glavom, maltene povlašćeni status, besplatan smeštaj, a od skora i opšte zadovoljstvo ljudi oko tebe koji ti daju sve i svašta... da li bi se ti cimao,duže od mesec dana,da nastaviš ka Nemačkoj ne znajući kada,i da li ćeš uopšte stići do nje a kamoli šta će biti s tobom kada tamo dospeš... ili bi radije ostao u Srbiji?  Smile

Да је тај твој сценарио тачан ми данасе не би имали 3.000 имиграната него на десетине хиљада...

Очито је да они само користе Србију као транзит...колико их је само на мађарској граници поватано...

Тако да, не плаши се имигранти неће преплавити Србију...

Ne radi se (samo) o tome koliko dece neko ima nego i kako se ponaša. I kinezi imaju po desetoro dece ovde pa ih ne vidiš ni ne čuješ. A arapi i crnci gde god da odu ne mogu a da ne naprave ono od čega su pobegli. Mislim, koj si qrac onda bežao uopšte?

Колико ја знам Кинези имају политику једно дете... Smile

Oni jesu Turci, otvori neku knjigu istorije pa pogledaj kada su dosli, i zbog cega su ostali.  To je cinjenica.

Cigani i muslimani mogu da imaju decu, ali ne u mojoj zemlji, neka idu tamo odakle su dosli.

Ja spasavam zivote ovde svaki dan, placam poreze, saljem pare kuci, i dajem u dobrotvorne svrhe kada god mogu.
  Smile

Генетски нису Турци, лингвистички нису...

Турци који не знају ни реч турског...оће то... Smile

Па муслимани у Рашкој нису од ниоткуд дошли они су тамо аутохтоно становништво које је примило ислам...

А можда и неки Циган или муслиман овде плаћа порезе, спашава животе или шта ти ја знам... Smile

« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 01:12:22 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ma da genije, svi koriste kao tranzit a taj tranzit 100 godina, to idi lepo kazi onima dole u Raskoj, da im je istekla viza pre 100 godina skoro, ako ne i jace.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ma da genije, svi koriste kao tranzit a taj tranzit 100 godina, to idi lepo kazi onima dole u Raskoj, da im je istekla viza pre 100 godina skoro, ako ne i jace.

Историја ти није јача страна видим... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Procitaj ti lepo istoriju ponovo.  Oni su sa Turcima dosli, i mene zabole odakle su, ali tu nisu bili nikakvo autohtono stanovnistvo. I slazem se, postoji grupacija koja je bila poturcena, ali to nije vecina.  I Albanci su dosli od nekud, Iliri nisu, Turci nisu, Dardanijci nisu, ali zgadija jesu.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:20:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.