Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 04:49:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzihad u Srbiji i Bosni  (Pročitano 13664 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ма за све су нам муслимани криви...кад нестану они Србија ће процветати... Smile

Jeli,kad ti se kući nešto pokvari,jel ti to popraviš?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Jeli,kad ti se kući nešto pokvari,jel ti to popraviš?  Smile

А ''поправљање'' је у питању...извини нисам знао... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ma,nema ništa da znaš,prosto je pitanje - kada ti se nešto sjebe u kući,da li ti to popravljaš? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ma,nema ništa da znaš,prosto je pitanje - kada ti se nešto sjebe u kući,da li ti to popravljaš? 

Не знам какве везе кућни апарати имају везе са муслиманима у Србији... Smile

Ал' ајде да играм твоју игру...да, поправим...да видим какво ћеш сада паметно поређење да направиш...
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 21:40:46 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pa dobro jbg,kao što ti voliš da igraš igru izvrtanaj reči i demagogisanja,tako volim i ja da pravim paralele. Umem i ja da se igram.  Smile

Da se vratimo na priču - a što popravljaš stvari kad se pokvare?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa dobro jbg,kao što ti voliš da igraš igru izvrtanaj reči i demagogisanja,tako volim i ja da pravim paralele. Umem i ja da se igram.  Smile

Da se vratimo na priču - a što popravljaš stvari kad se pokvare?

Па ако се на пример поквари телевизор поправим га да би га могао гледати. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ili ako se recimo negde stalno stvara kratak spoj,ti to popraviš da ne bi nastao kuršlus ili pak i požar,jel tako?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ili ako se recimo negde stalno stvara kratak spoj,ti to popraviš da ne bi nastao kuršlus ili pak i požar,jel tako?  Smile

Па чему служе осигурачи? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
E,jbg,moram da te razočaram.  Smile Požar može da nastane i ako je ispravan osigurač,ali stare ili raspale instalacije i aparat.

E vidiš,kao što ti radije popraviš (ili isključiš) nešto što varniči,da sutradan ne bi bio pohovan... tako isto neki ljudi i države vole da reše problem ekstremista, vehabija, mudžosa i ostalih zamotanih kreatura ispraznih mozgova... pre nego što sranje postane previše veliko. Smiley Sreća pa Srbija nije među njima.  Smile

Sad,lepo je od tebe što,kao pravi demagog,si moje postove i šalu vezanu za ciklon B (koja pritom nije ni bila moja šala) protumačio kao poziv na istrebljenje svih muslimana ovde. Ali to nema veze s onim što sam ja rekao.  Smile E jedino priznajem i ostajem pri stavu,odnosno izjavi iz poslednjeg posta,da treba napokon istestirati novi snajper na par osoba tamo dole.  Smile   A s obzirom da te iste osobe ne podnosi ni sama muslimanska zajednica Srbije,kao ni ostatak Srbije... mislim da je to ok. A i da nije,briga me.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 22:17:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa požar može da nastane i ako je ispravan osigurač,ali stare ili raspale instalacije ili neka loša improvizacija.

Па ако су старе и распале инсталације онда их не ''поправљаш'' него комплет мењаш.

А улога осигурача је као што и сама реч каже да осигура у случају краткој споја или превелике струје како не би дошло до пожара и квара.

E vidiš,kao što ti radije popraviš (ili isključiš) nešto što varniči,da sutradan ne bi bio pohovan... tako isto neki ljudi i države vole da reše problem ekstremista, vehabija, mudžosa i ostalih zamotanih kreatura ispraznih mozgova... pre nego što sranje postane previše veliko. Smiley

Аха, а ко одлучује ко су екстремисти који заслужују да њихов проблем буде решен?

И да ли исти третман имају и муслимански и српски екстремисти?

Ти чим видиш некога у муслиманској ношњи, то је одмах за тебе екстремиста...још да је Арап или црнац, сто посто екстремиста... Smile

Sad,lepo je od tebe što,kao pravi demagog kakav si uvek bio,si moje postove i šalu vezanu za ciklon B protumačio kao poziv na istrebljenje svih muslimana ovde. Smile Ali to nema veze s onim što sam ja rekao.  Smile E jedino priznajem i ostajem pri stavu iz poslednjeg posta,da treba napokon istestirati novi snajper na par osoba tamo dole.  Smile  Smile I s obzirom da te iste osobe ne podnosi ni sama muslimanska zajednica Srbije,kao ni ostatak Srbije... mislim da je to ok.  Smile A i da nije,briga me.  Smile

Демагог -  особа која користи ораторске вештине како би подстицала страхове публике, изазивала мржњу, похлепу и параноју.

Колико видим једино ти овде подстичеш страхове и параноју...

Теби су једини проблем азиланти и муслимани...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 04:49:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.