Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:41:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dzihad u Srbiji i Bosni  (Pročitano 13872 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
Аха, а ко одлучује ко су екстремисти који заслужују да њихов проблем буде решен?

И да ли исти третман имају и муслимански и српски екстремисти?

Ти чим видиш некога у муслиманској ношњи, то је одмах за тебе екстремиста...још да је Арап или црнац, сто посто екстремиста...

1. Naravno da nemaju. Musliman je prirodni neprijatelj, kao i Hrvat. To je prosto tako. Na vezbama u redovnoj vojsci, imaginarni neprijatelj je musliman. Ili Hrvat Smile nista nije bezveze i bez osnova. Zasto nam Rumuni nisu smer u kom se poredi vojska i borbeni potencijal?

2. Naravno. Kao u Americi kad vidis zamotanog, odma je terorista, tako je i kod nas. Jbg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Па ако су старе и распале инсталације онда их не ''поправљаш'' него комплет мењаш.

Znači,ti bi da baciš ove muslimane i zameniš ih nekim novim ljudima,a? Jel znaš ti da je to govor mržnje?  Smile

Аха, а ко одлучује ко су екстремисти који заслужују да њихов проблем буде решен?

И да ли исти третман имају и муслимански и српски екстремисти?

Dosije,debljina i sadržaj istog.  Smile

Što se mene tiče,ne bih imao ništa protiv. Ekstremiste i štetočine treba odstranjivati,kakvi god da su.

Ти чим видиш некога у муслиманској ношњи, то је одмах за тебе екстремиста...још да је Арап или црнац, сто посто екстремиста... Smile

Opet lupaš.  Smile Nije odmah ekstremista za mene,ali jeste kreten koji krši zakon. Ako ja ne mogu ulicom da šetam bez lične karte,jer zakon Republike Srbije to ne dozvoljava, ne znam zašto bi ti gremlini šetali zamotani. Jer,opet,zakon RS kaže da lice ne sme biti prekriveno. Tu je takođe i stvar društvenih normi i pravila. I boli me apsolutno kurac da li su humanitarci iz Dubaija ili mdužosi iz Sirije... zakon je zakon i mora da se poštuje.

Kao što oni ne vole mnogo da gledaju belce u njihovim zemljama,ili ih gledaju ali samo kao veliku kasicu prasicu... tako ni ja ne volim da ih gledam ovde u rođenom gradu. Ti ako ih voliš,izvoli pa ih vodi kući.

Теби су једини проблем азиланти и муслимани...

Ma alo bre,nosite se više svi sa tim lupetanjima tipa ''ti samo pričaš o tome i tome.''  Smile Jeste,baš tako, ja pričam samo o par istih stvari i tako će biti i dalje. Crknite.  Smile Ovo je slobodan forum sa trista miliona tema i ima da učestvujem i pričam o čemu god oću.  Smile  Kao što vi možete godinama da drvite kurac sa večitim sranjima tipa Draža vs. Tito (jebali vas i jedan i drugi), SNS vs. DS (jebali vas i oni i svi ostali), Zvezda vs. Partizan(to tek...), Beograd vs. Srbija,Rusija vs. Zapad i ostalim za Srbe karakterističnim glupostima koje nigde ne vode... tako i ja mogu da komentarišem samo određene teme.

Ti kad budeš napravio svoj forum,ti slobodno tamo stavi pravilo da svako mora da učestvuje u svim temama podjednako i priča samo politički korektno.  Smile

I P.S. Što se azilanata i ostalih izgubljenih slučajeva tiče,opet po peti put - kome je stalo do njih i njihovog blagostanja, slobodno nek ih usvoji i vodi kući.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 22:45:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

1. Naravno da nemaju. Musliman je prirodni neprijatelj, kao i Hrvat. To je prosto tako. Na vezbama u redovnoj vojsci, imaginarni neprijatelj je musliman. Ili Hrvat Smile nista nije bezveze i bez osnova. Zasto nam Rumuni nisu smer u kom se poredi vojska i borbeni potencijal?

Чекај ми поредимо своју војску и борбени потенцијал према нечему?

Погрешно питање, ми имамо војску и борбени потенцијал?  Smile

А шта је са Албанцима, пардон, Шиптарима зар они нису сада ин а Хрвати и Муслимани демоде... Smile

2. Naravno. Kao u Americi kad vidis zamotanog, odma je terorista, tako je i kod nas. Jbg.

Као што је у Америци Србин геноцидан... Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 22:41:04 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Као што је у Америци Србин геноцидан... Smile

A Ameri se vidim ubiše od brige i truda da to promene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
U Americi pojma nemaju ni sta je Srbin ni gde je to ostrvo. If ju nou vat aj min.

A realna prica za vojsku, jbg, to zaista postoji, i zaista se nasi potencijali procenjuju na osnovu moguce pretnje muslimana i Hrvata. Kad kazem muslimana, tu spadaju i Siptari, nema protekcije. Smile

Dodje staresina na poligon i kaze: "Vid ovako, balija je je 30 metara daleko, osigurac vadis ovako i bacis bombu tako i tako.........". To ti pricam.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 22:49:33 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Najcrnje od svega je što za rešavanje ovakvog problema i u ovom stadijumu,a tu mislim na ekstremiste u Pazaru ili ''potencijalne ekstremiste među azilantima'' (ovo su reči načelnika granične policije,ne moje) ti čak ni ne koristi toliko vojna moć koliko koriste dobre službe i zakoni.

Svi ti ekstremisti,posebno ovi što idu u Siriju, se prate i dokumentuju. Čak i ako glupa Srbija nema svoje ljude u Pazaru i ne vodi dosije o nekom tamo Mirzi Ganiću,koji se dve godine unapred hvali kako će da kolje infidele... on kada prođe kroz Tursku,bez obzira da li ide da se bori za Asada ili Al Kaidu... on automatski postaje interes stranih službi. Naša zemlja,ako se dobro sećam, se uvek diči,prvo kako ima sjajne službe,a drugo,kako ima sjajnu saradnju sa drugima. Epa zato se lepo u ovom periodu stalnih prelazaka i švercovanja, na granice postave jače patrole, svima tamo podele spiskovi traženih lica i u međuvremenu pooštre kazne za neovlašćen upad u zemlju,odnosno mere i nadzor za one koji su ekstremisti i upravo se vraćaju iz rata.

Slovačka je ekonomski daleko jača i za imigrante pripmamljivija zemlja od nas pa nema taj problem. Jer ima jako stroge zakone o tome.U celoj zemlji ima svega 60.000 stranaca,i pritom su 99% studenti,radnici pod ugovorom i slično. Imigranata ima svega par desetina,i to onih koji su prošli kroz proces i dobili sve neophodne papire.

Služba i zakon sve mogu da reše. Samo ako se primene na vreme i adekvatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Znači,ti bi da baciš ove muslimane i zameniš ih nekim novim ljudima,a? Jel znaš ti da je to govor mržnje?  Smile

Нисам ја правио паралеле између људи и кућних апарата и електричних инсталација него ти. Smile

Dosije,debljina i sadržaj istog.  Smile

Što se mene tiče,ne bih imao ništa protiv. Ekstremiste i štetočine treba odstranjivati,kakvi god da su.

Добро...и кад се отвара нови Голи оток?  Smile

Opet lupaš.  Smile Nije odmah ekstremista za mene,ali jeste kreten koji krši zakon. Ako ja ne mogu ulicom da šetam bez lične karte,jer zakon Republike Srbije to ne dozvoljava, ne znam zašto bi ti gremlini šetali zamotani. Jer,opet,zakon RS kaže da lice ne sme biti prekriveno. Tu je takođe i stvar društvenih normi i pravila. I boli me apsolutno kurac da li su humanitarci iz Dubaija ili mdužosi iz Sirije... zakon je zakon i mora da se poštuje.

Kao što oni ne vole mnogo da gledaju belce u njihovim zemljama,ili ih gledaju ali samo kao veliku kasicu prasicu... tako ni ja ne volim da ih gledam ovde u rođenom gradu. Ti ako ih voliš,izvoli pa ih vodi kući.

Нисам знао да је код нас законом забрањено покривање лица... Smile значи ти си само против тих које покривају лице...онда ок.

А то није ствар вољења или невољења...не волим ни ја да видим умотане шта ја знам - монахиње па не бих њих терао да се облаче у ''цивилу''.

Ma alo bre,nosite se više svi sa tim lupetanjima tipa ''ti samo pričaš o tome i tome.''  Smile Jeste,baš tako, ja pričam samo o par istih stvari i tako će biti i dalje. Crknite.  Smile Ovo je slobodan forum sa trista miliona tema i ima da učestvujem i pričam o čemu god oću.  Smile  Kao što vi možete godinama da drvite kurac sa večitim sranjima tipa Draža vs. Tito (jebali vas i jedan i drugi), SNS vs. DS (jebali vas i oni i svi ostali), Zvezda vs. Partizan(to tek...), Rusija vs. Zapad i slično... tako i ja mogu da komentarišem samo određene teme.

Па и ти дођеш на те теме и тако лупеташ како дрве о Дражи и Титу 6847815548 пут...

У праву си ово је слободан форум и ти можеш да кажеш да они дрве по 6554658 пут а ја теби могу да кажем да ти само дрвиш о муслиманима и азилантима.

A Ameri se vidim ubiše od brige i truda da to promene...

Добро ми смо још избледели али зато Арап у авиону је опасна ствар... Smile

« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 23:32:54 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ja samo igram tvoju igru.  Smile  Smile Ono malo,igranje sa rečima, pogrešno tumačenje,i tako to.  Smile

Добро...и кад се отвара нови Голи оток?  Smile

Čim dođem na vlast.  Smile

Šalu na stranu,ne treba Goli otok. Smiley Vidiš,Australijanci imaju goli otok za imigrante i ekstremiste. Ali ja nisam za to. Ja sam za zlatnu sredinu,odnosno ono što većina zemalja radi. A to je - imigranti i azilanti,iliti ljudi koji su ilegalno ušli u zemlju i time povredili granicu (a to je batice moj ozbiljan prekršaj) budu ili smesta vraćeni u zemlju odakle su došli,ili,ako direktno traže azil,smešteni u objekte zatvorenog tipa (inače,samo da znaš - objekat zatvorenog tipa nije isto što i zatvor ili logor) i pod stalnim nadzorom,a da napolje smeju dovoljan broj puta,ali uz nadzor državnih organa i odgovarajuću legitimaciju.
A što se ekstremista i kriminalaca tiče,to se već zna - mardelj. Samo što se kod nas to ne primenjuje.

Dalje,da,ja koliko se sećam,prekrivanje lica u Srbiji je zabranjeno.

Citat
Па и ти дођеш на те теме и тако лупеташ како дрве о Дражи и Титу 6847815548 пут...

Ne,ja uđem jednom i samo pitam kako ih ne smori da se svađaju oko trivijalnih stvari koje su sada deo prošlosti i nešto što se ne može promeniti. I to je sve. Posle izlazim. Ionako mnogima ovde ne vredi pričati.

Citat
У праву си ово је слободан форум и ти можеш да кажеш да они дрве по 6554658 пут а ја теби могу да кажем да ти само дрвиш о муслиманима и азилантима.

Naravno da možeš. I moja reakcija će uvek biti ista - ''crkni od muke''.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2013, 23:31:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Čim dođem na vlast.  Smile

Šalu na stranu,ne treba Goli otok. Smiley Vidiš,Australijanci imaju goli otok za imigrante i ekstremiste. Ali ja nisam za to. Ja sam za zlatnu sredinu,odnosno ono što većina zemalja radi. A to je - imigranti i azilanti,iliti ljudi koji su ilegalno ušli u zemlju i time povredili granicu (a to je batice moj ozbiljan prekršaj) budu ili smesta vraćeni u zemlju odakle su došli,ili,ako direktno traže azil,smešteni u objekte zatvorenog tipa (inače,samo da znaš - objekat zatvorenog tipa nije isto što i zatvor ili logor) i pod stalnim nadzorom,a da napolje smeju dovoljan broj puta,ali uz nadzor državnih organa i odgovarajuću legitimaciju.
A što se ekstremista i kriminalaca tiče,to se već zna - mardelj. Samo što se kod nas to ne primenjuje.

Dalje,da,ja koliko se sećam,prekrivanje lica u Srbiji je zabranjeno.

Па која је разлика између затвора и тога твог кад си под сталним надзором, напоље можеш само довољан број пута али уз надзор органа...

Ја знам људе који су били у затвору а имали су већу слободу кретања... Smile

Нисам нашао нигде тај закон и члан где каже да је покривање забрањено ако ти знаш који је то закон и члан био би захвалан да ме упутиш...

Ne,ja uđem jednom i samo pitam kako ih ne smori da se svađaju oko trivijalnih stvari koje su sada deo prošlosti i nešto što se ne može promeniti. I to je sve. Posle izlazim. Ionako mnogima ovde ne vredi pričati.

Колико се сећам на тој теми о Дражи и Титу скоро си био више од једног пута...ал' ајд нек ти буде...

Naravno da možeš. I moja reakcija će uvek biti ista - ''crkni od muke''.

Ти мучиш муку са муслиманима и азилантима а не ја. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Па која је разлика између затвора и тога твог кад си под сталним надзором, напоље можеш само довољан број пута али уз надзор органа...

Prvo,nije to ništa moje. Smile  To su sve smislile zapadnjačke nacije. Smiley
Drugo, razlika je u tome što ti u zatvoru govore šta da radiš i ograničavaju kretanje i radnje unutar objekta,a ovde ne.Takođe ti ne ograničavaju šta smeš da uneseš i izneseš i ko sme da ti dođe. Plus,iz zatovra,klasčnog,ne možeš da izađeš ujutru i vratiš se uveče. Osim ako se ne radi o zatvoru te vrste,u koji se šalju samo lakši prestupnici.

Citat
Нисам нашао нигде тај закон и члан где каже да је покривање забрањено ако ти знаш који је то закон и члан био би захвалан да ме упутиш...

Pa možda ako jednog dana postanem pravnik,naći ću ga. Dotad ćeš morati sam da ga tražiš.

Citat
Колико се сећам на тој теми о Дражи и Титу скоро си био више од једног пута...ал' ајд нек ти буде...

Pa i ne baš.  Smile U ''sećanje na rođendan bivše države'' sam ušao dvaput,pitao ko vodi u ovoj 50252235. rundi,što je retoričko pitanje.A u ''Umro Jovo Kapičić'' samo rekao da Hrvati kenjaju isto što i mi. To je to u skorije vreme gde je bilo Draža vs. Tito.

Citat
Ти мучиш муку са муслиманима и азилантима а не ја.  Smile

Ako je komentarisanje ili kačenje vesti mučenje muke,onda ok,ja mučim muku s azilantima. A ti mučiš muku što ja mučim muku.  Smile I tako mučimo muku zajedno.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2013, 00:13:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:41:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.