Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:29:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Džak para za venčanje  (Pročitano 9970 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
I ja sad računam... Drugovi, drugarice - u ovom trenutku oko 40 ljudi. Kažem "ovom" jer možda se s nekim posvađam.  Smile I još će garant neki doći sa pratnjama. Verovatno će se neki i udati/oženiti pre mene. U stvari jbt neki već jesu  Smile

Ćaletovi i kevini prijatelji, nek bude 50 ljudi. Kumovi i ta udaljena familija (Novi Sad, Kragujevac i eventualno ta tetka iz Sarajeva) maksimalno 30 ljudi plus deca, al ne verujem da bi svi došli.

I neka bude 50 ljudi iz familije, mada bih morao da vidim sa ćaletom, moguće da ih ima i više. I još ajd burazerovi neki ortaci sa kojima sam dobar, njih 5-6...

Eto. Laganica imam više od 150 ljudi. Čak 180. Možda bude i manje, a možda i više.

Lebac ti jebem, o da bude ne da valja.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
da je skupo, skupo je - pogotovo ako imas zelju da napravis nesto malko drugacije

a problem da svadba ne ispadne po ukusu mladenaca se da lako resiti - lepo sam iskesiras po sistemu "cist racun duga ljubav" (najlepsa svadba na kojoj sam bila je upravo resena na taj nacin)  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 19:25:02 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
био сам на две свадбе у животу и то у статусу возача (возио сам маторце Smile )  ...нисам био присутан на истим Smile
јбг...не видим ништа специјално на тим свадбама,верењима,крштењима,пунолетствима,усељењима Smile ,славама...свашта ми ту смета па не видим разлог да малтретирам самог себе Smile
наравно...ко воли нека изволи...никад ништа нисам имао против
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mrgec ti si bas drustveno bice. mnogo cirkulises, uzmi malo citaj neku knjigu nesto... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Prvo pitanje koje se ovde namece je da li uopste ima poente praviti vencanje sa 150 zvanica ako brak u Srbiji uglavom ne dozivi ni godinu dana... Smile sto da bacam pare na to, zar nije bolje da se pravi neko veselje posle recimo 5 godina braka...to ima logike jer znaci da si uspeo u odnosu na veliku vecinu brakova...

Naravno ja to kontam da zene zamisljaju svoje vencanje od malih nogu pa je njima to bitnije nego nama muskarcima...

Meni se namece i pitanje odakle 150 zvanica? ko moze jos da se druzi sa tolikim brojem ljudi a da se poznaju dovoljno prisno da bi ih zvao na vencanje? sto bih ja sad zvao sad rodbinu koju vidjam jednom na 2godine? mislim glupost niti bih ja dosao da mene zove neko koga nit znam nit poznajem...vencanje treba da bude intino za ljude koji ti znace da budu u tom trenutku za tebe...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Naravno ja to kontam da zene zamisljaju svoje vencanje od malih nogu pa je njima to bitnije nego nama muskarcima...

generalizacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
Citat
Prvo pitanje koje se ovde namece je da li uopste ima poente praviti vencanje sa 150 zvanica ako brak u Srbiji uglavom ne dozivi ni godinu dana

Pa koja onda poenta uopšte venčavati se? Živi batice u vanbračnoj zajednici, tako neš imati nikakih nepotrebnih troškova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Citat
Prvo pitanje koje se ovde namece je da li uopste ima poente praviti vencanje sa 150 zvanica ako brak u Srbiji uglavom ne dozivi ni godinu dana

Pa koja onda poenta uopšte venčavati se? Živi batice u vanbračnoj zajednici, tako neš imati nikakih nepotrebnih troškova.

Ja se stim slazem, vencanje se ionako svelo na papirologiju danas...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
To ti pričam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Mislim da ne treba da imamo ni kumove ni prijatelje. Koji ce nam djavo. A od porodice treba da znamo samo roditelje koje necemo vidjati skoro nikad i brata/sestru koji je tu da nam pozajmi pare ako smo u skripcu.

Zene inace u ogromnoj vecini slucajeva ne mastaju o idealnom vencanju i braku, to je tako cudno i uopste nije istina.

PS: zaboravio sam, ne treba da idemo na ispracaje, svadbe, rodjendane i tako to jer je to bezvesno trosenje para koje nemamo, i treba ceo zivot da zivimo u iznajmljenim stanovima.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 00:01:26 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:29:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.