Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 15:41:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dz  (Pročitano 11109 puta)
03. Mar 2010, 14:23:30
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Stvar je sledeca,ovo mi se nije ranije desavalo...Ali,ne smem to ni da izgovorim pa cu napisati,mislim da sam se...Kako se to kaze...,,Zaljubio'' Naravno ne bi se ,,hvalio'' time ovde da ne postoji problem...Da pocnem,devojkama sam uvek smeo da prilazim to mi nikada nije bio problem,cak sta vise umem da dobijem i po desetak ispala za jedno vece,ali devojku cu uvek naci... Smile I sta se desilo,posto idem u Ekonomsku skolu,ima 2 smera,ja sam Poslovni Administrator i ta devojka je Komercijalni smer...Znaci ne idemo u isti razred,ali smo isto godiste i prvu godinu idemo...I mi sa Komercijalistima imamo Gradjansko kao zajednicki cas jednom nedeljno...Ona sedi ispred mene,ponekad pricam nesto skroz nepovezano sa ovim,zezanje i ostalo...Cini mi se da imam sanse kod nje,ali ovo mi se nikad nije desilo,naime ne znam kako da pocnem razgovor,sta da radim,kako da joj pridem i odradim ovo direktno,iako dobijem ispalu da znam da sam dao sve od sebe i da sam barem pokusao...Ali nemam muda da joj pridem!Imam neke planove,posto nam skola pravi zurku za nekih mesec dana u 3. najboljoj diskoteci u Srbiji,naravno u nasem gradu(Senta) i cela nasa skola ce biti tamo...I posto sam ja dobro upoznat sa tim mestom,mislio sam da tamo nesto pokusam...Ali ne znam,dajte neke savete,sigurno znate da postoji razlika izmedu obicne devojke za koju te boli kurac i da ispadnes budala i one koja ti se bas bas svida i ne zelis da ispadnes budala...Eto,sad se osecam ko debil sto sam ovo izneo na internet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
razmisli malo koje su ti taktike upevale kod drugih devojaka pa tu primeni i na njoj u toj diskoteci...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
razmisli malo koje su ti taktike upevale kod drugih devojaka pa tu primeni i na njoj u toj diskoteci...

Razmisljao sam o tome,ali ja sam obicno svakoj devojci prisao sa zvakom:,,Jesi dovoljno pijana da igras sa mladim deckom od tebe?'' ili ,,Ej oces na vrh samnom?''(Vrh piramide,to je jedan odlican prostor za igranje,ko piramida je sa 3 sprata/levela/stepenika i ako se popnes i sto duze budes na vrhu faca si,samo sto je to meni dosadilo posto sam vrlo cesto na vrhu  Smile) ili sa Madjaricama ovako,bukvalno u prevodu kada pricam sa njima znaci ovo:,,E cuo sam da se palis na crne momke mlade od tebe...Drugi deo recenice necu da kazem ispascu vulgaran i isfuran  Smile    A kada se muvaju mlade devojke(95,mada nema ih puno tamo) onda samo pridem posto me znaju i pozovem da igramo i to je to...Nije me jos ni jedna klinka odbila...Ali ovo je brate drugacije,kapiras treba mi nesto...Normalnije? Smile Ajde dajte mi neku dobru zvaku da upotrebim za ovu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovde je bilo mnogo tema sa istom problematikom,mogao bi malo da procesljas teme ovde na psihologiji  Smile
al' evo jedan brzinski savet...ako ti se toliko svidja i zelis da budes sa njom nemoj nikako da koristis te fraze koje si naveo jer su one za potencijalne kombinacije a ne za veze...pre te zurke kreni u neobavezan razgovor sa njom o opstim stvarima pa razmenite brojeve i dopisujte se malo...znam da si uzentan da ne zajebes ali moras da napravis korake da riba vidi da si zainteresovan...kada se sprijateljite posle vise poruka u par dana,iscimaj je da odete na pice ili tako nesto...ako hoces da budes sa njom,nemoj da joj prosipas neke price vec budi ono sto jesi jer ces biti izvaljen kasnije...samo budi opusten i vodi sa njom neobavezne razgovore o opstim temama kao sto su muzika,filmovi,aktuelna desavanja itd...to ti je onako savet "na keca" sto bi se reklo a za detaljnije pregledaj forum jer ima mnogo toga...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 15:06:53 od markkko2000 »
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kao prvo... obrati paznju na izrazavanje Smile

kao drugo... nemoj da razmisljas sta i kako, vec budi potpuno opusten i nemoj cekati "zurku u trecoj najboljoj diskoteci u Srbiji", vec joj svoju paznju pokloni i na malom odmoru. Primetice/osetice... pa ukoliko gaji ista/slicna osecanja, prihvatice tvoje prisustvo.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Hvala vam ljudi lepi saveti  Smile Samo,jel bi mi mogli reci kako da joj poklonim paznju,sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ххахаха Smile

Види како се креће пажња на берзи па пазари једну кад јој опадне вредност Smile

Ето рецимо, посвети јој се исто као када гледаш утакмице Милана Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pridji i reci joj: "da ne duzim... svidjas mi se... sta mislis o tome?" Smile mislim... mogu da ti dam xy saveta sta npr. da uradis... to moze svako od nas... medjutim, postoji maleni problem Smile ti jedini mozes da provalis/saznas/cujes sta ona voli, sta joj prija, pa da u skladu sa tim "pripremis" svoju paznju. Ili da budes potpuno direktan kako vec navedoh na pocetku, pa sta bude.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Ххахаха Smile

Види како се креће пажња на берзи па пазари једну кад јој опадне вредност Smile

Ето рецимо, посвети јој се исто као када гледаш утакмице Милана Smile

Hahahah lepo si ovo rekao  Smile

Oblacak hvala care...

EDIT:Sad sam skontao da si zensko izvini,veliko izvini  Smile A to mi nekako gej zvuci...,,Svidas mi se sta mislis o tome'' to je onako...Gej  Smile ne? Smile Ne znam pitam vas samo posto nisam bas onaj osecajni tip...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 18:54:32 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa ukoliko ti to "gej" zvuci, onda jedino da pribegnes "udvaranju" koje je "zivelo davnih dana" = onesvestis je, uhvatis je za kosu i odvuces u svoju pecinu Smile iskreno, meni ne zvuci kako tebi zvuci, jer  da mi tako zvuci ne bih savetovala Smile zvuci mi direktno... nema tu ovo, ono... kad vec ne znas sta ces Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 15:41:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.