Stvar je sledeca,ovo mi se nije ranije desavalo...Ali,ne smem to ni da izgovorim pa cu napisati,mislim da sam se...Kako se to kaze...,,Zaljubio'' Naravno ne bi se ,,hvalio'' time ovde da ne postoji problem...Da pocnem,devojkama sam uvek smeo da prilazim to mi nikada nije bio problem,cak sta vise umem da dobijem i po desetak ispala za jedno vece,ali devojku cu uvek naci... I sta se desilo,posto idem u Ekonomsku skolu,ima 2 smera,ja sam Poslovni Administrator i ta devojka je Komercijalni smer...Znaci ne idemo u isti razred,ali smo isto godiste i prvu godinu idemo...I mi sa Komercijalistima imamo Gradjansko kao zajednicki cas jednom nedeljno...Ona sedi ispred mene,ponekad pricam nesto skroz nepovezano sa ovim,zezanje i ostalo...Cini mi se da imam sanse kod nje,ali ovo mi se nikad nije desilo,naime ne znam kako da pocnem razgovor,sta da radim,kako da joj pridem i odradim ovo direktno,iako dobijem ispalu da znam da sam dao sve od sebe i da sam barem pokusao...Ali nemam muda da joj pridem!Imam neke planove,posto nam skola pravi zurku za nekih mesec dana u 3. najboljoj diskoteci u Srbiji,naravno u nasem gradu(Senta) i cela nasa skola ce biti tamo...I posto sam ja dobro upoznat sa tim mestom,mislio sam da tamo nesto pokusam...Ali ne znam,dajte neke savete,sigurno znate da postoji razlika izmedu obicne devojke za koju te boli kurac i da ispadnes budala i one koja ti se bas bas svida i ne zelis da ispadnes budala...Eto,sad se osecam ko debil sto sam ovo izneo na internet
razmisli malo koje su ti taktike upevale kod drugih devojaka pa tu primeni i na njoj u toj diskoteci...
Razmisljao sam o tome,ali ja sam obicno svakoj devojci prisao sa zvakom:,,Jesi dovoljno pijana da igras sa mladim deckom od tebe?'' ili ,,Ej oces na vrh samnom?''(Vrh piramide,to je jedan odlican prostor za igranje,ko piramida je sa 3 sprata/levela/stepenika i ako se popnes i sto duze budes na vrhu faca si,samo sto je to meni dosadilo posto sam vrlo cesto na vrhu ) ili sa Madjaricama ovako,bukvalno u prevodu kada pricam sa njima znaci ovo:,,E cuo sam da se palis na crne momke mlade od tebe...Drugi deo recenice necu da kazem ispascu vulgaran i isfuran A kada se muvaju mlade devojke(95,mada nema ih puno tamo) onda samo pridem posto me znaju i pozovem da igramo i to je to...Nije me jos ni jedna klinka odbila...Ali ovo je brate drugacije,kapiras treba mi nesto...Normalnije? Ajde dajte mi neku dobru zvaku da upotrebim za ovu
ovde je bilo mnogo tema sa istom problematikom,mogao bi malo da procesljas teme ovde na psihologiji al' evo jedan brzinski savet...ako ti se toliko svidja i zelis da budes sa njom nemoj nikako da koristis te fraze koje si naveo jer su one za potencijalne kombinacije a ne za veze...pre te zurke kreni u neobavezan razgovor sa njom o opstim stvarima pa razmenite brojeve i dopisujte se malo...znam da si uzentan da ne zajebes ali moras da napravis korake da riba vidi da si zainteresovan...kada se sprijateljite posle vise poruka u par dana,iscimaj je da odete na pice ili tako nesto...ako hoces da budes sa njom,nemoj da joj prosipas neke price vec budi ono sto jesi jer ces biti izvaljen kasnije...samo budi opusten i vodi sa njom neobavezne razgovore o opstim temama kao sto su muzika,filmovi,aktuelna desavanja itd...to ti je onako savet "na keca" sto bi se reklo a za detaljnije pregledaj forum jer ima mnogo toga...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 15:06:53 od markkko2000 »
kao drugo... nemoj da razmisljas sta i kako, vec budi potpuno opusten i nemoj cekati "zurku u trecoj najboljoj diskoteci u Srbiji", vec joj svoju paznju pokloni i na malom odmoru. Primetice/osetice... pa ukoliko gaji ista/slicna osecanja, prihvatice tvoje prisustvo.
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Pridji i reci joj: "da ne duzim... svidjas mi se... sta mislis o tome?" mislim... mogu da ti dam xy saveta sta npr. da uradis... to moze svako od nas... medjutim, postoji maleni problem ti jedini mozes da provalis/saznas/cujes sta ona voli, sta joj prija, pa da u skladu sa tim "pripremis" svoju paznju. Ili da budes potpuno direktan kako vec navedoh na pocetku, pa sta bude.
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Види како се креће пажња на берзи па пазари једну кад јој опадне вредност
Ето рецимо, посвети јој се исто као када гледаш утакмице Милана
Hahahah lepo si ovo rekao
Oblacak hvala care...
EDIT:Sad sam skontao da si zensko izvini,veliko izvini A to mi nekako gej zvuci...,,Svidas mi se sta mislis o tome'' to je onako...Gej ne? Ne znam pitam vas samo posto nisam bas onaj osecajni tip...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2010, 18:54:32 od Dane9444 »
pa ukoliko ti to "gej" zvuci, onda jedino da pribegnes "udvaranju" koje je "zivelo davnih dana" = onesvestis je, uhvatis je za kosu i odvuces u svoju pecinu iskreno, meni ne zvuci kako tebi zvuci, jer da mi tako zvuci ne bih savetovala zvuci mi direktno... nema tu ovo, ono... kad vec ne znas sta ces