Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 11:23:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645897 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Ima li nekoga u ovoj Srbiji a da nije "izdajnik" ili izdajnik ?
Пошто је у питању политички форум, вероватно мислиш на оне на власти и оне око власти ?

Ако на њих мислиш- нема! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
iskazuju divljenje Ljotiću i Mušickom, prave spiskove Jevreja za odstrel i slične "zanimacije".

А не сметају ти спискови Срба '44. , '49., '91. , '92., '99., '00.?

Како ниједан од тих спискова није заинтересово смрдљиву београдску интелекуталну елиту? Smile
  Smile

Logika ti je zaista na zavidnom nivou.

Ja pričam da ovde budale prave spiskove za odstrel po nacionalnoj ili verskoj osnovi a ti to pravdaš time što su to radile ustaše? Odlično, samo nam još fali da se ugledamo na ustaše i stvarno ćemo kao društvo da odemo u p... lepu materinu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Pa svako ima svoj uzor  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Citat
Ja pričam da ovde budale prave spiskove za odstrel po nacionalnoj ili verskoj osnovi a ti to pravdaš time što su to radile ustaše?
А по којој основи су Усташе правиле спискове?
По којој освно су прављени спискови '49.?
По којој освнови су састављани спискови у Сарајеву,Осеку,Вуковару,Задру,Сплиту...Приштини и Пећи.
Спискови су прављени и 2000.
И данас, нпр. широм Црне Горе постоје спискови Срба?
И данас се у Београду праве спискови
По чему су ти убијени Срби мање вредни?
Шта више здраворазумском логиков, важније је да су утврди истина о неколико 100 000 Срба,него о неколико 10   Чивута.
Осим ако неки нису једнакији ?

А ако ти сметају усташе срочи тужбу против Крватске за ратни злочин- геноцида!
------------------------
И једном за вјек.вјекова.
Проказани стром-фронт сајт. Тај форум је у власништву американаца и њих нико не дира. На прошлим председничким изборима на врху странице ишла је реклама за Пол Рона,а ево шт пишу  http://www. storm     front.org/forum/t388565/
http://www. storm    front.org/forum/t400397/
http://www.  storm   front.org/forum/t430304/
који ће се и наредне године кандидовати, где има и велике шансе да буде републикански кандидат.
Замислимо на какав медијиски и интелектуални линч би наишао било који наш политичар који би се дрзну да само помисли да се рекламира на дотичном форуму.
И то све под маском изигравања ''америчке'' демо(но)кратије.
Ево чак и демонокоратски бурек сматра да САД нису довољно ''демократска'' земља. Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 01:57:02 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Tendenciozno lupetanje je kada ovako apologetski govoriš o organizacijama koje veličaju rasizam, šovinizam, nekakav pravoslavni fundamentalizam i nacionalsocijalizam...Sama činjenica da su upali na tribinu sa namerom da je prekinu nasilno govori o kakvim budalama se radi.

Idi na sajt krv i čast ili stormfront, pa vidi kako mašu svi ručicama kao njihov omiljeni vođa Adolf Hitler, iskazuju divljenje Ljotiću i Mušickom, prave spiskove Jevreja za odstrel i slične "zanimacije".

Da li je bila medijska manipulacija kada su na smrt pretukli nesretnog glumca Maksimovića na Zelenjaku jer im se "učinilo" da je Rom? Ili kada su jurišali da pale onu nesretnu džamiju na Dorćolu? Ili kada pevaju "nož, žica, srebrenica"?

Tebi to iz nekog razloga ne smeta, ali ti smeta šta pišu mediji. Vrlo zanimljivo...

Pa kada te informisu ujedinjeni monopoli politicara i medija i kad mislis da ti je to dovoljno, ne palis mozak malo vise, stedis ga, samo ne znam za sta, onda i bulaznis gluposti i propagandu...

Sta je to sovinizam de mi objasni, ili jos boljepravoslavni fundamentalizam... Kada su to Dveri rekle bilo sta sto se kosi sa zdravom logikom o covece?

Ili je nenormalno tebi "modernom" evropejcu da neko govori o svojoj veri u pozitivnom svetlu...
Ja kao agnostik ne mogu da nadjem ni jednu agresivnu recenicu od Dveri...  Smile

Ali znam ja sta tebi smeta... Smeta ti i zulja te jer si selektivan, jer ne mozes da se pogledas u ogledalo...

Vec sam ti objasnio sta je bilo na tribini... Da nisi iskljucio mozak i slusao samo kontrolisane medije potrudio bi se da bar cujes drugu stranu price...

Druga strana price je da Firer nije bio firer pre nego sto su ga mediji tako nazvali, cinjenica je da su bili na tribini (pljuvacka tribina protiv Srba) i mirno sedeli dok nije prevrsilo svaku meru... Onda su popizdeli opsovali govedo i krenuli da izlaze...

Da su LDP govna dosla na neku drugu tribinu i tako se ponela sigurno ne bi bili uhapseni vec slavljeni kao antifasisti...

Ali znam ja da si ti selektivni, moralni mis i da ti to ne smeta...

Drugo, sta mi sad ubacujes ubistva i noz zica srebrenica... Niti su Dveri, Obraz ili famozni Firer izvrsili, organizovali, ubistva, niti ja ubistva podrzavam...
Niti branim te sto vicu te parole...
Ja sam samo za to da se cuju obe strane price uvek...

Ali opet ti po receptu kontrolisanih medija spinujes i vrdas, menjas, begas... Kukavice! Sve si mi gadniji...

Ih da si se tako brinuo za srpske zrtve ne jednoj jedinoj temi, da si mi tako plakao nad sudbinom prognanih i ubijenih Srba... Da si se zabrinuo zdusno za onog coveka kojeg su Madjari silovali flasom... E jadno da jadnije ne moze biti selektivni mozgu...

Patetican si!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Patetika je postala tvoja specijalnost na ovom forumu. Pričaš bre kao neka ucveljena žena.

Znači odeš na tribinu kod političkih neistomišljenika i kada se iznerviraš to sve lepo razjebeš i to je ok? Pošto ti je svraka popila mozak ajde leba ti pozovi me na tvoju tribinu ili kada iznosiš pred drugarima svoje političke stavove, i meni kada punke film ja te lepo zveknem po licu i pred svima ti jebem sve po spisku jer mi se nije dopalo šta si rekao. Ti ćeš naravno biti pun razumevanja jer takve svinjarije opravdaš Davidovićem neonacistima i potrebi da se "čuju dve strane".

Stvari su jednostavne: ko propagira fizičko razračunavanje sa neistomišljenicima, pravi spiskove po rasi, veri i boji, upada na bioskopske projekcije jer mu se učinilo da film "nije dovoljno pravoslavan", divi se ubijanju je klasičan udžbenički primer fašiste i šoviniste. Isto govno kao Vehabije.

Ako imaš probleme sa svojim identiteom i kompleksima niže vrednosti, onda razumem zašto imaš razumevanja za takve. I nemoj se baviti jeftinim podmetanjima. Naravno da nemam nikakve simpatije prema nekom Mađaru koji je stavljao nekom flašu u anus. Fašisti su ista govna bez obzira kojom zastavom mašu.

Problem kod tebe i ovog Auto moto savez Jugoslavije momka je što vi samo vidite tuđa govna, a ne i svoja. Ne kapirate da je govno govno bilo da je srpsko, mađarsko, albansko ili hrvatsko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Шта више здраворазумском логиков, важније је да су утврди истина о неколико 100 000 Срба,него о неколико 10   Чивута.

Сад сигурно нико неће помислити да си неонациста.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 

Сад сигурно нико неће помислити да си неонациста.  Smile
Знаш колико ме брига шта неко мислио о мени?
Ја само наводим чињенице, док се твоји учитељи служе најгорим лажима.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 15:09:16 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Patetika je postala tvoja specijalnost na ovom forumu. Pričaš bre kao neka ucveljena žena.

Znači odeš na tribinu kod političkih neistomišljenika i kada se iznerviraš to sve lepo razjebeš i to je ok? Pošto ti je svraka popila mozak ajde leba ti pozovi me na tvoju tribinu ili kada iznosiš pred drugarima svoje političke stavove, i meni kada punke film ja te lepo zveknem po licu i pred svima ti jebem sve po spisku jer mi se nije dopalo šta si rekao. Ti ćeš naravno biti pun razumevanja jer takve svinjarije opravdaš Davidovićem neonacistima i potrebi da se "čuju dve strane".

Stvari su jednostavne: ko propagira fizičko razračunavanje sa neistomišljenicima, pravi spiskove po rasi, veri i boji, upada na bioskopske projekcije jer mu se učinilo da film "nije dovoljno pravoslavan", divi se ubijanju je klasičan udžbenički primer fašiste i šoviniste. Isto govno kao Vehabije.

Ako imaš probleme sa svojim identiteom i kompleksima niže vrednosti, onda razumem zašto imaš razumevanja za takve. I nemoj se baviti jeftinim podmetanjima. Naravno da nemam nikakve simpatije prema nekom Mađaru koji je stavljao nekom flašu u anus. Fašisti su ista govna bez obzira kojom zastavom mašu.

Problem kod tebe i ovog Auto moto savez Jugoslavije momka je što vi samo vidite tuđa govna, a ne i svoja. Ne kapirate da je govno govno bilo da je srpsko, mađarsko, albansko ili hrvatsko.

Ja ne patetisem nego raskrinkavam ono sto idajnici i moralne nakaze od medija i tebi slicnih krivite i selektujete...

Evo opet pominjes fizicko razracunavanje...
A covek je izasao sa tribine na kojoj je mirno sedeo onog momenta kad je govno iz inostranstva poceo da pljuje po Srbima... Govno koje drzi tribinu na fakultetu koliko se secam... Jedino sto je neko od njih udario kameru koja ih je snimala iz besa... To se zove fizicki napad, lakse povrede a ne "upad na tribinu"... Kako neko moze da prekida tribinu ako izlazi sa nje?

Naravno normalno je to tebi sve... Sve sto gazi Srbe normalno je...

Ti ces meni slino da kazes da sam patetican i da osudjujem samo nesto protiv Srba...

Pa to si ti, tvoj odraz u ogledalu, selektivni licemeru...

Ja na svakoj temi pristupam ljudski pre svega...

« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 15:58:26 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Naravno normalno je to tebi sve... Sve sto gazi Srbe normalno je...

Srbin nije koji velica Hitlera i nacional socijaliste koji su okupirali Srbiju i ubijali Srbe u Jasenovcu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Mar 2026, 11:23:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.