Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:28:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 616326 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Pa moguce, njihovi stavovi su dovoljno ekstremni (mozda i ekstremniji) za staro jezgro SRS-a.

њихови ставови уопште нису ништа више екстремнији од рецимо лдп-а ...кажу да у свакој држави има око 10% екстремиста...кад сабереш гласове лдп-а и двери то је отприлике то

Citat
Nisi valjda mislio da sam ozbiljan.

пази кад ми је једини циљ у животу да разлучим да ли си озбиљан или не
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
HTC One
Nisi valjda i ti za njih? Izvini ako sam te necim uvredio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
HTC Wildfire S
Voleo bi jedino da su prešli cenzus.
Kad su mogli LDP (čitaj: glasači - ustaše, pederi i narkomani) i ona lopovska stoka Dinkić (koji je dobio bar 2% više samim tim što je izbacio svoju njušku iz kampanje i stavio Stankovića).. mogli su i ovi.
A ovako... ko ih jebe...
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 23:43:57 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Cekaj polako jos nije sve izbrojano, vrte se oni oko 4.2-4,5% lako mogu preci  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Nisi valjda i ti za njih? Izvini ako sam te necim uvredio.  Smile

наравно да сам за њих Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Spameri su ocigledno svi oni koji su jedini bili realni na ovoj temi, pa su samim tim istoj najvise i doprineli.

Zahvalite nam sto smo vam odrzavali temu, nabijali strane i broj komentara i doprineli nasom razonodom da dobijete bar malo prostora na internetu.  Smile

Naravno, stari srpski izum - pre izbora se uzimaju cenzusi, prave iznenadjenja... a kada stignu rezultati onda krene prica - i ovo je super, prezadovoljni smo...  Smile

meni kazeš? jedva si čekao kraj izbora i "krah" Dveri, da mi se obratiš  Smile
pa pazi, nisam ja ovlašćena da pričam o temi i zahvalnosti, al iz tvoje rečenice mi deluje da bi "vi" trebali da se zahvalite dverinima na otvorenoj temi, no never mind to
na ovu poslednju rečenicu želim da ti odgovorim, pošto tu vidim direktnu vezu sa mnom. Pa nisi dobro pratio temu, nekoliko puta sam rekla da će biti čudo ako predju cenzus, al da to ne menja moje mišljenje, kao i većine ovde.
Juče sam rekla da se stvari, ljudi, a pogotovo ideje ne radjaju i ne nestaju tako lako, ustvari ti ovo nećeš razumeti, al da objasnim ljudima koji su eventualno razočarani rezultatom.
jasna mi je tvoja sreća, po nekim privatnim stvarima koje si pisao po drugim temama, al ne leti baš puno, loša je to karakterna osobina, čak iako si "pobednik"  Smile
i ja imam svoju krilaticu, prave stvari su retke (nemasovne), ali njihov glas i delovanje se daleko čuje Smile  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50068
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Voleo bi jedino da su prešli cenzus.
Kad su mogli LDP (čitaj: glasači - ustaše, pederi i narkomani) i ona lopovska stoka Dinkić (koji je dobio bar 2% više samim tim što je izbacio svoju njušku iz kampanje i stavio Stankovića).. mogli su i ovi.

Замјени Двери са СРС и добићеш моје мишљење.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 23:47:49 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG 
Мени је драго што ћу моћи да причам да сам на изборима када се Спс вратио на власт са премијером Србије, ја гласао за Двери. Савест ми је чиста, а други нек се запитају.

Нисам очекивао цензус, јуче сам и на тикету ставио минус, дошао је плус.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Spameri su ocigledno svi oni koji su jedini bili realni na ovoj temi, pa su samim tim istoj najvise i doprineli.

Zahvalite nam sto smo vam odrzavali temu, nabijali strane i broj komentara i doprineli nasom razonodom da dobijete bar malo prostora na internetu.  Smile

Naravno, stari srpski izum - pre izbora se uzimaju cenzusi, prave iznenadjenja... a kada stignu rezultati onda krene prica - i ovo je super, prezadovoljni smo...  Smile

meni kazeš? jedva si čekao kraj izbora i "krah" Dveri, da mi se obratiš  Smile
pa pazi, nisam ja ovlašćena da pričam o temi i zahvalnosti, al iz tvoje rečenice mi deluje da bi "vi" trebali da se zahvalite dverinima na otvorenoj temi, no never mind to
na ovu poslednju rečenicu želim da ti odgovorim, pošto tu vidim direktnu vezu sa mnom. Pa nisi dobro pratio temu, nekoliko puta sam rekla da će biti čudo ako predju cenzus, al da to ne menja moje mišljenje, kao i većine ovde.
Juče sam rekla da se stvari, ljudi, a pogotovo ideje ne radjaju i ne nestaju tako lako, ustvari ti ovo nećeš razumeti, al da objasnim ljudima koji su eventualno razočarani rezultatom.
jasna mi je tvoja sreća, po nekim privatnim stvarima koje si pisao po drugim temama, al ne leti baš puno, loša je to karakterna osobina, čak iako si "pobednik"  Smile
i ja imam svoju krilaticu, prave stvari su retke (nemasovne), ali njihov glas i delovanje se daleko čuje Smile  Smile

ја сам за двери гласао зато што сам приметио да оне сметају одређеном склопу личности који искрено презирем...и на форуму и у стварном животу

небитно ми је да ли су двери прешле цензус...битно ми је да ће народ добити власт какву и заслужује Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
 Smile
au mrgi moram da se upišem ispod tvog posta, ne zameri Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:28:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.