Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 19:32:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644724 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
кладим се да 95% њих на крају ипак има да гласа у троуглу Дс,Лдп,Лсв! Лицемерје на кило!

Pa normalno, glasaju ljudi za one koji ce da pobede, cisto da ne bace glas  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Apple 5
Dveri sasvim sigurno imaju moj glas.Medjutim nesto se interesantno desava,jedno pet mojih drugara nicim izazvani izjavljuju da ce glasati za Dveri  Smile A inace su apoliticni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
кладим се да 95% њих на крају ипак има да гласа у троуглу Дс,Лдп,Лсв! Лицемерје на кило!

Pa normalno, glasaju ljudi za one koji ce da pobede, cisto da ne bace glas  Smile

Ма немам ништа против нека гласају и за оног муфтију ако хоће,њихово право,али нека то кажу јасно и гласно,као што сам ја рекао за кога сам,а они ме нападају да сам страначки војник,плаћен да овако пишем,да ми је тако наређено,да лажем све што кажем! Овде серу као трудне фоке,шатро они су аполитични(а коментаришу на овом форуму),неће да гласају(а сви имају изграђен чврст политички став,а неки на фб јасно имају истакнуту политичку припадност),и нападају баш Двери и по цео дан овде коментаришу! Што би рекао Сава из Кикинде из чувеног клипа, лицимури!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
edjutim nesto se interesantno desava,jedno pet mojih drugara nicim izazvani izjavljuju da ce glasati za Dveri   A inace su apoliticni.

Управо је то оно због чега се гаће тресу многима на политичкој сцени! Тотална не предвидљивост српског бирача кога су сви преварили и издали. преко 40% је оних који никада не гласају јер немају за кога,а 60% од оних који су рекли да ће гласати не зна за кога да гласа! Само 40% од оних који гласају увек зна за кога ће гласати! Па ви сада видите колики је то проценат који потенцијално може кренути ка Дверима из убеђења или ината! Ако крене онај чувени српски инат,има да гласам за ове јер ми је мука од ових што преко 20 год јашу овај народ! А у ових месец два,срео сам на стотине оних који су рекли,гласам за вас јер сте нови, мука ми је више од ових лопова.
Двери истина могу бити прави политички цунами!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia ????
dule, ne opterecuj se ludacima, samo nastavi svoje, i ja prvi stalno isticem da su oni jedina normalna opcija, ako ni zbog ceg drugog, onda zbog toga sto jedino za njih ne mogu sa 100% sigurnosti ne mogu da kazem da su lopovi, ovi ostali su se vec dovoljno nakrali Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
а кладим се да 95% њих на крају ипак има да гласа у троуглу Дс,Лдп,Лсв! Лицемерје на кило!

uf, da, delim mišljenje 100% Smile iliti +1  Smile
što se analitike tiče, jebem li ga, ne verujem niti gledam te smešne ankete po smešnim televizijama, al bojim se da je cenzus jedino ka čemu Dveri grabe i držim fige da ga predju, mada opet, bojim se da će ova žuta g... ipak formirati vladu u koaliciji sa pobrojanim gore, kao i do sada  Smile evo kad već širimo temu, da kažemo i mi koju probranu o drugim strankama Smile

A ovaj padobranac maradić i dalje jaše u svom stilu. Nek im je alal

vasabi čoveče ja sam totalno apolitična, iako me neki ovde računaju u fanatične pristalice. Izbori su i moje je pravo, a smatram i obaveza, da glasam i više od svega bih volela da ova žuta bagra ode sa političke scene, a bojim se, kakva je svest ovog naroda, da ćemo ih gledati narednih 10 godina  Smile čak sam se i dvoumila izmedju sns-a i deveri samo iz razloga, što smatram da ovi prvi imaju više šansi protiv njih, al eto izmedju kalkulacija i osećaja ispravnog, izabrah ovo drugo i tada i počeh da pišem na ovom pf i videh da stvari stoje gore nego što sam mislila. Em što ni oko čega ne možemo da se složimo (mislim opozicionari) em još sad imamo i pitanje izlaska na izbore, kao neki novi, bezrezultatni vid revolucije. Imaju i moj glas, al ih ne smatram za svece (jednom za svagda), nisu sveci političari su. Eto mog golog mišljenja, a ne licimurstva  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Apple 5
Pa ja bas nisam apolitican  Smile Bio sam clan DSS-a kad sam mislio da je ispravno al sam davno izaso iz te price  Smile OK su mi Dveri al mi je bez veze logika necu da glasam za njih jel nemaju sanse  Smile Pa sad njih milion tako rezonuje i poklanja glasove.Moje misljenje je da treba glasati za onog ko ti odgovara bez predrasuda.Inace sam na prethodnim izborima glasao za LDP  Smile Smile zato sto nisam imao opciju a cera mi bila maloletna i ja je pitam za koga da glasam a ona kaze za Cedu  Smile najlepsi je  Smile
E sad da se ne rasipa imam za koga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ja sam prethodnih godina galsala za dss, takodje više vodjenja tudjim nego svojim mišljenjem (nadam se samo da nije bilo zbog lepog Voje)  Smile no to je nebitno

što se tiče toga da meni dveri, danas i ovde odgovaraju, to sam već objasnila, i to jeste moja opcija 6. maja

jbg istresoh mišljenje koje nema veze sa ovom temom, da mi deluje da većina gradjana smatra da nema za koga da glasa, a i/ili se plaši promena, pa će ostaviti stvari kakve su i bile, ali izvinjavam se, neću da širim paniku i paranoju na ovoj temi, samo se nadam da jbn ankete greše  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ладно ћу и ја да заокружим двери Smile

и то...како би рекао мој добри пријатељ... "уз инат" Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Јуче је једна агенција објавиле резултате истраживања и према тој анкети Двери не постоје! Данас друга Дверима даје 2,9%! То само показује какво је истраживање јавности у Србији,чист аматеризам!
Ако узмемо у обзир да кампања тек почиње и да Двери имају и председничког кандидата а самим тим добиће више простора у медијима(колика је моћ медија најбоље показује пример гостовања Б.Обрадовића на Ртс-у,када је јуче велики број грађана дошао у нашу канцеларију,пошто је гледао Бошка),и да велики број грађана који је опредељен за Двери(али и Дсс,Срс),крије своје опредељење због страха,Двери имају велике шансе да пређу цензус,на жалост многих чланова овог форума,којима су Двери трн у оку и чији ангажман на овом подфоруму је искључиво да пљују Двери. Као шатро њих не занима политика и гласање,али ајде да пљујемо Двери! а кладим се да 95% њих на крају ипак има да гласа у троуглу Дс,Лдп,Лсв! Лицемерје на кило!
Nije im to posao nego su jednostavno trolovi do koske Smile Sa izuzetkom nekih koji rade neke stvari za kintu Smile

Dveri sasvim sigurno imaju moj glas.Medjutim nesto se interesantno desava,jedno pet mojih drugara nicim izazvani izjavljuju da ce glasati za Dveri  Smile A inace su apoliticni.
Slicna situacija kod mene i mojih ortaka Wink
« Poslednja izmena: 11. Apr 2012, 15:32:34 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 19:32:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.