Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 14:17:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644912 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.54.16
Tebi niko ne spocitava kritiku vec nedostatak kontruktivne kritike... Ismevanje bez ozbiljnih argumenata jeste smesno samo po sebi... Pogotovu ako se ponavlja 15 puta na temi...

Danilo, Dveri su 12 godina radili ono sto su smatrali najboljim za Srbiju... Sto tribinama, sto humanitarnim akcijama, sto pokretanjem tema koje niko nije smeo da pokrene... Znaci neka dela postoje...
Pozivati se na "prljave parkove" pripadnika Dveri ili bilo koga stvarno i nema neke logike... Demagogija...  Smile

Sto se tice SRS-a oni su sami sebe unistili onom starom gardom koja je gadjala cipelama, polivala vodom, i vracala... Zasto ne bi postojali novi, mladi, neuprljani ljudi koji bi se zalagali za slicne ciljeve? Dodao bih, cak i za mnogo siri kontekst politikce borbe koju SRS nije nudio...

Demagogija je sedeti za tribinama i uz kiselu vodu palamuditi do iznemoglosti o "napaćenom narodu" ili bilo čemu drugom.

Na stranu što su ideloški još gori od Šešelja, nema tu nijedne konstruktivne ideje.

Ovoj zemlji su potrebni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako može drugačije i bolje, a ne da popuju i palamude. Od toga sreće nema. Od toga neće ni kukuruz da raste, ni put da se napravi ni ljudi da se zaposle. Pametnom dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Danilo, ko ima konstruktivne ideje? I koje su to ideje?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
. Njihovi aktivisti nisu spremni da istrpe kritiku, pa makar ona bila i dobronamerna. pokušavaju da se prikažu kao dobrovoljno pevačko društvo, čiji je rad neprikosnoveno opštedruštveno koristan.

Аргументована критика да,критика са доказима и чињеницама. Али ти и слични константно клеветате,пишете баљезгарије и параноју,износите оптужбе без иједног доказа! На свако ваше питање одговорио сам чињеницама и голом истином,а сваки ваш одговор је био да лажем и да су ми тако наредили из странке! И како се то зове осим клевета и параноја! И да,све што смо радили радили смо добровољно,плаћали из свог џепа,трошили своје телефоне и свој бензин,нико нам никада није дао ни један једини динар!

Citat
Ovoj zemlji su potrebni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako može drugačije i bolje, a ne da popuju i palamude.

Људи као Чеда Јовановић,човек који је из студентских клупа и исцепаних фармерки и патика,ускочио у вилу на сењаку,џип од 60 000 евра,у одела и фармерице искључиво хуго бос,летује и зимује на најскупљим местима где пије вина чија једна флаша кошта неколико хиљаде евра,чија жена поседује млинове,земљу,силне акције предузећа! Знам да се ви водите таквим примерима!

« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 16:22:14 od dusan984 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Browser
Safari 534.54.16
Citat
. Njihovi aktivisti nisu spremni da istrpe kritiku, pa makar ona bila i dobronamerna. pokušavaju da se prikažu kao dobrovoljno pevačko društvo, čiji je rad neprikosnoveno opštedruštveno koristan.

Аргументована критика да,критика са доказима и чињеницама. Али ти и слични константно клеветате,пишете баљезгарије и параноју,износите оптужбе без иједног доказа! На свако ваше питање одговорио сам чињеницама и голом истином,а сваки ваш одговор је био да лажем и да су ми тако наредили из странке! И како се то зове осим клевета и параноја! И да,све што смо радили радили смо добровољно,плаћали из свог џепа,трошили своје телефоне и свој бензин,нико нам никада није дао ни један једини динар!

Citat
Ovoj zemlji su potrebni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako može drugačije i bolje, a ne da popuju i palamude.

Људи као Чеда Јовановић,човек који је из студентских клупа и исцепаних фармерки и патика,ускочио у вилу на сењаку,џип од 60 000 евра,у одела и фармерице искључиво хуго бос,летује и зимује на најскупљим местима где пије вина чија једна флаша кошта неколико хиљаде евра,чија жена поседује млинове,земљу,силне акције предузећа! Знам да се ви водите таквим примерима!

Jebeš ti politički program koji se zasniva na ukazivanju koliko su drugi loši. To ne znači da si bolji od njih. Klasična   demagogija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Dveri se bar u jednoj stvari ne razlikuju od rugih partija...

I veliš, baba, nisu loši uštipci  Smile

Meni se spočitava da vas previše kritikujem
Ne spočitava ti se. Mi možemo da odgovoramo samo za ono što smo napisali, a ne i za ono kako si ti razumeo. Ovo ti drugi put kazem (i dalje nemam velika očekivanja da ćeš razumeti)

Objavite gde se održao vaš skup, pa makar to bio i zaseok od 20 stanovnika. Zato sam krenuo da se zezam na vaš račun

sram nas bilo

Demagogija je sedeti za tribinama i uz kiselu vodu palamuditi do iznemoglosti o "napaćenom narodu" ili bilo čemu drugom.

Na stranu što su ideloški još gori od Šešelja, nema tu nijedne konstruktivne ideje.

Ovoj zemlji su potrebni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako može drugačije i bolje, a ne da popuju i palamude. Od toga sreće nema. Od toga neće ni kukuruz da raste, ni put da se napravi ni ljudi da se zaposle. Pametnom dosta.
pa ja mislim da prvi korak jeste objasniti ovom narodu da jeste napaćen

jel su te zapuštene kuće, ulice, usevi od aktivista Dveri, juče si pričao o nekom čoveku koji neće da ofarba ogradu, jel on isto iz Dveri ?

Dveri se i kandiduju da bi počeli da menjaju i deluju na višem nivou. Delovali su oni i do sada, ali marginalizovano, vlast ih tretira po sistemu ok lajte vi - vetar nosi...

Poenta je u tome da novi ljudi koji nešto znaju, dodju na mesta sa kojih to mogu i da pokazu. Šta vrede silni politički programi, kad se poslovi razdele po partijskoj liniji ćuskijama koje taj isti program jedva pročitaju, a kamoli sprovedu u delo.

Deluješ mi, iskreno, kao uman lik, pa mi molim te reci, ko su ti "pametni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako moze drugačije i bolje"?
Raspolažem onim što imam. Kako da napravim pečenje sa dva bataka, bolje da skuvam supu  Smile

pričati nešto loše o Dverima jeste demagogija, jedini problem sa njima je neizvesnost, da li će ih narod prihvatiti, da li će proći cenzus, da li će biti kao drugi... (kod drugih je barem izvesno da su ... )

Jebeš ti politički program koji se zasniva na ukazivanju koliko su drugi loši. To ne znači da si bolji od njih. Klasična   demagogija.

Smile pa pusti ti to, to svi ovde rade vas celi dan, na čelu sa tobom, a za koga mi da glasamo 6. antidemagože
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
vlast ih tretira po sistemu ok lajte vi - vetar nosi...

Kad bi vlast uzimala ozbiljno svaku grupicu ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
kad bih ja tebe uzimala za ozbiljno  Smile
ne spemuj   Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 18:20:31 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
kad bi ja tebe uzimala za ozbiljno  Smile

Pa ko je ozbiljan na ovom Bureku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Browser
Safari 534.54.16
Dveri se bar u jednoj stvari ne razlikuju od rugih partija...

I veliš, baba, nisu loši uštipci  Smile

Meni se spočitava da vas previše kritikujem
Ne spočitava ti se. Mi možemo da odgovoramo samo za ono što smo napisali, a ne i za ono kako si ti razumeo. Ovo ti drugi put kazem (i dalje nemam velika očekivanja da ćeš razumeti)

Objavite gde se održao vaš skup, pa makar to bio i zaseok od 20 stanovnika. Zato sam krenuo da se zezam na vaš račun

sram nas bilo

pa ja mislim da prvi korak jeste objasniti ovom narodu da jeste napaćen

jel su te zapuštene kuće, ulice, usevi od aktivista Dveri, juče si pričao o nekom čoveku koji neće da ofarba ogradu, jel on isto iz Dveri ?

Dveri se i kandiduju da bi počeli da menjaju i deluju na višem nivou. Delovali su oni i do sada, ali marginalizovano, vlast ih tretira po sistemu ok lajte vi - vetar nosi...

Poenta je u tome da novi ljudi koji nešto znaju, dodju na mesta sa kojih to mogu i da pokazu. Šta vrede silni politički programi, kad se poslovi razdele po partijskoj liniji ćuskijama koje taj isti program jedva pročitaju, a kamoli sprovedu u delo.

Deluješ mi, iskreno, kao uman lik, pa mi molim te reci, ko su ti "pametni ljudi koji će ličnim primerom da pokazuju kako moze drugačije i bolje"?
Raspolažem onim što imam. Kako da napravim pečenje sa dva bataka, bolje da skuvam supu  Smile

pričati nešto loše o Dverima jeste demagogija, jedini problem sa njima je neizvesnost, da li će ih narod prihvatiti, da li će proći cenzus, da li će biti kao drugi... (kod drugih je barem izvesno da su ... )

Smile pa pusti ti to, to svi ovde rade vas celi dan, na čelu sa tobom, a za koga mi da glasamo 6. antidemagože

Kako da ne. Tako mali Perica zamišlja politiku.

Ne trebaju nam prosipači magle koji će nam da pričaju kako smo napaćeni i kako nas ceo svet mrzi, nego neko ko će da svojim primerom da pokaže kako može drugačije. Ko će da svojim radom i zalaganjem da pokaže ono najbolje u nama. Tako se vraća nada, a ne pričama za malu decu.

Da li ste posadili jedno jedno drvo u ovoj zemlji? Uzorali jednu jedinu njivu? Iskopali kanal za navodnjavanje? Očistili jednu silnih reka zapušenih đubretom? Ma jok, to su očigledno suviše ovozemaljski problemi za vas i svu političku bandu koja samo gleda svoja dupeta.

Nego se prolivaju lažne suze nad majčicom Srbijom i samo se gleda ko će da zasedne u koju fotelju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Kakv program takva i kritika.
Da vidimo vaš Program, ako ja dobro svatam:

- Eu ne po svaku cenu;
-Jaka Srbija, jake lokalne opštine (mada, zašto lokalne?), decentralizacija države, ukidanje autonomije Vojvodini (kao nepotrbno i arhaično);
-Protiv univerzalnog ličnog dokumenta ;
-Protiv mafijaša, tajkuna, partijske države;
-Kosovo u sastavu Srbije;
-Očuvanje samostalnosti Republike Srpske.
-Reforma kompletnog izbornog, bankarskog i poreskog sistema (kako , u čiju korist);
-Departizacija državnih preduzeća;
-Preispitivanje uloge Kuće cveća; Smile
-Preispitivanje odnosa sa Haškim tribunalom( demagogija, svi su već pohapšeni);
-Preispitivanje postojeće reforme sudstva;
-Depolitizacija službe bezbednosti(kako bogati, ko će rukovoditi, baba Stana);

Ne bih dalje. Sve sam prepisao sa vašeg sajta. Ništa spektakularno i ništa što ne obećavaju drugi. Kako će te vi to sprovest? Kako će te obezbediti Kosovo u satavu Srbije? Kako će te se boriti protiv politizacije lokalne samouprave i tajkuna, pljačkaza i slično?

Dušane ja ne baljezgam, niti sam ikada s tobom raspravljao na tom nivou. Ja sam Sremac i Vojvođanin, moji su uvek bili Srbi u Srbiji, ali ko mi dira u Vojvodinu i proglašava je severnim polom nije na mojoj strani. I danas se u Sremu pričaju priče o onima što su čupali brkove, a Dveri mi liče baš na takve. Vaša je ikonografija najsličnija komunističkoj, hteli vi to ili ne, ali to onom komunizmu iz 1945, oštrom samoljubivom, samomouverenom u greškama i zabludama. Čak je i Tito vrmenom menjao svoje stavove.
Kada vi budete konkretni i moja krtika će biti konkretna, ovako ostajemo na nivou zezanja i provokacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 14:17:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.