Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 16:03:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 644926 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Dveri nisu NVO, oni su partija. Usli su u politiku, a to je kao sto znas dosta prljava rabota. Naravno da ce plasirati i poturati svasta o njima, shit sine to ti je politika.

Uostalom sta bi trebalo ? Da ucutkaju sve ostale i puste samo Dverih 24h/7 na TV ?

Decko ti si skolski primer trola...
Tvoji postovi toliko odisu manjkom inteligencije ili krajnje i ljigave zlonamernosti da smatram da odgovaranje na njih samo unistava diskusiju...

Nije mi bas jasno sta trazis za dveri, pa pokusavam da pogodim. Nekako mi se cini da hoces da dokazes kako eto postiji represija/diktatura u Srbiji ili nesto slicno.

Nema toga, dveri su partija, idu na izbore, pa ako se dovoljnom broju ljudi svideo njihov politicki program uspece. A to sto neko ili neka partija kritikuje dveri, pa to su politicki protivnici ili neistomisljenici, sta da se radi (da ih mozda ne treba ukinuti zakonom, kako bi dveri dosle na vlast ?).
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 11:54:46 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Definitivno je manjak inteligencije... Nije uvreda, samo konstatacija...  Smile

Aj da ti nacrtam:

------------

Neko je rekao kako Dveri imaju sumnjive finansijere... Spomenuo je Kolubaru, Kostunicu, SPC, Djilasa...

------------

Zatim sam ja rekao da tu nista nije sumnjivo jer su Dveri BILE nevladina organizacija i kao takve su imale prava da konkurisu kod preduzeca i vlasti za pare koje su predvidjene za nevladine organizacije...

------------

Samim tim sam ukazao na licemerje tih osoba kojima ne smeta da babe u crnom i ostala antisrpska i lgbt bulumenta dobija iste te pare...

------------

Zakljucak: Nista meni ne smeta vec vama...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Nikome ne smeta sto Dveri dobijaju (kao i ostale stranke) novac za prdizbornu kampanju. Ali ono sto bi hteli da znamo je ko je finansijer Dver van kampanje. Koje su njegove namere ? Sta ce on traziti ako Dveri dodju na vlast.

Citat
Samim tim sam ukazao na licemerje tih osoba kojima ne smeta da babe u crnom i ostala antisrpska i lgbt bulumenta dobija iste te pare...

To da su oni "antisrpska bulumenta" to je samo tvoje misljenje (i mozda dver). 
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
A ko je finanijer van kampanje?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Citat
Nikome ne smeta sto Dveri dobijaju (kao i ostale stranke) novac za prdizbornu kampanju. Ali ono sto bi hteli da znamo je ko je finansijer Dver van kampanje. Koje su njegove namere ? Sta ce on traziti ako Dveri dodju na vlast.

Vidis nacrtao sam ti i dzabe...

Ja sam odgovarao na post o Kolubari, Kostunici, Djilasu, a to je sve bilo pre izbora i ulaska Dveri u politiku...
Za sadasnje finansijere sam ti vec rekao... Mnogo malih "kapilarnih" finansijera koji ne traze nista za uzvrat...
Ako neko trazi nesto za uzvrat bude odbijen... Pitali ste dobili ste odgovor... Ne morate da verujete ali takodje ne morate onda ni da ponavljate pitanje vise...

Citat
To da su oni "antisrpska bulumenta" to je samo tvoje misljenje (i mozda dver).

Da to je moje licno misljenje... U nekoj drugoj temi bi ti ga obrazlosio... Poenta je (siguran sam da sam ti ovo vec pisao) da ako se lozis na ravnopravnost, demokratiju, slobodu misljenja - dozvolis i dverima isto...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
A ko je finanijer van kampanje?

tajac  Smile mora da mu puko net

Nije lepo da ih izvlacis iz njihovog prirodnog habitata.

ovo nije konstruktivna kritika nego prozivka, na koju može da ti se odgovori sa npr

Decko ti si skolski primer trola...
Tvoji postovi toliko odisu manjkom inteligencije ili krajnje i ljigave zlonamernosti da smatram da odgovaranje na njih samo unistava diskusiju...

ti nisi ni pokretao pitanje finansiranja, ustvari nisi imao uopšte konstruktivnih kritika, al pošto si bio na ignor-u, onda si rešio i ti da kreneš u ofanzivu. Ustvari ti je smetalo što ti niko nije komentarisao postove i puštao te da lepo pišeš šta misliš, pa si rešio, kao i perudji, da bilo kakvim čačkanje i zaptkivanjem jednog istog udješ u polemiku.

Sad ti ni odgovori ne valjaju pa se lagano izvlačiš po sistemu sa vama divljacima ne moze da se razgovara, dobili ste pare šta hoćete i ne poštujete različitomišljenike  Smile jel si ti neka pobucana ličnost ??

to se u politici zove zamena teza, a u ratovanju, povlačenje i rušenje mostova za sobom

Šta čovek tebi pametno da ogvori, kazi ti meni, šta da odgovori kulraneru čiji se napadi zasnivaju na tome šta su mu rekli njegovi iz stranke (Dveri koliko razumeh) Smile to je verovato tačno koliko i to da mu se razmaknica zalepila baš na rečci "li", a dečku kome se zalepi rečca ne, e on je nepismen ...
al dobro,neka ga čovek, mrgecu je on čak i kul (mada sam ja mrgeca smatrala za ozbiljnog čoveka, al to je neka druga priča)  Smile

ja iskreno pirznajem da mi postovi nekih odavde udaraju na anksioznost, i mislim da je to mnogo normalnije od vašeg ničim izazvanog optimizma da stalno postavljate jedna ista pitanja
ali evo npr ovaj dečkonja sa sinoćne polemike, danilobg, je respektabilan oponent i baš bih volela da znam za koga će on da glasa  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 13:33:58 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma system cuo od nekoga u partiji ljdp na nekom coscu da je sumnjivo finansiranje dveri, pa ajde malo da prdim po forumima i sajtovima mozda su ljudi idioti.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 13:30:03 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.54.16
Ocemo se sad prepirati oko toga sta je potencijal? Ono dokazano delima vise nije potencijal. Mnogo stosta je pocelo od nejasne ideje pa zazivelo zahvaljujuci radu i volji dok se ideja kristalise usput. Al prvo mora da se krene.

I ne ocekujem ja ni u daljoj buducnosti da Dveri budu neki bitan faktor koji ce promeniti ili pomoci promeni Srbije na bolje. Ocekujem da budu ravnoteza LDP-u recimo ... opozicija sa slicnim brojem glasova.

Varaš se.

Potencijal se pokazuje jedino i samo delima, a ne ispraznim pričama u prazno. Pogotovo ovde na Balkanu gde se ukorenilo ono orijentalno pusto tursko. Sedi se, palamudi se o belosvetskoj politici i nepravdi uz čašicu kafe ili rakije, a to što je sve zapušteno oko njih - od ulica, kuća, škola do useva, to nema veze.

To je ono što je Cvijić odavno rekao za dinarskog čoveka. Daroviti, ali dosta površni jer misle da je isto misliti,osećat, reći i uraditi. A razlika između tih kategorija je kao između boga i šeširdžije.

Ne mogu da budu ravnoteža LDP-u jer takva ravnoteža već postoji a zove se Srpska radikalna stranka. Između SRS i Dveri ne postoje gotovo nikakve ideološke razlike. Isti diskurs, iste isprazne priče. Ne znam po čemu ti vidiš da su oni na bilo koji način nešto novo..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Dveri se bar u jednoj stvari ne razlikuju od rugih partija. Njihovi aktivisti nisu spremni da istrpe kritiku, pa makar ona bila i dobronamerna. pokušavaju da se prikažu kao dobrovoljno pevačko društvo, čiji je rad neprikosnoveno opštedruštveno koristan. Ko god napadne takvu instituciju stvarno je blesav, samo što Dveri ipak nisu dobrovoljno pevačko društvo.
Meni se spočitava da vas previše kritikujem, ali zar nemate ovde previše postova u vezi vaše predizborne kampanje. Objavite gde se održao vaš skup, pa makar to bio i zaseok od 20 stanovnika. Zato sam krenuo da se zezam na vaš račun, ali ne u željim da vas uvredim. Za mene kao i sve ostale partije.Jedina je razlika što još nisti bili u parlamentu i na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Tebi niko ne spocitava kritiku vec nedostatak kontruktivne kritike... Ismevanje bez ozbiljnih argumenata jeste smesno samo po sebi... Pogotovu ako se ponavlja 15 puta na temi...

Danilo, Dveri su 12 godina radili ono sto su smatrali najboljim za Srbiju... Sto tribinama, sto humanitarnim akcijama, sto pokretanjem tema koje niko nije smeo da pokrene... Znaci neka dela postoje...
Pozivati se na "prljave parkove" pripadnika Dveri ili bilo koga stvarno i nema neke logike... Demagogija...  Smile

Sto se tice SRS-a oni su sami sebe unistili onom starom gardom koja je gadjala cipelama, polivala vodom, i vracala... Zasto ne bi postojali novi, mladi, neuprljani ljudi koji bi se zalagali za slicne ciljeve? Dodao bih, cak i za mnogo siri kontekst politikce borbe koju SRS nije nudio...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 16:03:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.