Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 12:22:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645733 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Добрица Ерић: Стих о Дверима!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Da li ste prešli o,1%.  Bili ste mi simpatični, donekle, jer imate neke smešne energije, kao iz kaubojskih, ili partizanskih filmova. Kada sam video da ne priznajete Vojvodinu, već taj prostor nazivate Severna Srbija, shvatio sam da ste isti kao i ostali. Za vas je Srbija Beograd , ostalo je samo strana sveta.

Ала си ти ограничен,када не видиш суштину ствари,добро да знаш које су стране света!

Ako već imaš zadatak da na ovom forumu sprovodiš predizbornu kampanju, treba da budeš malo uljudniji. Kakv bi tek bio kada bi  došao na vlast. Ja samo kažem ono što sam na vašem sajtu pročitao, da je za vas Vojvodina severna Srbija, što znači da vi nama Srbima ne dozvoljavate čak ni da kažemo da smo Vojvođani. Odakle toliki strah, pa Srbi iz Vojvodine su se borili za ujedinjenje i svu svoju umnu i fizičku snagu su uložili u izgradnju srpske države, od Karađorđa pa nadalje. To što ima neki mali procenat koji želi samostalnost, ili Austrougarsku nije razlog negativnog stava prema ostalima. Jednostavno nemate moje poverenje, jer ste zadrti. Obnova Srbije, ne znači zadrtost i ekstremni nacionalizam, unitarizam, šovinizam , već...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51333
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Добрица Ерић: Стих о Дверима!

Свака част. Напокон и да неко Бога укључи у кампању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Da li ste prešli o,1%.  Bili ste mi simpatični, donekle, jer imate neke smešne energije, kao iz kaubojskih, ili partizanskih filmova. Kada sam video da ne priznajete Vojvodinu, već taj prostor nazivate Severna Srbija, shvatio sam da ste isti kao i ostali. Za vas je Srbija Beograd , ostalo je samo strana sveta.

Ала си ти ограничен,када не видиш суштину ствари,добро да знаш које су стране света!

Ako već imaš zadatak da na ovom forumu sprovodiš predizbornu kampanju, treba da budeš malo uljudniji. Kakv bi tek bio kada bi  došao na vlast. Ja samo kažem ono što sam na vašem sajtu pročitao, da je za vas Vojvodina severna Srbija, što znači da vi nama Srbima ne dozvoljavate čak ni da kažemo da smo Vojvođani. Odakle toliki strah, pa Srbi iz Vojvodine su se borili za ujedinjenje i svu svoju umnu i fizičku snagu su uložili u izgradnju srpske države, od Karađorđa pa nadalje. To što ima neki mali procenat koji želi samostalnost, ili Austrougarsku nije razlog negativnog stava prema ostalima. Jednostavno nemate moje poverenje, jer ste zadrti. Obnova Srbije, ne znači zadrtost i ekstremni nacionalizam, unitarizam, šovinizam , već...........

Нити ја имам задатак нити ме је неко послао да то овде радим,а ти и слични мислите шта год хоћете!  Ја сам веома,веома уљудан и цивилизован човек,али некада дефинитивно треба бити дрзак,јер само тако неки могу да разуму неке ствари. Ти си први почео да провоцираш и причаш елементарне неистине о Дверима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Dušane, malo sam se zezao, jer to je nekako običaj na ovom forumu. Kada se neko zapali, onda ga spuste na zemlju. Isto se mnei dešavalo na forumu, kada sam počinjao. Šta više tada su ovde pisale daleko žešće face. Ovo moje zezanje je stvarno blago. Inače ne znam ja ništa o Dverima, ali moj lični utisak je da je to opet još jedna prevara. Da ne ponavljam, lično ne verujem u demokratiju, jer ako bi saznali ko sve finansira stranke, videli bi da su to manje više isti ljudi. Zato se ne palim na njihova obećanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51333
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Не знам да ли је била. Али ево интересантна анлазира Двери.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Не знам да ли је била. Али ево интересантна анлазира Двери.

analizirao sam vlast DS, i njihov sistem za odbranu vlasti.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Odslušala sam dobar deo klipa, čak i da nije tačno sve što se izlaže o Dverima, onaj potez 2010. što nisu hteli da se pridruže organizovanju Nato bombardovanja mi se ne dopada. Bez obzira šta će navesti kao razlog.

DS - Dveri Srpske  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG 
Па са њима не бих овце чувао а камоли било шта друго. 1389, наши, класичне дебеовске организације које не могу да скупе 10 људи за фудбал у крају а не нешто више.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2012, 03:41:01 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Da ne ponavljam, lično ne verujem u demokratiju, jer ako bi saznali ko sve finansira stranke, videli bi da su to manje više isti ljudi. Zato se ne palim na njihova obećanja.  Smile

CH
28. mart 2012. u 02.58

Dveri su pocasni clanovi Dijaspore. nekoliko puta su gostovali u Svajcarskoj, Dubendorfu kod Ciriha. Treba podrzati Dveri, to je stranka koja je u razvoju i nadajmo se i jednom vodeca. Oni su Srbi kao i sve ostale Stranke koje su takođe nazovimo srpske ali mesavina komunista, socijalista, usa, Eu ideologije itd.
 Dveri zastupaju iskljucivo interes svoje države i naroda u njoj ali nikako ne idu po savete u Brisel. zato podržimo Dveri.
 Poz CH
« Poslednja izmena: 29. Mar 2012, 04:07:07 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 12:22:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.