Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Mar 2026, 23:38:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 645638 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 6220
znaci zveri hoce da prave stranku skupili se mediokriteti i hoce da od srbije naprave dzamahiriju al nece da moze!
Vazno da nas elita vodi u evropu  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
imam ja kritika i na racun elite niti sam neki veliki ljubitelj eu!ja sam za potpuno nesto drugo ali samo mi je dovoljno da pogledam fotke na facu od zveri i da vidim kakvi se tu mediokriteti slikaju i sad oni prave politicku stranku!narkomancine bivsi robijasi alkoholicari se skupili da skupljaju neke poptpise a najveci pardox je sto ti u svom programu propagiraju porodicu hahaha koliko god sam protiv gay brakova i parade moram da priznam da vise volim gay paradu da vidim nego one mediokritete koji skupljaju potpise i cak moram sebi da priznam da bi boljre bilo dati pederima decu na usvajanje nego onim idiotima koji najgore od svega imaju decu a prece da kupe pivo nego detetu mleko i takve neko treba da podrzi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
a prece da kupe pivo nego detetu mleko i takve neko treba da podrzi!

ma, is that so...  Smile
pa ti se baš družiš sa njima, kad ih u pivo znaš. a kazi mi, molim te, koje pivo piju, domaće ono lav, jelen ili bakanalije heineken, beks, amstel...  Smile

skupili se mediokriteti
fotke na facu Smile od zveri i da vidim kakvi se tu mediokriteti slikaju
volim gay paradu da vidim nego one mediokritete
a prece Smile Smile da kupe pivo

maksiokritet  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Тачијева "полиција" отела повереника Двери за Косовско Поморавље!

Срећко Спасић, председник општине Косовска Витина и један од повереника Двери за Косовско Поморавље под тортуром је одведен у затвор у Гњилану!

Косовска Витина/Београд, 28.03.2012

Паравојна формација парадржаве "Косово", полиција Хашима Тачија, састављена већином од бивших ОВК терориста, јуче на прелазу Бела земља отела (медији кажу ухапсила) и под тортуром привела у затвор у Гњилану четворицу Срба, запослених у администрацији Републике Србије, међу којима је и Срећко Спасић, председник општине Косовска Витина и један од повереника Двери за Косовско Поморавље.

Од Спасића су одузети бирачки спискови за локалне изборе за општину Косовска Витина, овлашћења издата од УО Двери, и пропагандни материјал Двери - Покрета ЗА живот Србије. Двери су за локалне изборе у Косовској Витини спремили листу од 31 кандидата, и после избора чинили би апсолутну већину у локалној скупштини.

Овим чином Хашим Тачи јасно показује да ће учинити све да спречи одржавање локланих и покрајинских избора на Косову и Метохији. Држава Србија је дужна да оштрије реагује на овакве провокације, јер постоје механизми који се користе у случају терористичких отмица. Пошто не признајемо "Републику Косово", ово "хапшење" видимо као терористички чин отмице, и тражимо од државе да тако и реагује.

Носилац листе Двери на локалним изборима у Косовској Витини, један од повереника за Косовско Поморавље и кандидат за народног посланика у републичком парламенту, Милош Стојковић, дао је, поводом овог догађаја, интервју за сајт Двери. По косовским медијима се спекулише да је и за њим расписана потерница, али док ту потерницу не добијемо и не окачимо на сајт, нећемо је потврдити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
"Srbi podrivali pravni poredak Kosova"

Portparol Policije Kosova Baki Keljani izjavio je danas da se čtvorica Srba koji su uhapšeni na prelazu Bela zemlja u blizini Kosovske Kamenice sumnjiče za podrivanje pravnog poretka Kosova.

Uhapšeni Srbi u rukama kosovske policije

Policija Kosova uhapsila je u utorak uveče kod prelaza Bela zemlja predsednika paralelne opštine Vitina Srećka Spasića, radnikeopštinske uprave Ivicu Nojkića i Aleksandra Stojiljkovića i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije iz policijske uprave Uroševac Svetozara Naskovića.

"Kod njih su pronađeni propagandni materijali za izbore koji treba da se održe 6. maja, spisak birača i pečat paralelne opštine Vitina. Oni su osumnjičeni za podrivanje pravnog poretka na Kosovu", rekao je Keljani agenciji Beta.

Keljani je rekao da se očekuje da uhapšeni danas budu izvedeni pred nadležnog sudiju u Gnjilanu, gde se inače nalaze u pritvoru po nalogu nadležnog tužioca koji je odredio meru zadržavanja 48 sati.

Portparolka Euleksa Irina Gudeljević rekla je danas da je slučaj četvorice Srba uhapšenih u utorak uveče na Kosovu, za sada u nadležnosti kosovske policije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Da li ste prešli o,1%.  Bili ste mi simpatični, donekle, jer imate neke smešne energije, kao iz kaubojskih, ili partizanskih filmova. Kada sam video da ne priznajete Vojvodinu, već taj prostor nazivate Severna Srbija, shvatio sam da ste isti kao i ostali. Za vas je Srbija Beograd , ostalo je samo strana sveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Da li ste prešli o,1%.  Bili ste mi simpatični, donekle, jer imate neke smešne energije, kao iz kaubojskih, ili partizanskih filmova. Kada sam video da ne priznajete Vojvodinu, već taj prostor nazivate Severna Srbija, shvatio sam da ste isti kao i ostali. Za vas je Srbija Beograd , ostalo je samo strana sveta.

Ала си ти ограничен,када не видиш суштину ствари,добро да знаш које су стране света!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Пошто ти смета то што се залажемо за укидање аутономије Војводине,ти брзо код млађу-крађу,они се залажу за регионе и даље парчање Србије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC m9
ne kontam zar Vojvodina nije u sastavu Srbije il i ona zeli odcjepljnje kao Kosovo.pa se buni sto se zove Sjeverna Srbija
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Двери данас у Смедеревској Паланци!

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА, 28. март, Сала Дома културе у 17.30 часова
 Говоре: Бошко Обрадовић, Зоран Радојичић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Mar 2026, 23:38:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.