Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:05:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 647271 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.77
Kad kazem politicki aktivirati ne mislim na jurenje funkcija i strancarenje...
Ljudi su politicka bica... I kao takvi moramo imati neki uticaj na tu politiku... Puko glasanje ili ne glasanje nije dovoljno... Pogotovo ako naprave sistem gde se jedni te isti okrecu i obrcu u dogovoru medju sobom da nas jasu...

To je njima idealna situacija... Osnovali su firme i samo se vrte... Ja bih zakonom zabranio predizoborne koalicije... Svako moze sa svakim i sta god ti zeleo kao obican glasac oni ce da te prejebu... Ako mi cutimo i gledamo sa strane nema nista od ove zemlje... Nisam toliki mazohista da testiram koliki je njihov kapacitet za pljacku...

Iskreno, ako nema nade da se neko novi pojavi i vodi drugaciju politiku, onda stvarno ne zelim da zivim ovde... Sve ovo trpim samo iz razloga sto jos verujem u promene...

Meni Dveri nude nesto novo i suprotno od svega na sceni... Nemam nameru da se nabedjujem sa vama ovde sta je to drugacije i bolje... To je moje vidjenje i na previse tacaka bismo se suprotstavili... Nemam vremena i volje da nabedjujem nikoga... Mogu samo da dam savet ako nekoga zanima sta su Dveri neka ode direktno u kancelariju i upita ih, naravno pre toga se informisuci preko sajta...

Mogu samo da garantujem da su totalno drugaciji od recimo DSS koji je standardna stranka sa sve stranackim kaficima i zurkama...

Moj licni utisak je da su Dveri obicni ljudi koji su u agoniji odlucili da se okupe i organizuju u pokusaju da nesto promene... More ih iste teme kao i sve nas...

Nisu uopste politicki iskusni, niti imaju neke magove i finasijere, jednostavno obicni ljudi koji se cimaju da nesto promene iz bas iste zelje koje sam naveo gore...

Interesantno je kako svi napadaju Dveri za ovo i ono, a niko ne spominje Draskovice, Korace, Krkobabice, Palme, Janjice, Dragisice, Ilice, Kostrese i sve ostale ukrasne ikebane koji nam kroje sudbinu vec 2 decenije... Svi nabrojani imaju maks 2 % glasova solo, a eto svima vama nekako precutno odgovara da nas takvi jasu... Ja to ne razumem...

Takodje ne razumem ljude koji od Dveri ocekuju da 100% imaju program identicnom njihovom misljenju ili da imaju ne znam ni ja kakvo politicko iskustvo i umece... Ja sam licno agnostik i ne slazem se sa nivoom poboznosti u Dverima, pa ih opet podrzavam i pomazem... Ne postoji stranka koja ce voditi program 100% identican svacijem misljenju...

O Dverima treba reci samo jos nesto, a to je da posle Doma Sindikata gde je bilo 2500 ljudi (bilo je mnogo i u holu) na onom kijametu na -15, nije bilo ni jedne vesti na nacionalnoj frekvenciji... Dok recimo istog dana dnevnik RTS objavljuje video vest da je Dusan Janjic imao osnivacku skupstinu sa njegovom strankom NSD u nekoj salici sa 15 ljudi...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Ja licno simpatisem par ideja od Dveri, ostalo mi je za prodjus ali ima nekih koji su malo ektremne...
Mada i da udju u skupstinu mogu samo da budu deo sistema u kome nista pametno nece moci da urade zbog manjka stranaka koje su orijentisani kao oni.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Kad kazem politicki aktivirati ne mislim na jurenje funkcija i strancarenje...
Ljudi su politicka bica... I kao takvi moramo imati neki uticaj na tu politiku... Puko glasanje ili ne glasanje nije dovoljno... Pogotovo ako naprave sistem gde se jedni te isti okrecu i obrcu u dogovoru medju sobom da nas jasu...

To je njima idealna situacija... Osnovali su firme i samo se vrte... Ja bih zakonom zabranio predizoborne koalicije... Svako moze sa svakim i sta god ti zeleo kao obican glasac oni ce da te prejebu... Ako mi cutimo i gledamo sa strane nema nista od ove zemlje... Nisam toliki mazohista da testiram koliki je njihov kapacitet za pljacku...

Iskreno, ako nema nade da se neko novi pojavi i vodi drugaciju politiku, onda stvarno ne zelim da zivim ovde... Sve ovo trpim samo iz razloga sto jos verujem u promene...

Meni Dveri nude nesto novo i suprotno od svega na sceni... Nemam nameru da se nabedjujem sa vama ovde sta je to drugacije i bolje... To je moje vidjenje i na previse tacaka bismo se suprotstavili... Nemam vremena i volje da nabedjujem nikoga... Mogu samo da dam savet ako nekoga zanima sta su Dveri neka ode direktno u kancelariju i upita ih, naravno pre toga se informisuci preko sajta...

Mogu samo da garantujem da su totalno drugaciji od recimo DSS koji je standardna stranka sa sve stranackim kaficima i zurkama...

Moj licni utisak je da su Dveri obicni ljudi koji su u agoniji odlucili da se okupe i organizuju u pokusaju da nesto promene... More ih iste teme kao i sve nas...

Nisu uopste politicki iskusni, niti imaju neke magove i finasijere, jednostavno obicni ljudi koji se cimaju da nesto promene iz bas iste zelje koje sam naveo gore...

Interesantno je kako svi napadaju Dveri za ovo i ono, a niko ne spominje Draskovice, Korace, Krkobabice, Palme, Janjice, Dragisice, Ilice, Kostrese i sve ostale ukrasne ikebane koji nam kroje sudbinu vec 2 decenije... Svi nabrojani imaju maks 2 % glasova solo, a eto svima vama nekako precutno odgovara da nas takvi jasu... Ja to ne razumem...

Takodje ne razumem ljude koji od Dveri ocekuju da 100% imaju program identicnom njihovom misljenju ili da imaju ne znam ni ja kakvo politicko iskustvo i umece... Ja sam licno agnostik i ne slazem se sa nivoom poboznosti u Dverima, pa ih opet podrzavam i pomazem... Ne postoji stranka koja ce voditi program 100% identican svacijem misljenju...

O Dverima treba reci samo jos nesto, a to je da posle Doma Sindikata gde je bilo 2500 ljudi (bilo je mnogo i u holu) na onom kijametu na -15, nije bilo ni jedne vesti na nacionalnoj frekvenciji... Dok recimo istog dana dnevnik RTS objavljuje video vest da je Dusan Janjic imao osnivacku skupstinu sa njegovom strankom NSD u nekoj salici sa 15 ljudi...  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Alcatel 
Da li mladi reditelj može da poveruje da ljudi u Srbiji rade za 12 hiljada dinara mesečno? Dosta mi je ovih uspaljenih tipova, kojima je sloboda mišljenja dobra samo kada nije tuđe mišljenje protivno njihovom. Dveri su potpuno minorna organizacija,  mnogo opasnije "navijačke" grupe ne smetaju "mladom reditelju". On bi malo da režira i stvarnost. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ko je minoran i koliko videce se na izborima... Ja koji sam simpatizer nemam pojma na sta ce da izadje jer medijska blokada i namestena istrazivanja ne dozvoljavaju realni pregled stanja...

Sto se tice reditelja i ostalih dusebriznika za slobode, mogu reci samo da je to svojstveno svim licemerima te druge Srbije... Slobode nisu bitne kada je neko drugi u pitanju... Sloboda nema kada je misljenje suprotno njegovom... Onda su to desnicarska misljenja i ekstremi... Taj licemer prihvata samo njegove slobode a drugima ih uskracuje... To danas nije javna manjina vec javna vecina... Ona prava vecina tiho cuti i trpi spinovanje zahvaljujuci skoro svim medijima krunisano "javnim servisom Srbije"...

Ta sloboda da mi uskrate pravo na drugacije misljenje o EU, NATO, gej paradama, kulturi i istoriji Srbije, osudama za zlocine mog naroda, stranim "investicijama", unistavanju poljoprivrede i vojske, bas ta njihova sloboda me je okrenula Dverima...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
U ovoj situaciji u kojoj nam je zemlja treba sve opozicije da se udruze kako bi konacno zbacili zute i zato ja ne mogu da gledam na Dveri kao na nesto pozitivno. Mnogo mi je bliza prica da su Djilasovi placenici i da su podmetnuti kako bi oduzeli glasace pravoj opoziciji! Jednostavno trenutak koji su ti lideri Dveri izabrali za ulazak u politiku je neverovatan...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Alcatel 
U ovoj situaciji u kojoj nam je zemlja treba sve opozicije da se udruze kako bi konacno zbacili zute i zato ja ne mogu da gledam na Dveri kao na nesto pozitivno. Mnogo mi je bliza prica da su Djilasovi placenici i da su podmetnuti kako bi oduzeli glasace pravoj opoziciji! Jednostavno trenutak koji su ti lideri Dveri izabrali za ulazak u politiku je neverovatan...
Nada uvek umire poslednja. Ja sam tako verovao da DOS može promenuti pljačkaški režim slobodana Miloševića. Međutim oni samo preuzeli pozicije i uz podršku Eu nastavili pljačku. Ko garantuje da takvi nisu i Dveri? No ne kažem, možda treba rizikovati? Ja ipak verujem da treba prekinuti izlaženje na glasanje, neka se sami biraju. Neće im biti ugodno. Svaka mala izlaznost će im stvoriti veliku nelagodu, jer neće moći ponavljati fraze kaklo ih je narod birao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Ma kakav Djilas i bakraci...on kupuje neke druge ljude. Uostalom kupovina ljudi tj. politicara je danas normalna pojava...nema te stranke koja se zarad necega nije prodala. Nema, samo su neke vise neke manje.
Nazalost opozicija kod nas je gora od vodecih stranaka, jer ako ih pogledas to su sve stranke koje nemaju ni priblazan stav a kamoli program.
Sto je najgore opozicija ce jos dodatno oslabiti jer ce SNS (iako svi pljuju) uzeti ono sto ce uzeti i usupkati se na kraju sa DS (iako ovi seru da nece) zarad nekih ciljeva.
I tako cemo opet imati vladavinu nakaradnih stranaka uz podrsku nakaradnih (LDP, G17+)
Dveri imaju par ideja u programu koje do sada nijedna stranka nije koristila u kampanji  i to mi je simpaticno kod njih koliko god o njima pisali sve i svasta..ostale stranke i dalje se drze starih otrcanih fora iz kampanja...radna mesta, investicije, EU, kurci palci a ostanu ti samo kurci...
Kada bi izasao na glasanje mozda bih razmislio kada bi dosao pod rednim brojem na kome se nalaze dveri
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Годину дана од прве трибине Покрета Двери-ЗА живот Србије
Београд, 16.02.2012

Позивамо вас да присуствујете трибини Покрета Двери-ЗА живот Србије у Пожеги, која ће се одржати 18. фебруара у 18 часова, у сали биоскопа.

У Пожеги ће говорити Бошко Обрадовић, члан УО Двери, и
Бранко Драгаш, економиста.

Годишњица прве трибине Покрета Двери-ЗА живот Србије обележиће се у Кули под слоганом "Ти имаш само Србију, Србије нема без тебе!", у суботу,  25. фебруара 2012. године, са почетком у 18 часова, у свечаној сали Скупштине Општине Кула, улица Лењинова број 11.

Само Србија и породица немају алтернативу!
Ми нисмо партија, ми смо породица!

Дођи да чујеш истину!

Информативна служба Покрета Двери-ЗА живот Србије
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
Citat
Само Србија и породица немају алтернативу!
Ми нисмо партија, ми смо породица!

Дођи да чујеш истину!

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:05:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.