Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:24:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 647401 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC Wildfire S
Значи,ипак си на буџету и гласаћеш онако како ти се нареди?  Smile

Оно,можда бих и ја да сам на твом месту(да се не лажемо),али ипак не могу да ти нареде да безразложно пљујеш ове друге,мислим  Smile

xD

Tipični član dveri: "Ili si za nas i Dveri... ili si sigurno "njihov"-izdajnik-_____ (dopisati po potrebi a da ima veze sa "njihovima" i kataklizmom)
Ništa u sredini ne postoji i ne postoje ljudi koje zabole i za jedne i druge.
Jer mi smo, iz moje perspektive gledano... ono kao... najbitnija organizacija u univerzumu i celog srpskog međugalaktičkog prostora i nema razloga da ne budeš za nas osim ako si "njihov". "

xD

Jadno.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 15:42:33 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Не могу ја да будем друг члан јер Двери нису странка,то је покрет..предочено овде толико пута али неко не жели да слуша.
Уосталом,никад и нисам био члан било кога..јеси ти? Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC Wildfire S
Nope.
Sem biblioteke.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
WhiteGoa-прототип ЛДП гласача,"другесрбије",како воле да се називају,гледа Б92,слуша Пешчаник,чита е-новине,идоли Петар Луковић,Н.Кандић,С.Бисерко,С.Турајлић,М.Карановић и остала фукара.Пуна предрасуда и вређа све који не мисле као она(фанатици,опичени,затупљени...). И даље верује да је ЕУ мед и млеко и да се патриотизам не маже на хлеб,а да се од осиромашеног уранијума брже и боље развија једна земља.

Ако смо ми"ретардирана скупина",(опет вређаш људе који су болесни и заостали у развоју),запитај се шта си ти и слични теби! Хвала богу да нисам као ти и слични теби.

П.С. За мене је Српство нешто највише што сам могао да добијем рођењем.
 Српство се носи у себи и не бих га дао ни за шта“ (Др. Радован Караџић)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Потврђујем да је превод аутентичан.

Ово Коштуница треба да пошаље амбасадору Масу да му се овај што пре извини  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 16:42:10 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC Wildfire S
WhiteGoa-прототип ЛДП гласача,"другесрбије",како воле да се називају,гледа Б92,слуша Пешчаник,чита е-новине,идоли Петар Луковић,Н.Кандић,С.Бисерко,С.Турајлић,М.Карановић и остала фукара.Пуна предрасуда и вређа све који не мисле као она(фанатици,опичени,затупљени...). И даље верује да је ЕУ мед и млеко и да се патриотизам не маже на хлеб,а да се од осиромашеног уранијума брже и боље развија једна земља.

Ако смо ми"ретардирана скупина",(опет вређаш људе који су болесни и заостали у развоју),запитај се шта си ти и слични теби! Хвала богу да нисам као ти и слични теби.

П.С. За мене је Српство нешто највише што сам могао да добијем рођењем.
 Српство се носи у себи и не бих га дао ни за шта“ (Др. Радован Караџић)

Smile Smile Smile

Dušan984 - Obrazac i praslika (reč prototip izbegava kao zapadnjačku ali ponekad to zaboravi) depresivnog lika koji iz hobija broji ljudima srBBBska krvna zrnca da oceni kol'ko vole Svetu Srbiju. Nezadovoljan je svojim životom jer mu se Vatikan meša u isti, ali srećom može se živeti od ljubavi prema državi, organizovanoj po zakoniku Cara Dušana (kojeg ima 4 puta istetoviranog iako je to pomalo protiv pravoslavlja). U principu nikad nije imao ribu ali to je samo zato što je okupiran skupljanja liste domaćih izdajnika na internetu. A i koji će mu kurac ribe. Njih ionako nema u Dverima, jer za ženu po staroj tradiciji i nije politika kao ni pravo glasa. (to što one neće da ulaze u ovu grupu nadrkanih muškaraca nema nikakve veze) Prezire reči kao što su "ljuCka prava", "emancipacija", "higijena" i misli da ih je EU izmislila. U slobodno vreme stoji ispred ogledala i glumi svetog ratnika a potajno se loži na američke filmove i japansku mangu, voleo bi da vozi strana kola al pod maskom "podrži domaću proizvodnju" vozi Juga i prikriva činjenicu da nema keša za Mercedes koji bi mnogo voleo.  Ispija koka-kolu ali isključivo sa domaćim vinjakom. Ne voli strane korporacije, ali to ga ne sprečava da koristi 95% njihovih proizvoda, osim ajvara iz sela koji je drpio svojima kad odu jednom mesečno u pohod na zalihe hrane. Misli da su Luković, Kandićka, Sonja Liht i ostali debili neki bitan kurac pa ih često pominje pripisivajući ih svojim suparnicima. LDP tretira kao ozbiljnu političku partiju i vidi ga kao najveću konkurenciju. (jer ne može svako preći cenzus u rangu banana stranaka... ili Dveri ili LDP jbg). Nove tehnologije prezire ali često to zaboravi kad jaše po internetu ili pika sa ortacima kanter u kraju. Za visoku cenu hleba u srpskim prodavnicama krivi Iluminate i Masone i pripisuje to sveCkoj zaveri protiv Srba, jer svi znaju da je Srbija mnogo bitan faktor u celoj galaksija. Redovno čita komentare posetioca e-novina i veruje da se preterano razlikuje od njih. Za Srbiju nije ništa korisno uradio, niti je ikad podigao jedan otpadak sa ulice i ubacio u kantu, ali to ga i dalje ne sprečava da objašnjava ljudima kako je puno voli i kako mu je ona ceo život. Boga se seti za vreme slave i Božića ali može se reći da je vernik. Ne pronalazi sebe u patetici i moralisanju ali će svakome detaljno objasniti i ucrtati ako treba na čelo gde greše i kako da žive, oni neposlušni su po difoltu plaćeni pripadnici drugih stranaka. Za osobe sa invaliditetom i mentalnim hendikepom se u principu brine i smatra da bi nešto trebalo uraditi po tom pitanju i sa njima, ali nema vremena da humanitarno donira jer Srbija ne može da čeka. Voli oblande i sluša domaći rok.
Sledećeg godine će proslaviti punoletstvo.

Ovo je zabavno.  Smile
Trebalo bi češće ovo da radimo.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46

Оно,можда бих и ја да сам на твом месту(да се не лажемо),али ипак не могу да ти нареде да безразложно пљујеш ове друге,мислим  Smile

xD

Tipični član dveri: "Ili si za nas i Dveri... ili si sigurno "njihov"-izdajnik-_____ (dopisati po potrebi a da ima veze sa "njihovima" i kataklizmom)
Jer mi smo, iz moje perspektive gledano... ono kao... najbitnija organizacija u univerzumu i celog srpskog međugalaktičkog prostora i nema razloga da ne budeš za nas osim ako si "njihov". "

xD

Jadno.
ne bih se slozio sa tobom Smile Imam u okruzenju 10-tak ljudi koji ce glasati za dveri i uopste nisu u tom fazonu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC Wildfire S

xD

xD

Jadno.
ne bih se slozio sa tobom Smile Imam u okruzenju 10-tak ljudi koji ce glasati za dveri i uopste nisu u tom fazonu.
Mah... generalizujem... ali u principu je loženje na praznu ideologiju i prodavanje ljudima magle.
Viđeno sto puta.

Muka mi je što svako uzima u usta ljubav prema Srbiji na ovaj način.
Čista eksploatacija svega onog lepog što je ova zemlja imala, zarad lične koristi.
I pizdim kad neko ispira usta sa svim onim ljudima koji su poginuli za ovu zemlju, u bližoj i daljoj istoriji, da bi demonstrirao svoju nazovi ljubav prema zemlji i prikazao sebe u nekom posebnom svetlu. I misli da se cela priča tu završava.
Ono kao "Ja volim Srbiju, aj sad tišina i daj mi glas"

Posebno me smara ono klasično "Mi" i "Oni"
Ako se ne slaže... automatski si pripadnik nekih drugih.  Smile

Jebe mi se i za DS i naprednjake i LDP i navedi bilo koju.

Problem kod ove zemlje je što se uvek bira između dva zla... pa onda procenjuješ ono koje je manje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Pa ti ljudi su ti u fazonu ja sam Srbin, Pravoslavac, desnicar. Ne vidim ni jednu drugu stranku za koju bih mogao da glasam. Ili cu da glasam za Dveri ili necu uopste.

BUkvalno takav stav. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 17:24:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.