Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:33:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 647293 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
kako god i šta god,sve je za sada bolja solucija od ovih vlastodržaca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Alcatel 
Nije teško biti bolji od njih. Što god obećaš biće bolje od ovog današnjeg stanja.

Dušane brate, veruj mi ovo će retko ko celo pročitati, jer to bi bio čist mazohizam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Nije teško biti bolji od njih. Što god obećaš biće bolje od ovog današnjeg stanja.

Dušane brate, veruj mi ovo će retko ko celo pročitati, jer to bi bio čist mazohizam. Smile

pa zar i ovi sadašnji vlastodržci nisu došli tako no što su manje zlo  Smile

to je još jedan razlog više zašto ih treba skloniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Alcatel 
Potpuno se slažem s tobom, ali mislim da nastup Dveri, bez neke posebne energije i podrške nekih poznatijih faca nema nikakve šanse, pa čak da su u svemu što pričaju potpuno iskreni.
Da ove treba oterati, nesumnjivo je da treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ti izgleda kao da si u svakom preduzecu bio menadzer prodaje...mislim toliko izlupetas da prosto ne zelim da ulazim u raspravu.
Kao izmiruje u roku od 60 dana...nasmeja me poprilicno dobro....
Banja je prodata totalno sa svim prirodnim izvoristima tako da izvini...a sta hvali MAtaruskoj banji, Vrnjackoj ili NIskoj?
NIS je prodavao onda a prodaje i sada los benzin, a i generalno u Srbiji nema dobrog benzina, samo opet s obzirom da znam podosta ljudi koji rade tamo ja se ne bih ljutio da imam platu 55k za tocenje goriva.
I barem kod mene u gradu pored dve novoizgradjene sve ostale su obnovljene i modernizovane...ostala je jos jedna koja zbog toga sto prodaje loz ulje nije obnovljena, ali i ona je u planu ove godine da se sredi.
Zar i to nije neki pokazatelj dobre privatizacije...a da to je NIUS izvini...jebem ti Ruse...
Uglavnom kada Ameri pokupe prnje nikom nista  Smile
Nego dveri, nisam nikada nesto preterano slusao njihove lidere tj. skoro sam imao priliku da cujem jednog od njih...ne simpatisem previse njihovg program osim u jednoj stavci a to je onaj deo koji se bavi prirodnim prirastajem jer to danas nikoga ne zanima, dal se mi mnozimo ili ne.
Citavi gradovi nestaju godinama unazad a nikom nista

Nije prodata Banja sa prirodnim izvorištima, ona ne mogu biti predmet prodaje to su javna dobra na koja možeš imati samo koncesiju. Medjutim, ako je ipak tačno nekim čudom da su prirodna izvorišta prodata, onda je to najjači argument za privatizaciju, jer to znači da je banja ranije, dok je bila društvena firma imala u svom vlasništvu prirodna dobra.

Prirodni priraštaj se ne može povećati na način kako misle Dveri: platama za trudnice, pričom o ubijanju fetusa i smanjenjem PDV-a na bejbi opremu.

Plate za trudnice podrazumevaju još veća davanja koja u jednoj siromašnoj državi nisu tako lako moguća. Sa druge strane nisu danas problem naknade za vreme porodiljskog, nego mogućnost da se nakon toga pronadje posao, dakle nakon porodiljskog.

Priča o ubijanju fetusa, odnosno o ubistvu je priča kojom se pravi jedna nepotrebna panika i žene optužuju da su ubice. Nijedna žena se ne odlučuje olako na abortus i zato takve odluke treba prepustiti ženama.

Smanjenje PDV-a neće dovesti do smanjenja cena za bejbi opremu, nego do veće zarade za trgovce. Treba videti da li je dovoljno liberalizovano tržište za bejbi opremu i treba imati u vidu da se ljudi u tome dosta i solidarišu - pozajmljuju se krevetci, donose se pokloni za dete od babe, dede, tetke... i nije to osnovni problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 01:53:11 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 459
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Дом синдиката 11. фебруар у 18часова
Централно представљање Покрета Двери-ЗА живот Србије у Београду!

Београд, 09.02.2012

Када смо пре 13 година основали часопис ДВЕРИ СРПСКЕ ни најближи пријатељи нису веровали да ће доживети други број. Часопис се ево приближио 50 броју.

Када смо потом регистровали прво патриотско удружење грађана многи су сматрали да немамо шанси против моћних западњачких НВО у Србији и да ћемо бити брзо елимисани са друштвене сцене. Направили смо најјачу и најбоље организовану српску нестраначку патриотску организацију на свету.

Када смо правили трибине на Универзитету у Београду говорили су да су трибине превазиђене и да студенте више ништа не интересује. На Машинац је долазило и преко 1000 људи на наше трибине.

Када смо правили Породичне шетње тврдили су да нам је доста шетњи и да нико више неће изаћи на улицу. Изашло је 20.000 породичних људи.

Када смо пре годину дана објавили излазак на изборе смејали су нам се и говорили да нема шанси да било ко нов може да опстане на политичкој сцени. За ових годину дана обишли смо преко 100 општина Србије, одржали промоције у 70 градова и отворили 50 канцеларија, а наш сајт је постао најпосећенији сајт једне политичке организације у Србији.

Када смо за суботу, 11. фебруар заказали централно представљање новорођеног политичког покрета у великој сали Дома синдиката у Београду саветовали су нас да откажемо јер је ванредна ситуација. Одговорили смо да је ванредна ситуација у Србији од 1945. године, а да је под Тадићевим режимом понижење достигло крајње границе.

Нема потребе да нам све ово верујете. Дођите у суботу у 18 часова у Дом синдиката у Београду и лично се уверите.

Неће бити директног преноса ове манифестације на сајту Двери, не зато што за то нема услова после четири до сада успешна директна преноса наших промоција, већ зато што те позивамо да дођеш лично, увериш се ко су Двери и укључиш у борбу ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Не буди гледалац, буди учесник!

Поведи своје ближње да се и они увере и чују из прве руке ко су Двери.

Има наде! Србија пре свега! Покрени се ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

: Бошко Обрадовић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Не спамуј сваку тему...своје страначке активности настави у овој
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Potpuno se slažem s tobom, ali mislim da nastup Dveri, bez neke posebne energije i podrške nekih poznatijih faca nema nikakve šanse, pa čak da su u svemu što pričaju potpuno iskreni.
Da ove treba oterati, nesumnjivo je da treba.

napisao sam ranije,da je pitanje koliku snagu imaju dveri sad,to će izbori pokazati,rekao sam da bi voleo da pređu cenzus a onda daljim radom se dokažu ili ojačaju ili nestanu sa političke scene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC 
Citat
Неће бити директног преноса ове манифестације на сајту Двери, не зато што за то нема услова после четири до сада успешна директна преноса наших промоција, већ зато што те позивамо да дођеш лично, увериш се ко су Двери и укључиш у борбу ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

Zar vam nije cilj da vas vidi vise ljudi, ili samo koliko moze da stane u toj sali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 09:33:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.