Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:30:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 615897 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Kako da vratimo obavezan vojni rok kad nemamo vojsku, koga i od koga da branimo, cime da branimo zemlju? Nasa zemlja je NATO poligon, potpisala je razne sporazume, precutno Rusiji usla u NATO, a njoj rekla da nema govora o tome. Meni Dveri na izobrima kad je Tadic izgubio bile simpa, neka normalna opozicija koja ima sta da kaze vlasti na pravi nacin. Sad kad su se spandjali sa DSS-om koji je ranije radio sto-sta i bio protiv onog za sta se oni sad bore. Meni to lici na jedan tvit sto sam procitao "Devojka mi je rekla da joj nisu bitne pare dok smo caskali, a posle je smuvao sin direktora".
« Poslednja izmena: 09. Nov 2015, 14:46:30 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Kako da vratimo obavezan vojni rok kad nemamo vojsku, koga i od koga da branimo, cime da branimo zemlju? Nasa zemlja je NATO poligon, potpisala je razne sporazume, precutno Rusiji usla u NATO, a njoj rekla da nema govora o tome. Meni Dveri na izobrima kad je Tadic izgubio bile simpa, neka normalna opozicija koja ima sta da kaze vlasti na pravi nacin. Sad kad su se spandjali sa DSS-om koji je ranije radio sto-sta i bio protiv onog za sta se oni sad bore. Meni to lici na jedan tvit sto sam procitao "Devojka mi je rekla da joj nisu bitne pare dok smo caskali, a posle je smuvao sin direktora".

Ne treba nista da te cudi ..
Za vlast su spremni promeniti 100 vera i stanki
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
dobro jutro dzezdveri....  Smile
kol'ko ste danas para ukrali od srbadije... preko grane... Smile

ps...racune cuvajte ko oci u glavi... Smile jedino tako cete ih zadrzat... Smile

pomoz bog junaci  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Svi su izdajnici, samo nasi nisu  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
PUKLA #СРЕЋА: Boška Obradovića ostavila žena zbog nepodnošljivih pritisaka!

Mar 31, 2016

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović doživeo je bračni brodolom usred predizborne kampanje koja je zasnovana na braku i porodičnim vrednostima, saznaje Teleprompter.rs.

Koalicija Dveri-DSS zasniva predizbornu kampanju na ideji tradicionalne porodice i braka. Čak je i predsednik Dveri Boško Obradović na samom početku kampanje pod sloganom “#sreća” nacrtao tradicionalnu srpsku porodicu, tvrdeći da je to ono što njega čini srećnim.

Iako ih bije glas da su najveći šovinisti i seksisti na političkoj sceni, dverjani su u fokus predizborne kampanje stavili žene i prava žena.

Međutim, kako Teleprompter.rs saznaje, Bošku Obradoviću ne teče med i mleko na bračnom planu, budući da ga je žena Vesna nedavno ostavila!

– Boško je nedavno doživeo bračni brodolom, pošto je žena napustila njega i decu i odala se životu, navodi sagovornik Telepromptera koji je veoma blizak Obradovićima, dodajući da je Vesna pobegla od konstantnih psihičkih pritisaka!

Obradović sa Vesnom, profesorkom klavira u Čačku, ima četvoro dece.

Iako konstantno propagira ideju oko tradicionalne porodice i braka, Obradović do sada nijednom nije izažao u javnost sa svojom ženom kako bi pokazao koliko je njegov brak skladan i tradicionalan.

Izvor Telepromptera dodaje da Obradović u Čačku ima čak dva stana koja je stekao na veoma sumnjiv način.

– Boško u Čačku u zgradi u kojoj stanuje ima dva stana od po 60 kvadrata između kojih je izbio vrata i povezao ih u jednu stambenu jedinicu, dodaje sagovornik Telepromptera.

Tema oko Obradovićevih sumnjivih stanova u Čačku praktično je postala bajata. Nova Srbija Velimira Ilića više puta je od Obradovića zatražila obrazloženje povodom sumnjivih stanova, ali on javnosti nikada nije dostavio konrektno obrazloženje.

Teleprompter je pokušao od Obradovića da dobije odgovor na pitanje zbog čega ga je žena napustila, kako je došao u posed dva stana i da li je imao dozvolu da ih spoji u jednu stambenu jednicu, ali on nije bio voljan da nam dostavi odgovore na postavljena pitanja.

Izvor: Teleprompter
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
to je vec...previse....i gadi mi se....
niko ne zasluzuje prozivku takve zmijske vrste... Smile
------------------------------

ali imam nesto da kazem...na ovu temu  Smile

koalicija dss i dveri..patriotski blok...
za obradovica su general mladic i predsjednik karadzic heroji....i genocid nije pocinjen nigdje u rs....
a za sandu je pocinjen genocid u srebrenici ... Smile

i ne razumijem na koji nacin su uspjeli da se usaglase... oko tog jednog od gorucih pitanja patriotizma...
kad su im stavovi potpuno razliciti oko tog pitanja  Smile

i ja jos nisam sreo patriotu koji je izgenocidisao svoj narod....na osnovu tvrdnji neprijatelja njegovog naroda... Smile

svaki normalan patriota zna da priznavanjem genocida...automatski...svom narodu kaci etiketu  koja ce vjecno ostati na narodnim plecima....

i tako....

sto se tice obradovica dosta pozitivnije misljenje imam o njemu nego za vrijeme prosle kampanje...
tada mi se bnas gadio...

iako i sada mislim...da mu je skoro  citav program..kao i kod seselja..potpuno nerealan..i neostvariv....
posebno sto se tice kosova...i vojske...kao i natoa....bankarskog sektora i mmf.a..i rusa...
a za poljoprivredu i oko jos nekih pitanja .... s njim se u potpunosti slazem...

i bez obzira.... i dalje mislim da je klasicni americki proizvod....

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Naprotiv, covek koji smara porodicnim vrednostima I tumaci IH iskljucivo kao njegove porodicne vrednosti, zasluzuje da se objavi vest o njegovom razvodu.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
Motorola 
Naprotiv, covek koji smara porodicnim vrednostima I tumaci IH iskljucivo kao njegove porodicne vrednosti, zasluzuje da se objavi vest o njegovom razvodu.

Gde si ti tu video vest o razvodu ? Najpribližnija prljava varijanta koja bi se iz onoga što tamo piše mogla izvući je - da mu se žena prokurvala,pogledamo li ključnu rečenicu oko koje je čitava stvar ispletena,a ona glasi : "...Boško je nedavno doživeo bračni brodolom, pošto je žena napustila njega i decu i odala se životu... " .Ako to nije pizdarija,onda ne znam šta bi bilo.
  Hebi ga,kada se ja pozovem na "Teleprompter",pozivam se na članke sa ciframa i fotografijama dokumenata,ili se (zakačim li nečiji privatni život) pozovem na Gorana Jevtovića (čoveka koga prati određen imidž) kada ustvrdi da je Vučićev sin u Americi.
  Ovako nisko kao Anea nikada nisam pao,ali ženska , izgleda, ima drugačiji kriterijum.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2016, 20:38:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50034
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Samsung Galaxy S24
Svi su izdajnici, samo nasi nisu  Smile

PUKLA #СРЕЋА: Boška Obradovića ostavila žena zbog nepodnošljivih pritisaka!

Anea gotova si. Sada će krenuti navala priča da si 100% tajni agent Vučića i Amerikanaca koji radi na rasparčavanju i uništenju srpskih patriota i Srbije!

« Poslednja izmena: 06. Apr 2016, 21:42:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
mob
Motorola 
  Naravno,ni Anea,a ni ti se niste potrudili da malo raskopate o čemu se tu radi...Pa evo (izvor su sami Rusi,a kod nas "Fakti",Dveri...) :

Российские СМИ оказались жертвами манипуляций чёрных пиарщиков из Сербии

http://riss.ru/events/28999/

Prevod na srpski :

Решетњиков: Руски медији су постали жртва црног пиара из Србије

(изјава генерала Леонида Решетњикова , директор РИСИ )

"Избори за парламент, који треба да се одрже у Србији 24 априла, већ су озбиљно загрејали ситуацију у тој држави, познатој, између осталог, по емоционалности и темпераменту становника. Различите политичке странке и покрети, који учествују у предизборној кампањи, поливају једни друге прљавштинама, покрећу старе гласине о којима су бирачи већ све заборавили, стварају практично ни из чега нове трачеве.

У тој ситуацији нема ничега новог, необично је то да у предизборној трци као никад до сад активно користе „руски фактор“. Одређен број странака се изјаснио да представља интересе руских мањина у Србији и да треба да прођу у парламент по мањинској квоти. То што у њиховим редовима нема ни једног Руса, руководство тих странака не забрињава.

Још већи безобразлук предизборних технологија, јесте да су увучени неки руски медији, а тачније „Аргументи и факти“ и интернет-портал „Федерално новинско агенство“ (РИАФАН). Мала псеудо-патриотска странка из Војводине (њено име нећемо спомињати, да им не дајемо додатну рекламу) за оцрњење других странака патриотске оријентације разрадила је следећу схему: у руским медијима су објавили мишљење којекаквих „политиколога“, који износе непроверене, а чак више од тога, отворено лажне информације о фаворитима изборне трке у Србији – Радикалну странку Србије (СРС), странку „Двери Српске“, Демократску странку Србије (ДСС); затим тај интервју штампају на српском језику и предају као официјални став и мишљење руског руководства.

У тој ситуацији, како би избегли увлачење руских медија и руског руководстава у прљави међународни скандал, дужни смо да позовемо све руске медије да не објављују податке о изборној трци у Србији, који пристижу из непроверених извора и непознатих, самопроглашених „политиколога“. У Русији има велики број компетентних и ауторитативних стручњака за Балкан, који наступају, не у своје лично име, већ представљају озбиљне структуре – РИСИ, МГУ Ломоносов, МГИМО, Институт славистике РАН.

Ти људи стоје иза својих речи, не шире непроверене информације и не дају непромишљене оцене. Управо њих препоручујемо руским новинарима да се обраћају за добијање експертског мишљења. Непознати науци „ руски политиколози из Београда“ нису самосталне фигуре, већ су инструмент црног маркетинга.

Као друго, желимо да упутимо сличан апел српским медијима и друштву – не узимајте за готово инсинуације (измишљотине) разних хоштаплера, чак објављене у руским медијима. Они ни на који начин нису у складу са ставом руских медија, а посебно ни са ставом руског руководства.

Став руководства Руске Федерације у односу на републичке изборе у Србији јесте, да избори требају да буду демократски и транспарентни. Ни Влада Руске Федерације, ни Министарство иностраних послова Русије, ни администрација председника Руске Федерације не смастрају могућим за себе да се мешају у изборну кампању у Србији, немају своје „фаворите“ и никога не гурају. Победиће на изборима онај, кога подржи народ Србије. Ми се надамо, да ће та победа бити поштена и заслужена, а да жалосне манипулације и убацивање разног компромитујућег материјала кроз руске медије неће утицати на ток изборне кампање.

Директор РИСИ

Л.П. Решетњиков    "

P.S.

Ja znam da se ova izjava mnogima neće svideti,ali je smatram nužnom.Rusi ,barem,rekoše da se ne mešaju.Voleo bih da vidim čemu onda tupavo udbaško podmetanje pi-ar timova vezano za Jasminu Vujić ?
« Poslednja izmena: 06. Apr 2016, 21:56:04 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:30:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.