Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 14:24:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 643018 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Tako je, nista kampanja, nista mitinzi, ocenjivanje po faci . Daju ti listic, ispred svakog imena slika kao za LK, glasas za onog ko ti se cini kao najmanje djubre, i zdravo  Smile

Taj rad. Neznanje je blagoslov Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Pa ja ne zelim da udjemo u EU po svaku cenu, ali sigurno nisam ni za to da odbijemo EU. Smile

A ovaj Obradovic baja izadje pred kamere, pocne da pljuje Amerikance, EU, Arape, pedere i ostale, a uzme da hvali Ruse i to je cela politika Dveri. Pa jebo takvu stranku, to radim i ja kad odem u kafanu... Smile

а шта смо добили од тих американаца(сем онолико споменика по србији америчко - српског пријатељства 99 године ) од те еу (сем онолике банане коју ћемо добити) , арапа (сем оне 3 мечке којом се нећемо возити ни ти ни ја а ни остали обични људи) и нико не брани педерима да се воле само не мој ником на силу да објашнјавш како је лепо кад муда ударе о муда јер то никог од нормалних људи не интаресује ( говорим о педерима)

док ајде наведи ми кад су нас то руси нападали , бомбардовали , убијали ,условљавали због нечега  узимали територију и да не набрајам више

« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 22:05:48 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Pa ja ne zelim da udjemo u EU po svaku cenu, ali sigurno nisam ni za to da odbijemo EU.
Jeste, sve trce za nama, a mi ih odbijamo  Smile
U EU ulazis kako oni kazu, ili nikako. Po politici koju trenutno sprovodi SNS, trebalo je pre 8 godina da glasamo za Cedu, i sve bi jos tad bilo zavrseno, ne bismo gubili vreme. Ukrajna ti je dobar primer kako prolaze oni sto se igraju diplomatije, sto izmedju ostalog pokusava i DSS. Jednostavno, niti smo mi toliko bitni, niti su Rusija i EU blesavi da nam ugadjaju i da se pogadjaju sa nama.
Jedini razlog zbog kog sam nekad zeleo da Srbija udje u EU, je sto sam verovao da ce EU zahtevati da Srbija sredi stanje po pitanju korupcije i drugih unutrasnjih sranja. Medjutim, na primeru Bugarske se vidi da je cilj prosiravanja samo oduzimanje nezavisnosti (ekonomske i svake druge), i iskoriscavanje onoga sto je ostalo od drzave. Zato mislim da je sramota da samo jedna stranka ima dovoljna muda(kao roki u kafani), da kaze to javno.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa ja ne zelim da udjemo u EU po svaku cenu, ali sigurno nisam ni za to da odbijemo EU. Smile

A ovaj Obradovic baja izadje pred kamere, pocne da pljuje Amerikance, EU, Arape, pedere i ostale, a uzme da hvali Ruse i to je cela politika Dveri. Pa jebo takvu stranku, to radim i ja kad odem u kafanu... Smile

а шта смо добили од тих американаца(сем онолико споменика по србији америчко - српског пријатељства 99 године ) од те еу (сем онолике банане коју ћемо добити) , арапа (сем оне 3 мечке којом се нећемо возити ни ти ни ја а ни остали обични људи) и нико не брани педерима да се воле само не мој ником на силу да објашнјавш како је лепо кад муда ударе о муда јер то никог од нормалних људи не интаресује ( говорим о педерима)

док ајде наведи ми кад су нас то руси нападали , бомбардовали , убијали ,условљавали због нечега  узимали територију и да не набрајам више

Hteo je da kaze kako je to sa Rusima isto demagogija. Kao prica o EU, kreditima i ostalim zapadnim kurcima.

Citat
Zato mislim da je sramota da samo jedna stranka ima dovoljna muda(kao roki u kafani), da kaze to javno.

Pa to je i DSS-u okosnica politike Smile rece Vladeta danas da je prvi korak obustavljanje pregovora sa EU.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 22:11:28 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Da, ostvaricemo neutralnost tako sto cemo prekinuti razgovore sa svima. Mozda eventualno narucimo picu Smile
Citat
Hteo je da kaze kako je to sa Rusima isto demagogija. Kao prica o EU, kreditima i ostalim zapadnim kurcima.
Znaci isto, samo bez pedera  Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 22:16:55 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Sumnjicav si u master plan Kostunice? Sram da te bude Smile

Al zato Dveri imaju kapacitet za nemoguce Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 22:20:44 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
A ne znam, nije mi bas simpatican od kad je popustao siptarske teroriste iz zatvora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Zato mislim da je sramota da samo jedna stranka ima dovoljna muda(kao roki u kafani), da kaze to javno.

Nije to imanje muda, vec nemanje mozga. Niti se Srbija pita nesto, niti su Rusi spremni da nas apsolutno podrze. To su samo iluzije pojedinaca.
Da li ste vi svesni sta bi se desilo kada bi Srbija prekinula pregovore sa EU? Pa momentalno bi nam roknuli sankcije, formirali bi novi otpor ili tako nesto, sklonili bi euleks i ostavili Kosovo bez ikakve kontrole nad siptarima i sta bi smo onda dobili? Sta mislite ko bi vojno intervenisao ako bi bilo takve potrebe, Ameri ili Rusi? Mislim svaka cast Putinu, ali Ameri su vec na Kosovu i Putin sigurno ne bi rizikovao rat sa njima...

Srbija mora da pregovara sa zapadnim zemljama jer od njih dosta zavisimo. Na nama je da odrzimo tu pricu o ulasku u EU 3495-e i da jednostavno sve vreme iznosimo svoj stav kako nikada necemo priznati nezavisno Kosovo. Jer realno mi kontrolu nad Kosovom sad ne mozemo da vratimo i mozemo samo da cekamo neki novi veliki rat...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia E72
Ау Роки брате....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
A brate kad je istina. Mi drzava nismo i nista se ne pitamo...
Na Srbiji je da se ekonomski stabilizuje i da pojaca diplomatski uticaj. Vremena se menjaju i mi moramo spremno da docekamo te promene. Mi smo taj momenat sa spasavanjem Kosova propustili kada su ovi proglasili nezavisnost a mi nismo reagovali, pa onda smo napravili ogromnu i realno poslednju gresku kada je umesto UN-a prepusteno sve euleksu.
To je bukvalno bio kraj i mi sad mozemo samo da ih ne priznajemo, da pruzamo podrsku Srbima sa severa i da cekamo svoju priliku.

Ajde objasni mi ti kako bi to vratili Kosovo, prekinuli saradnju sa EU i ziveli lepo?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 14:24:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.