Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 21:15:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 643054 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa ako im nije potreban, sto su ih zvali u koaliciju.
Zbog fiktivnog desnog bloka nacionalnih partija, stava prema Kosovu? Smile

Nemoj meni nista da objasnjavas, ja opstruiram bilo kakav razlog za davanje glasa bilo kome. Eto ti, vidis Ilija je podrzao Dveri na izborima, kako njemu recimo objasniti da je to sa DSS-om a posebno sa radikalima dobra ideja? Smile

« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 21:24:23 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Pa ako im nije potreban, sto su ih zvali u koaliciju.
Zbog fiktivnog desnog bloka nacionalnih partija, stava prema Kosovu? Smile

Nemoj meni nista da objasnjavas, ja opstruiram bilo kakav razlog za davanje glasa bilo kome. Eto ti, vidis Ilija je podrzao Dveri na izborima, kako njemu recimo objasniti da je to sa DSS-om a posebno sa radikalima dobra ideja? Smile

колико ти дневно чујеш на телевизору речи ППВ и Снс а колико Двери ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Dveri nisu ozbiljna stranka. Par indijanaca koji se vode politikom radikala iz ratnog perioda, samo sto niti je sada rat, niti su oni radikali. U Srbiji sada moze da pobedi samo stranka sa socijalnim programom iz ociglednih razloga. A Dveri niti imaju neki ekonomski plan, niti imaju strucnjake koji bi se bavili ekonomijom (mislim nije da ovi drugi imaju strucne ljude, ali ih barem predstavljaju tako).
I koja je uopste politika Dveri... ako pobede oni, Srbija postaje Ruski protektorat, vratice nam Rusi Kosmet i poklonice nam sve potrebne pare da obnovimo Srbiju? Mislim hoce, desice se to! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa valjda proporcionalno jacini stranke, kolicini biraca i broju poslanickih mesta Smile

Nemoj mi reci da Dveri treba da imaju veci procenat u medijima od vladajuce stranke? U stvari ajde da preformulisem, da li mislis da ima razloga da pokret Dveri koji nije usao u parlament ima vise minuta od aktuelne vlasti u kome je SNS?

Sto se mene tice, ja ne bih voleo da cujem nijednu politicku stranku u medijima. Manje je bolje. Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 21:34:31 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Par indijanaca koji se vode politikom radikala iz ratnog perioda, samo sto niti je sada rat, niti su oni radikali.
Znaci ne verujem  Smile
Citat
Sto se mene tice, ja ne bih voleo da cjem nikog u medijima. Manje je bolje.
Pazi kad bi takvim obecanjem dobio izbore sa 80 %  Smile
Izborna tisina 365 dana godisnje, fak jea !
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 21:35:27 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Dveri nisu ozbiljna stranka. Par indijanaca koji se vode politikom radikala iz ratnog perioda, samo sto niti je sada rat, niti su oni radikali. U Srbiji sada moze da pobedi samo stranka sa socijalnim programom iz ociglednih razloga. A Dveri niti imaju neki ekonomski plan, niti imaju strucnjake koji bi se bavili ekonomijom (mislim nije da ovi drugi imaju strucne ljude, ali ih barem predstavljaju tako).
I koja je uopste politika Dveri... ako pobede oni, Srbija postaje Ruski protektorat, vratice nam Rusi Kosmet i poklonice nam sve potrebne pare da obnovimo Srbiju? Mislim hoce, desice se to! Smile

али зато

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat: Ilija
Pazi kad bi takvim obecanjem dobio izbore sa 80 %   Smile
Izborna tisina 365 dana godisnje, fak jea !

Nova reforma javnog informisanja a? Smile
Objasnio bih sa mrakom bolje nego Vucic!
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 21:37:35 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Tako je, nista kampanja, nista mitinzi, ocenjivanje po faci . Daju ti listic, ispred svakog imena slika kao za LK, glasas za onog ko ti se cini kao najmanje djubre, i zdravo  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Pa valjda proporcionalno jacini stranke, kolicini biraca i broju poslanickih mesta Smile

Nemoj mi reci da Dveri treba da imaju veci procenat u medijima od vladajuce stranke? U stvari ajde da preformulisem, da li mislis da ima razloga da pokret Dveri koji nije usao u parlament ima vise minuta od aktuelne vlasti u kome je SNS?

Sto se mene tice, ja ne bih voleo da cujem nijednu politicku stranku u medijima. Manje je bolje. Smile

не кажем ја да двери треба да имају већи проценат у медијима од владајућих странака
већ да се чују бар део од оног времена којег се чују они који својим радом то нису заслужили

и ја би волео да не чујем ниједну политичку странку и сит сам њихових обећања јер на таквим бајкама би им и браћа грим позавидела али добро паметни људи измислише опцију муте на тву и хвала им на томе
« Poslednja izmena: 04. Feb 2014, 21:46:22 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Pa ja ne zelim da udjemo u EU po svaku cenu, ali sigurno nisam ni za to da odbijemo EU. Smile

A ovaj Obradovic baja izadje pred kamere, pocne da pljuje Amerikance, EU, Arape, pedere i ostale, a uzme da hvali Ruse i to je cela politika Dveri. Pa jebo takvu stranku, to radim i ja kad odem u kafanu... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 21:15:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.