Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:29:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 615896 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Било или не било изборне крађе Двери би се свеједно избламирале на изборима. Џабе се тешите изборном крађом. Smile

А чиме су се то Двери избламирале на изборима? Изборни резултат Двери је раван чуду,ако се узму у обзир све околности под којима се наступило на изборима. Овакве паушалне оцене може да изнесе само неко ко нема појма шта значе изборе и колико пара и медија је потебно за један једини глас!

Mogli su da se mole bogu da im poboljsa izborni rezultat, s obzirom da su u toj stranci sve super-vernici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Mogli su da se mole bogu da im poboljsa izborni rezultat

Не могу ја ту ништа.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S2
УН потврдиле да су Двери у праву за изборну крађу!

Истраживања УН показују да је пред изборе било око 1.000.000 случајева куповине гласова!

Београд, 20.09.2012

Како преносе новинске агенције, истраживање Програма за развој УН показало је да готово милион Срба тврди да су им на протеклим изборима нуђене паре, поклони, посао и различите услуге, како би гласали за одређену политичку странку.

Наравно, у Републичком тужилаштву не желе да говоре на ову тему, нити да кажу да ли су поводом изборних крађа покренуте истраге.

Двери су ову тему покренуле много раније и издале специјални темат број часописа Двери српске посвећен изборној крађи.

Према нашим сазнањима, различити видови куповине гласова само су део механизма изборне преваре, међу којима су онемогућавање дијаспоре, Срба са Косова и Метохије, младих од 18 до 21 године да гласају, замена оригиналних записника, поништавање листића, додавање листића, убацивање празних листића и низ других метода.

Надамо се да ће најновија открића УН имати довољну тежину да се процеси испитивања изборне крађе, које су покренуле управо Двери, приведу крају.

Редакција сајта

Da su, kada su izmisljali vest stavili 100 000 umesto milion, neko bi mozda i poverovao.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Citat
Kancelarije, u pojedinim gradovima, koje su dveri imale pred izbore, su naprasno zatvorene. Stvarno ko je Dverima dao pare za predizbornu kampanj? Miki Maus?

Zatvorene su jer jednostavno ljudi iz lokalnih kancelarija nemaju para da ih odrzavaju do sledecih izbora... Vecina je radila zbog predizborne kampanje par meseci i ni jedna nije dobila dinar od "centrale"...

A ko finansira one koje rade moze lako da se proveri u bilo kojoj od njih... Na sajtu imate telefone idite na sastanak pravite se da podrzavate Dveri i odmah cete videti... To sto je vama tesko da priznate da ima ljudi koji su spremni da se samoorganizuju i uloze sebe u to - to je samo vas problem...

Citat
Ma kakvi, oni rade iz čistih ideala. Šta beše sa ekipom Dveri iz Novog Sada, koje su javno preduzeće prigrabili

U stranu sto su izbaceni i sto ne nameravam da se stavljam ni na ciju stranu, stvarno Danilo, sad je problem sto je politicka organizacija, osvojila glasove i usla u vlast?! Koja forma bavljenja politikom bi bila dobra za Dveri da se ti pitas? Ili si samo jos jednom pokazao kakav si licemer?!  Smile

Ali molim te probaj da odgovoris samo na ovo sto sam te pitao, pokusaj nije tesko normalno ucestvovati u diskusiji bez zamene teza i razvodnjavanja tema...

Citat
Mogli su da se mole bogu da im poboljsa izborni rezultat, s obzirom da su u toj stranci sve super-vernici!

Evo ja nisam vernik i dao sam im glas... I glasovi su pokradeni zestoko... Svi su ih krali, svi koji su imali pare i infrastrukturu... Problem kada vam to kazu Dveri?! Ili je problem sto i UN to kaze?!

Citat
Не могу ја ту ништа.

Mozes da dodjes na temu i izlupetas najstrasnije, a onda se smejuljis... Razocarao si me... Cini mi se da si bio ozbiljniji forumas...

Citat
Da su, kada su izmisljali vest stavili 100 000 umesto milion, neko bi mozda i poverovao.

Ko izmislja?!

http://www.021.rs/Info/Srbija/Milion-ljudi-bilo-vrbovano-da-glasa-za-odredenu-stranku.html
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Možda su ljudi oko Dveri imali i dobre namere, ali nekako je naš narod navikao da se politikom bave prevaranti, pa u sve sumnja. Ja isto tako sumnjam, iako čak da pođemo od toga da je sve pošteno, opcija koju zastupaju Dveri mi se ne sviđa. Nekako je retrogradna i u prvi plan ističe religiju, što po meni nije stvar politike, već ličnog ubeđenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7

Evo ja nisam vernik i dao sam im glas... I glasovi su pokradeni zestoko... Svi su ih krali, svi koji su imali pare i infrastrukturu...

Najebasmo onda strasno. I nesto ti ne verujem da nisi vernik. Onda si ili placen da glasas ili imas neki drugi interes, jer u suprotnom si prosto pljunuo sam sebi onda u usta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Citat
Možda su ljudi oko Dveri imali i dobre namere, ali nekako je naš narod navikao da se politikom bave prevaranti, pa u sve sumnja. Ja isto tako sumnjam, iako čak da pođemo od toga da je sve pošteno, opcija koju zastupaju Dveri mi se ne sviđa. Nekako je retrogradna i u prvi plan ističe religiju, što po meni nije stvar politike, već ličnog ubeđenja.

Pa prirodno je da sumnjas... I ja sumnjam...
Hoces da mi kazes da verujes drugima za koje si glasao?! Ne kapiram!

Citat
Najebasmo onda strasno. I nesto ti ne verujem da nisi vernik. Onda si ili placen da glasas ili imas neki drugi interes, jer u suprotnom si prosto pljunuo sam sebi onda u usta.

Da li mi ti verujes zabole me dupe... A to za placanje, nemoj molim te svoje moralne norme meni da nameces... Potrosio bih par redova vise da vidim da si normalan sagovornik... Ovako dobijas lopticu...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 536.25
Citat
Kancelarije, u pojedinim gradovima, koje su dveri imale pred izbore, su naprasno zatvorene. Stvarno ko je Dverima dao pare za predizbornu kampanj? Miki Maus?

Zatvorene su jer jednostavno ljudi iz lokalnih kancelarija nemaju para da ih odrzavaju do sledecih izbora... Vecina je radila zbog predizborne kampanje par meseci i ni jedna nije dobila dinar od "centrale"...

A ko finansira one koje rade moze lako da se proveri u bilo kojoj od njih... Na sajtu imate telefone idite na sastanak pravite se da podrzavate Dveri i odmah cete videti... To sto je vama tesko da priznate da ima ljudi koji su spremni da se samoorganizuju i uloze sebe u to - to je samo vas problem...

Citat
Ma kakvi, oni rade iz čistih ideala. Šta beše sa ekipom Dveri iz Novog Sada, koje su javno preduzeće prigrabili

U stranu sto su izbaceni i sto ne nameravam da se stavljam ni na ciju stranu, stvarno Danilo, sad je problem sto je politicka organizacija, osvojila glasove i usla u vlast?! Koja forma bavljenja politikom bi bila dobra za Dveri da se ti pitas? Ili si samo jos jednom pokazao kakav si licemer?!  Smile

Ali molim te probaj da odgovoris samo na ovo sto sam te pitao, pokusaj nije tesko normalno ucestvovati u diskusiji bez zamene teza i razvodnjavanja tema...

Citat

Evo ja nisam vernik i dao sam im glas... I glasovi su pokradeni zestoko... Svi su ih krali, svi koji su imali pare i infrastrukturu... Problem kada vam to kazu Dveri?! Ili je problem sto i UN to kaze?!

Citat
Не могу ја ту ништа.

Mozes da dodjes na temu i izlupetas najstrasnije, a onda se smejuljis... Razocarao si me... Cini mi se da si bio ozbiljniji forumas...

Citat

Ko izmislja?!

http://www.021.rs/Info/Srbija/Milion-ljudi-bilo-vrbovano-da-glasa-za-odredenu-stranku.html

Pričali ste kako su svi isti a vi ste kao fol drugačiji. Na kraju se sve svelo na grabljenje fotelja i kome će da pripadne koje javno preduzeće...Baš ste drugačiji  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2012, 22:54:35 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
A zar nisu svi isti?!  Smile

Da pricali su da su svi isti u sustini bavljenja politikom do sada, ali sigurno se nisu zanosili da ce ikada osvojiti 51% kako bi sami menjali sistem... Da nisu pokradeni, promenili bi mnoge dogovore i kombinacije...
Vise puta su pozivali SNS, SRS, DSS i slicno, u koaliciju i saradnju... Ma zna se koja su programska nacela...

Sto se tice Novog Sada, ljudi koji su usli u vlast su, iako "izbaceni", u principu zadrzali tu formu osim sto je u koaliciji i SPS... Ali to je nebitno, bitno je da je sklonjeno prase i DS iz Novog Sada...  Smile
Nisu usli sa DS, LDP ili LSV u koaliciju pa da im zameras...  Smile

I sta znaci grabez za javna preduzeca? Ajde ozbiljno te sad pitam? Kako ti zamisljas vlast i upravljanje, gradom, drzavom?
Sta znaci drpanje?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Citat

Pa prirodno je da sumnjas... I ja sumnjam...
Hoces da mi kazes da verujes drugima za koje si glasao?! Ne kapiram!

Citat

Da li mi ti verujes zabole me dupe... A to za placanje, nemoj molim te svoje moralne norme meni da nameces... Potrosio bih par redova vise da vidim da si normalan sagovornik... Ovako dobijas lopticu...  Smile
Upravo iz tih razloga nisam ni za koga glasao. Demokratija je šarena laža. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:29:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.