Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:48:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dveri postaju stranka?  (Pročitano 615279 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Citat
Дверјана у Новом Саду било 4 пута више него тадићеваца у Бг-у

Pa Tadicevci nemaju ni nekog razloga da se setaju, odu na glasanje, zaokruze i gotova prica, sto ce dzabe da setaju  Smile

Da bre,kako sam to mogao da zanemarim,tu jednostavnu ,prostu cinjenicu. Smile
Svi na budzetu,pijackuju svojih 10-ak kafica na radnom mestu u toku jednog radnog dana..koje ne kuvaju sami,donose im  Smile
plata je vecini nedovoljna za zivot pa vise od pola radnog vremena provode na telefonu smisljajuci raznorazne kombinacije Smile

Ja bio jednom u centru(Makedonska mislim) u Posti,gore na spratu kao privilegovani posetilac jedne mi drage osobe..majko moja koja je ono zurka,diskoteka u 1 poslepodne.Njih 20 piju kafe,ona dvojica sto zele nesto da rade pokusavaju da ih utisaju dok zovu telefonima stranke(u pitanju je specijalno odeljenje koje se bavi tehnologijom,kvarovima..nisu sa saltera).Sad ovih 20 preglasaju ono 2..ovi  spuste slusalice klijentima..zayebancija sve u 16.Imaju fenomenalne viceve,ipak su to eee,beogradjani,tj. glasaci DS-a(ee,ne moze tu bas svako da uleti) sve do kraja radnog vremena,negde oko 3-ke i svi kao na skolsko zvono..
idemo kuci..
telefoni nastavljaju da zvone,nema vise nikog da se javi..

Hocete vi takvi u EU??
Ko ce vas da primi,takve,kakvi ste? Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Hocete vi takvi u EU??
Ko ce vas da primi,takve,kakvi ste?

A sto mene zabole ocel Srbija u EU il nece  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Citat
Hocete vi takvi u EU??
Ko ce vas da primi,takve,kakvi ste?

A sto mene zabole ocel Srbija u EU il nece  Smile

Ti si ovde potparol anti srpskih stranaka,pobornik hapsenja srpskih nacionalnih heroja i Haga,ljubitelj lopova,izdajnika i smradova tipa DS-a,Dinkica i ostalog sljama.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168

Međutim, kaže on, "Dveri" su pokazale da je sve moguće kada ljudi imaju hrabrosti i vere u Boga.

Da je ovo napisano u 19 veku, pa da razumem. Stvarno ko za vas glasa ima malo pomućenu svest. Sve to liči na sektu.

napisao si veliku glupost ali i veliku istinu a to da je hriscanstvo sekta, ocigledno sekta za sve one koji bi i dalje da izrabljuju ovaj narod...
drugo koje to nas? ja nisam u dverima drugo nisam ni neki veliki vernik niti je to poenta pokreta mozda samo onima kojima smetaju i vera i cirilica sva sreca pa se to moze svesti samo na malogradjanstinu u svakom civilizovanom svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
@smook, to što ti pišeš o javnom sektoru i jeste i nije tako. Ima ljudi koji odrade svoj posao pošteno i vredno, ima onih koji zabušavaju i ima onih što su partijski primljeni i ne rade ništa.Znači mešano. Međutim ako nisi radio kod privatnika onada ne znaš da i tamo ima povlašćenih, pa čak onih što ne rade ništa. Evo jedan moj poznanik inače vlasnik firme sa 20 zaposlenih, morao je da primi sina nekog partijskog funkcionera, zašto ne znam pravi razlog, ali verovatno je u pitanju posao. Kaže momak mu ne treba uopšte. Prema tome nije problem javni sektor, već je problem sistem.

Nisam rekao da je hrišćansvo sekta, već Dveri. Dveri su kao neka verska sektaška organizacija. Ne može Srbija ići napred, ako se vrati vrednostima iz 13 veka. Te vrednosti više ne postoje, to je istorija, koja se izučava, pamti, ali ne i kopira.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2012, 20:20:04 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
dobro vidim pises proizvoljno dveri neguju hriscanske vrednosti odnosno sve vrednosti ovog naroda, to je sve samo ne stvar proslosti i stvar neke sekte...
srbija moze ici napred kako zeli mada vidim da bi neki da to zabrane po meni to je klerofasizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Aj da ponovim Mrgijevo pitanje, ja koji nisam hriscanin jel mogu da glasam za dveri? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Bosko na ekonomskom skupu nin-a ocitava lekciju lopovima...
http://www.youtube.com/watch?v=4cwcFBKlKp8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
dobro vidim pises proizvoljno dveri neguju hriscanske vrednosti odnosno sve vrednosti ovog naroda, to je sve samo ne stvar proslosti i stvar neke sekte...
srbija moze ici napred kako zeli mada vidim da bi neki da to zabrane po meni to je klerofasizam
Za razliku od vas ja sam dosta dobar poznavaoc istorije srpskog naroda, ali ne smatram da je trba prenapumpavati , preuveličavati i pogrešno tumačiti. Ako su vam funkcioneri Dveri jedini izvor saznanja o našoj istoriji i jedino merilo vrednosti onda ste u zabludi. Naš problem je uništena untelektualna, vanpartijska elita . Sve dok ne budemo imali misleće ljude koji će delovati van partija, nećemo znati ni šta smo, ni ko smo, ni gde smo. Moramo pratiti savremen trendove, što ne znači da treba da zaboravimo našu istoriju, veru i običaje, ali neke stvari moraju biti samo deo istorije i tradicije,a ne sadašnjosti. Ko god živi u prošlosti, nema sadašnjost, a o budućnosti da i ne pričamo.
Gusle jesu naš tradicionalni instrument, ali zar treba da gudimo u disko klubovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
 Smile
istoriji?
momak vidim ja da ti zivis u istoriji i sveznanju...to se ne resava glasanjem za neku stranku vec nalazenjem cure... Smile

ja se tebi nisam obracao licno niti sam te vredjao ili prosudjivao pogotovu jer te ne poznajem to je jos jedna od tekovina demokratije ako vec govorimo o tekovinama za koje se ti kako mislis zalazes...
ponovicu ono sto je za tebe proslost ne znaci da to mora biti i za mene biti u manjini ne znaci i nuzno biti modernog pogleda to znaci   da samo slepo sledis trendove kao ovca...
sto se tice samih modernih trendova sta ti stvarno znas o tome? ako mislis na ameriku ili zapadnu evropu tamo su ljudi izuzetno podredjeni porodici moralu veri itd mnogo mnogo vise nego mi posto vidim da ti to smeta....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 457
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:48:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.