Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Двери и Здрава Србија потписале споразум о заједничко  (Pročitano 17555 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
Jaooo Босанац усраћу се од твојих жалопојки за тим јуловским криминалцем и тим новинарским режимским курвама које су дебилке до сржи.

Није уопште чудно што нападаш Додика, а браниш овде у Србији мафијашку црвену јуловску фукару, говно чији је син убио девојку на улици.

konjusino ona polunormalna.. ja bi tako isto branio i tvoju mamu...
i bilo koga...

pitanje za tebe  ...ako ovo opravdavas da li  se slazes da tvoju mamu neko napuca nogom u glavucu i da joj omoguci potres mozga...
pitaj boska da li opravdava da na ulici  ..njegovu zenu...ili majku.. napdne pet narkomana ili pet pijanih olosa..ili eto 5 obozavaoca pink-a...
i  da je isutiraju...i posalju  u bolnicu...

vjerovatno vam se to ne bi svidjelo...
a svidja vam se kad vi udarate tudje zene..majke..kcerke i sl...

ti nemas blage veze ni sta je politika..niti sta je politicka retorika...
dodik je po politickom opredjeljenju  ljevicar...
bio je i mladi komunista i socijalista i refrormista...
i stranku je osnovao sa istmomisljenicima koji su preletjeli iz socijalisticke partije i bivskih reformskih strana..
u njegovoj koaliciji je i socijalisticka partija petra djokica...

i ti ne da ne znas ko je i sta je dodik...nego nemas blage veze...niti sta je taj isti dodik uradio srbima u repeublici srpskoj...i sta je uradio da se radovan karadzic i ratko mladic nadju u hagu...
niti imas pojma sta on radi  dan danas ...

tvoja saznanja dolaze od rtrs ciji je direktor i glavni uradnik savjetnik millolaza dodika..i od medija u kojima su glavni uredenici clanovi porodica ..visokih funkcionera  snsd i socijalista i dns ..
a posto si kompletan idiot...ne mozes da shvatis da takav medij ne moze da bude objetivan izvor informacija...

smeta ti pink ...on je kao rezimski medij..
a ne smeta ti srna..i ne smeta ti rtrs...ne smeta ti glas srpske..i sl..koji lazu ko dzukele..cim zinu...
i koji pri tome ne smiju slovo da napisu ili kazu ...ako to dodikov kabinet ne odobri...

eto vidis...u kakvoj sizofreniji zivis...

a te tvoje  julske  i ostale sizofrenije...
mene interesuju drzava..ustav..i zakon...i srbija i republika srpska..i sve sto je dobro i za jedno i za drugo to cu da podrzavam dok je dobro...

ja nisam niti politicar niti clan bilo koje politicke prtije ..niti imam namjeru da budem bilo ciji clan..
ja politicare n e p o d n o s i m - organski...i znam kakva su bagra...
26 godina sam ih gledao...duplo vise nego svoje roditelje...
i znam jako dobro ko su i sta su...kao i sta je politika...i sta sve proizllazi iz pomenute...

i sine...to oko jula i bla bla..to mozes da pricas sa svojim drugovima nafurnanim malim idiotima...
ti za vreme' jula ' nisi imao ni 5 g...
i sve sto znas o tim vremenima znas iz iste vrste medijske propagande i internet clanaka..iz kojih  danas ucis i o miloradu dodiku..

o tim stvarima ti mozes da pricas sa svojom generacijom...
a sa mnom ne mozes..posto sam ja ta vremena i ziveo i preziveo kao samostalan odrastao covek...
i sva vremena koja su usledila posle tih ratnih vremena takodje sam preziveo i zivim i dan danas i ova vremena koja i ti zivis...

i mi smo dva sveta toliko razlicita..kao nebo i zemlja..
ti si supalj toliko da ne mozes da pohvatas i izbrojis silne rupe na koje 'pustas'

zeljko da je  olos...kakav vi tvrdite da je... trebao bi da odvoji 30-50 hiljda evra..
i da skupi 100 majmuna i da registruje okupljanje ispred prostorija dveri ...i da doveze prikolicu sljunka...
i da vam jebe mater u picku...da demoliraju prostorije i da vas kamenuju ....i sve posalju  u bolnicu... Smile

cuj ti ces neciju privatnu imovinu napadati..i napadati necije upolsenike ..
pa to je van svake pameti...
jebo li vas vucic..on vam je to sve dozvolio...
treba da poslje specose da vam koscure zdrobe na ulici ...da sepate do kraja zivota.. Smile

pitanje je ko je sledeci..koga cete sledecreg napastvovati....
mozda vam se nece svidjeti gorivo ...pa cete napasti neciju benzinsku pumpu i uposlene na njoj..
mozda ce vam djeca  isplaziti jezik.. pa cete otici da tucete djecu po vrticima..
pitanje je ko je sledeca meta...

to ako se dozvoli..sine... vrticemo se u devedesete..
a devedesete mnogi nisu prezivjeli.. Smile

Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 10:08:11 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Жељко Митровић је мафијаш и комунистичка битанга која је заташкала убиство које је починио његов син.
Ви убијате децу и не одговарате !!!

Смраду један, погледај убицу кога ти подржаваш и ову девојку коју сте убили !

Искрено боли ме курац за ту дебилку новинарку (верујем да је онај идиот убачен да изазове немире, јер како то да се само он рита ко коњ) и понављам Двери нису никакви фашисти, нису чак ни екстремни десничари, већ обични конзервативци.

Додик је одавно исламофоб, један од највећих на Балкану што га чини десничарем, тако да више није битно какву је идеологију имала његова странка на почетку.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ja ne znam da li ti stvarno toliko  glup ili se pravis glup ....ili te neko placa da budes glup... Smile
kakve veze to ima sa ovom pricom...

sta ste vi .
nekakav faktor koji pravi balans na planeti imzdju dobra i zla.....i koji glumi zakasnjelu pravdu...uz pomoc nuznog nasilja... Smile
niste...i ne znate nista o takvima...

cuj dijete zeljka mitrovica ubilo autom djevojku...posto je sin mitrovica..automatski je kriv..
jebes zakone i pravosudje i sve ostalo..
ajmo uzeti pravdu u svoje ruke..jer mi smo dveri..

i da sve ovo ima veze..sto nisu napali zeljka mitrovica..
sto njega ne napadnu fizicki...
sto tuku nejac po ulici...koja radi za koru hljeba...kod mitrovica...

nisu... jer znaju da bi onda ii on njiih napao ...i znaju da bi im siledzije kojekakve kosti lomili na po ulice...
pa su zato napali sirotinju..

ako opravdavas ovo  sto su uradili ovi ljoticevi fasiti...
pitao sam te lijepo ...da li se slazes da tvoju mamu neko isutira na ulici...
odgovor vec znam..
ne slazes se..zato sto je to tvoja mama..

sta ti mislis ko si ti da ti moze da siris toliku mrznju i da huskas nekoga na nasilje i da to sve opravdavas interesima srpskog naroda...
to moj inters nije..a ja sam srbin..i to mnogo duze nego ti ...i bosko obradovic...
i to neopravdava niko koga ja znam...

svako koga znam ...zgrozio se na taj huliganski cin...doduse ne mogu da poredim huligane sa fasitima....
ovo sto su uradile ove zveri...to   samo rade  fasisticke zivotinje...
huligani su fin svet za njih..gospoda..dzentlmeni...   Smile

ne postoji opravdanje...za takve stvari...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 11:33:23 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Бошко Обрадовић није ни споменуо малог убицу, дакле сина Жељка Митровића који је убио ту девојку и извукао се јер му је отац моћан да то заташка.
Као што ти рекох Бошко је конзервативац дакле демократа, нема он муда да каже истину до краја, њега веру у демократију спутава да се у потпуности бори за српске интересе.
Он нема муда ни да организује неке протесте против исламске миграције и исламизације Србије.
Замисли у окупираној држави, односно чак окупираној Европи, очекивати од родољуба да буду демократе и да поштују демократске вредности.  Smile
Режим домаћи, као и ови у Бриселу силују демократију, а од нас траже да поштујемо демократију ... па неће моћи.

Е сад замисли када се режим плаши једног таквог безопасног лика, који може да створи неко солидно бирачко тело, али само зато што десничарске партије су издале своју идеологију и окренуле се Вучићу и Бриселу, дакле може да попуни ту празнину коју су оставиле ДСС, па сада и СРС и остале националистичке партије које су у орбити СНС-а.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
prvo je bilo crveno pesacki i 100km/h posle par stotina hiljada evra,zeleno van pesackog i 40km/h a devojcica je postala samoubica

zataskavanje takvog ubistva mogu da podrze samo najveci smradovi i ljige od ljudi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
sirovine ne lupaje tu bezveze....
ko je rekao da podrzava gaznje od strane  mitrovicevog sina..
naravno nije rekao niko..

monjne svoj gadarluke da podmecete drugim ljudima...
u stanju ste da jednu tragediju zloupotrebite..   u svoje te mizerne price i slicna sranja...koja normalnom covjeku izazivaju nesvesticu...
i to sve da bi sirili mrznju i nasilje i opravdavali nanosenje teskih tjelesnih povreda nevinim osobama.....

picketine jedne smrdljive... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Dveri: Nije se dogodio nikakav incident, nasilje osuđujemo

Kako se navodi u saopštenju, narodni poslanici Srđan Nogo i Boško Obradović održali su konferenciju za medije, odgovarali na pitanja novinarki TV Pink i po završenoj konferenciji su se zajedno sa svojim pristalicama uputili ka Vladi Srbije.

- Ako je došlo do bilo kakvog incidenta po završetku našeg protesta, odgovornost za to ne mogu snositi Dveri, već obezbeđenje Željka Mitrovića koje je ostalo na tom mestu po našem odlasku. Za vreme našeg protesta redarska služba Dveri besprekorno je obavila svoj posao, i uprkos provokacijama Željka Mitrovića uspela je da održi red. Ovim povodom pozivamo Željka Mitrovića da se podvrgne testu na narkotike u referentnoj labaratoriji i da rezultate objavi javnosti- rečeno je u saopštenju,

Dveri ističu da celodnevna kampanja koju su Pink i vladajuće stranke pokrenule protiv Dveri ima za cilj da se Dveri optuže za nasilje, iako se za 18 godina postojanja i rada Dveri na našim skupovima nikada nije desio incident niti bilo kakvo nasilje.

- Srpski pokret Dveri osuđuje svako nasilje, a posebno prebijanje novinara koje je započeto još od trenutka polaganja zakletve aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića. Očito smo protestom protiv Pinka pogodili u osinje gnezdo i pokazali da je Pink ogledalo vlasti SNS. Pozadina ove medijske histerije protiv Dveri i Zdrave Srbije je zahtev za hapšenjem Milana Stamatovića i Boška Obradovića koje je tražio Goran Vesić, gostujući na TV Pink. Ne odstupamo od naših zahteva da se TV Pink oduzme nacionalna frekvencija i znamo da će pad Pinka značiti i pad Vučića sa vlasti - precizirali iz Dveri.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Ја знам да људски живот у Србији, али и у данашњој Европи не вреди много, али то не значи да убице и они који подржавају убице, не значи да они могу да још и провоцирају.

Замисли тај смрад уместо да се покрије ушима, он пусти гласну музику и изађе као да диригује некоме, онако у кокаинском лудилу.

Еј човече, спасио је сина сигурне робије, па да има бар трунку морала, бар би ћутао.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ti ocigledno nisi u stanju da shvatis sta su porodica i  dijete nekome...
ti bi vjerovatno poslao svoje neko dijete u zatvor ...pod uslovom da mu mozes pomoci i spasiti ga bilo kakvog problema a kamoli zatvora...

pusti te price...to mozes pricati sa takvim kao sto si ti...
kada je porodica u pitanju... moral je zadnja stvar o kojoj covjek brine...

dalko da opravdavam tako nesto...
mogud a moralisem i da kazem to nije u redu i slicno sto nema nikakvog znacaja..
ali ne mogu da ga osudjujem... jer ne znam..nisam bio u slicnoj situaciji i nadam se da nikad ni necu...

sto se tice ovih ljoticevih izdajnika i fasista...

sta ocekivati od pickurina jadnih..nisu u stanju ni da priznaju da su pretukli zenu...
zeni je kostatovan tezi potres mozga...

naravno zeljko je  platio doktorima da naprave lazni izvjestaj..
to je otprilike ono sto bi takav sjeban mentalni sklop..mogao da iznjedri...
to ocekujem ... Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2017, 13:36:51 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.